FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1151617181947»
bodanelu27.08.2006 15:59

nu a fost blat, Craiova e inca o echipa mica. au atacat, n`au putut inscrie, au ramas descoperiti in aparare si Dinamo i`a prins de 4 ori pe contra atac!

Piece of Mind27.08.2006 16:17

Afirm in continuare ca Dinamo are o echipa extrem de slaba, care va claca cu adevarat la primul insucces major. Pe care il vom administra noi, cat de curand... :twisted:

Craiova are o echipa de pusti si sincer nu ii dau foarte mari sanse de supravietuire in Liga 1, chiar daca a facut un meci bun etapa trecuta, in Giulesti. Astazi insa si-a aratat cu adevarat limitele.

Cooper28.08.2006 12:16
[/size]Milogii sunt tot mai micuti :twisted:
giuliano_10128.08.2006 13:06

la Arad rapidul a confirmat ce e o echipa de golani. dupa ce acum doua etape Steaua a castigat respectul unui intreg oras nu doar prin joc ci si prin atitudine, ieri am asistat la un circ penibil. huliganii de sub pod au lovit, s-au injurat si chiar agresat cu spectatorii, si-au ascuns neputinta in vesnicele acuze la adresa Stelei, iar baiatul lui taticu a fugit ca un las de la conferinta de presa. in asemenea conditii jocul acestei echipe nici nu mai conteaza. golanii, huliganii si personajele fara caracter (acest sapunaru ar trebui bagat la ospiciu, e pur si simplu bolnav cu capul) nu vor fi niciodata capabili de performanta.

flo220328.08.2006 14:36

eleganta si prestanta: doua cuvinte necunoscute sub podul grant. ma intreb de ce Liga (sau FRF) nu pedepseste fuga de la conferintele de presa , ca nu este prima oara :evil:

siu28.08.2006 14:46

astia, spurcatii, sunt niste frustrati care se compara tot timpul cu Steaua si care incearca sa isi justifice prestatiile mai slabe decat ale Stelei prin "adversari mai puternici" , "adversari mai inversunati" impotriva lor decat impotriva Stelei,si "joc mai frumos" =)) NU VOR UITA NICIODATA ELIMINAREA DIN Cupa UEFA si ne vor uri cu toata fiinta lor; vom fi mereu mai buni ca ei indiferent ce declara. FOOOORZZAAAA STEAUAAAAA!!!!!!

BunSiNebun29.08.2006 11:24
Editat. Ban pentru jigniri aduse altor membri ai forumului. Moderatorii
alex_Ra229.08.2006 11:57

Nu stiu de ce se tot compara ei cu noi, cand e clara diferenta de valoare si rezultatele dovedesc acest lucru, de ex noi am batut pe 3-0 pe UTA ei au pierdut 1-0. Nu e vb despre cum au jucat adversarii sau de arbitraj, e vb doar de valoare si ei se tot compara cu noi cand noi santem in CL iar ei s-au chinui su Sarajevo, baietii astia de sub pod chiar au grave probleme cu capul, eu nu pot sa-i inteleg nicicum.

Acest lucru este dovedit de comportamentul lor: se cearta cu toata lumea, cauta scandal(dinaia cred ca tot ataca Steaua).Ultima reprezentatie dupa meciul cu UTA cand nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca pot face baietii de culoare:

1.Marius cosntantin ii aplica un proedeu de K1 lui Iulian Stefan dupa ultimul fluier(desigur nu o sa fie suspendat)

2.maftei in timp ce dadea interviuri ii zice unui suporter 'du-te ba in p**a mea' si alte tiganii dinastea dupa care sare la bataie dupa ce suporterul i-a zis 'nu va comparati voi niciodata cu Steaua'

3.Razvan (tot in timp ce dadea interviuri) incepe sa

urle si sa certe cu agresivitate pe niste pompieri care l-au deranjat ca treceau prin fata lui, ca doar pompierii trebuiau sa stea dupa 'domnia sa' Razvan, sa poata gata de spus ca au pierdut din cauza Stelei meciul

Asta-i echipa care se compara mereu si se cred egali(au grave probleme baietii) cu Steaua.

forever_STEAUA30.08.2006 11:44
După ce a fost eliminat pentru un fault în meciul cu UTA, Zicu a fost suspendat pentru două partide de Comisia de Disciplină.

sursa: gsp

Cooper01.09.2006 10:08

sursa: gsp. Un jucator ca cel de mai sus, nici macar nu merita mentionat in acest forum. O fi vreun mare jucator ......

forever_STEAUA01.09.2006 10:10

@Cooper

Ideea era ca va lipsi la meciul cu Steaua, in cazul in care la recurs nu i se va micsora pedeapsa...

Melku01.09.2006 10:17

Mare pacat atunci, era un jucator de la care eram SIGUR ca nu luam gol.. :lol:

I.N.Money01.09.2006 10:41

Si celalalt luptator de k1,pardon,fotbalist ..Marius Constantin iar scapa basma curata? :roll:

flo220301.09.2006 14:18

i-auziti ma la asta, cracanel mucescu! despre Mazilu si lazar

Cred totusi ca este o onoare si pentru ei sa apara la Rapid intr-o asemenea perioada, cind ne asteapta meciuri cu National, Steaua si Dinamo.

fanatik.ro

ce draq "onoare" o fi sa joci la cip-cirip? si sa ti-o traga Steaua pe unde te prinde :lol:

Motanu D01.09.2006 15:40

a vrut sa zica "oroare" !

sorin_77702.09.2006 02:36

Acest campionat imi da impresia ca inca nu a inceput. Dupa 5 etape Dinamo si CFR au maxim de puncte dar dintre ele una are atitudine si aceea este echipa din ardeal... Abia astept sa vina in Ghencea si sa ii batem cu 2 sau 3 la 0...

Piece of Mind02.09.2006 03:07

In acest campionat va depinde foarte mult ce atitudine va avea CFR-ul, mai precis daca va juca onest, spre propria-i glorie, sau va fi doar "iepure" pentru alte echipe (Rapid/Dinamo).

Altfel, continui sa sustin ideea potrivit careia Dinamo are o echipa foarte slaba, careia la final nu ii vor fi de ajuns masinatiunile pe care le are in program. O sa le dam sah-mat! :twisted:

flo220302.09.2006 15:18

incredibil ce noroc au ciripeii :evil: FIFA a suspendat echipa nationala a Portugaliei, si toate echipele de club, din toate competitiile.

:evil: :evil: :evil:

bodanelu02.09.2006 16:47

unde ai vazut? ca stiu ca se cerceta cazul...

Motanu D02.09.2006 17:06
incredibil ce noroc au ciripeii :evil: FIFA a suspendat echipa nationala a Portugaliei, si toate echipele de club, din toate competitiile.

:evil:  :evil:  :evil:

Si ce ? Asta insemana ca baietii de sub pod dau de un adversar mai tare !!!

Alex1402.09.2006 17:09

Ii califica direct in grupe... cred ca pun alte echipe in locul celor portugheze doar in grupele CL. Nu sunt sigur, dar oricum, nici despre suspendarea portughezilor nu am auzit nimic oficial...

El Nino_902.09.2006 17:16

[quote:

FIFA a suspendat fotbalul portughez din toate competiţiile

Publicaţia Expresso scrie că FIFA a decis suspendarea echipei naţionale a Portugaliei din toate competiţiile şi a cluburilor participante în cupele europene, ca urmare a scandalului legat de cazul Gil Vicente, dar că a amânat punerea în aplicare a sancţiunii pentru data de 14 septembrie.

I.N.Money02.09.2006 17:17

Pe 12 incepe Liga Campionilor,se vorbea ca le suspenda pe toate,pare greu de crezut ca se va intampla acest lucru pana la urma daca decizia este luata atat de tarziu.

Probabil se va lasa cu sanctiuni dure..

El Nino_902.09.2006 17:20

mai multe in pro sport

gone05.09.2006 14:00

Noua metoda de a strange puncte in Giulesti (scuze daca au mai fost postate pozele):

razvanelromanticusf5.jpg

razvanel2fm0.jpg

«1151617181947»