FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1181920212247»
forever_STEAUA19.09.2006 14:33
"Rădoi nu este mai bun decât mine"

La ce ? La sah, la table, sau la "Nu te supara, frate", la stat prin redactii de ziare... Lazare, da tu mamica ce ai realizat pana acum ?

Si marmota invelea ciocolata in staniol... Parca afirmatia asta e mai plauzibila...

Intrebare pentru costin lazar: A sau B

Tu esti prost sau doar te prefaci?

Variante de raspuns:

A. Sunt prost, dar nu am fost intotdeauna asa. Am facut pe prostul cand am semnat cu milogii si am ramas asa...

B. Doar ma prefac pentru a fi in ton cu noua mea "echipa" :twisted:

Alessandro19.09.2006 14:34

Haha :lol: :lol: , ce tare! Lazar crede ca este macar la nivelul lui Mirel...e doar un parat de fotbalist, nici macar la degetul mic de la piciorul drept al lui Mirel nu-i ajunge...adevarul e ca a inebunit lumea! :)

scarry19.09.2006 14:49

tinand cont ca lazar are 25 de ani cred ca ar trebui sa joace pana la 70 de ani ca sa ajunga la performantele si valoarea lui Radoi.

***alex***19.09.2006 16:15

Mai bun decat Radoi? Care Radoi? Sorin Radoi nu? :roll:

ktalyn19.09.2006 19:10

pe mine ma enerveaza turcu de la javre care era sigur k va face 24 de pcte dupa partida de maine, si a mai zis k nu au rival la titlu...omu asta n'are nicio treaba cu fotbalu' ... se vede k nu i'a pikt bn sa ne vada evoluand in Champions League!!! el trebuie sa'nteleaga ca nu poate intra cu o echipa de mana a 2-a in competitia asta!!!

George Stan19.09.2006 20:22

Fascinanta declaratia lui Mircea Rednic despre trecutul sau la FC Vaslui: "Smecherii pleaca si raman fraierii" a spus Rednic, antrenor care a parasit echipa moldoveana imediat dupa acel meci :D

Virgil20.09.2006 05:07

Declaratia despre care vorbea George :

http://www.gsp.ro/index.php?a=56430&p=2

zarboss20.09.2006 06:32
Fascinanta declaratia lui Mircea Rednic despre trecutul sau la FC Vaslui: "Smecherii pleaca si raman fraierii" a spus Rednic, antrenor care a parasit echipa moldoveana imediat dupa acel meci :D

Asta acuza jucatorii de non-combat ...si el apare la Dinamo si joaca cu echipa in Cupa UEFA... dar daca nu castiga Steaua campionatul????

de aceea trebuia sa fie el sigur.. asa ca sa lase jucatorii in pace..

Alessandro20.09.2006 08:43

De ce credeti ca i se spune lui Rednic ''strambu''?Pentru ca mereu baga strambe si intotdeauna isi acuza jucatorii atunci cand pierde...stati sa vedeti, acum da impresia ca e prieten cu jucatori,o sa vedeti ce sa o se intampleatunci cand Dinamo va intra intr-o pasa proasta... :evil:

***alex***20.09.2006 11:42

Dupa cum a zis si Vali Badea, "Fraierii l-au salvat de la retrogradare" !

broken20.09.2006 13:19

Rednic mai bine si-ar vedea de treaba lui...daca e asa de sigur pe ceea ce spune, de ce nu a facut nimic atunci? heh...dupa razboi, multi viteji se aduna

ce as mai rade sa incaseze Dinamo diseara vreo 2 goluri de la Vali Badea :lol:

_yang21.09.2006 14:31

Mareee... filozof Mircea asta ! Mai are putin si-l ajunge pe Gigi ... :lol: :lol: :D

alex_Ra221.09.2006 15:03

Sa nu uitam ca si Rednic a plecat, deci s-a jicnit el pe el, numa idiotii pot face asa ceva( in general acestia sunt javre)

I.N.Money21.09.2006 21:53

Foarte bine,daca cei din soseaua Stefan cel Mare fura in asemenea hal si doresc acest titlu cu atata ardorea sa il castige !

Dar draga Borcea,te-ai gandit unde o sa jucati in Liga? pentru ca stadionul Ghencea este singurul din tara apt de aceasta competitie si sa fi sigur ca hotii si pungasi de la Dinamo nu vor fi lasati sa isi dispute meciurile aici !

Virgil22.09.2006 04:57

Pe ei îi intereseaza milioanele pe care le vor lua de la UEFA.Crezi ca se mai gandesc ce o sa faca în grupe?

Ei nu numai ca nu au echipa de Liga Campionilor,dar nu au nici macar stadion.

skorpio1522.09.2006 07:06

Daca se-ntampla ca amaratii s-ajunga in Liga imi doresc sa pice cu cea mai slaba echipa din fiecare grupa. Sa n-aibe parte de onoarea unei echipe puternice. Ca de umilit vor fi oricum umiliti.

Si-apoi, se stie cum vor proceda actionarii: ai ajuns sus, vinzi echipa, iti iei banii si-apoi o tai.

Dupa asta jigodiile se vor scalda multa vreme prin subsolul clasamentului.

steaua*forever22.09.2006 10:13

Nu m-as gandi inca la ce se va intampla daca Steaua nu ia titlul anul asta, pt k e inca prea devreme! Mai e timp. Cateii si ceilalti tocmai asta vor, sa ne scada sperantele la castigarea titlului pt ca jucatorii nostri sa se descurajeze si sa le scada entuziasmul si forta de joc. E si un joc psihologic la mijloc, pe care nu trebuie sa-l facem!

Forza Steaua!

_yang22.09.2006 13:44
Dupa asta jigodiile se vor scalda multa vreme prin subsolul clasamentului.

Poate chiar prin divizia B :)

Bogdan4Steaua28.09.2006 17:15

Se pare ca si pe afara arbitri trag cu Dinamo. Au anulat celor de la Xanthi un gol perfect valabil. :)

flo220328.09.2006 17:40

au o atmosfera pe stadion de zici ca-i inmormantare si canta popa prohodul :lol:

si i-au iertat si de un penalty :twisted:

Gaby28.09.2006 19:25

Au avut noroc de adversar usor, de arbitru de treaba ... noroc de caine ce sa mai zic ! Iar o sa-i vad pe Turcu si pe Borcea vreo 2 zile dati din 3 in 3 minute pe la stirile asa-zis sportive. Sper sa se califice Rapidul, sa mai alterneze, ca parca aia n-au asa fetze de iti vine sa spargi televizorul.

predatorpulse728.09.2006 22:43

dupa parerea mea si Dinamo si rapid au aratat carente mari in jocurile de astazi. Daca la Dinamo e de inteles din prisma rezultatului din tur la rapid jocul nu a fost foarte inspirat si au avut noroc cu golul lui rada ca nu-i vedeam bine spre final... In alta ordine de idei sper ca Steaua sa bata la Iasi si vreau mai mult curaj din partea baietilor si a lui Oli. Vreau ca la meciul cu Real sa scandam la inceputul meciului: "lupta Steaua" si apoi "fara frica" pentru ca am fost pe stadion si desi in tribune lumea simtea ca o sa fie un meci mare,baietii erau timorati de la incalzire.

Ma uitam la tvsport si paraschivescu si moraru tot repetau ideea urmatoare:dupa dezamagirea data de meciul Stelei. bine ca rapid si Dinamo au facut puncte... eu le spun sa le fie rusine pentru ca noi am jucat cu OLYMPIQUE Lyon si nu cu echipe de rahat gen skoda sau madeira, in plus Steaua a declansat revolutia aceasta chiar daca multi nu vor sa recunoasca(Gigi a tinut jucatori si a crescut valoare a echipei iar vinde-tot Dinamo si neicanimeni rapid au trebuit sa se adapteze) si presa si oamenii de fotbal ar trebui sa zica mersi echipei Steaua in primul rand pentru ca: este PRIMA ce a cucerit 2 trofee europene,ce a jucat de 4 ori in CL, a intrat PRIMA in grupele UEFA, a iesit PRIMA din grupele UEFA pana in optimi, a ajuns PRIMA in semifinalele UEFA(format actual) si e PRIMA care a ajuns dupa 1996-1997 in CL,

asa ca MULTUMIM Steaua CA EXISTI si ca tragi acest mizerabil fotbal romanesc dupa tine.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superori.

Bogdan4Steaua29.09.2006 00:25
Se pare ca si pe afara arbitri trag cu Dinamo. Au anulat celor de la Xanthi un gol perfect valabil. :)

Sa radem sau sa plangem?

"Întîlnire interzisă

Contrar regulamentului UEFA, arbitrii jocului de aseară s-au întîlnit la cumpărături cu oficialul dinamovist Constantin Dănilescu. În jurul orei 16:00, cu circa patru ceasuri înaintea partidei Dinamo-Xanthi, arbitrii întîlnirii şi observatorul UEFA pentru arbitri au făcut o scurtă şedinţă de cumpărături prin centrul Bucureştiului. Brigada din Rusia, formată din Igor Egorov, Vladislav Kodeev, Lev Anton şi rezerva Alexei Nikolaev, dar şi supervizorul lor ceh, Vaclav Krondl, au fost văzuţi în magazinul de produse sportive Nike de pe Calea Moşilor, împreună cu cei doi însoţitori din partea Federaţiei Române de Fotbal, Camelia Nicolae şi Mircea Mihail.

Fosta secretară a preşedintelui FRF, Mircea Sandu, actualmente membru în Comisia de Relaţii Internaţionale de la Casa Fotbalului, este nouă în această funcţie, tocmai de aceea Federaţia l-a însărcinat pe Mircea Mihail să o ajute.

La un moment dat, în magazinul sponsorului tehnic al dinamoviştilor şi-a făcut apariţia şi Constantin Dănilescu, directorul sportiv al clubului din Ştefan cel Mare. Oficialul dinamovist s-a întreţinut cîteva minute cu arbitrii şi cu observatorul, după care a ieşit în stradă. A vorbit puţin la telefon, apoi a plecat. Oficialii partidei au părăsit magazinul ceva mai tîrziu, încărcaţi de sacoşe pline de cumpărături.

Unele surse din lumea arbitrajului susţin că ar exista o practică internaţională potrivit căreia oficialii UEFA îşi pot cumpăra diverse materiale de la sponsorii clubului gazdă, beneficiind de o reducere de 15%.

Ce spune regulamentul

UEFA interzice cu desăvîrşire arbitrilor să intre în contact cu oficialii echipelor pe care urmează să le arbitreze înainte şi după meciuri. Singura întîlnire permisă este la şedinţa tehnică dinaintea partidei. Tocmai de aceea, forul european a înfiinţat funcţia de însoţitori de arbitri, care au sarcina să se ocupe de cavalerii fluierului de la sosirea şi pînă la plecarea acestora din ţara unde au fost delegaţi. Observatorii pot participa la dineul oficial pe care îl oferă clubul gazdă.

"Este exclus aşa ceva! Am fost cu arbitrii tot timpul. Nici n-au voie să se vadă cu vreun oficial al cluburilor. Dacă aţi aflat ceva, scrieţi ce ştiţi"

Camelia Nicolae, însoţitor de arbitri UEFA

"Nu s-a întîmplat nimic! N-au cum să se întîlnească, dar e problema lor dacă au făcut-o. Probabil, s-au întîlnit întîmplător"

Mircea Mihail, însoţitor de arbitri UEFA

"Doamne fereşte! Ce să caut eu să mă întlnesc cu ei. Nici nu ştiu limba rusă. Am avut o problemă cu maşina şi nici la şedinţa tehnică n-am fost"

Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo

După scandalul torţelor, întîlnirea lui Tică Dănilescu cu arbitrii partidei cu Xanthi ar putea provoca noi probleme clubului din Ştefan cel Mare."

Sursa: GSP

Sa le fi dat nea' Mircea Sandu un ajutor pentru a fi siguri ca vor intra in grupe? Intamplare sau nu, pe teren cei de la Dinamo au fost ajutati.

jochemgaugelot29.09.2006 09:43

Oricum, chiar daca s-au intalnit chiar daca nu arbitrul a gresit la o faza si cei de la xhanti au avut un gol anulat, poate alta era soarta meciului. In fine, sunt 6 puncte pentru Romania. Iar cu privire la calificarea celor doua echipe in grupele cupei UEFA nu zic decat atat... www.uefachampionsleague.go.ro

Bogdan4Steaua29.09.2006 11:32

Nu sunt 6 puncte ci doar 4 puncte. Din aceasta faza a competitiei se acorda 2 puncte pentru victorie si 1 punct pentru rezultatul de egalitate.

«1181920212247»