FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1383940414247»
Bogdan4Steaua15.04.2007 17:46
Farul 1-2 Rapid, si locul 3 e la 3 puncte... Sezon ratat, cu exceptia participarii in UEFA Champions League. :?

Cu Oli pe banca mai asteptam 2-3 etape si asa cum anticipam acum cateva luni, vom modifica din nou titlul.

axl2315.04.2007 17:48

La 8 puncte distanta de CFR... cred ca timpul sa vedem un trei(3)(III) in titlu.

Cam nasol.

Yoyoyoi15.04.2007 19:00

Si cand ma gandesc ce-o furam la Cluj.......

Eu deja mi-am luat gandul de la performanta anul asta... poate Cupa s-o mai luam, desi in halul in care suntem si asta e un obiectiv maret....

weeezer_2015.04.2007 20:06

Daca nu s-a mai discutat asta, propun sa fie schimbat titlul topicului in "Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 4". 50% gluma, 50% serios, dar 100% cu amaraciune :cry:

Virgil16.04.2007 05:42

Ar fi prea mult. Ramâne asa. Vom vorbi în continuare despre contracandidatele pentru locul 2. Chiar daca Steaua a iesit din cursa.

c.ronaldo1716.04.2007 11:43

Daca era tur in acest moment, putea sa pui numele topicului "Conntracandidatele la retrogradare"! :oops:

focus16.04.2007 13:51

Am vazut la Realitatea TV mai devreme ... Steaua cu Olaroiu pe banca a fost pe 3 in clasamentul returului editiei trecute si pe 4 in clasamentul campionatului actual.

Intr-un fel, Steaua lui Olaroiu a castigat titlul pentru ca echipele care au jucat bine in retur (Steaua si Sportul) erau la distanta de cateva puncte de Steaua condusa de Protasov in tur. Asa ca Olaroiu a castigat titlul mai mult pe munca altora.Sezonul asta ce sa mai comentez ....Steaua Cu Olaroiu antrenor e pe 4 dar la ce distanta de primul loc ...

Concluzia celor de la Realitatea : Olaroiu e antrenor de locurile 3-4.

c.ronaldo1716.04.2007 18:46

Asta era si conlcuzia lu' grasu' de la Poli... Ce coincidenta... :lol:

Duminica e programat un derby care ne va interesa si pe noi, Dinamo-Rapid. Daca pana in acest sezon, Rapid (2005) si Dinamo (2006), tineau cu noi sa luam campionatul, acum roata s-a intors. Noi trebuie sa speram ca Dinamo va invinge pe Giulesti in campionat, si ca Rapid va lua Cupa, ca sa putem prinde si noi un loc in UEFA.

Si astea, cu Oli pe banca...

toni20.04.2007 20:23

daca rapid cistiga Cupa Romaniei si are si loc in Champios League,sigur alege a doua varianta,si daca

are loc asigurat in UEFA datorita locului 3 ocupat,iar nu merge in Cupa,zice Timisoara,si cica merge Poli Timisoara in locul Rapidului,ca si cistigatoare a Cupei Romaniei.Deci,in viata,esti in top,e ok,nu mai esti in top,astepti mila celorlalti sau mina norocului,sansa nu te ajuta mereu.Steaua nu mai stie,la tactica stau prost,nu tin oamenii,nu stiu sa faca zid la lovituri,au luat goluri identice cu Bistrita si Timisoara,din actiuni in careu unul la unul cu portarul,soldat cu gol.sa nu mai vorbim de golurile luate din lovituri libere ,cind nu au stiut sa aseze zidul,si portarul a fost victima sigura ,ori a luat gol imediat,ori din al doilea sut la poarta.deci,fazele fixe-in aparare,nu sunt tratate corespunzator.plus in atac,nu mai au curajul necesar.Echipa de aur,de anul trecut,s-a stricat prin transferul lui Ogararu,care evident nu trebuia dat,mai ales pentru suma aceea aceea infima.S-au adus juca5tori buni,care nu au nici o vina ca nu stiu sa construiasca si sa combine intre ei,probabil ca au nevoie de meciuri impreuna,poate ar ajuta sa faca meciuri "turneu" cum a facut Dinamo.Nu cred ca e o rusine sa copiezi un antrenor buin,cum e Rednic,ma refer la rotirea celor 3 atacanti,cind ii avea,si la turneele respective in provincie,cind a probat mai multe variante de echipa.Steaua nu stie sa acopere terenul,sa isi creeze superioritate in zona,desi se pare ca ei se apara in zona,dar zona nu e a lor,ci a celeilalte echipe.trebuie sa avem si niste jucatori mai tapeni pe opicioare,nu tot din astia care cad pe jos imediat,si apoi se tirasc dupa minge,la primul atac cedeaza,se timoreaza,fizic si psihic,cind sunt agresati fizic.nu mai au curaj,nu mai sunt Steaua unu,ci ceva de Liga patru.bafta!!!

Bogdan4Steaua21.04.2007 01:06

O echipa nu alege in astfel de situatii. Situatia este clara: Dinamo are titlul asigurat si va participa in turul 3 preliminar sau grupele UCL. In cazul in care CFR termina pe locul 2, si clujenii merg in preliminariile UCL. Daca Rapid termina pe 3, merge in UEFA impreuna cu Poli Timisoara, indiferent de cine castiga Cupa Romaniei. Daca Rapid termina pe 2 si CFR pe 3, Rapid merge in preliminariile UCL, CFR si Poli Timisoara in Cupa UEFA.

In consecinta, avand deja o finala a Cupei Rapid - Poli si o echipa campioana (Dinamo), locul 4 nu ne duce spre Europa, decat via Intertoto. In aceste conditii, este vorba de totul sau nimic. Inscrierile pentru Intertoto se fac inainte de terminarea campionatului, si daca, prin absurd ne-am inscrie in aceasta competitie si ulterior am termina pe 2 sau 3, suntem obligati sa jucam in competitia in care ne-am inscris. Si cum ii stim pe conducatorii nostri, vor spera pana in ultima etapa la o clasare mai buna, deci nu ne vom inscrie in Intertoto.

Concluzia: ori prindem cel putin locul 3 ori anul acesta ne uitam la televizor la cupele europene. Si sincer, cu Oli pe banca imi este greu sa cred ca vom urca in clasament.

El Nino_921.04.2007 10:24

@Bogdan4Steaua

Din cate stiu eu, daca rapid termina pe 2, Poli aek merge in UEFA indiferent de rezultatul din cupa, daca rapid termina pe 3 si castiga cupa, Poli aek nu mai merge in UEFA...merge locu' 4

c.ronaldo1721.04.2007 10:30

Si eu stiam la fel de acest lucru.

Later: Si iata ca CFR face egal la Vaslui, iar daca batem diseara, ajungem la 6 puncte de ei. O eventuala victorie a noastra cu Iasi, si la Cluj, ne-am apropia la 3 puncte de CFR.

Dj21.04.2007 16:03

Bun..sa mai speram sau nu?

Asta e intrebarea....

c.ronaldo1721.04.2007 16:14

De dragul emblemei sa moara jucatori pe teren, dar sa moara frumos...

Iar noi... pai pe noi intereseaza pe cineva cate kg de lacrimi varsam pe campionat?

Bogdan4Steaua21.04.2007 16:33

Daca in acest moment am juca fotbal, am putea spera. Totusi, imi e greu sa cred ca vom merge noi impecabil pana la sfarsit.

dakata_moto22.04.2007 07:53

Daca asa e, Lucescu pleaca la FC Brasov ..cred ca avem sanse.

axl2322.04.2007 17:21

Rapid e condusa cu 2-0. e in verva Niculescu. sau Edel e varza.

Cresc sansele noastre pentru locul 2(doi, II).

MALDINI_STEAUA22.04.2007 17:23

Hehe 2-0 ... e bine :D

MALDINI_STEAUA22.04.2007 17:31

Joaca si in 10 ... deci daca batem la Cluj avem locul 2 asigurat ... parerea mea !

steagsahmic steagcruce2

spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl

Rossoblu22.04.2007 17:52

2-1, au dat milogii gol!

laca_722.04.2007 17:57

FORZA Steaua!

Anul asta nu a fost al nostru... trebuie sa facem multe schimbari la vara si anul asta trebuie sa luam locul 2.... nu avem ce face; trebuie sa tinem cu Dinamo!

spre cl!

MALDINI_STEAUA22.04.2007 17:58

Ar fi culmea sa nu bata Dinamo si cu un om in plus...apropo am citit in Prosport ca Goian ar fi absent la meciul cu CFR(cica a acumulat 7 galbene). Din cate stiu eu dupa meciu cu milogii avea 4 si a stat in meciul cu Dinamo. Apoi a mai jucat inca 2 meciuri. Imposibil sa fi luat 7...am dreptate?

Rossoblu22.04.2007 18:00

Scrie pe stelisti ca poate juca.

Dragoshel22.04.2007 18:01

Ohohoh 2-1 pentru caini, iar rapidistii sunt cu 1 om in minus... ;))) Vreau sa bata cainii sa se duca Rapid....

MALDINI_STEAUA22.04.2007 18:04
scrie pe stelisti ca poate juca

Ok , multumesc mult ! fular-campionii

«1383940414247»