FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1394041424347»
Dj.P@uL22.04.2007 18:08

Daca facea Andrey doar o greseala din cate a facut Edel Apoula in prima repriza a meciului Rapid - Dinamo , cate saptamani ar fi scris celebrii gazetari romani despre Andrey ???

Dragoshel22.04.2007 18:09

In prima repriza, si in adoua, ca deja a inceput la golul 3:))) Sau de Cernea, cred ca scriau la fel.

MALDINI_STEAUA22.04.2007 18:09

3-1 esteeeeee

Rossoblu22.04.2007 18:10

A gresit iar apulica....e 3-1 pt spurcati

Virgil22.04.2007 18:15

Wow ! E perfect. Rapidul trece in locul nostru, iar noi revenim pe 3. Trebuie neaparat sa batem Clujul joi si sa ne apropiem la 3 puncte de ei. Oare va fi posibil ?

axl2322.04.2007 18:33
e in verva Niculescu. sau edel e varza.

Ambele afirmatii sunt corecte.

Seara mare pentru Niculescu, 4 goluri.

Za Best22.04.2007 18:36

Imi e urat sa zic asta, dar Dinamo a demonstrat si cu noi si cu Rapid ca merita titlul... iar Niculescu a marcat azi 4 goluri...nu mai este nimic de zis! Sunt peste noi! Si pana la urma...noua ne convine infrangerea Rapidului...

axl2322.04.2007 18:42

Sunt curios ce-o sa i se intample lui Razvanel dupa meciul asta. Oare o sa aiba parte de o prelungire de contract pana in 2010?

MALDINI_STEAUA22.04.2007 18:42

Sper sa batem la CFR si sa mergem in UEFA Champions League spre cl steagro

spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl

bodanelu22.04.2007 18:54
Ar fi culmea sa nu bata dinamu si cu 1 om in plus...apropo am citit in prosport ca Goian ar fi absent la meciul cu CFR.( ca cica a acumulat 7 galbene).Din cate stiu eu dupa meciu cu ciorile avea 4 si a stat in meciu cu dinamu.Apoi a mai jucat inca 2 meciuri.Imposibil sa fi luat 7...am dreptate?

Dupa 7 cartonase galbene luate in total, la fiecare cartonas galben sta o etapa...

Parca asa era regulamentul...

Stryker22.04.2007 19:09

Uite ca am primit o laba de ajutor de la javrute...este bine ca am trecut pe 3, insa etapa viitoare noi avem un meci foarte greu pe cand ei au o intalnire "in familie".

Este foarte important sa terminam cel putin pe locul 3 pentru a nu fi victimele unui aranjament murdar al celor doua finaliste ale Cupei Romaniei si astfel sa ne trezim in Intertoto...

Forza Steaua, INCA mai avem sanse la locul 2 !

MALDINI_STEAUA22.04.2007 19:46
dupa 7 cartonase galbene luate in total, la fiecare cartonas galben sta o etapa...

parca asa era regulamentul...

Pai da cate galbene are Goain?

mircea_zion22.04.2007 19:49

Tre' sa batem neaparat CFR-ul, ne mai apropiem de ei, si oricum CFR-ul are meciuri grele, Steaua are un program usor, dupa parerea mea daca Steaua ar bate CFR-ul ar fi calificata 90% in CL!

axl2322.04.2007 19:55
tre' sa batem neaparat CFR-ul , ne mai apropiem de puncte de ei

Dupa cate stiu eu daca-i batem suntem la egalitate de puncte. Si atunci ar conta meciurile directe in eventualitatea ca la sfarsit suntem tot la egalitate, pe 2. Ceea ce e valabil si cu Rapid. In cazul respectiv am avea avantaj cu ambele formatii.

Later edit: tare mi-e frica sa nu ma insel cu numarul de puncte dintre noi si CFR. Sunt confuz.

bodanelu22.04.2007 19:57
Pai da cate galbene are Goain?

Habar n-am :)

Cei de la club stiu cel mai bine cate are...

danielcristian22.04.2007 20:04
dupa cate stiu eu daca-i batem suntem la egalitate de puncte. si atunci ar conta meciurile directe in eventualitatea ca la sfarsit suntem tot la egalitate, pe 2. ceea ce e valabil si cu rapid. in cazul respectiv am avea avantaj cu ambele formatii.

Daca batem la CFR ne apropiem la 3 puncte de acestia. :wink:

axl2322.04.2007 20:06

@Daniel

Exact inainte sa citesc postul tau am editat si eu mai sus. Merci oricum.

inches22.04.2007 20:36

Bai eu de Dinamo nu ma mai leg, ce sa va spun, a cistigat si la Steaua acasa la noi, si la Rapid in deplasare pe gunoiu ala de "stadion" sub podul grant, si asta cu arbitri straini.

Nu zic ca in tur au cistigat curat (meci extrem de prost si pro-canini arbitrat) dar pe momentul asta noi n-avem ce sa le mai spunem ca suntem mult pe sub ei.

Unde vreau eu sa revin, este la faptul ca inca o data, Gigi in loc sa vorbeasca trebuia sa puna mainiele in buzunare si sa scoata ceva bani ...

Dinamo: a cumparat in vara doi fosti stelisti (Munteanu si Serban), Ganea (care a dat goluri si o data ce incepea sa strice ambianta a fost dat afara, la Rapid nu mai face nimic decit sa dea din gura).

In iarna, n-au luat cine stie ce in afara de Lobont.

Noi : n-avem nimik la mijloc, oricum prostu ala de Olitza baga numai inchizatori. In atac nu sunt titulari adevarati, si se rateaza prea mult. La poarta, unde Dinamo a cistigat mult cu Bogdan Lobont, Steaua cumpara numai gafeuri, second hand.

Concluzia mea este, ca daca la anul vrem (adica daca Becali vrea, ca pe noi nu ne baga in seama nimeni), sa facem ceva, in loc sa spuna gura mare (Jiji) ca ar cumpara ba 40 de jucatori, ba, ca vara trecuta, jucatori de 20 de Milioane (poate ca se referea la alta deviza decit Euro, poate vorbea de 20 M FA Franci Africani), sa taca din gura, sa caute adevarati scouteri care sa angajeze adevarati fotbalisti.

Deci lasati spurcatii in pace, si milogii la fel, ca avem destule de probleme pe la noi. In primul rind, gata cu scenele de guerila pe stadion.

EDIT: am uitat, si inca un capitol in care sintem in defect, este bine intelet, Antrenorul nostru, prea slabut.

PS : PENTRU MODERATORI: imi pare rau nu stiam, si nu vroiam sa vorbesc de Dinamo dar sa fac comparatia de ce la noi nu ne merge bine si la ei da.

c.ronaldo1723.04.2007 11:15

Mama, ce le joaca Dinamo returu' asta...

Dragoshel23.04.2007 11:16

Am urmarit meciul si am sesizat ca Lobont isi aranjaza aparea mai bine ca Rednic, el le spune unde sa stea, ce sa faca...

IONUTZ-CIPRIAN23.04.2007 13:18

Asta inseamna sa ai experienta!!

predatorpulse723.04.2007 17:42

Ok s-au terminat rapid-Dinamo si totodata si campionatul,dar locul 2 e relansat.

Dinamo merita acest campionat si spun asta pentru ca Steaua nu merita sa-l ia. Daca Steaua nu are forta sa ia un campionat,de obicei il ia Dinamo si din cand in cand se mai strecoara un crapid.

Dar hai sa vedem cu ce au fost javrele peste noi in acest sezon:

1) Antrenor mai bun-nu stiu cati il simpatizam sau nu pe Oli,dar chiar si noi trebuie sa recunoastem ca la motivarea jucatorilor si la schimbari e 3 clase peste Oli.

2) Management-aici includ tot ce inseamna asta si ma refer si la mijloacele specifice dinamoviste.Borcea a dat clar semnalul cand a zis ca se retrage din fotbal daca nu ia campionatul.

Desi noi nu am stralucit pana la meciul cu ei,acolo s-a produs ruptura cand Borcea a comandat acel arbitraj penibil al lui corpodean si nagy. Atunci s-au distantat de noi si acolo au cazut baietii nostri psihologic,CL era pe terminate si rivalii erau la o distanta apreciabila. Plus ca ei au profitat la maxim de absentele lui Mirel si Iacob. In acest sezon masinaria dinamovista n-a mai muncit atat ca pe vremuri pentru ca rivalele sale au schipotat tot campionatul si nu a mai fost nevoie de apeluri la prietenii traditionali pentru puncte. Oricum majoritatea acestor amicale ale dinamovistilor au fost in tur ca sa ia distanta de noi,fiind binestiut faptul ca odata ce Dinamo cade,cade rau de tot si s-au asigurat. Uitati-va si la meciul lor cu milogii,au jucat aia din min 20 in 10 oameni(Constantin eliminat aiurea) si le-au dat 4-1. Cu Steaua au facut la fel,l-au dat afara pe Cyril in primul sfert de ora si totusi ce greu le-a fost cu noi si indraznesc sa spun ca in tur aveau echipa mai buna.

Borcea si ceilalti "spartani" de la Dinamo i-au adus lui Rednic ce a vrut spre deosebire de MM si Jiji care i-au pus jucatori in poala lui Oli,si aceia in general au fost f slabi.Dinamo a cheltuit de 2 ori mai putin k noi,si majoritatea transferurilor lor au fost petarde k si ale noastre,dar s-a mai gasit un Ganea,Lobont,ze kalanga si mai ales dupa mine,Catalin Munteanu.

3)Folosirea mercenarilor-aici sta meritul dinamuistilor. Au adus 2 jucatori f buni pentru Romania dar worthless afara(Ganea si Lobont),si ce e mai amuzant e ca au facut aceasta performanta cu fostii jucatori ai rivalelor. Pe langa tradatorul Danciulescu,au luat "stelistii" Catalin Munteanu si dennis serban si "rapidistii" Ganea si Lobont iar acestia reprezinta vreo 50% din forta lui Dinamo la ora actuala.Ganea i-a scos din cacao de multe ori in tur iar Lobont in retur,scotand 3 goluri doar pe Ghencea.

4)Norocul/profesionalismul

Stiti cum e vorba "Norocul tine cu cei puternici" la care se raspunde cu "doar prostii au noroc".

In multe momente ale acestui campionat,pur si simplu au fost mai pragmatici si mai norocosi.Faza aia cu denis serban cand dribleaza apararea noastra si da printre cracii lui Carlos se intampla o data la 15 ani,exact cum in Ghencea din 6 suturi pe poarta ne-au dat 4 goluri.Asa ceva se intampla la 18 ani,sa dai atatea goluri din atat de putine faze pe terenul rivalilor. Nu cred ca sunt mai profesionisti ca anul trecut pur si simplu acum le-a intrat totul,exact cum ne-a intrat noua totul cu rapid si cu Kiev.Ce,atunci jucatorii Stelei erau mai profesionisti? K sa nu mai vb ca au avut nu stiu cate goluri in ultimele momente(cu Vaslui parca,cu gloria bisnita in tur,cu Jiul acasa) pe cand noi,ca prostii am cedat cel putin 7-8 pc in ultimele minute.

Ca sa concluzionez,eu nu cad in capcana asta a presei cu "Dinamo,echipa extraordinara" pentru ca i-am vazut cu tottenham,i-am vazut k atunci cand nu le intra fac pe ei pe frica(ganditi-va ce iures a avut Steaua cu panaramele astea la 1-3 si ca daca dadea Vali Badea gol in min 5 alt meci era) si mai ales am vazut frustrarea lor. Da,desi ne-au batut dupa 18 ani in Ghencea si o sa ia titlul la vreo 20 pc de noi,ma simt mandru ca sunt stelist,pentru ca,vazand cum se bucura si mai ales cat se bucura imi dau seama cata frustrare le-am provocat de-a lungul istoriei lor militieniste si cata va mai urma. Ba chiar tin minte pe Niculescu cum spunea cand Steaua juca in Cupa UEFA si apoi in CL,"domne noi suntem pe locul 1 si voi tot de Steaua vorbiti?" asa ca nu ma afecteaza toate tampeniile debitate de ei zilele astea gen "spartani","cei mai buni din Romania","sau echipa de CL". La ultima dintre astea eu unul spun sa asteptam pentru ca Liverpool e echipa mare,plus ca nu-i inteleg cum spun ei k au echipa de CL cand ei nu au contribuit cu nimic la asta. In aceste momente grele eu unul imi sustin echipa si mai mult pentru ca abia acu mse vad adevaratii stelisti,nu numai aceia ce aveau scooter pe mobil.

Am vazut aseara la emisiunea "Replay" episodul lui Dinamo cu 17 nentori si doamne cat am mai ras.Astept sequelul cu echipa aia de pescari.

Steaua VA LUA titlul anul viitor pentru ca ne vom mobiliza dupa acest sezon dezastruos dar trebuie si noi sa ne asiguram pc din tur,ca sa castigam 24-ul. Si sper sa castigam la Cluj,pentru ca altfel sezonul s-a terminat pentru noi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

axl2324.04.2007 14:59

"Intre cei puternici, intre adevaratii campioni, adevaratii luptatori, intotdeauna va exista respect reciproc."

Borcea, acum, la sport.ro, despre relatia sa cu Becali.

inches24.04.2007 15:08

Stie cineva link ca sa vad CFR - Steaua pe Sopcast in w-e ? Mersi.

Predator, cam aceasi parere am si eu despre Dinamo si Steaua. Adevarul este ca ei au vrut mai mult (transferuri mai inteligente) decit noi. Acum este de vazut daca Dinamo s-a invatat de minte sau iarasi fac ca prostii care sunt si vand toata echipa...

Oricum, in cazul in care Dinamo isi pastreaza echipa, noi trebuie sa ne intarim de-adevaratelea! Gata cu jucatori Second Hand.

bodanelu24.04.2007 15:10

@inches Vezi pe site-ul oficial steauafc.ro ca transmit meciul live..

«1394041424347»