FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1414243444547»
Dj30.04.2007 18:04

Logic!

E de ajuns sa se scrie 2-3 mizerii din astea in rahaturile astea de ziare de sport..si de acum toata lumea incepe sa creada de Steaua ca face prostii!

Cea mai mare tampenie..

inches01.05.2007 06:48

Normal. La Rapid le stie Ganea pe toate ;)

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:23

Zici Ganea (ca om) si tragi apa, ca jucator nu am ce spune!!!

inches01.05.2007 12:10

Este clar ca, ca jucator si la Steaua era titular. Are probleme cu capu saracu, vorbeste mai repede decat gindeste ...

Dragoshel01.05.2007 13:09

Andone preia CFR-ul din vara

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a declarat ca la l-a sfarsitul campionatului, pe banca CFR-ristilor, va veni Ioan Andone.Ce se va intampla cu Cristiano Bergodi nu se stie, el luandu-si cateva zile libere.

SURSA

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 13:12

Un om destept daca il ia pe Andone, o sa faca treaba la Cluj, acolo se investesc bani si pasiune!!

c.ronaldo1701.05.2007 14:06

Daca e asa, mi-ar place ca Bergodi sa vina la Steaua.

I.N.Money01.05.2007 17:26

Bergodi nu va veni, ca la noi incepe sa se poarte o politica anti-straini din cate se vede. Daca, Clujul va pastra actualul lot si il va aduce pe Andone, s-ar putea sa lupte pentru primul trofeu din istoria lor la anul.

inches01.05.2007 22:43

@I.N.Money

Hai ca fiecare an este la fel, ba Poli, ba Cluj samd vor fi canditate serioase la campionat, si ca de obiciei va cistiga un club din Bucuresti ...

Mie personal imi este mai frica de Dinamo, si Rapid, poate pe urma mai vine si Poli, si Cluj.

Interesant orcum este ca lupta devine mai strinsa, si ca se investesc in sfirsit bani in Liga1.

Chestia cu "anti-straini" este o porcarie, bine inteles ca nu este bine sa vina numai straini, dar daca poate sa ridice nivelul Ligi si al echipelor, de ce nu 2-3 ?

La Cluj este altceva, astia fac acord cu Benfica parca, o sa fie CFR Clujao ?? la citi portugezi au !!!

I.N.Money02.05.2007 15:41

Daca Clujul va pastra acelasi nucleu de jucatori si daca ii vor mai aduce pe altii de o certa valoare, nu gen Coman si Stancu, CFR-ul poate emite pretentii.

Spre deosebire de Timisoara unde se baga milioane de catre indivizi gen Iancu, care nu au habar de fotbal si management, la Cluj sunt oameni capabili cu sete de performanta.

weeezer02.05.2007 18:32

Clujul incepe intr-adevar sa devina o forta, bani exista, ambitie exista, profesionalism asemenea. Deocamdata, experienta nu prea au clujenii... experienta meciurilor cu miza, si asta s-a vazut. Chiar si dupa venirea lui Andone, presupunand ca noi vom avea tot lotul valid, tot nu cred ca vor fi peste noi. Dar la cum se investeste acolo, se pare ca in sfarsit vom avea constant o echipa din provincie in topul Ligii 1...

IONUTZ-CIPRIAN03.05.2007 14:35

Scuza-ma Andone la cine sa mearga? Ca nu am inteles!!

Dragoshel03.05.2007 14:41

Andone va merge la CFR de la vara, sau asa se zvoneste, daca erai mai atent, am postat eu cu 6-7 mesaje mai inainte aceasta stire.

IONUTZ-CIPRIAN03.05.2007 14:50

Mersi pentru raspuns, ma gandeam eu ca la CFR! Ca doar ciobanul nu era in stare sa-l dea pe Oli afara!!

c.ronaldo1704.05.2007 13:42

Cica la TV Sport daca CFR ia locul 2, atunci Dinamo va fi cap de serie in preliminariile din turul 3. Asta ar fi chiar culmea. Daca e asa, la meciul Dinamo-CFR voi paria 1 milion la pariuri pe CFR.

weeezer04.05.2007 13:51

Nu-i chiar asa... E adevarat ca daca ia Clujul locul 2, Dinamo are ceva sanse in plus sa intre direct in grupe, dar pentru asta tot mai trebuie sa se intample cateva conditii, cu sanse mici de realizare...

inches04.05.2007 22:12

Prostii. Adica cel putin nu vad raportul. Capii de serie se dau in functie de cite puncte au echipele in UEFA (si nu tara respectiva), si cum Ham Ham nu prea au puncte, nu vor fi decit plasati in second hand, asa cum sunt si au fost.

Steaua trebuie neaparat sa ia locul doi, restul, ce face Dinamo ne doare...

Eu cred ca feroviarii de la Clujao si de sub Podulet se vor impiedica unii in altii, si va fi meci egal. In cel mai rau caz castiga milogii, dar nu cred ca CFR poate sa-i bata.

metzzz05.05.2007 03:56

ham ham poate sa fie cap de serie doar daca :

1 --> Cluj pe locul 2

2 --> Atletico Madrid pe 4 in Spania

3 --> Galatasaray pe 2 in Turcia

Din 3 una sigur pica :)))))

Sa speram ca pe 2 o sa fim noi :D:D

Za Best05.05.2007 14:06

CFR are 2-1!Au dat doua goluri intr-un minut :shock: !E un rezultat foarte prost pentru noi...cred ca un egal ar fi excelent!Sa speram ca ciorex il vor obtine...

P.S.Apoula ala e bun de circ...se bate cu brio pentru cel mai prost portar din Romania din ultimii ani,alaturi de Carlos [...]...

c.ronaldo1705.05.2007 14:26

Edel este intradevar un portar de tot cacao. Un meci in care si-a aratat adevarata valoare.

predatorpulse705.05.2007 14:59

Intr-un fel e mai bine ca a batut CFR ca poate intra ai nostri mai determinati in teren. Meciul lor a avut un ritm bun,dar milogii au fost dezavantajati de arbitru si mai ales de portarul lor comic.

Eu stiam ca portarii se baga in minge nu se feresc de ea,baiatul asta e un Carlos negru,daca sta pe linia portii apara bine suturile de la distanta insa la centrari si cornere e jale mare.

Trebuie sa batem la Urziceni pentru ca daca nu batem nu meritam nici UEFA.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Za Best05.05.2007 15:01

Nu-i posibil...un rezultat care nu ne avantajeaza deloc! Daca nu batem azi la Urziceni, cred ca locul 2 e pierdut...

P.S.Rapid a avut penalty clar in ultimul minut...dar na, ungurii trebuie sa joace in turul 3...sa ne faca de ras! :oops:

fedora05.05.2007 16:05

Ala nu e penalty clar.

Nu e deloc, fundasul avea mainile libere pentru a arata ca nu-l tine, iar rapidistul i-a tras pe spate in mana de la nici 30 de centimetri.

inches05.05.2007 16:17

Acum trebuie sa tinem cu Ham Ham sa-i bata pe CFR-isti, nu este deloc bine...

Virgil05.05.2007 17:46

Ham-ham este deja campioana si se va prezenta cu jucatorii care au jucat mai putin în acest sezon. Cel putin asa spune Strâmbul.

Nu am niciun dubiu ca ham-hamii vor trânti meciul cu ceferistii, pentru a le oferi acestora sansa de a prinde un loc in preliminariile Champions League.

«1414243444547»