FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«14344454647»
predatorpulse708.05.2007 15:27

Sub nici o forma nici un stelist nu trebuie sa retina cu rivalele sale si reciproca este la fel de normala. Cum a zis si alexh,aici e vorba de orgoliile cluburilor nu a tarilor respective.Anglia era tare mandra ca are 3 echipe in semifinalele si acum s-ar putea sa piarda Cl in favoarea lui Milan. Sa inteleg ca in Italia e cea mai tare competitie si ca Milan e cea mai buna reprezentanta a tarii respective? Nu este asa pentru ca din ce vad Inter este pe locul 1. CL,cat de laudata este ea,este o competitie pervertita,chair daca ne ofera meciuri frumoase,este o competitie falsa unde banii fac legea si nici o echipa mai mica nu poate patrunde daca nu are bani. Pe vremuri cu jucatori interni si spirit de luptator se putea castiga CCE astazi nici vorba daca nu ai minim 70 mil buget pe an,nu ajungi nicaieri.

Cat despre meciul pechinezilor,ma intereseaza putin spre deloc,chiar daca ar conta pentru noi in perspectiva locului 2. Nu pot sa tin niciodata cu Dinamo,ba cateodata chiar ma bucur,chiar daca nu f mult la esecurile lor. Adevaratii campioni isi fac singuri destinul,nu stau la mana altora.Cersitul penibil al lui Jiji este cel mai ne-stelist gest pe care l-am vazut de mult,si am vazut destule din partea ciobanului.El care se crede stapanul Stelei,care se lauda ca va bate Milanul,Real si Barcelona cu o mana legata la spate,acum se milogeste pentru locul 2 din Romania. Nu stiu cum poate cineva sa-l placa(stelist sau nu) pe acest cioban care se foloseste de oameni,apoi ii arunca ca pe gunoaie si isi schimba opiniile de pe o zi pe alta,bazat pe ce ii mai sopteste Dan pavel. Jiji Becali pentru mine este un nebun,pentru ca incepe sa prezinte simptomele unor pacienti de balaceanca.

Anul asta trebuie sa prindem locul 2,sa intram in CL si la anul sa luam 24 obligatoriu.

Off-topic: Doamne ce m-a uns la inima meciul Stelei din 86,am vazut stelism in forma cea mai pura si am mai scapat timp de 2 ore de tampeniile lui jij,"spartanii" lui Borcea si agricultura lui Copos.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

c.ronaldo1708.05.2007 15:33

Nu scrie nicaieri ca Dinamo e cea mai buna din Romania, ca Tractoru Dunarea este cea mai slaba, ca Ac Milan e cea ma buna din Europa, ca Inter e cea mai buna din Italia. A nu se confunda "campioana" cu "cea mai buna".

weeezer08.05.2007 17:14

Dinamo - CFR Cluj 0-0, minutul 10, si sunt suspicios, dupa cum se joaca...

Insa: Sousa, Oliveira, Tony, Manuel Jose, Didy, Semedo... cati straini au astia in teren? au voie 6??

Later edit: hmmm... cica-s 8 si cica au voie :(

c.ronaldo1708.05.2007 17:20

@weezer

Sunt portughezi. Nu au voie jucatori extracomunitari.

weeezer08.05.2007 17:52

Asa-i.

Insa oricum trebuie remarcat jocul ciudat de slab in aparare al lui Pulhac si Stefan Radu, practic au fost depasiti mai la toate fazele, intrecandu-se de multe ori in penibil.

Si Ze Kalanga a fost capat de linie, dar aici poate e vorba si de lipsa de valoare...

Virgil08.05.2007 17:56

Dinamo-CFR 1-0 la pauza.

CFR a atacat continuu,a creat numeroase faze de poarta dar nu a reusit sa inscrie.A inscris in schimb Dinamo prin Cristea din lovitura libera.Spre sfarsitul reprizei secunde Panin de la oaspeti a fost eliminat.

-E posibil sa mai piarda Dinamo ?

-Orice e posibil in viata ! :)

Una din scandarile favorite ale galeriei : Gigi Becali,la ****,Gigi Becali.Jenant.Au fost si altele dar nu le spun pentru ca ne vizeaza direct.

weeezer08.05.2007 18:03

Virgil, mai mult decat posibil, cred ca inca este probabil sa mai piarda Dinamo. Insa, un lucru bun pentru noi, o data cu eliminarea lui Panin si schimbarea pur defensiva facuta de Bergodi... in cazul in care se intampla victoria Clujului, exista motive in plus sa facem gura.

Virgil08.05.2007 18:05

Ai perfecta dreptate.:)

bodanelu08.05.2007 19:40

Poate multi o sa ma injurati, dar eu nu vroiam sa bata Dinamo. De ce? Toata viata lor o sa ne scoata ochii pentru ca am obtinut locul 2 (daca o sa-l obtinem).

BandiT08.05.2007 19:42

Eu pariasem pe un egal...dar e bine si asa.

bianco rossi08.05.2007 20:07
poate multi o sa ma injurati, dar eu nu vruiam sa bata Dinamo. De ce? toata viata lor o sa ne scoata ochii pentru ca am obtinut locul 2 (daca o sa`l obtinem).

N-o sa va scoata nimeni ochii. Daca terminati pe locul 2 inseamna ca-l meritati cel putin din prisma celor 2 victorii impotriva Clujului. Dinamo si-a vazut interesul in seara asta si ma bucur ca nu vor mai exista "sloboziti" la gura care sa ne suspecteze de blat.

predatorpulse708.05.2007 20:08

S-a terminat meciul javrelor, castigat cu mult noroc, chiar daca rezultatul este in favoarea noastra. Clujul a fost mult peste ei in 11 si daca jucau in 11 eu cred ca ar fi castigat cu vreo 1-3.

Eu nu am tinut cu Dinamo si sa le fie rusine celor care au tinut vreodata cu alta echipa(ma refer la cei care se dau stelisti) decat Steaua. Ciobanul ne-a omorat din pc de vedere al imaginii iar Olaroiu din pc de vedere al jocului. Penibila atitudinea celor care strigau "miau, miau, miau" si vroiau ca echipa lor sa piarda doar ca sa ne faca noua rau. Si din nou, totul se intoarce la Steaua.

Mediatic, suntem la pamant. Deja incep tampeniile cu "cea mai curata campioana de dupa 1990" si "stelistii tin cu Dinamo", "stelistii la mana lui Dinamo", iar Jiji i-ar fi facut si favoruri sexuale lui Borcea doar sa castige pechinezii. Borcica zice ca nimeni nu a mai dominat campionatul ca ei dupa 90, dar sa-i reamintesc porcului ca Steaua a castigat 6 TITLURI la rand dupa 90, asa ca nu prea sta in picioare teoria. Cum sa fie cel mai curat campionat de dupa 90 cand in tur au fost vreo 5 meciuri ale dinamovistilor cel putin suspecte(iar eu oricat de stelist sunt, ma cred un om obiectiv) iar meciul cu noi a fost distrus de arbitri. Au castigat pe merit acest campionat, si ei se mira cat de clar l-au castigat dar explicatia este foarte foarte simpla. Ultimele 2 campionate ale noastre au fost castigate impotriva unor competitoare, Dinamo in acest sezon nu a avut asa ceva, nu pentru ca au fost mai buni ci pentru ca:

-Rapid a fost distrusa din interior de Copos, distrugandu-l psihic pe razvanel iar in afara de lazar si Mazilu transferurile lor au fost bombe, iar la portari stau mai rau ca noi(doar Coman este bun)

-Steaua noastra a suferit mai ales din cauza bancii tehnice si a zgarceniei coposiste a ciobanului. Olaroiu ne-a distrus sistematic prin aducerea copiilor lui si prin adoptarea oricarei tactici in afara celei clasice a Stelei, si anume jocul de posesie vertical pe poarta. Situatia transferurilor e similara cu cea de la Rapid, doar Thereau si Badea au confirmat cu adevarat iar Elton si Andrey sunt p-afara ca nu sunt romani verzi cum ii plac ciobanului.

Dar sa revin la Oli. Cand lipseau doar Iacob si Radoi, deci doar 2 jucatori(dar importanti), Oli a avut un tur intreg sa faca macar un SISTEM DE JOC. Steaua nu are asa ceva, este flagrant cum sunt ametiti jucatorii Stelei, fiind schimbate posturile de la joc la joc(vezi Banel), iar faza cu accidentarile este doar o scuza, chiar daca s-a stabilit un record negativ de accidentati.

Ganditi-va putin la un meci bun al Stelei in acest campionat. Daca nu va vine imediat unul in minte, nu-i nimic, pentru ca nu stiu daca au fost. Si va rog nu dati exemplul meciului cu Rapidul din Giulesti,pentru ca acolo a fost un fel de sindrom Kiev cand ne-a iesit totul.

Sigurul meci foarte bun al Stelei din acest campionat a fost cel pierdut la Otelul. Am combinat frumos, mai mult pe jos si astfel doar Nicolae Dica a avut 6 faze singur cu portarul, deci echipa si-a facut treaba, pacat ca Dica a ratat. In rest cu Dinamo in Ghencea a fost si nenoroc(goluri d-alea ies la 18 ani plus ca noi am avut 2 bare), cu Rapid pe Manoliu ne-am aparat, in groapa lor de stadion ne-am aparat, chiar daca, Corpodean a fost penibil atunci.

Ca sa concluzionez, in competitia interna Steaua nu a participat in acest an, de aia au castigat javrele campionatul. In campionat am fost penibili, chiar mai penibili ca pe vremea lui Piti. O sa-mi iau multe injuraturi, dar daca CFR si Rapid aveau mentalitate de invingatori(se vede ca nu-s obisnuiti), ne luau locul 2 de mult. Noi suntem amortiti complet de cand a venit d-l Olaroiu, echipa nu mai are orgoliul stelist, se multumeste cu putin, de ce sa alerge mult ca au jucat in CL, nu-i asa? Un jucator in care se vede cel mai bine spiritul stelist in acest moment este Ochirosii, mananca pamantul cand intra in teren, pentru ca-si da seama unde joaca. Si poate acum Croitoru. Restul ori vin dupa accidentari, ori sunt accidentati, ori nu sunt in forma ori pur si simplu nu au valoare de Steaua.

Cat despre cioban, nu mai am ce sa zic, a zis ca a avut emotii mai mari la meciul javrelor ca la cele ale Stelei, a zis ca baga 2 milioane la Dinamo, Borcea era foarte fericit la sfarsit, cred ca el si Jiji au mers undeva sa fie singuri si sa faca pe "spartanii"(da stiu ca spartanii nu erau homo)!

Eu unul astept Steaua sa revina in campionat macar acum pe sfarsit si la anul sa luam titlul 24.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

inches08.05.2007 20:10

@alexh & @Xardas & Co

Ma doare in [****] ce gandesc si cum reactioneaza suporterii celorlalte echipe. Eu cel putin, strang pumnii pentru toate echipele romanesti in Europa. Si pentru ca niste tarani fac se fac, nu imi pasa deloc, ce sa cobor la nivelul lor ?

Poate si faptul ca stau afara din Romania schimba ceva, nu stiu.

In orice caz, nu zic mersi Dinamo, zic bravo ca nu au trantit meciul. Clujul s-a impiedicat. Acum daca maine nu luam cele 3 puncte... :sad:

Dj09.05.2007 20:33

Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, le da dreptate fanilor furiosi dupa rezultatul înregistrat în fata formatiei Otelul Galati, 3-3. Fundasul giulestean crede ca rapidistii sunt: "prostii prostilor"

"Noi suntem prostii satului, prostii României, suntem prostii prostilor. Suporterii au motive sa fie suparati. Este normal când faci 3-3 acasa cu Otelul. Au dreptate. Vom vorbi cu ei, pentru ca este nevoie sa purtam o discutie si vom încerca sa ne reabilitam", a spus Maftei.

Mai zi mai zi ...milogule..ca zici bine! :)

inches09.05.2007 21:37

Mai caraghios este ca pana si Poli ii va intrece daca Rapid nu isi revine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O sa le fie rusine atunci!!!

c.ronaldo1711.05.2007 11:30

Ma atata o mai dati in sus si in jos, ca sa nu zic vreo prostie. Unde am stat noi la mana lui Dinamo? I-am pus noi sa bata? E meciul lor cu CFR, nu e meciul Stelei. Ce, credeti ca CFR o fi vreo Barcelona sau Liverpool? A batut Dinamo ca a fost meciul lor. Atata mare tam-tam s-a facut pe tema asta ca imi venea sa crap. A jucat Dinamo cu CFR nu Dinamo si Steaua vs. CFR.

Sa vedeti cum face maxim un egal Clujul cu Bistrita.

bodanelu11.05.2007 12:13

@c.ronaldo17: Uite ca-ti dau si dreptate!! :D

cornelm700011.05.2007 22:32

@ c.ronaldo17

Clujul e posibil sa piarda si locul 3.... parca tot Rapidul are ultimele 3 meciuri mai usoare.

bodanelu12.05.2007 07:11
parca tot Rapidul are ultimele 3 meciuri mai usoare.

Nu cred. La rapid e jale mare in vestiar. Suporterii i-au amenintat ca le rup picioarele, unii jucatori nu vor sa mai joace... deci s-ar putea sa piarda si locul 4!

c.ronaldo1712.05.2007 09:38

De parca meciul cu Otelul ar fi fost unul greu.

Virgil12.05.2007 19:02

Se pare ca asa a fost din moment ce Otelul a învins-o azi si pe Dinamo cu 2-1 la Galati. Dinamo cu Danciulescu, Lobont si Niculescu in echipa, a avut 1-0 în minutul 2.

La Rapid problema o constituie lipsa de moment a unui portar de valoare.

c.ronaldo1712.05.2007 19:04

La cat de bine a jucat Dinamo azi, as fi putut sa fac si eu o echipa cu vecinii din bloc, si tot puneam mai mari probleme celor de la Otelul.

Virgil12.05.2007 19:06

Fugi de aici, cine te crezi ?:) Daca era asa, FCM Bacau ar fi jucat acum în Liga 1.

c.ronaldo1712.05.2007 19:09

Dinamo nu a avut decat golul din minutul 2 singura faza notabila. Si acea actiune din care s-a cerut penalty in minutul 60 parca.

Referitor la Bacau, ar fi fost pe locul 1 acum daca nu avea penalizarea de 8 puncte. :) Poate fi considerata o "contracandidata a Stelei la locul 2" ?! :D :D

Virgil12.05.2007 19:11

Anul asta nu, dar hai sa terminam cu offtopic-ul.

«14344454647»