1-1 (minutul 65) cred ca Rapidul este complet Out. (Vai de ei ce portari)!
1-1 (minutul 65) cred ca Rapidul este complet Out. (Vai de ei ce portari)!
Daca CFR bate Gloria, Iasul sau Farul, ori face egal cu toate trei, ei se duc in Cupa UEFA.
Daca CFR bate Gloria, Iasul sau Farul, ori face egal cu toate trei, ei se duc in Cupa UEFA.
Hai sã lãsãm pe CFR si Gloria sã facã un meci egal și nu mai avem nici o emoție
Am o impresie care poate ca nu este asa cum cred eu, dar mi se pare ca Dinamo se califica in LC in cazul in care Milan AC cistiga CL. De ce ? Pentru ca, daca va iesi asa, Liverpool nu o sa fie bagata automat in LC in grupe, ca anul trecut, si atunci, Milan find deja calificata direct in grupe prin intermediul campionatului italian, Ham-hamii vor fi calificati direct in grupe.
Daca nu am dreptate sa ma contrazica cineva.
Mersi!
Te inseli. Dinamo nu are cum sa se califice direct in Grupele UCL anul acesta. Joaca tur preliminar indiferent care va fi deznodamantul finalei.
Milan nu e calificata direct in grupe. E pe locul 3 in Italia.
Pardon. Este adevarat, Milan este pe 3 si Roma pe doi. Asa ca Ham Ham FC va trebui sa dea de o echipa adevarata ca sa se califice.
:D
Insa in sezonul viitor campioana Romaniei se va califica direct in grupe, indiferent de cine castiga UCL, nu? Eu asa stiu...
@Wally
Da, e adevarat...
Inseamna ca sezonul viitor nu avem voie sa ratam titlul ![]()
Pe ce program este CFR cu Otelul?
CFR cu Gloria vrei sa zici! E pe National TV.
da stiu , am gresit scuze , e 2-0 pentru CFR.
Cred ca ar trebui schimbat numele topicului in "cu un ochi in curtea contracandidatei la locul 2" :lol: pentru ca vb doar de CFR..radepu are sanse nule :lol:
Cred ca trebuie pur si simplu schimbat numele topicului in "cu un ochi in curtea "inamicilor" Stelei" sau ceva din genul asta. Ca este vorba si de Ham - Ham - FC(spartani rabiari), si de Ciu-Ciu (feroviari milogi sau nu), samd.
In acest topic se vorbeste doar de acest retur cand mai avem sanse la locul 2. Pe "ham ham" nu ii mai putem intrece;)
O echipa care se respecta in meciul care ar fi trebuit sarbatorit. Unirea bate cu 2-1 in Stefan Cel Mare si strica petrecerea campionilor. A doua infrangere a lui Dinamo, si acum se vede clar cum a luat Dinamo acest campionat, cel putin pentru mine.
Cred ca stelistul nostru Dan Petrescu, fiind veteran in duelurile Steaua-Dinamo si-a zis "hai sa le stric sarbatoarea asta dinamovista ca parca e prea mult festivism pentru nimic".
Dinamo ramane penibila prin faptul ca este premiata de MAI si nu de Ministrul Sportului, ei sunt medaliati de securistii de la serviciile secrete, cele care au distrus Romania si inainte si dupa Revolutie, iar faptul ca ei sunt asociati cu aceste structuri obscure arata ce fel de echipa sunt.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Pe "ham ham" nu ii mai putem intrece;)
Pe ham-ham i-am intrecut de mult. Si chiar daca au luat un trofeu acum sunt mult in urma.
Baieti, ia fiti atenti:
Diferenta dintre Steaua si Dinamo este de 8 puncte. Anul trecut diferenta dintre Steaua si Dinamo a fost de 10 puncte.
Da, si inca nu s-a terminat campionatul!
)
Eu unul preferam sa fie o diferenta de 25 de puncte, dar sa nu luam bataie in derby-ul din Ghencea.
Asta ar fi preferat toti.
Bai eu cred ca ham-ham a primit bani de la Urziceni, ca pe ei nu-i doare ca pierd sau nu, tot campioni ramin. In schimb vai de ei ce ii asteapta la anul in turul 3 de CL, asa ca banii nu sunt suficienti pentru a se intari.
@inches
De unde ai mai scos-o si p'asta?!
PS: Bagati si voi emoticonu' ala care rade pe burta.