In aceste conditii singurul care poate opri echipa din Cluj ar fi Ionut Popa, peste 2 etape, cand echipa din Ardeal va juca la Iasi, pentru ca e greu de crezut ca Farul sau Bistrita pot pune probleme la Cluj.
In aceste conditii singurul care poate opri echipa din Cluj ar fi Ionut Popa, peste 2 etape, cand echipa din Ardeal va juca la Iasi, pentru ca e greu de crezut ca Farul sau Bistrita pot pune probleme la Cluj.
Din pacate se anunta relativ prost pentru noi, trebuie sa nu cistige CFR toate patru meciuri, si noi sa nu facem pasi grasiti. Offf ! Ce echipa de nenorociti aia de la Rapid... Daca il aveau pe Coman, castigau duelul feroviarilor...
Chiar daca Dinamo este campioana matematic, nu cred ca ei se vor preda in meciul cu CFR-istii, deoarece au de luat si o revansa. Lucru penibil pentru ei ar fi ca sa isi prezinte titlul 18 in fata suporterilor cu o infrangere.
Dinamo nu e Poli Timisoara.
Nu vor folosi doar juniorii, dar cu siguranta vor menaja unii jucatori. Nu se vor preda, insa este normal sa dea o sansa si jucatorilor care nu prea au evoluat. Si noi am face acelasi lucru. Ii vom vedea probabil in teren pe Liviu Ganea, Ropotan, Romanovs, Homei sau Fernandes.
Ghinionul nostru este ca am ajuns la mana dinamovistilor. Nu avem ce sa comentam. Ne-am facut-o cu mana noastra, iar vinovatii sunt in curtea noastra, nu in alta parte.
Sper ca Dinamo sa invinga pe CFR Cluj; daca nu, sansele noastre vor fi mai mici. Nu pot sa cred ca suntem la mana cainilor dar e doar vina noastra... trebuia sa jucam cum trebuie nu... asta e se pare ca noi la final ne cam revenim. Of, sper doar sa invinga Dinamo pe Cluj.
steagcruce2
Cred cã Clujul face egal cu Dinamo, oricum CFR se împiedicã cu Farul, cu echipele mari este mai mare responsabilitatea, la fel a fost cu Rapid, au fost maturi, au gândit bine jocul și le-a ieșit, cu Dinamo tot poate sã le iasã, dar cu echipele mai mici se poate liber împiedica.. imho
Deja sunt oarece semne in legatura cu seriozitatea cu care vor trata dinamovistii partida cu CFR... Niculescu si Danciulescu au luat galbene pe finalul meciului de la Iasi, galbene care le "asigura" suspendarea etapa viitoare... Ce folos ca isi vor "da viata pe teren, indiferent de numele adversarului", daca o vor face cu rezerve??
Singurul meci din cele 4 ramase în care CFR-ul ar putea sa se încurce este cel de la Constanta din ultima etapa.
Altfel, cu Dinamo e clar ca are mari sanse sa castige, deoarece Dinamo va juca cu echipa a doua.
Echipa probabil? la partida cu CFR Cluj
Romanovs - Homei, Scarlatache, St. Radu, Musat - Ropotan - Ze Kalanga, Vranjkovici, Balace - Mendy, L. Ganea
"Avem alti 40 de spartani mai mici, care de-abia a?teapt? sa joace. Suntem campioni, ne vom relaxa si noi putin"
Cristi Borcea
Cu Gloria acasa nici nu se mai pune problema, ambele echipe fiind din aceeasi zona.
La Iasi, cu Poli, sluga lui Dinamo, echipa salvata de la retrogradare, nu cred ca va fi prea greu de rezolvat. Mai ales daca iesenii vor fi motivati sa primeasca un gol mai mult decât dau ei.
Ultimul meci, cu Farul, poate fi fatal echipei lui Bergodi, daca Gigi va sti sa explice bine faristilor lectia de finante.
Steaua - Ceahlaul. Mi se pare normal ca Steaua sa castige. Steaua fiind in urcare, iar Ceahlaul fiind complet la pamânt.
National-Steaua. Herea urmeaza sa vina la noi. Cel putin despre asta au vorbit Becali si Iacov la o intalnire pe care au avut-o recent. Nationalul e cu ambele picioare în Liga 2. Credeti ca vor accepta sa fie motivati de CFR sau ca e mai simplu sa piarda si sa fie si premiati ? Dar oricum îi batem pentru ca sunt vai de capul lor.
Steaua-Pandurii. Sa ne mai puna Pandurii probleme cu o etapa inainte de terminarea campionatului ? Nu cred. Pentru ca suntem mai buni decat ei, cu toata posibila motivare venita de la Cluj.
Jiul-Steaua. Culorile scaunelor din stadionul Jiul sunt ros-albastre. Si cu toate astea cred ca motivul pentru care Steaua va lua cele 3 puncte puse in joc este superioritatea indubitabila a echipei campioana en titre.
Chiar daca Dinamo se preda, e foarte posibil ca in ultima etapa CFR sa piarda locul 2. Pentru ca Dumnezeu nu da cu parul ! Are El metode mai subtile de a-si face simtita prezenta.
Hai Steaua ! Lupta pentru noi !/Vrei nu vrei, vei termina pe 2 !
Tot de Dumnezeu va luati. Ca Becali. De ce Dumnezeu, daca ar fi exista, ar tine mai mult cu Steaua decat cu alta echipa? Pentru ca Becali merge la Athos? Hai sa fim seriosi.
Dinamo este clar ca va trinti meciul, nesimtiti cum sunt, sa cistige pe mana Stelei si Rapidului.
Daca Dinamo trece in Liga trecind prin turu 3 ii sustin acolo ca sunt Roman, altfel [....] lor.
Si Becali este penibil cu nationalismul lui (vezi declaratie GSP) ca cica castiga Dinamo pentru ca la Cluj sunt portugezi ...
La fel de penibili sunt si "spartanii" aia de supporteri, care vor sa piarda meciul cu CFR. Vai de ei ce rusine, la Steaua nici un meci nu-l vrem sa fie trintit numai ca sa se impiedice rivalele, este chestie de mandrie.
Nationalul e cu ambele picioare în Liga 2.Credeti ca vor accepta sa fie motivati de CFR sau ca e mai simplu sa piarda si sa fie si premiati ? Dar oricum îi batem pentru ca sunt vai de capul lor.
Virgil, nu inteleg cum vine asta cu pierdutul si premiatul...
@ bodanelu
Nu te cred .
@ inches
Nu te mai repezi sa ataci. A fost o simpla metafora.
Daca nu ar fi fost metafora, care e problema ta ?
@Virgil sa nu-mi spui ca tu crezi ca meciul e dinainte castigat, a se vedea patronul nostru?
A, nu ! Trebuie sa asteptam sa se dispute cele 90 de minute de joc.
Acum sincer, tu crezi ca o echipa ca National, cu un antrenor mai slab chiar si decât Olaroiu, care nu mai are nimic de câstigat, nimic de pierdut, poate castiga în fata unei echipe mai puternice, mânata de ambitia plasarii pe un loc 2 in final?
Virgil, chiar nu credeam nici inainte ca Nationalul poate sa ne bata. Noi, in momentul de fata avem un obiectiv care putem sa-l atingem, ei sunt practic retrogradati. Plus ca au un joc foarte urat (chiar daca nici al nostru nu straluceste). Dar prefer de 1000 de ori meciuri castigate pe gazon, decat in culise...
Trei puncte atat pentru CFR Cluj cat si pentru noi.
Asta este, trebuie sa batem tot pana la sfarsit sperand ca, contracandidatii se vor incurca undeva, cel mai probabil cu Dinamo dar si la Iasi; plus in cele doua meciuri acasa(cu Bistrita si Farul). A mai scos Farul o data un egal in Giulesti, asa ca nu-i exclus(cu o motivare pe masura) sa scoata un punct la Cluj, mai ales daca vor avea si nevoie de puncte pentru evitarea retrogradarii.
Forza Steaua!
steagcruce2
Toata lumea vrea sa bata pe Steaua.
Din gresala am ajus pe site-ul suporterilor-frustrati ai lui Dinamo, si am zis sa ma uit si eu la filmuletele facute de ei dupa meciul de la Iasi... mama mama cata frustrare.... ei sarbatoreau titlul cu sloganul: "sa moara Gigi de suparare, sa bata CFR in Stefan cel Mare"...halal suporteri..
Am mai spus-o si cu alte ocazii: frustrarea acumulata i-a facut sa fie mai mult anti-stelisti decat dinamovisti. Au fost, sunt si vor fi mereu in umbra noastra.
Subscriu...
In alta ordine de idei..iar a inceput sa vorbeasca dejectii umflatu' ala de la tara.. a.k.a. Iancu de Timisoara!
Am mai spus-o si cu alte ocazii: frustrarea acumulata i-a facut sa fie mai mult anti-stelisti decat dinamovisti. Au fost, sunt si vor fi mereu in umbra noastra.
Tind sa-ti dau dreptate... pe ei ii dor mai mult succesele noastre decat insuccesele lor...
Deja sunt oarece semne in legatura cu seriozitatea cu care vor trata dinamovistii partida cu CFR... Niculescu si Danciulescu au luat galbene pe finalul meciului de la Iasi, galbene care le "asigura" suspendarea etapa viitoare... Ce folos ca isi vor "da viata pe teren, indiferent de numele adversarului", daca o vor face cu rezerve??
Chiar crezi ca Niculescu si Danciulescu au luat cartonase galbene numai ca sa nu poate evolua in partida cu CFR? Iti reamintesc ca Niculescu este in carti si pentru titlul de golghetar al Romaniei si sa nu uitam de faptul ca orice gol marcat in plus de el fata de Ganea este premiat cu 1000 de dolari. Acum stau si ma intreb de ce nu au luat si restul de jucatori cartonase galbene, in speta Radu Stefan, Margaritescu, Moti etc. Oricum tanarul Ganea le va crea de 10 ori mai multe probleme clujenilor decat Danciulescu sa spunem. Nu ma interseaza cine iese pe locul 2 dar sper din suflet ca Dinamo sa-i bata maine seara pe cei de la Cluj.
Bravo! Ai o mentalitate sanatoasa din acest punct de vedere!
...tanarul Ganea le va crea de 10 ori mai multe probleme clujenilor decat Danciulescu sa spunem. Nu ma interseaza cine iese pe locul 2 dar sper din suflet ca Dinamo sa-i bata maine seara pe cei de la Cluj.
Imi place optimismul tau (sanatos) în privinta lui Liviu Ganea. LG s-ar putea sa doreasca de 10 ori mai mult decât Danciulescu sa creeze probleme clujenilor, pentru a se afirma. Dar daca un oarecare Cristi Borcea îi reteaza din start aripile, decretând ca interesul lui Dinamo este ca Steaua sa nu ocupe locul 2, si e adevarat din punctul lor de vedere, cum crezi ca va rezolva L Ganea o situatie de "singur în fata portii goale" ?
1.Va nimeri bara ?
2.Se va opri crezând ca se afla în offside ?
3.Având o mentalitate sanatoasa, va marca ?
Comentariile dinamoviste, ulterioare celor 3 situatii, presupun ca ar fi :
1.Idiotule, unde ti-a fost capul ? Puteai sa marchezi si sa compromiti înfrângerea !
2.Bravo pustiule ! Numai o minte sanatoasa ca a ta putea sa rezolve situatia grea în care te aflai.
3.Ba tu cu cine tii ? Scoateti-l imediat afara pe cretinul asta !
mama cand va aud pe toti ca tineti cu Dinamo sau cu Rapid daor pentru ca sunt romani, imi vine sa va (sau ma...) dau cu capu de pereti. sunati mai patriotici decat el ciobandante...
nu intelegeti ca pe ei ii doare in p*** de noi ? nu intelegeti ca CL, Cupa UEFA si alte asemenea , SUNT COMPETITII INTER-CLUBURI? Tineti cu nationala daca vreti sa va dati romani...
si nu-mi spuneti ca e bine sa fie echipe romanesti, ca ne creste punctajul de tara...deocamdata Dinamo doar s-au facut de ras si mai mult ne-au tras in jos decat sa ajute.
Halal stelisti...
mama cand va aud pe toti ca tineti cu Dinamo sau cu Rapid daor pentru ca sunt romani, imi vine sa va (sau ma...) dau cu capu de pereti. sunati mai patriotici decat el ciobandante...
nu intelegeti ca pe ei ii doare in p*** de noi ? nu intelegeti ca CL, Cupa UEFA si alte asemenea , SUNT COMPETITII INTER-CLUBURI? Tineti cu nationala daca vreti sa va dati romani...
si nu-mi spuneti ca e bine sa fie echipe romanesti, ca ne creste punctajul de tara...deocamdata Dinamo doar s-au facut de ras si mai mult ne-au tras in jos decat sa ajute.
Halal stelisti...
Subscriu si eu la asta. Marturisesc ca m-am bucurat de parcursul Rapidului de anul trecut. Dar dupa meciul cu Middlesbrough, trebuie sa va reamintesc cum dansau arzand si calcand in picioare steagul Stelei? Ma ardea inima. Sau dupa meciul cu Rosenborg nu ati vazut bannerul ala:" grupul suporterilor care nu sunt ipocriti saluta eliminarea Stelei.. multumim Rosenborg." e adevarat ca Steaua are cei mai civilizati suporteri dar nu pot trece cu vederea asa ceva. Mai bine sa piarda ei mereu. Si vorbind de CFR or sa se impiedice ei si cu altele nu doar cu Farul. Is slabi!