ce mama dracu e porcaria asta de mai sus?
sa fim seriosi, ne batem joc de scoala?
ce mama dracu e porcaria asta de mai sus?
sa fim seriosi, ne batem joc de scoala?
@Ady_Militari Pozie pt Steaua
:lol: incredibil...poate te remarca cineva...ai innebunit sa postezi asa ceva? :wink:
La naiba....1-0 pt "ratuste" si mai sunt doar 2 minute de prelungiri... ![]()
Gol din offsaid....dar nu mai conteaza , ca se stia cine va castiga meciul!!!
Chiar ce frumos sr fi sa vdm duminica seara stadionul plin ! Haideti la meci sa sustimen echipa ca au nevoie de noi!
FORZA
Nu conteaza ce-au facut "porumbeii", era de asteptat. Important e sa fim toti maine pe stadion sa purtam echipa spre un nou titlu!
FORZA Steaua!
Era clar ca gloria bisnita lui tatuka Jenel
nu va incurca pasarelele din cragiulesti.
Oare o fi adevarat ca Oprita este acidentat?
Nu ca este intr-o forma care sa ma faca sa-l vreau
in teren, pur si simplu vreau sa fie variate
de atac(cel putin teoretice). Eu inca il regret
pe Rica Neaga, ce bun ar fi fosat acum...... :wink:
eu il regret mai mult`pe Claudiu Raducanu....inscrie aproape din ori ce pozitie......
cel mai nasol e ca maine e ziua mea si sunt de serviciu, n-o sa vad nici meciul, hai, baieti, faceti-mi un cadou frumos, merit. 2-0. pentru noi. ![]()
ce tare, pe prima pagina e o poza cu Dorinel tinand cupa de anul trecut, barvo!
eu il regret mai mult`pe Claudiu Raducanu....inscrie aproape din ori ce pozitie......
Cred ca ai vrut sa zici NEAGA...daca nu ma insel in tur a fost la Vaslui si a dat 1 sau 2 goluri
Adevaratul stelist e Neaga si sunt slabi manageri daca nu-l aduc inapoi si aduc cine stie ce iranian sau irakian
eu cred ca razvan93 facea misto in legatura cu Raducanu. si n-auzi ca Gigi vrea echipa 100% romaneasca, de unde atatia iranieni sau pakistanezi? ca irakieni imi pare ca n-au campionat, au alt sport national, unul mai violent. ![]()
Pai da tot aduce Gigi straini,sa-l aduca pe Gerald :lol: ...asta cred si eu ca facea misto cu Raducanu
Daca vrea sa aduca straini am auzit ca Fiji are golgheter sau din Tonga un mijlocas,si daca confirma astia s-ar putea sa aduca un inchizator din palestina cu tot cu centura de explosiv...in caz ca scapa Macarone...baga un kamikaze :lol: :lol: :lol:
@Kristy_Cj si axl22
Ati cam deviat de la subiect... Exista un thread dedicat transferurilor si altul dedicat bancurilor...
Aici e vorba de meciul cu CFR Cluj...
Scuze,ai dreptate suntem off-topic...despre meciul cu CFR avem un singur gand <VICTORIE> orice altceva e catasrofal si titlul e dus...pentru moral,pentru puncte,pentru 23 sper sa batem CFR
@ forever_steaua
Multumim pentru ajutor. :wink:
O sa fie un meci greu dar aam incredere in Steaua si o sa castigam.....trebuie neaparat sa castigam..sper sa nu castige rapidu asta-seara asa am avea mai multe sanse la titlu...FORZA Steaua
Din pacate Rapidul a jucat ieri seara(12.05.06) si a castigat la limita,1 - 0.
Probabil ca vroiai sa spui de Dinamo.
Probabil ca vroiai sa spui de Dinamo.
Te referi cumva la echipa aia batuta de Vaslui in groapa ?
Exact la ea.Am vazut insa o echipa adevarata,FC Vaslui.Cu un varf de atac-V.Badea- care m-a impresionat placut.
Sa nu uitam ca Badea ne-a dat si nou un gol frumos ! Si a marcat si cu tiganii...
Ar fi o solutie !
Sigur ca ar fi,dar e prost Porumboiu sa renunte la el ?
Rednic a reusit sa puna pe picioare si sa salveze de la retrogradare,o echipa care in tur era de râs,cu Claudiu Raducanu in frunte.
eu am mare incredere in echipa in meciul de maine,sper ca s-au mobilizat si ca o sa avem o seara placuta! ![]()
Inseamna ca nu stii ce ne asteapta.Un meci greu.Si mai ales incarcat de miza.Pentru ca Doamne fereste,orice pas gresit,inseamna o sansa in minus.
Daca noi batem maine,putem sa spunem ca am scapat definitiv de o candidata la titlu,de Dinamo..
Ei sa fim seriosi,ca daca era asa bun nu se zbateau la retrogradare,noi avem atacanti buni pacat ca nu joaca serios...cel mai important e sa batem CFR,dar mie frica pt ca e o echipa foarte buna
Dinamo isi demonstreaza inca o data valoarea dupa 4-5 cu sportul si 1-1 cu Iasi vine acest 1-2 cu Vaslui care aduce inca o palma cainilor.
Borcea se gandeste sa isi inscie gloabele in Intertoto.
Meciul cu CFR de maine e greu dar vom castiga fara probleme.
Veniti maine la stadion sa va zic o faza tare!!!!!