Te iubiiiiiiiiiiiiiiiim, Dorineeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Te iubiiiiiiiiiiiiiiiim, Dorineeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Gooool! in sfarsit...sa speram ca ne dam drumul la joc si le mai dam pana la final ![]()
Forza Steaua
Sper sa nu ne retragem in aparare...Mai trebuie un gol!
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooollllll dadadada:D:d/ eeeeeeeeeeee bravo Dorin...se vede ca nu esti inalt degeaba:) :D/
8O :lol: ce amuzant e sa vad baieti dansand pe afara
ooooooo Dica Dica Dica le-a dat gooool le-a dat goool le-a dat gooooool :D/ bn dicaaaaaaaaaa ;D/
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllll dadadada:D:d/ eeeeeeeeeeee bravo Dorin...se vede ca nu esti inalt degeaba:) :D/
![]()
![]()
![]()
Dica goal 8)
Forza Steaua!!!!!!!!!!!!
Ok fean fean...whatever...Dorin Goian goal 1 and Nicolae Dica goal 2 ! ok ? }{
heheheh....
2-0, meci frumos... ati vazut finalul meciului? devieri, joc relaxat, f.f.f frumos... ASTA NE LIPSEA NOUA! sper ca am recapatat increderea in noi...
FORZA Steaua!!!
Ok fean fean...whatever...Dorin Goian goal 1 and Nicolae Dica goal 2 ! ok ? }{
Ha,ha, yes I know, I just liked your reaction and I replied to second goal. I go back to english section.
Congratulation!
Ce meci bun a facut Steaua daca jucam asa luam campionatul 100 % !
frumos meci!!pacat k nu au dat mai multe k au avut ocazii!dar ce spun eu aici...sunt fericita si asa!!! :lol: FORZA Steaua!!!!Pana la moarte...
:evil: >>>Mi-a placut acest meci,un joc frumos cu faze de poarta unde am meritat sa castigam,dar parca nu strica sa mai inscriem odata,Dica si-a aratat inca odata valoarea,iar ratarile lui Banel m-au exasperat,insa ca deobicei a facut un joc bun...BRAVO Steaua!!>>> :twisted:
ce bine ca am castigat!sper din tot sufletul sa luam campionatul....SPRE 23 Forza Steaua
2-0 .:lol: acum am ajuns si eu...
Stie careva de ce sa dat cu gaze in dreptul tribunei 2 ?
Spre 23 !! :twisted:
Victorie importanta pentru noi.
Echipa mi-a facut un cadou perfect de ziua mea. Sper ca la finalul sezonului, in dreptul Stelei sa vedem numarul de ani pe care i-am implinit azi, adica 23!
Forza Steaua!
Spre 23!
Mizerabil comentariul din timpul meciului si fazele reluate la min. 90. Toate au fost faze anti- Steaua. Despre penalty-ul la Banel n-au zis nimic.
Cred ca este o intelegere tacita ca Steaua sa fie tocata marunt de ziaristi, din cauza dezaxatului de GG. Gradinescu de la urletul de la Boro, "vreau sa vad si eu o respingere ca lumea!!!", ii tot pute ceva la Steaua, de parca Steaua nu dorea calificarea.
Inainte de toate vroiam sa spun un sincer La Multi Ani lui Bogdan!
In al doilea rand....MULTUMESC Steaua!
La pauza eram ingrijorat, dar mi-am adus aminte ca Steaua a dat majoritatea golurilor la poarta de la peluza 1 si am zis ca o sa castigam!
Frumos meci, la fel si galeria, dar pacat ca se trezesc unii doar cand conducem! Cel putin in prima repriza a fost unu care a injurat toata echipa in continuu! Si mai era o familie :lol: inainte sa inceapa meciul au venit unii in fata lor si stateau in picioare pe scaune, si i-a zis femeia aia cica sper ca veti sta jos, daca nu stau cei din fata voastra spuneti-le sa stea :lol: :lol:
Un pas mare catre 23!!!
P.S. Maine ziarele vor scrie: Un grup de suporteri stelisti au devastat un 101
8)
Victorie importanta pentru noi.
Echipa mi-a facut un cadou perfect de ziua mea. Sper ca la finalul sezonului, in dreptul Stelei sa vedem numarul de ani pe care i-am implinit azi, adica 23!
Forza Steaua!
Spre 23!
La multi ani Bogdan ...
Felicitari Steaua pt victorie , ma asteptam la ceva mai multa lume , oricum a fost binisor .
La Multi Ani Bogdan!!!frumos cadou :lol: !SPRE 23!!!
imi pare rau ca va dau o veste proasta...(adeversarilor)...SUNTEM CAMPIONI!!!
"Baaaaaa Stati jos Baaaaa,stati jos,Hai sa stam jos!!!Stai ba jos!!!Nu mai da ba.....Baa nu mai da sa moara mama stai in picioare da nu mai da!!!!"(un suporter care gresise stadionul,sau cel putin locul pe stadion)
in sfarsit... am stat cu inima in gat pana la golul lui Dica... acum sper sa isi revina baietii si sa le dam la bacau sa-i urcam pe pereti, sa punem capat chinului lor... Carlos a fost parca ceva mai sigur... doar la faza aia cand au intrebat si comentatorii "ce cauta Carlos acolo?" mi-a dat ceva emotii, dar a iesit bine pana la urma... a si prins vreo 2 mingii...
Mirel a fost bestial... stiam ca va juca, stiam ca va fi acolo, stiam ca nu va lasa echipa la greu... cred ca ar juca baiatul asta si cu un picior taiat... JOS PALARIA!!!!
Munti cam nervos la final (avea si de ce, a fost penalti la interventia lui Baciu in careu asupra lui tilinca), dar il respect in continuare...
BRAVO