daca si dupa meciul asta criticati antrenorul... ce mai e de zis... sunteti ca suporterii aia de unde am stat eu ... pe la tribuna a II-a de au strigat tot meciu ,, nico tine tusa !!,,(se referea la Nicolita nu la Daniel niculae) sau altul care zicea ,, ---- Borcea,, cand isi amintea el.... si mai era un mustacios cica... ,, baaaaaaaaaaa fwtemas pe coliva voastra, sa vin la mormant sa dansez, la marcuta cu voi baaaa si alte injuraturi de prost gust,,.... dar ce e de zis... astia sunt suporterii romani... unde nu-i cap vai de forumul asta
Eu nu am injurat antrenorul(sau pe oricine altcineva) ci doar am criticat maniera de joc din prima repriza. Daca imi spui ca ti-a placut cum au jucat in primele 40 min nu te cred nici in ruptul capului.
Dar am si apreciat maniera de joc din repriza a doua. Daca nu as sti ca antrenor e Olaroiu, as fi spus bravo antrenorului. Asa nu stiu cine a hotarat tactica din repriza a doua. El sau jucatorii. Probabil ca el. Pt ca daca jucatori ar fi jucat altceva decat cerea antrenorul si acesta nu lua masuri atunci acel antrenor trebuie sa se apuce de gradinarit.