FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«1101112»
clubdumonde16.05.2006 18:55
daca si dupa meciul asta criticati antrenorul... ce mai e de zis... sunteti ca suporterii aia de unde am stat eu ... pe la tribuna a II-a de au strigat tot meciu ,, nico tine tusa !!,,(se referea la Nicolita nu la Daniel niculae) sau altul care zicea ,, ---- Borcea,, cand isi amintea el.... si mai era un mustacios cica... ,, baaaaaaaaaaa fwtemas pe coliva voastra, sa vin la mormant sa dansez, la marcuta cu voi baaaa si alte injuraturi de prost gust,,.... dar ce e de zis... astia sunt suporterii romani... unde nu-i cap vai de forumul asta

Eu nu am injurat antrenorul(sau pe oricine altcineva) ci doar am criticat maniera de joc din prima repriza. Daca imi spui ca ti-a placut cum au jucat in primele 40 min nu te cred nici in ruptul capului.

Dar am si apreciat maniera de joc din repriza a doua. Daca nu as sti ca antrenor e Olaroiu, as fi spus bravo antrenorului. Asa nu stiu cine a hotarat tactica din repriza a doua. El sau jucatorii. Probabil ca el. Pt ca daca jucatori ar fi jucat altceva decat cerea antrenorul si acesta nu lua masuri atunci acel antrenor trebuie sa se apuce de gradinarit.

KroNos^16.05.2006 19:09
daca si dupa meciul asta criticati antrenorul... ce mai e de zis... sunteti ca suporterii aia de unde am stat eu ... pe la tribuna a II-a de au strigat tot meciu ,, nico tine tusa !!,,(se referea la Nicolita nu la Daniel niculae) sau altul care zicea ,, ---- Borcea,, cand isi amintea el.... si mai era un mustacios cica... ,, baaaaaaaaaaa fwtemas pe coliva voastra, sa vin la mormant sa dansez, la marcuta cu voi baaaa si alte injuraturi de prost gust,,.... dar ce e de zis... astia sunt suporterii romani... unde nu-i cap vai de forumul asta

Si care problema ta ca eu vreau sa ma iau de Olaroiu? E vreo problema? iti zic eu ca NU e. Tu si cu inca vreo 2-3 suntetzi singurii care il sustzinetzi pe Olaroiu. Bravo voua, avetzi nervi buni! Daca ar fi fost alt antrenor acum am fi avut 10 puncte avans si nu se mai punea problema sa pierdem campionatul. Si asta nu e numai parerea mea, e parerea foarte multor stelisti si nu numai a stelistilor.

Si fa bine si NU ne mai compara pe noi astia care ne luam de Olaroiu cu specimenle de care zici. Tziam mai zis acum cateva saptamani pe alt topic, ca tu stii doar sa jignesti daca nu ai ce sa spui.

Daca tu ne compari cu cei care doar injura pe stadion eu as putea sa te compar pe tine cu cei care se duc la meci doar ca sa cante si sa se ia la bataie cu garda, neiteresandu-i meciul. Daca nu esti de acord cu cine te-am comparat, atunci sa te gandesti mai bine inate sa dai verdicte despre altzii, ca la o adica NU esti atotcunoscator.

Sincer ma doare undeva daca iti place cum a jucat Steaua in prima repriza, ca mie NU mi-a placut, dar NU ne spune noua, astia multzi care privim lucrurile obiectiv, ca Olaroiu e un antrenor bun.

Virgil16.05.2006 19:14

Radooku_Steaua,Clubdumonde si Kronos^

Nu credeti ca ar fi mai corect sa va spuneti ce aveti de spus,pe p.m. si aici sa ramaneti ontopic ?

alexia_radoi17.05.2006 14:35

daca juca maccarone iar ne-o luam..nu am jucat magnific ...dar am castigat....asta conteaza..

forever_STEAUA17.05.2006 14:37

@alexia_radoi

Chestia asta trebuia sa fie comica? :evil:

***alex***17.05.2006 14:39

Râzi

axl2310.06.2006 02:13
un Ogararu temator!!! inexplicabil(poate pleaca)

habar n-are...Ogararu "poate pleca"?????Cu asta te-ai intrecut in [...]...deci mai bine ai pleca tu

pai uite ca a plecat si inca la Ajax asa ca jignirile tale au fost chiar gratuite.

deci mai bine ai pleca tu

quote]

:D:D:D

«1101112»