FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«14567812»
o stelista11.05.2006 11:48

sigur va castiga Steaua si va rag sa credeti toti asta si sa sustinem echipa favorita sa aratam ca suntem suporteri adevarati.Oricum Steaua no sa ia campionatul i sugur dar sa castige macar meciul cu CFR Cluj sa arete ca nu sunt nebuni si ca nu au nevoie de phiolog(cum spun alti)

sa ne rugam pana la sfarsit pt Steaua ca asa echipa mare de campioni are nevoie de o echipa impresionanta de suporteri!!Forza Steaua (mai sunt doar 3 zile)yupy Steaua :D

axl2311.05.2006 12:41

ce vrei tu sa spui ca Steaua n-o sa ia campionatul?

si MACAR sa castige meciul cu CFR?

ce fel de stelista esti tu? dupa nick as zice ca intradevar, esti "o stelista" oarecare.

radu_ultras11.05.2006 12:46

merci de informatii. Cred ca n-o sa fie intrare libera. Nu da voie Jandarmeria. Dar chiar asa sa nu apara pe nicaieri cand se pun in vanzare biletele.

FORZA Steaua!

forever_STEAUA11.05.2006 12:53
sigur va castiga Steaua si va rag sa credeti toti asta si sa sustinem echipa favorita sa aratam ca suntem suporteri adevarati.Oricum Steaua no sa ia campionatul i sugur dar sa castige macar meciul cu CFR Cluj sa arete ca nu sunt nebuni si ca nu au nevoie de phiolog(cum spun alti)

sa ne rugam pana la sfarsit pt Steaua ca asa echipa mare de campioni are nevoie de o echipa impresionanta de suporteri!!Forza Steaua (mai sunt doar 3 zile)yupy Steaua :D

OFF TOPIC: Greu am reusit sa descifrez ce ai scris... Mama ei de gramatica, bine ca exista semne de punctuatie... :twisted:

Singurul lucru cert este ca pot sa ia campionatul. De unde stii tu ca sigur n-o sa il ia, nu-mi pot da seama.

De psiholog (care in ciuda informatiilor tale nu e sinonim cu psihiatru) au foarte mare nevoie. pentru ca sunt la pamant cu moralul. Nimeni nu a zis ca ar fi nebuni. Duminica vor da un nou test de maturitate (al catelea oare?!). De ei depinde daca il trec. Si de noi... trebuie sa le "soptim" cand nu sunt siguri de raspuns.

razvan9311.05.2006 14:39

eu pariez pe un 2-0 a lu`Steaua......scurt si la obiect.....daca castigam acest meci Eu zic ca vom fi Campioni...

***alex***11.05.2006 16:03
Stie toata lumea ca intrarea e libera.Ramane de vazut pana maine,cand de regula se anunta oficial.

Care toata lumea stie ca e intrarea libera, toata lumea stie ca Jandarmeria nu da voie ca intrarea sa fie libera! :roll:

martanu11.05.2006 17:18

Uitati-va aici:http://www.gsp.ro/index.php?a=43040&shift=1

Nu ma intereseaza daca Gigi la da prime la

nenorocitii aia care au luat si de la utecist

insa sa o faca mai ...subtil nu asa ........

Offfffff

forever_STEAUA11.05.2006 17:20

@martanu

Tu nu ai ras cand ai vazut pozele? :lol:

Si de ce sa se ascunda? Eu una m-am saturat... Gandeste-te ca jucatorii de la gloria nu prea au sanse sa le apara pozele , decat cele din timpul meciului...

Crezi ca aia de la rrrapiduletz nu dau bani clujenilor pt meciul de duminica?

Virgil11.05.2006 17:27

Ti-ai gasit.Zgarcitul de Copos nu a platit salariile jucatorilor de 4 luni.Il crezi capabil de un astfel de gest.Eu unul,nu ! :wink:

forever_STEAUA11.05.2006 17:36

@Virgil

Si ce pot sa faca jucatorii rrrapiduletzului daca nu isi primesc banii? Sa nu joace?

Eu il cred pe UTCopos sa ii motiveze pe clujeni mai ales acum cand depinde de rezultatele noastre....

Virgil11.05.2006 17:44

Sunt de acord.Folosind influenta pe care i-o da functia de vicepremier.Ceva promisiuni,zambete,dar bani in niciun caz.

sile-jardel11.05.2006 17:46

Am si eu o nedumerire-de ce jucam mereu acasa cu doi inchizatori?De ce nu jucam mai ofensiv?Rapid a venit la noi cu trei virfuri si noi am jucat cu unul.Obligatoriu fara Bostina.Eu zic ca linia de mijloc ar trebui sa arate cam asa-Nicolita-Radoi[Paraschiv]-Dica-Cristocea si in fata Oprita cu Cristea

DTP-Ludacris11.05.2006 18:06

@sile-jardel : De ce nu il intrebi pe Olaroiu ? :lol:

martanu11.05.2006 18:22
@martanu

Tu nu ai ras cand ai vazut pozele?  :lol:  

Si de ce sa se ascunda? Eu una m-am saturat... Gandeste-te ca jucatorii de la gloria nu prea au sanse sa le apara pozele , decat cele din timpul meciului...

Crezi ca aia de la rrrapiduletz nu dau bani clujenilor pt meciul de duminica?

Ba am ras, cum sa nu, insa l-as vrea pe Gigi un

pic mai smecher. Cat despre cracrarapid sunt sigur

ca vor plusa cu ceva (poate bani, poate alceva ca doar utecitul este mare excroc). Mai sunt si idiotii

de caini implicati in afacere, Borcea-butelie si

Netoiu-nesimtoiu vor sari si ei cu banu'

Insa vreau sa vad ca degeaba umbla unii cu deastea

ca nu le va merge.

VICTORIE Steaua

Kristy_Cj11.05.2006 20:19
...

In alta ordine de idei, Clujul, ca de altfel toate echipele mici, va da totul in meciul cu Steaua. Nu pentru ca se afla pe locul 5, ci pentru ca joaca ipotriva Stelei. Sa nu uitam ca e si putin orgoliu la mijloc : Martin Tudor si Dorinel Munteanu.

Trebuie sa-ti zic ceva,in primul rand CFR nu e o echipa mica,ci medie,nu e intamplator pe locul 5,nu a ajuns intamplator in finala Intertoto...dar cu toate astea Steaua ar trebui sa castige usor pt ca Lens i-a batut cu 4-2 la general,iar Steaua pe Lens cu 4-0 deci logic ar fi sa castigam lejer

Posted: 12 May 2006 01:03 Post subject:

Stai linistit ca ii batem pe CFR-isti,n-am zis clujeni,pt ca si eu sunt tot clujean ,dar stelist si o sa dam 2 goluri chiar daca da Copos prima,desi stati linistit ca mai bine ar juca el cu Rapid numai sa nu le dea bani,la cat e de zgarcit

NU SPRE 23 CI SPRE Ch. League

Avem parte de o brigada buna de arbitri si nu cred ca o sa fie meciul asta nici un furt,acesta o sa fie un test,iar daca batem CFR-ul luam titlu

Nu mai posta mesaje consecutive. Foloseste butonul edit. Moderatorii

anjin11.05.2006 21:00

E un meci ca toate celelalte si trebuie castigat! Noi trebuie sa fim cat mai multi in tribune cu totii alaturi de baieti iar ei sa joace cu inima....in rest...nu imi e frica decat de Carlos. E cel mai slab portar care a fost la noi vreodata! p.s. a mai fost unul de fapt,mai varza :tibi lung! Va pup Forza Steaua

spre_2411.05.2006 21:40

trebuie sa castigam...si sa castigam la dif mare de scor ca sa ne revenim..sa ne bucuram..sa avem incredere in noi ! asta tre sa facem ~!

Virgil12.05.2006 06:22

Preturile biletelor la meciul de duminica 14 mai ora 20:30 impotriva CFR-ului din Cluj sunt :

peluze 3 lei

tribuna II 5 lei

tribuna I 10 lei

Se decisese anterior stabilirii preturilor ca intrarea sa fie gratuita,dar vajnica Jandarmerie Romana s-a opus.Din motive de reale.

Oricum preturile sunt pentru toate buzunarele.

sorin_77712.05.2006 06:36

Veniti cu totii la meci... Haideti sa incurajam echipa spre un nou titlu...

preturile sunt mai mult decat BUNE... pentru orice suporter... dar mai ales pentru suporterii adevarati...

***alex***12.05.2006 06:40

Nu pretul biletelor o sa fie problema, ci vremea... :?

BandiT12.05.2006 07:12

meci greu , care trebuie castigat...

treaba noastra e sa mergem pe stadion si sa incurajam echipa !

treaba lor e sa dea goluri si sa invinga.

sorin_77712.05.2006 07:39
Nu pretul biletelor o sa fie problema, ci vremea...  :?

Ce vreme?!?!?!!?

Duminica s-au anuntat 27 de grade... !!!!!

Mai baieti cu Villareal am umplut un stadion cand altii nu plecau de langa gura sobei...

Virgil12.05.2006 07:58

Stiu.Dar jucam cu Villarreal.Si mai era si o miza mare la mijloc : calificarea in faza urmatoare.

Nu zic ca acum nu ar fi o miza mare...Trebuie sa fim pe stadion!

axl2312.05.2006 09:06

nu vremea, nu arbitrii, nu primele lui Copos trebuie sa ne sperie ci jocul CFR-istilor, care sunt chititi pe victorie.

sper intr-o victorie a Stelei, cu cel putin doua goluri diferenta. ar fi grozav.

I.N.Money12.05.2006 09:49

Din cate vad eu CFR Cluj este una dintr cele mai bune echipe pe teren strain din Divizia A in acest sezon:

Avand 6 victorii,2 egaluri si 3 infrangeri..golaveraj 16-16 :?

«14567812»