FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«13456712»
I.N.Money10.05.2006 11:53

A fost un scandal mare daca nu il confund,in 2001 cand ne-a batut Rapid in Giulesti cu 3-0,cand ne-a anulat gol al lui Danciulescu si au mai fost cateva faza de s-a suparat JJ.

antonika10.05.2006 11:53

mai ales ca nu joaca munti!!! ne putem gandi la victorie

Virgil10.05.2006 11:56

@ I.N.Money

E foarte posibil sa fi fost el,dar pe atunci era un incepator.Acum,dupa 5 ani are suficienta experienta.

@ antonika

Eu dimpotriva,am auzit ca Munti e refacut si o sa joace.N-are decat.

forever_STEAUA10.05.2006 11:58
Mi se pare o echipa buna de arbitri.Augustus nu tin minte sa ne fi furat vreodata.

Un semn bun ca o sa avem un arbitraj corect,iar in conditiile unui arbitraj corect ne putem gandi la victorie.

Si eu cred ca vom avea parte de un arbitraj corect la centru. Nu cred ca sefu' CCA e un kamikaze. Cred ca va incerca lui Gigi sa demonstreze ca vrea sa isi tina promisiunea facuta. Steaua NU va mai fi furata. Doamne ajuta!

Vladinho10.05.2006 12:05

Chiar ca Doamne ajuta...

axl2310.05.2006 14:18

nu cred ca va fi vreo problema cu arbitrajul.

Dorinel Munteanu e un om integru, nu cred ca s-ar injosi sa faca vreun matrapazlac cu arbitrii si nici nu cred ca ar primi bani din partea rivalelor.

in schimb cred ca CFR-isti isi vor da sufletul pe teren, sper numai sa facem si noi la fel.

forever_STEAUA10.05.2006 14:26

@axl22

De cand antrenorul echipei adverse trebuie sa fie implicat in matrapazlacurile pe care la face un arbitru? Astea se fac la "nivel inalt"

Iar banii nu sunt pentru el, ci pentru jucatori.

Am mai spus si repet: acum avem toate motivele sa speram intr-un arbitraj corect.

Sparla10.05.2006 15:07

trebuie neaparat sa castigam cu CFR`u pt a ne mentzine pe primu loc! trebuie neaparat sa venim totzi suporterii la stadion pt a sustzine echipa in aceste momente grele mai ales ca Radoi & Iacob sunt accidentatzi!eu voi venii de la Targoviste special pt acest meci pt a sustzine echipa!cei mai multzi suporteri sunt in Bucuresti si va rog sa VENITZI TOTZI LA STADION! Forza Steaua

Lari_FrzSt10.05.2006 18:50

Vad ca toti sunteti cu faza arbitrajul corect pe aici...nu cred ca vor MAI fi probleme de data asta, da cel mai important e sa speram la un joc bun al stelistilor, ca altfel putem lua bataie si cu arbitru` stelist de cand l-a facut mama...Sincer, chiar cred ca o sa castigam, desi va fi mai greu decat la alte meciuri, pt ca scorul e deosebit de imp. pt ambele echipe. (daca CFRu` ar fi in spate cu 10 pct as mai zice ca nu are o miza mare pt ei da asa...) Eu nu pot decat sa sper si sa ma uit la meci :?

Forza Steaua!!!

yo_yoanna10.05.2006 18:57

Dak vom kstiga nu stiu...dak va fi egal nu stiu....dak vom pierde iar nu stiu.Dar un lucru e cert.TRE SA FIM ALATURI DE ECHIPA NOASTRA ORICE AR FI!!!TRE SA II INCURAJAM ca SA KASTIGAM!!!

forever_STEAUA10.05.2006 19:06
Vad ca toti sunteti cu faza arbitrajul corect pe aici...nu cred ca vor MAI fi probleme de data asta, da cel mai important e sa speram la un joc bun al stelistilor, ca altfel putem lua bataie si cu arbitru` stelist de cand l-a facut mama...Sincer, chiar cred ca o sa castigam, desi va fi mai greu decat la alte meciuri, pt ca scorul e deosebit de imp. pt ambele echipe. (daca CFRu` ar fi in spate cu 10 pct as mai zice ca nu are o miza mare pt ei da asa...) Eu nu pot decat sa sper si sa ma uit la meci :?  

Forza Steaua!!!

Noi nu suntem cu "faza" arbitrajul corect, ne spunem doar parerea despre cel delegat la meciul de duminica.

In alta ordine de idei, Clujul, ca de altfel toate echipele mici, va da totul in meciul cu Steaua. Nu pentru ca se afla pe locul 5, ci pentru ca joaca ipotriva Stelei. Sa nu uitam ca e si putin orgoliu la mijloc : Martin Tudor si Dorinel Munteanu.

martanu10.05.2006 19:07

Ce ziceti de reactia ziarelor?

Au ajuns sa-l dea baiat Gigel pe Jean Padureanu,

numai ca sa-l scoata vinovat pe MM Stoica, care o

fi avand si el greselile lui dar nici chiar asa.

Cred ca ar trebui retrase acreditarile acestor

ziaristi la meciurile Stelei, daca tot balacaresc

echipa macar sa platesca bilet.

Despre jocul cu CFR: Este momentul sa le inchidem

gura fustratilor de caini si la lebedele ale chioare,

la p*listi dar si ungurilor din Cluj. As vrea sa-i

vad pe ai nostri jucand asa cum au jucat cu Betis

in repriza a doua.

forever_STEAUA10.05.2006 20:37

Gata baieti! S-a terminat... Ati fost razbunati... E momentul sa mergem mai departe... Luptati asa cum doar voi stiti. Nimiciti tot ce va iese in cale! Prima victima: CFR Cluj.

Mai avem de jucat 5 finale. Impreuna le castigam pe toate!

iancu dragosh10.05.2006 20:41

sincer, sper sa nu se cada in cealalta extrema cu arbitrajul: de frica sa nu fure pe Steaua sa se comita greseli in favoarea noastra. Prefer sa fim furati decat sa fim avantajati

forever_STEAUA10.05.2006 20:49

@Iancu dragosh

Atata timp cat la mijloc nu sunt implicati bani, putin imi pasa daca gresesc in favoarea noastra. Mai tare ma dor hotiile din meciurile cu national-batausii sau cel cu marionetele lui tata jean, decat un avantaj acordat de un arbitru care doreste astfel sa repare greselile idioate ale colegilor lui. Duminica vreau sa castigam cu orice pret, mai putin blat si arbitrii cumparati.

andreea_s10.05.2006 20:51

IETATI-MA PTB OFF TOPIC, DAR MA UIT ACUM PE TVR SI PUR SI SIMPLU NU-MI POT STAPANI LACRIMILE. PLANG SI MA GANDESC CA NOI AM PUTUT FI ACOLO, NOI, FIR-AR SA FIE! AM CREZUT CA MI-A TRECUT, DAR IATA CA NU A FOST ASA. ASTA E, MERGEM MAI DEPARTE, DAR NU STIU DC DUREREA ASTA PE CARE O AM IN SUFLET VE TRECE VREODATA.

SPER CA BAIETII NOSTRI SA LUPTE DIN TOATA INIMA SA CASTIGE CAMPIONATUL, PT CA IN URMATOAREA COMPETITIE EUROPEANA SA UITAM TOT CE S-A INTAMPLAT SI SA IESIM DIN NOU IN STRADA SI SA NE BUCURAM PANA DIMINEATA!

Forza Steaua!

Humbler10.05.2006 21:04

echipa se duce in jos p zi ce trece... toti sunt nervosi si nimeni nu stie ce sa faca, am inteles ca Becali vrea sa faca cea mai mare prostie (adik sa-l aduca p terminatul si cel mai prost antrenor roman: Gica Hagi). Nu cred ca o sa se dea mai mult de 2 goluri in meciul cu Cluj, eu o sa fiu @ stadion, o sa incurajez echipa, da' slabe sanse sa ia campionatul in conditile astea. Radoi face p antrenorul, Olaroiu spune doar titularii... iar Becali nu face nimic. Nush daca o sa mai fie Steaua ce a fost cand era Protasov... sau de ce nu... Zenga.

martanu10.05.2006 23:56

Humbler,

Nu cred ca Gigi il va mazilii pe Oli.

Hagi nu este antrenor de Steaua. Trebuie

sa invete meserie ca pana acum a clacat

in serie. As vrea un antrenor strain,

gen Zenga, Protasov, si eventual [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

ca secund sa invete meserie, dar dupa ce

l-a facut Gigi "papagal".............

Sper ca nu cumva sa-i treaca prin minte

lui Gigi sa-l aduca pe Iordanescu, un alt

antrenor care in ultimul timp a cam clacat

lamentabil(acel 1-1 de la Erevan, offfff....).

Mai deunazi citeam ca Iordanescu i-l aprecia pe

Gigi.."ca e bun crestin".

Chiar daca unii nu vor fi de acord cred ca aici

este bun MM, poate mai gaseste un Protasov.

Virgil11.05.2006 07:25

Conducerea clubului CFR Cluj nu accepta motivatii financiare de la pretendentele la titlu, ca sa invinga Steaua la sfirsitul acestei saptamini. Oficialii ardeleni ii anunta pe cei care practica astfel de lucruri ca dispun de sumele necesare pentru a-si premia fotbalistii, in cazul in care vor bate semifinalista Cupei UEFA. Dorinel Munteanu ii avertizeaza pe elevii sai sa nici nu se gindeasca la asa ceva

Iata ce spun 3 dintre jucatorii formatiei de pe Somes:

Alin MINTEUAN:" Fiecare club ar trebui sa-si motiveze propriii jucatori. Stim ca aceste practici sunt si in strainatate, insa e pacat ca noi luam ce e rau de acolo"

Cristian COROIAN:" La noi, la romani, orice vine din alta parte e binevenit, dar, in ceea ce priveste echipa CFR Cluj, nu acceptam asa ceva. Mergem pe stadionul National cu un singur gind: sa invingem pe Steaua doar pentru noi"

Adrian Anca:" Am auzit si eu de aceste lucruri, dar va spun cu mina pe inima ca nu ma intereseaza. Nu exista o bucurie mai mare decit cea de a o bate pe Steaua, si sa o faci doar prin joc"

Sursa :

http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20...20&articol=8613

radu_ultras11.05.2006 09:11

Sa-mi spuna si mie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul asta. PLEASE!

Pe site-ul oficial al Stelei (care a de toata jena) nici o vorba despre asta. Acolo apar informatii despre Steaua - Pandurii :oops: .

MM, in loc sa faci pe nebunul organizeaza si marketingul clubului (web site, Steaua shop etc.) ca de aia esti platit.

va multumesc anticipat pentru ajutor.

Virgil11.05.2006 09:16

Stie toata lumea ca intrarea e libera.Ramane de vazut pana maine,cand de regula se anunta oficial.

danmlx11.05.2006 11:03
Stie toata lumea ca intrarea e libera.Ramane de vazut pana maine,cand de regula se anunta oficial.

Libera nu este o sa fie 100.000 lei / tribuna 2.

@ andreea_s

Am fi fost zdrobiti de Sevilia. Asa Don't Worry be Happy

korynna11.05.2006 11:21

@ danmlx

Am fi fost zdrobiti de Sevilia. Asa Don't Worry be Happynu cred k am fi fost zdrobiti pt k dak Steaua i-ar fi batut pe boro nu am fi ajuns in situatia in care suntem acum + k Steaua joaca mult mai bine decat au jucat cei de la boro si noi chiar ne-am fi dorit sa luam cupa pe cand astia sunt fericiti k au ajuns si ei in finala printr-un mare noroc.nu cred k s-au gandit vreodata k o sa ii bata pe cei de la sevilla.

anonimnoname11.05.2006 11:26
Sa-mi spuna si mie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul asta.

daca e intrarea cu bilet in mod normal sambata s-ar pune in vanzare...

forever_STEAUA11.05.2006 11:30

OFF TOPIC

@korynna

1. e complet off topic ce ai scris

2. nu mai da quote la ultimul mesaj postat

@danmlx

citeste regulamentul (inca o data)

ON TOPIC:

[...]Rapid - Gloria va fi arbitrat de prietenul lui Mihai Stoica, Marius Martis, care a mers cu delegatia Stelei la Southampton.[...]

Augustus cu noroc

A dat Stelei trei penalty-uri

Ros-albastrii vor avea duminica la centru un arbitru care i-a condus in 13 partide, ultima cu ghinion, infringerea cu Gloria. Augustus Constantin nu a adus victorii pe linie Stelei, dar nici nu a nedreptatit-o niciodata, infringerile stelistilor venind pe fondul evolutiei proaste, nu a greselilor de arbitraj. Totusi, in ultimele doua sezoane, nu a ezitat sa arate punctul cu var, in mod just, pentru Steaua in momente decisive: cu FC Arges la scorul de 2-2, penalty ratat de Dica, cu Apulum la scorul de 0-0, gol Bostina, si cu Poli Iasi, acelasi Bostina marcind golul victoriei.[...]

sursa: spt

Premise pentru un arbitraj corect avem. Am vazut reportajul facut ieri la sosirea baietilor la stadion pt antrenament. Se pare ca incep sa treaca peste momentul "boro". Glumeau, erau bine dispusi. Sperante pentru un stadion (aproape) plin avem. Singurul lucru care mai lipseste: Victoria!

«13456712»