FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«12345612»
RMO1X209.05.2006 13:32

batem duminica.trebuie sa o facem.daca vom crea o atmosfera la fel ca la meciurile din UEFA sunt sigur ca indicerent ce jucatori vor intra pe teren vor face un meci mare.ne trebuie un stadion plin de 50000 de suporteri adevarati.FORZA Steaua

Dan_BKL09.05.2006 13:48

Avem nevoie de toate cele 3 puncte si le vom obtine lejer.

Am si eu o intrebare pentru moderatori:De ce nu ati pus secvente video de la meciul cu rapid si cu Pandurii?

Flaviu8609.05.2006 13:50

Eu zic ca atata timp cat mai avem sanse teoretic la titlu ar trebui sa-i incurajam be baietzi!!!! pasa proasta in care suntem trebuie sa se incheie o data si-o data,si chiar de la meciul ce CFR Cluj

FORZA Steaua...spre 23!

korynna09.05.2006 16:24
batem duminica.trebuie sa o facem.daca vom crea o atmosfera la fel ca la meciurile din UEFA sunt sigur ca indicerent ce jucatori vor intra pe teren vor face un meci mare.ne trebuie un stadion plin de 50000 de suporteri adevarati.FORZA Steaua
atmosfera a fost si la meciul cu Bistrita si s-a intamplat ce s-a intamplat...depinde f mult de cat si-au revenit jucatorii si sa speram k au facut-o!cred k o sa luam cele 3 pcte!!Doamne ajuta!Cu Steaua pana la moarte!!!
forever_STEAUA09.05.2006 16:32

@korynna

Publicul poate "suplini" absenta unor jucatori. Dar degeaba a fost atmosfera frumoasa la Bistrita cand serica si-a batut joc de Steaua...

korynna09.05.2006 17:05

da,inteleg.si nu am zis k nu o pot face!si eu imi doresc asta pt k avem niste goluri f mari,dar dak ei sunt la pamant oricat ar incerca,ar intra intr-o stare de disperare chiar si cu o galerie atat de mare si frumoasa k a noastra.Sper din tot sufletul sa nu se intample asta si sa castigam ce meritam incepand cu victoria de duminica si terminand cu campionatul!

vlad_09.05.2006 17:48

Asa...in primul rand : Steaua e clar ca castiga (doar daca nu ii baga Olaroiu in defensiva din start X( )

Dar in legatura cu suporterii...pot veni si niste novici? :D

Hostias09.05.2006 17:49

Dak nu batem e de rau ca ia sportu/rapid kmpionatu

Steaua pana la moarte orice ar fi.

Chiar dak nu batem luam titlu sigur la anul

Lari_FrzSt09.05.2006 19:14

Sincer, mi-ar placea ca scorul final sa fie un 2/3-1. Mai mult nu stiu...oi fi eu stelista pan` la moarte si dupa, da` nu cred ca as fi super incantata la un 4/5-0. Motivele cred ca sa vad clar. A, ma refeream pt Steaua-->LOGIC. 8)

Meciul si daca se juca pe stadionul din Cj nu era mare diferenta...adica sincer, e plin de stelisti pe aici...inca imi amintesc cand la meciul cu Dinamo s-a cantat imnul Stelei...Ce moment glorios

Forza Steaua!!!

alex_Ra209.05.2006 19:37

sper ca acest meci sa fie inceputul unei serii de cinci victorii conescutive pana la sfarsitul campionatului.cred ca acest meci este f important pt cucerirea titluilui.ar fi bine sa se intample cum a zis MM, ca la stadion sa vina 50.000 de oameni ca sa suplineasca lipsa celor 3 indisponibili, dar nu cred ca se poate intampla acest lucru la un meci 'normal' de campionat, cred in puterea baietilor de ashi reveni si de a ne aduce o noua bucurie la sfarsitul acestui sezon...SPRE 23

martanu09.05.2006 20:34

Slabe sanse sa fie 50000 de oameni. Nu cred ca asta

ar fi solutia. Decat sa vina oameni plictisiti care

sa nu incurajeze echipa mai bine vreo 5000, dar

infocati care sa incurajeze echipa in permanenta.

Daca ar lasa intrarea libera, mai stii ca nu te

trezesti cu niscai catei, lebede sau alte exemplare

frustrate care sa bage strambe. Face si jandarmeria

ceva bun ca permite intrarea libera.

DTP-Ludacris09.05.2006 20:46

Nu or sa fie nici macar 30.ooo .... :?

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI / O ECHIPA CE FACE FURORI / DARUITI-VA CA NOI / VREM SA FIM MANDRI DE VOI / PENTRU Steaua / NE DAM VIATA !!!

Kristy_Cj09.05.2006 22:12
Sincer, mi-ar placea ca scorul final sa fie un 2/3-1. Mai mult nu stiu...oi fi eu stelista pan` la ... si dupa, da` nu cred ca as fi super incantata la un 4/5-0. Motivele cred ca sa vad clar. A, ma refeream pt Steaua-->LOGIC. 8)

Meciul si daca se juca pe stadionul din Cj nu era mare diferenta...adica sincer, e plin de stelisti pe aici...inca imi amintesc cand la meciul cu Dinamo s-a cantat imnul Stelei...Ce moment glorios  

Forza Steaua!!!

Ai dreptate era dezatru cati stelisti veneau la meci...CFR practic era in deplasare...eu am fost si la Bistrita...acolo e mafia tata,n-ai ce face

FORZA Steaua si abia astept sa va vad campioni

Kristy_Cj09.05.2006 22:18

Sincer eu cred ca o sa bata usor Steaua la scor...trebuie sa-si revina,sa aiba mentalitate de invingatori

Imperativ joc in viteza si pase scurte pe flancuri,iar in fata porti verticalizari,fara centrari si joc de forta pt ca pierdem altfel...ATENTIE pe contre foarte periculosi

Sincer nu inteleg faza cu intrarea libera,eu m-as simti sincer jignit,ca pe orice stadion sa nu platesc sa vad Steaua...iar cine nu vrea sa vina,sa nu vina...suporteri sunt cei care vin sa incurajeze echipa,nu sa injure pe jucatori...eu pe astia nu i-as mai lasa pe stadion,ai dreptul sa critici(Oli care e nu are nici o viziune tactica)

Virgil10.05.2006 05:35
...

Imperativ joc in viteza si pase scurte pe flancuri,iar in fata porti verticalizari,fara centrari si joc de forta pt ca pierdem altfel...ATENTIE pe contre foarte periculosi...

Daca ar fi asa cum gandesti,nu ne-ar mai bate nimeni.Intamplarea face sa fie si ceferistii pe teren si sa se opuna la astfel de actiuni.Cu foarte mare indarjire dupa cum ii cunosc.

In alta ordine de idei postarea consecutiva este interzisa de regulament.

(art.1.4 - Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelas thread sau acelas mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi...)

***alex***10.05.2006 06:46

Nu ma astept sa castigam usor, cred ca iar va fi un meci in care nu vom juca cine stie ce, dar sper intr-un 1-0!

sorin_77710.05.2006 06:48

Poate o intrare libera ar stimula mai mult oamenii sa vina la meci, sau macar niste preturi la bilete destul de mici... care sa acopere in totalitate chiria pentru meci...

Veniti fratilor la meci ca sa aveti ce vedea la toamna!!!!

Steaua trebuie sa joace in Europa la toamna... si trebuie sa o faca in Champions League...

Virgil10.05.2006 06:50

Din cate stiu,Jandarmeria interzice intrarea gratuita pe stadioane.

Ramane de vazut la ora meciului daca asa va fi.

***alex***10.05.2006 06:51

Varianta cu intrarea libera este exclusa deoarece jandarmeria interzice acest lucru pe stadioane pentru a putea sti numarul exact al celor din tribune. Exact asa a fost in Giulesti la meciul cu Farul.

sorin_77710.05.2006 07:03

atunci sa puna niste preturi de 3 RON peluza, 4 RON T2, 5 RON T1, 10 RON T0...

Ceva care sa te atraga... Preturi modice...

axl2310.05.2006 07:42

ar fi misto ca la intrarea in stadion sa se urce Gigi pe masina si sa arunce cu bilete in multime! sau cu bani! :D

devotee10.05.2006 07:44

Trebuie sa fim pe stadion. Multi. Si sa sustinem echipa. Acum, la greu trebuie sa le aratam sprijin, altfel cad pe fond psihic si mai rau si se poate rata campionatul... :?

Asadar TOTI LA STADION, TOTI PENTRU Steaua!

swat_ultras8910.05.2006 08:57

meciul cu CFR de duminica va fi dupa parerea mea meciul decisiv in lupta pentru titlu,daca baietii bat duminica vom avea un moral ridicat pentru urmatoarele etape si ne vom demonstra adevarata valoare care este peste nivelu campionatului de departe :wink:

forever_STEAUA10.05.2006 11:40

. Steaua Bucuresti - CFR ECOMAX Cluj

Stadion: LIA MANOLIU (Bucuresti)

14.05.2006, ORA 20.30

A: Constantin AUGUSTUS (RM VALCEA)

A1: SAVANIU Marcel (SIBIU)

A2: Dumitrescu EDUARD (PITESTI)

R: COLTESCU SEBASTIAN (Craiova)

OBS. JOC: TURCULEANU Ion (Craiova)

OBS. ARB.: LICA Marcel (CONSTANTA)

sursa: gsp

Virgil10.05.2006 11:50

Mi se pare o echipa buna de arbitri.Augustus nu tin minte sa ne fi furat vreodata.

Un semn bun ca o sa avem un arbitraj corect,iar in conditiile unui arbitraj corect ne putem gandi la victorie.

«12345612»