FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«1234512»
nicolae_toader08.05.2006 20:23

eu zic sa venim cat mai multi la meciul asta si sa sustinem echipa ca ne asteapta un joc greu pe care trebuie sa-l castigam.daca trecem de CFR si batem pe sportul, 99% suntem CAMPIONI!!!!haideti sa umplem stadionul si sa facem o atmosfera cum numai noi suntem instare.FORZA Steaua!!! STELIST PANA LA MOARTE!!![/b]

Stukha_steaua08.05.2006 20:28

dar dak se intampla s ainceapa sa fluiere p Steaua....crezi k vom mai juk footbal????a???ar fii bine sa vina doar baietii aia care sunt mereu cu Steaua nu numai la bine....care nu e in stare sa incurajeze un meci intreg fara sa conteze rezultatul...sa stea akasa....pentru ca fac mult rau echipei

pentru Steaua traim...pentru Steaua murim....pentru

Steaua Bucuresti

DTP-Ludacris08.05.2006 20:33

...Daca nici pe CFR nu batem,ne luam ramas bun de la titlu.

Cat despre suporteri..in cazul in care nu casitgam..sigur vor huiduii...sunt 100% sigur.. :cry:

Stukha_steaua08.05.2006 20:37

Cat despre suporteri..in cazul in care nu casitgam..sigur vor huiduii...sunt 100% sigur.. :cry:

aia nu sunt suporterii adevaratiii...aia nu huiduie...aceia plang...dar nu huiduie...desi sunt constient ca vor fii mai multi care vor huidui....

ce mor pe aia care se dau stelisti...dar provoaca rau prin manifestariile lor...ROMANI:astia suntem...

sorin_77708.05.2006 21:26

cred ca daca vom fi macar 30000 la meci o sa punem presiune pe CFR-isti si nu vom auzi huiduieli... Eu cred ca ar trebui sa venim in numar mare la stadion, fratilor o sa fie greu dar vom reusii, trebuie sa ne sustinem echipa tot timpul, pana in ultimul minut dar si dupa... Cu Steaua mereu!!!

andreea_s08.05.2006 21:42
nush cum sa va zic baieti dar cred ca uitam ceva ... acum cam un an de zile am dat afara unul din cei mai vechi jucatori de la noi din echipa ... cica nu mai era bun de Steaua ... acum joaca la CFR si nu e vb aici de Dorinel ... tot acel jucator inainte sa plece zicea ca "iubesc Steaua mai mult decat pe mama... " o sa faca in mod sigur un meci bun pt ca e un portar mare si pt ca vrea sa arate ca a fost lasat sa plece pe nedrept ...

Dupa meciul cu Bistrita la asta ma gandeam si eu, de ce a fost dat afara Martin Tudor!

In ceea ce priveste meciul cu CFR parerea mea e ca dc Steaua nu-l va castiga va fi foarte greu sa termine campionatul pe locul 1. Nu cred ca asta e meciul decisiv, dar sansele vor fi foarte mici dc pierdem.

Acum, fara sa va suparati, eu cred ca si dc Steaua ar juca etapa viitoare cu o echipa de divizia b, tot la fel de greu le-ar fi, pt ca sunt foarte obositi dar in primul rand pt ca sunt terminati psihic.

Voi fi cu tot sufletul alaturi de ei si sper ca atunci cand se va termina campionatul, noi sa fim cei care vor rade la urma.

HAI Steaua!

martanu08.05.2006 21:50

Poate este cazul ca Oli sa mizeze pe entuziasmul

tinerilor. Astia nu au cum sa fie terminati psihic.

Din pacate cred ca Oli este prea fricos sa faca asta.

DTP-Ludacris08.05.2006 22:03

@sorin_777 30.0000???

:roll: Nu cred k vom umple peluza !!

PS : pakt ca nu avem un cranic care sa gandeasca k noi...sa puna si tribuna la "treaba" :evil:

martanu08.05.2006 22:30

Ce ziceti de ce declara bozgorul ala de la Cluj?

cica ar fi vrut ca Steaua sa nu aiba accidentati

si suspendati ca oricum bate si bla bla bla.....

asta ar trebui sa-i infurie pe jucatori in sensul

bun, sa se mobilizeze sa le-o dea in bot.

Afara, afara

cu unguri din tara

FORTA Steaua

Mirel_Radoi09.05.2006 04:17

sansele sunt mici.Lipseste Radoi Ghionea si Iacob...Nu jucam in echipa...Lovin da de la noi din careu peste poarta adversarilor..

FortuneTeller09.05.2006 04:20

Bate Steaua! Nu vreau schimbari acum la echipa dar dupa ce se termina campionatul Oli poate sa plece. Nu este si nici nu va fi antrenorul de care are nevoie Steaua. Apropos de MM, avea dreptate cind zicea ca fac astia scandal ca sa acopere magaria de arbitraj. Cica e suspendat 6 luni!! Iar jegul serea nu mai arbitreaza pina la sfirsitul campionatului, adica 5 etape!! In plus jegurile prosport pun paie pe foc cu informatii cum ca "greii" campionatului nu-l mai vor pe MM, adica Borcea, padureanu, etc., ca si cum noi am dori ca managerul Stelei sa fie acceptat de gasca lor de ratati.

ratusca09.05.2006 05:27

Stie cineva cand se pun in vanzare bilete la meci??

antonika09.05.2006 05:59

vineri sau sambata!!

Virgil09.05.2006 06:14

Daca Serea ne-ar fi lasat la Bistrita sa inscriem macar un gol,am fi abordat meciul cu CFR-ul din Cluj,din pozitia de lider.

In conditiile date vom juca cu ardelenii din postura de vecini in clasament.Noi pe 4,ei pe 5.

De la inceput as vrea sa remarc ca din cele 12 victorii obtinute pana in prezent de clujeni,majoritatea au fost obtinute in deplasare.

Asta inseamna ca formeaza o echipa hotarata si inteligenta,printre altele.

Sunt convins ca vor veni pe Lia Manoliu sa faca meciul vietii lor si sa castige.Mai ales ca dupa mintea lor,"leul e ranit" si le va fi mai usor.

Personal consider ca meciul de la Bistrita poate constitui un moment de rascruce in atitudinea antrenorului si jucatorilor nostri.Momentul de la care nu mai avem voie sa pierdem niciun punct.

Desi fara cea mai tare piesa a noastra,l-am numit pe Radoi,fara Ghionea si Iacob,Steaua e capabila sa invinga CFR-ul.

E important cine vor fi inlocuitorii celor 3,dar si mai important e ca echipa sa fie bine motivata,sa joace determinat si sa-si doreasca victoria.

Alaturi de noi,suporteri la bine si la greu,Steaua va obtine 3 puncte si va ramane in continuare principala candidata la titlu.

Prevad un scor lejer,un 2 - 0 sau 3 - 1.Exclus 4 - 2 ! :wink:

FORZA

antonika09.05.2006 06:22

un 4-3 pt noi???? nar merge??

offtopic: la meci cu rpid vroiam sa castigam 4-3, dupa ce ei conduceau la pauza cu 3-0.... dar na fost sa fie!!!!

sorin_77709.05.2006 06:28

important este sa fim cati mai multi suporteri la meci... trebuie sa fim alaturi de echipa... Practic acesta este meciul cel mai greu... Avem jucatori lipsa si plus de asta nu mai avem nici moral... nu ca ar fi la pamant, el nu mai exista... Trebuie sa incurajam echipa...

Cu Steaua mereu!!! la bine dar mai ales la GREU!!!

DOUBLE09.05.2006 07:53
daca se ca juca cinstit avem 80% sanse la titlu!!!!

offtopic: vreau Sportu pe 2 si Dinamo si Rapid sa se bate pt 3

Avem 1 meci mai putzin disputat si practic NU ne intereseaza daca adversarii fac blaturi sau nu.

DAR eu vad alta problema.

In meciul cu Poli Iasi s-a jucat cinstit si Steaua a castigat cu 1 penalty dat la singura ocazie a Stelei in acel meci. Si ocazia nu ar fi fost daca nu ar fi gresit fundasul iesean.

In cel cu Pandurii Steaua a castigat cu 1 autogol.

Arbitrii sunt problema? Hai sa fim seriosi.

Cate meciuri vretzi sa mai castigam din penaltyuri sau din autogolurile adversarilor.

Daca esti echipa mare, cum e Steaua, NU trebuie sa te plangi ca nu tzi-a fost acordat un penalty. Daca esti bun batzi cu 5-0 chiar si cu penatyul nedat. Dar daca nu ti se dau 3 penalty-uri pe meci ? Poate ca au si arbitirr 1% vina, poate ca aceste decizii ii toaca putin cite putin. Si, in starea lor de acum, fix asta le mai trebuie. Am fost mereu pentru liniste in jurul lor, critica sa fie cit mai constructiva sau argumentata, desi se vedea ca Oli mai are pina departe (e si normal nu ne nastem buricul pamintului nici unul, dar faptul ca nu reuseste nici macar sa-i remonteze psihic, asta e un mare semn de intrebare la adresa lui.

Daca Olaroiu e asa mare antrenor sa-i faca sa castige prin goluri inscrise din actziune. Dar de cand a inceput returul Steaua are un atac din ce in ce mai steril. Cum se face ca in tur aceeasi jucatori stiau sa traga la poarta si acum rateaza din 2 metrii.

- Olaroiu ii lasa sa traga la poarta cu mingea la antrenamente?

- In retur Steaua a dat vreun gol din lovitura libera? Ca in tur Dica si Bostina ii nenoroceau pe portarii adversi.

Steaua e pe 5 in clasamentul returului.

1. Sportul 11 9 1 1 29 - 11 28p (+10)

2. Rapid 11 7 4 0 21 - 5 25p (+7)

3. Oţelul 11 6 2 3 20 - 11 20p (+5)

4. Farul 11 6 1 4 14 - 11 19p (+4)

5. Steaua 10 5 3 2 11 - 5 18p (0)

Steaua a inscris 11 goluri in 10 meciuri. Si sportul 29 in 11.

Oare Steaua cu Olaroiu antrenor poate sa inscrie in urmatoarele meciuri 10 goluri? Nu cred. Mai ales ca la meciul cu CFR or sa lipseacsa 3 jucatori de baza.

Deci arbitrii sunt de vina ca Steaua nu mai stie sa atace si Nu Olaroiu care atunci cand e speriat mai baga un fundas.

KroNos^09.05.2006 09:25
Dar daca nu ti se dau 3 penalty-uri pe meci ? Poate ca au si arbitirr 1% vina, poate ca aceste decizii ii toaca putin cite putin. Si, in starea lor de acum, fix asta le mai trebuie. Am fost mereu pentru liniste in jurul lor, critica sa fie cit mai constructiva sau argumentata, desi se vedea ca Oli mai are  pina departe (e si normal nu ne nastem buricul pamintului nici unul, dar faptul ca nu reuseste nici macar sa-i remonteze psihic, asta e un mare semn de intrebare la adresa lui.

Am si eu rugaminte. Ce ai adaugat la textul meu pute-ai sa le pui sub mesajul citat. Ca asa se intzelege ca n-ai modificat nimic la text.

Aseara la TV Sport, MM a spus ca Olaroiu la pauza returului cu Boro le-a spus jucatorilor sa ramasa sus, sa puna presiune pe apararea adevrsa si sa nu se retaga. Dar daca el nu a putut sa-i mobilizeze, sa le spun ceva din ce le spunea Ienei sau Zenga, degeaba le baga tactica in cap.

Am mai spus-o, moralul conteaza in proportzie de 80% la un jucator. Degeaba stie sa dribleze, degeaba stie tacticile antrenorului daca el intra pe teren fara chef sa joace, nepregatit psihic nu material. Ca si cei de la Vaslui aveau prime de mii de euro in tur si nu au castigat nici 1 meci.

Si aseara MM mi-a confirmat practic teoria ca Olaroiu nu stie cum sa-i mobilizeze pe jucatori. O fi el as in DVD-uri dar ca psiholog NU e bun asa cum se lauda.

De ce la returul cu Betis au jucat asa bine si au avut asa o determinare? Pentru ca inatea meciului a fost Ienei in vestiarul Stelei, ca au fost jucatorii echipei din 86 cu ei la Sevilla si mai mult ca sigur ca au fost mobilizatzi la mexim sa le arate ca si ei se poat ridica la valoarea celor din 86. Poate a fost o coincidentza dar nu cred.

Jucatorii romani si nu numai sunt jucatori de moral si daia de multe ori sunt inconstantzi.

- Zenga pana cu 3 meciuri inate sa fie dat afara a reusit sa-l faca sa intre pe teren cu o mentalitate de invingatori. Imi aduca aminte ca la stiri erau prezentate discurusirle lui Zenga din vestiar dinatea si de la pauza meciurilor.

- Protasov nu stiu daca avea discursuri razboinice, dar el sigur avea alta metoda. Nu era prieten cu jucatorii, ce spunea el trebuia sa se faca, impunea respect prin calmul din timpul meciurilor si jucatorii erau concetratzi la meci. Daca jucau prost nu puteau sa zica "Protasov nu se supara." din moment ce ei nu erau prieteni cu Protasov cum sunt cu Olaroiu.

- La Olaroiu pana acum n-am auzit decat de DVD-uri, tactici si ca e prieten cu jucatorii.

M@rmota09.05.2006 09:44

"Altfel, pentru prima data lansez un apel disperat suporterilor: sa fie 50000 de oameni cu CFR pentru a suplini absentele lui Radoi, Iacob si Ghionea. Daca batem CFR, luam campionatul!" (sursa: MM Stoica)

Haideti sa incurajam toti echipa..e campionatul nostru! Forza Steaua

DOUBLE09.05.2006 11:54

@ KroNos^

Scuze!

Melku09.05.2006 11:55

Optimist incurabil cand vine vorba de Steaua nu ma gandesc la alt rezultat decat unul care sa aduca 3 puncte pentru Steaua.Normal ca nu o sa fie usor avand in vedere ca ne lipsesc 3 jucatori dar e singurul dezavantaj pe care il accept.Nu am de gand sa mai accept ideea ca ei sunt inca demoralizati dupa esecul cu boro,dupa meciul cu Bistrita si nici nu voi lua in seama faptul ca clujul probabil va veni sa il razbune pe Dorinel...sa vina,sa faca cel mai bun meci al lor,important e ce facem noi.Sper din tot sufletul sa nu mai insiste Olaroiu cu Bostina si sa il pastreze 90 de minute pe teren pe Cristocea.E timpul sa ne trezim si sa jucam in loc sa acuzam starea de stres dupa esecul cu boro sau furtul ca in codru de la Bistrita...s-a intamplat,asta e,avem un titlu de luat si avem prima optiune de care trebuie sa profitam.

alexia_radoi09.05.2006 12:22
"Altfel, pentru prima data lansez un apel disperat suporterilor: sa fie 50000 de oameni cu CFR pentru a suplini absentele lui Radoi, Iacob si Ghionea. Daca batem CFR, luam campionatul!" (sursa: MM Stoica)

Haideti sa incurajam toti echipa..e campionatul nostru! Forza Steaua

daca o sa fie 8000-9000 sa zica merci...nu vedeti ca noi avem suporteri care umplu un stadion doar cand jucam in europa?

forever_STEAUA09.05.2006 12:45

"Altfel, pentru prima data lansez un apel disperat suporterilor: sa fie 50000 de oameni cu CFR pentru a suplini absentele lui Radoi, Iacob si Ghionea. Daca batem CFR, luam campionatul!" - MM Stoica

Atunci poate ar fi fost bine sa anunte intrarea libera la meci... Sau apelul nu e chiar atat de disperat?

Ayrton09.05.2006 12:50
Atunci poate ar fi fost bine sa annte intrarea libera la meci...

Exista o lege care nu le da voie sa lase intrarea libera la meci! Vezi rapid - Farul...

Virgil09.05.2006 12:52

@ alexia_radoi

Cand jucam in cupele europene vin foarte multi suporteri din tara,suporteri ai rivalelor din Bucuresti,precum si multi dintre suporterii la televizor.Acestia toti ar reprezenta preaplinul pentru un stadion ca acela din Ghencea.

E normal ca un stadion cu o capacitate medie in Europa,sa se umple la meciurile tari.

Luând-o in sens invers,pentru un meci cu o echipa putin mai mult decat modesta din campionat cum e CFR-ul,mi se pare normal sa nu mai vina suporterii din tara,suporterii rivalelor din Bucuresti si suporterii de televizor.

Asta ar insemna ca ar veni numai vreo 30 de mii de oameni si inca ar fi bine.

Punand la socoteala faptul ca nu e un meci cu Dinamo sau cu Rapid,nu vor veni nici macar cei 30.000 de mai sus.

Vor veni probabil vreo 20.000,cei care vin meci de meci,la bine si la greu.

Daca am fi in Ghencea ar fi perfect,dar din pacate continuam sa jucam pe un stadion neutru.

«1234512»