Dar daca nu ti se dau 3 penalty-uri pe meci ? Poate ca au si arbitirr 1% vina, poate ca aceste decizii ii toaca putin cite putin. Si, in starea lor de acum, fix asta le mai trebuie. Am fost mereu pentru liniste in jurul lor, critica sa fie cit mai constructiva sau argumentata, desi se vedea ca Oli mai are pina departe (e si normal nu ne nastem buricul pamintului nici unul, dar faptul ca nu reuseste nici macar sa-i remonteze psihic, asta e un mare semn de intrebare la adresa lui.
Am si eu rugaminte. Ce ai adaugat la textul meu pute-ai sa le pui sub mesajul citat. Ca asa se intzelege ca n-ai modificat nimic la text.
Aseara la TV Sport, MM a spus ca Olaroiu la pauza returului cu Boro le-a spus jucatorilor sa ramasa sus, sa puna presiune pe apararea adevrsa si sa nu se retaga. Dar daca el nu a putut sa-i mobilizeze, sa le spun ceva din ce le spunea Ienei sau Zenga, degeaba le baga tactica in cap.
Am mai spus-o, moralul conteaza in proportzie de 80% la un jucator. Degeaba stie sa dribleze, degeaba stie tacticile antrenorului daca el intra pe teren fara chef sa joace, nepregatit psihic nu material. Ca si cei de la Vaslui aveau prime de mii de euro in tur si nu au castigat nici 1 meci.
Si aseara MM mi-a confirmat practic teoria ca Olaroiu nu stie cum sa-i mobilizeze pe jucatori. O fi el as in DVD-uri dar ca psiholog NU e bun asa cum se lauda.
De ce la returul cu Betis au jucat asa bine si au avut asa o determinare? Pentru ca inatea meciului a fost Ienei in vestiarul Stelei, ca au fost jucatorii echipei din 86 cu ei la Sevilla si mai mult ca sigur ca au fost mobilizatzi la mexim sa le arate ca si ei se poat ridica la valoarea celor din 86. Poate a fost o coincidentza dar nu cred.
Jucatorii romani si nu numai sunt jucatori de moral si daia de multe ori sunt inconstantzi.
- Zenga pana cu 3 meciuri inate sa fie dat afara a reusit sa-l faca sa intre pe teren cu o mentalitate de invingatori. Imi aduca aminte ca la stiri erau prezentate discurusirle lui Zenga din vestiar dinatea si de la pauza meciurilor.
- Protasov nu stiu daca avea discursuri razboinice, dar el sigur avea alta metoda. Nu era prieten cu jucatorii, ce spunea el trebuia sa se faca, impunea respect prin calmul din timpul meciurilor si jucatorii erau concetratzi la meci. Daca jucau prost nu puteau sa zica "Protasov nu se supara." din moment ce ei nu erau prieteni cu Protasov cum sunt cu Olaroiu.
- La Olaroiu pana acum n-am auzit decat de DVD-uri, tactici si ca e prieten cu jucatorii.