FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«123412»
waste08.05.2006 04:32

Bostina loveste bine mingea la fazele fixe. E intr-adevar in forma proasta, dar nu mi se pare o super-solutie Cristocea. E mai bun poate, dar nu salvatorul la care spera unii.

Ar trebui insistat mai mult cu Cristea. Nu i s-au dat prea multe sanse. Oprita devine pe zi ce trece tot mai penibil.

cannavaro08.05.2006 05:42

Chiar daca isi revine usor usor Bostina tot va fi criticat de presa!Nu stiu de ce...asa e presa din Romania Azi esti laudat maine desfintat.

Dar de la anul Bostina va inchide gura multora.

***alex***08.05.2006 06:25

Parca a zis MM la recurs ca Ghionea primise al patrulea galben si oricum era suspendat, iar acum ca a primit si rosu va sta doua etape :? Dar nu sunt sigur daca asa a zis sau am inteles eu gresit :)

spre_2408.05.2006 07:59

scz pt offtopic dar meciul cu bacau cand e ?

on topic: sper ca lea spus cineva ceva ca sa isi revina..ca daka nu e vai...noastra:|

axl2308.05.2006 08:15

mare atentie la vulpoiul de Anca! E UN ATACANT PUR SANGE, EXTRAORDINAR! l-as vrea la Steaua. cu defensiva noastra "decimata" ne va pune mari probleme.

fundasii CFR-isti pot fi depasiti prin actiuni individuale(Dica, Cristea) sau verticalizari rapide, dar nu prin centrari sau atacuri molcoame. trebuie jucat repede si pasat din prima. unde esti, Radoi?

din nou, mare atentie la Anca!

axl2308.05.2006 08:17

aaa, sa nu uit. Dorinel Munteanu nu se va multumi cu un egal, isi va dori inca o victorie. il respect pentru asta si pentru ce-a facut la Steaua si la nationala, bravo lui. insa duminica va trebui sa piarda, nu se poate altfel!

ATENTIE LA Anca!

M@rmota08.05.2006 09:31

Daca apucam sa inscriem in primele 10-15 minute va fi bun pentru moral si vom castiga sigur..daca nu..va fi mai greu.. :roll: dar nu imposibil!!

Forza Steaua!!

sorin_77708.05.2006 10:48

Daca Steaua marcheaza in prima repriza castiga, daca nu, suferim pana in final si putem si pierde...

Asezarea Stelei cred ca nu trebuie schimbata in privinta apararii. Trebuie mers pe sistemul cu 4 fundasi si doi inchizatorii...

SnIp3rSaD08.05.2006 10:57

De ce va stresatzi cu ashezari...tactici...degeaba mah fratilor...Cristocea titular...si batem cu 2-0...da`tzi o bere daca`i asa...:P

Bogdan4Steaua08.05.2006 11:18
Parca a zis MM la recurs ca Ghionea primise al patrulea galben si oricum era suspendat, iar acum ca a primit si rosu va sta doua etape  :? Dar nu sunt sigur daca asa a zis sau am inteles eu gresit  :)

Treaba sta in felul urmator: Ghionea avea trei cartonase galbene. Daca in meciul cu Bistrita primea doar un galben, etapa urmatoare(cu CFR Cluj) ar fi stat pe banca oricum pentru cumul de cartonase. Problema este ca a luat rosu cu Gloria, deci va sta etapa urmatoare; ba mai mult, cele 3 cartonase galbene nu se anuleaza, deci la urmatorul galben iar sta o etapa.

leoc98008.05.2006 11:29
Editat. Nu mai e cazul. Moderatorii
Ionut_stelistu08.05.2006 11:55

cred ca o sa facem un egal....2-2

Skumpy08.05.2006 12:05

Sincer, chair dak zicem noi ca vom castiga stim cu totzii ca... nu va fii greu, va fii FOARTE greu...la ce jucatori avem :| Poate ca dak ii aveam pe Iacob si Radoi situatia ar fii fost alta dar asa...offf de ce trebuia tocmai acum la sfarsit sa se prosteasca si astia..acum cand avem atata nevoie de jucatori buni :cry:

Oricum tre sa credem in ei, in fotbal si in D`zeu :D

Forta Steaua !!!

:arrow: 23

axl2308.05.2006 12:23

clujul e o echipa surpinzatoare, poate fi invinsa prin munca si pase rapide, trebuie iutit jocul cu orice pret, lipsa unora poate fi suplinita prin ambitia si daruirea celorlalti, am incredere in Steaua si in Olaroiu, cred ca vom face un joc bun, poate chiar un 2-0.

alexia_radoi08.05.2006 13:03

tot vad pe aici asezari utopice cu 3,4 varfuri :lol: :lol:

sa fim seriosi...probabil ca va juca cu un singur varf marele nostru antrenor....si prevad un 0-0 :? din nou...din pacate...

Motanu D08.05.2006 13:05

Sunt sigur ca Olaroiu va juca 2-3-5 in meciul cu CFR !!! :P :P :P

Sau altfel zis 4-5-1 !!! :roll:

Grinch08.05.2006 14:17

Parerea mea este ca daca castigam cu Clujul si cu Bacaul nu prea mai avem cum sa pierdem 23-ul .

IL_Diablo08.05.2006 14:26
Parerea mea este ca daca castigam cu Clujul si cu Bacaul nu prea mai avem cum sa pierdem 23-ul .

Daca pierdem cu Sportul nu luam campionatul. Avem nevoie macar de un egal. In ideea ca si Rapid se va mai impiedica odata. Daca Sportul bate Rapid si pe noi, ies campioni.

sorin_77708.05.2006 15:06

Pentru liniste in ultimele 2 etape ne trebuie 3 victorii consecutive acum... cu 9 puncte suntem 85% campionii... doar la Vaslui am mai putea avea probleme... si poate nu va fi nevoie sa castigam acolo... Doamne-ajuta!

antonika08.05.2006 15:39

daca se ca juca cinstit avem 80% sanse la titlu!!!!

offtopic: vreau Sportu pe 2 si Dinamo si Rapid sa se bate pt 3

KroNos^08.05.2006 16:28
daca se ca juca cinstit avem 80% sanse la titlu!!!!

offtopic: vreau Sportu pe 2 si Dinamo si Rapid sa se bate pt 3

Avem 1 meci mai putzin disputat si practic NU ne intereseaza daca adversarii fac blaturi sau nu.

DAR eu vad alta problema.

In meciul cu Poli Iasi s-a jucat cinstit si Steaua a castigat cu 1 penalty dat la singura ocazie a Stelei in acel meci. Si ocazia nu ar fi fost daca nu ar fi gresit fundasul iesean.

In cel cu Pandurii Steaua a castigat cu 1 autogol.

Arbitrii sunt problema? Hai sa fim seriosi.

Cate meciuri vretzi sa mai castigam din penaltyuri sau din autogolurile adversarilor.

Daca esti echipa mare, cum e Steaua, NU trebuie sa te plangi ca nu tzi-a fost acordat un penalty. Daca esti bun batzi cu 5-0 chiar si cu penatyul nedat.

Daca Olaroiu e asa mare antrenor sa-i faca sa castige prin goluri inscrise din actziune. Dar de cand a inceput returul Steaua are un atac din ce in ce mai steril. Cum se face ca in tur aceeasi jucatori stiau sa traga la poarta si acum rateaza din 2 metrii.

- Olaroiu ii lasa sa traga la poarta cu mingea la antrenamente?

- In retur Steaua a dat vreun gol din lovitura libera? Ca in tur Dica si Bostina ii nenoroceau pe portarii adversi.

Steaua e pe 5 in clasamentul returului.

1. Sportul 11 9 1 1 29 - 11 28p (+10)

2. Rapid 11 7 4 0 21 - 5 25p (+7)

3. Oţelul 11 6 2 3 20 - 11 20p (+5)

4. Farul 11 6 1 4 14 - 11 19p (+4)

5. Steaua 10 5 3 2 11 - 5 18p (0)

Steaua a inscris 11 goluri in 10 meciuri. Si sportul 29 in 11.

Oare Steaua cu Olaroiu antrenor poate sa inscrie in urmatoarele meciuri 10 goluri? Nu cred. Mai ales ca la meciul cu CFR or sa lipseacsa 3 jucatori de baza.

Deci arbitrii sunt de vina ca Steaua nu mai stie sa atace si Nu Olaroiu care atunci cand e speriat mai baga un fundas.

nirolf8608.05.2006 16:37

nush cum sa va zic baieti dar cred ca uitam ceva ... acum cam un an de zile am dat afara unul din cei mai vechi jucatori de la noi din echipa ... cica nu mai era bun de Steaua ... acum joaca la CFR si nu e vb aici de Dorinel ... tot acel jucator inainte sa plece zicea ca "iubesc Steaua mai mult decat pe mama... " o sa faca in mod sigur un meci bun pt ca e un portar mare si pt ca vrea sa arate ca a fost lasat sa plece pe nedrept ...

axl2308.05.2006 16:41

asta cam asa e, Martin Tudor a renascut parca la CFR, pacat ca nu stim sa ne gestionam valorile, e valabil nu numai in fotbal.

radu_ultras08.05.2006 19:56

baieti, dupa parerea mea echipa este cu moralul la pamant. cand zic "echipa" ma refer si la antrenor, care in loc sa fie "tare", este coplesit de miza. inacceptabil, zic eu, pentru o echipa de valoarea Stelei. ar trebui ca cei din conducere sa fie alaturi de baieti in momentele astea grele. despre meciul cu CFR, EXTREM DE GREU, cum au mai spus si cei dinaintea mea. publicul va avea un rol crucial (se stie ca echipele mici din provincie se cam "pierd" cand le urla in cap cateva zeci de mii de suproteri adverisi). sa fim cu totii pe stadion, sa fim alaturi de echipa, sa fim SUPORTERI ADEVARATI!

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI....!

Stukha_steaua08.05.2006 20:21

mai fratilor unii chiar ati fii bini la manager...o tin lunga cu managerul asta pentru ca acolo veti avea satisfactii...deocamdata e Oli....si el le are p toate....si satisfactiile si injuraturile

la bine LA RAU

Steaua e clubul meu

tot mereeeeu

«123412»