FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-0

«15678912»
Virgil12.05.2006 10:08

@ I.N.Money

Adica 20 de puncte din totalul de 41.

Adica mai multe goluri marcate in deplasare decat acasa.16 fata de 10.

Adica de 4 ori mai multe goluri primite in deplasare decat acasa.16 fata de 4.

Concluzia ar fi ca in deplasare lasa prudenta de acasa si joaca.Marcheaza mult,dar si primeste mult.

Faptul ca vin sa joace ne avantajeaza.Nu vor sta ca altii,cu autobaza in poarta.

Vor fi goluri.

Steaua sustine duminica, la ora 20:30, un meci extrem de important, impotriva lui CFR Cluj. Situatia este complicata si de absentele unor jucatori de marca ai campioanei. Facem apel, la toti suporterii, sa umple stadionul National. Este nevoie mai mult ca oricand de prezenta fanilor, in numar cat mai mare, pentru a sprijini echipa in tentativa de a cuceri titlul 23. Veniti la stadion si sustineti echipa, mai ales acum, in momentele dificile.

radusteaua12.05.2006 11:11

Sambata se pun in vanzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj

A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu CFR Cluj, din etapa a XXVII-a a Campionatului National care va avea loc pe data de 14 mai, ora 20:30, pe stadionul "Lia Manoliu" din Complexul National.

TRIBUNA 0 - 30 lei

TRIBUNA I - 10 lei

TRIBUNA II - 5 lei

PELUZE - 3 lei

Biletele vor fi puse vanzare miercuri, 13 mai, ora 10:00, dupa urmatorul program:

Sambata 13 mai:

Stadionul Ghencea: 10.00 - 16.00

Stadionul Lia Manoliu din Complexul National: 10.00-16.00.

Duminica 14 mai:

Stadionul Ghencea 12.00 - 18.00

Stadionul Lia Manoliu din Complexul National incepand cu ora 12.00.

VENITI LA STADION :D

forever_STEAUA12.05.2006 11:18
...

In alta ordine de idei, Clujul, ca de altfel toate echipele mici, va da totul in meciul cu Steaua. Nu pentru ca se afla pe locul 5, ci pentru ca joaca ipotriva Stelei. Sa nu uitam ca e si putin orgoliu la mijloc : Martin Tudor si Dorinel Munteanu.

Trebuie sa-ti zic ceva,in primul rand CFR nu e o echipa mica,ci medie,nu e intamplator pe locul 5,nu a ajuns intamplator in finala Intertoto...dar cu toate astea Steaua ar trebui sa castige usor pt ca Lens i-a batut cu 4-2 la general,iar Steaua pe Lens cu 4-0 deci logic ar fi sa castigam lejer

Pt mine CFR Cluj ramane o echipa mica. In Div. A sunt echipe mari si echipe mici. Echipele mari lupta an de an pt un obiectiv (titlul) pe cand echipele mici joaca doar sa joace.

Faza cu Lens e chiar comica... Nu uita de Dinamo-Otelul , Otelul - Steaua si Dinamo- Steaua... E cel mai prost argument...

Kristy_Cj12.05.2006 11:24

Bine atunci daca e o echipa mica...ar fi bine sa o bata Steaua altfel s-ar face de rusine ca a batut-o echipa mica :D

Hai ca exagerezi,tu vezi doar alb-negru,deci nu am ce sa comentez

Echipa asta n-a jucat niciodata de cand a venit Munti,doar sa joace...ci doar sa castige

poisonsnakebite200212.05.2006 11:30

Ce sa zic....Dorinel o sa aiba un cuvant greu de spus in acest meci, insa trebuie sa castigam neaparat, pentru ca eu simt ca sportul o sa se impiedice etapa asta, cad moral, si oricum...cu sportul Mirel s-ar putea sa joace. Oricum, noi trebuie sa fim optimisti! FORZA Steaua!

waste12.05.2006 11:51

Off-topic @Kristy_Cj

Se spune ca CFR este echipa ungurilor din Cluj. Fanii Universitatii pe cine prefera, pe Steaua sau pe dinam0?

Kristy_Cj12.05.2006 12:06

off-topic

Din cate stiu eu pe Steaua...oricum in Cluj Dinamo nu e iubita deloc,chiar urata...toata lumea cunoaste ce magarii fac militieni

Proportiile ar fi 80% Steaua 15% Dinamo si cam 5% Rapid

Stai linistit ca nici fanii de la CFR nu-i iubesc pe caini,ai vazut de 2 ori au jucat acasa cu Dinamo si i-au batut

tanti12.05.2006 12:07

dupa Ghionea, Radoi si Iacob, se pare ca si oprita ar putea rata meciul cu CFR, din cauza unei entorse. poate mai face Cristea un meci ca la galati, iar Carlos reintra si inchide naibii poarta aia. desi nu sunt o sustinatoare infocata a lui Cristea (dupa meciul cu valencia a mai inscris tocmai in meciul cu Poli iar apoi tocmai cu Otelul), cred totusi ca este un jucator care are nevoie de mai mult de 10-15 minute pe meci ca sa poata arata ce stie. asa ca dak va fi titular poate ne scoate din foame. sau o incerca Oli sa dea o sansa si tinerilor atacanti?

oricum ar fi, AVEM NEVOIE DE VICTORIE!!!

Kristy_Cj12.05.2006 12:14

Au nevoie si rezervele de sansele lor,si meciul de duminica vor avea iarasi sansa sa demonstreze ca au valoare.Sunt sigur ca va fi un meci frumos si Steaua va castiga chiar si l-a un gol diferenta,dar sunt sigur ca nu se va termina 1-0 sau 0-0...mie imi place mult de Cristocea si cred ca va ajunge mare,nu stiu de ce Oli il joaca asa putin,si la Boro n-a jucat si in alte meciuri...e exact ce are nevoie momentan echipa

andrei_8712.05.2006 12:23
Daca Oli incepe cu Bostina titular inseamna ca nu prea intelege ce se intampla.

nici nu stii cata dreptate ai!

KroNos^12.05.2006 12:29
sau o incerca Oli sa dea o sansa si tinerilor atacanti?

oricum ar fi, AVEM NEVOIE DE VICTORIE!!!

Ar fi cazul sa aibe si Olaroiu un pic de curaj si sa-i bage pe Litzu, Simion sau Enescu., macar cateva minute. As prefera ca in locul lui Cristea sa-l bage pe Litzu ca ar fi mai dornic de afirmare decat Cristea care a avut destule sanse si nu a stiut sa le valorifice.

Am jucat cu Timisoara si cu Otzelul cu rezervele dar CFR Cluj mi se pare o echipa mai bine organizata momentan decat celelalte 2 si sigur o sa avem un meci greu, mai ales ca or sa lipseasaca 3 jucatori si posibil Oprita.

waste12.05.2006 13:13

Daca nu joaca Dinel, e jale. Un fotbalist esential, de neinlocuit. :!:

Virgil12.05.2006 13:19

Glumesti sau vorbesti serios ?

Sigur ca in conditiile date,cand 3 titulari vor lipsi,prezenta lui Oprita va fi necesara.E doar prima rezerva.Dar daca va lipsi,va intra aproape sigur Andrei Cristea.Care de bine-de rau e varf de atac veritabil.

mandru12.05.2006 13:26

Este necesara prezenta tuturor oamenilor care simt ceva pentru Steaua la meciul de duminica......impreuna spre 23!

axl2312.05.2006 13:31

daca joaca cu Cristea varf si Dica mijlocas ofensiv facem o laie. e nevoie de cel putin doi atacanti pur-sange ca sa-i batem pe clujeni. daca joaca cu un singur atacant, singura sansa ar fi niste minuni a la Banel Nicolita, altfel nu vad cum ar reusi Steaua sa faca un meci bun. clujul are o aparare foarte buna si daca vom avea un singur om in fata, va fi anihilat.

forever_STEAUA12.05.2006 13:32

@mandru

Pe cate stadioane se joaca meciul? Ca sa intram toti care simt ceva pentru Steaua?

Si apropo si rivalele simt ceva pt Steaua...

forever_STEAUA12.05.2006 13:37
Daca nu joaca Dinel, e jale. Un fotbalist esential, de neinlocuit. :!:

OFF TOPIC: Si tie ti s-a furat parola? :twisted:

ON TOPIC: Poate ca lipsa lui Oprita il va determina pe Oli sa-l introduca pe Litu. Desi sunt slabe sanse sper sa nu jucam numai cu Cristea in atac. Sau sa nu incerce sa il reprofileze pe Dica pe post de atacant, pentru ca am ami spus-o, Dica este responsabil cu pasa.

PS: UPSSSSS!!! Nu mi-am dat seama ca am postat consecutiv doua mesaje. Sorry :)

waste12.05.2006 13:37
Glumesti sau vorbesti serios ?

Glumesc, bine-nteles :D . Si eu il prefer pe Cristea, dar sa i se dea sansa tot meciul. Cateva minute pe final nu poate arata mare lucru. Ar fi interesant si Litu ca varf de careu. Nu a jucat nici un minut anul asta. Sezonul trecut promitea cat de cat.

axl2312.05.2006 13:41

si eu sunt de parere ca Andrei Cristea merita un meci de la inceput pana la final, dar nu stiu daca poate fizic. are nevoie de ceva timp ca sa intre in ritmul meciului.

si daca joaca cu Litu varf partida promite sa devina super interesanta.

radu_steaua12.05.2006 13:47

stie ciineva unde se gasesc bilete la meciul de duminica?

axl2312.05.2006 13:50

la bisnitarii din fata stadionului, sau poti sa incerci in Ghencea, sau chiar la CASELE DE BILETE.

forever_STEAUA12.05.2006 13:52
stie ciineva unde se gasesc bilete la meciul de duminica?

Daca ai fi binevoit sa citesti mai mult decat ultimul raspuns ai fi gasit post-ul lui radusteaua....

axl2312.05.2006 13:55

poate ca e aceeasi persoana si face misto.

sau poate nu face misto da e amnezic. :D

Andutzu12.05.2006 16:54

Cernea-Ogararu,Goian,Baciu,p Marin-Cristocea,Paraschiv,Dica,Nicolita-Cristea,oprita..asta e echipa care ne va aduce 3 puncte diseara..vom castiga printr`un penalty obtinut de Cristea si transformat de Dica..Forza Steaua VINCI PER NOI!!!

P.S. presimt ca in seara asta in giulesti se va intampla ceva imbucurator..hai Gloria!!

Ady_Militari12.05.2006 18:14

Pozie pt Steaua

Asta -i pofta ce am poftit

SA joc cu Real Madrid

Cu Real SI Barcelona

Si sa bat Chelsie La Londra

Saa iau CUpa la Verona

Si sa o aduc in Tara

Sa moara Borcea de Boala

De necaz si de durere !!

Ca Steaua e ce mai Tare

Face Performanta Mare