Motanu D ..ce a patit Iacob ???? era prin de sange...sa intamplat dupa ce a parasit terenul ?
Motanu D ..ce a patit Iacob ???? era prin de sange...sa intamplat dupa ce a parasit terenul ?
http://www.gsp.ro/index.php?a=42401&shift=1Iacob la finalul meciului !!!
Doamne fereste . valeu ce mana are . Asta cred ca a durut :lol: . Oricum sper sa nu aiba DIN NOU ceva grav la mana .
Arbitraju` corect&incorect totodata. Unele faze neacordate si unele acordate...`prea mult`... am avut un meci prost azi da putea fi si mai rau (putea, nu?!? :? )Daca profitam de unele ocazii mai tare si dadeam 5 goluri, sa zicem ca -cica- Serea nu tinea cu noi, se anulau din start 3 dintre ele. Da tot ramaneam cu 1 gol avans (mdeah, 5-3-1=1). Asta e, mai bati...mai pierzi...(nu imi vine sa cred ca am spus eu asta 8O )BTW, unul din comentatori tot zicea de Rapid si de nemasuratele sanse ale sale de a lua campionatu`. :evil: Pai eu am dat pe National sa vad meciul cu Steaua nu sa aflu procentajul in care pot aia sa ia titlu`, ca altfel dadeam pe AberatiiTv (daca exista) :roll:
Da exista chiar mai multe AberatiiTv. Cei care au transmis meciul si aia la care merge domnul Becali George. Veniti cu batiste albe la meciul urmator. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa urasc un antrenor mai mult decat pe Piturca.Sincer avem nevoie de o alta conducere. Domnul Becali nu e bun pe perioada lunga. A fost o solutie de moment. Avem nevoie de oameni cu capul pe umeri, fara gura spurcata si sa stie si ceva fotbal. Mi-e scarba de ce am ajuns...
Asta cu arbitrii e prea de tot. Nu vreau sa ma cert cu voi dar este penibl sa ceri penaltiuri cand joci jalnic.Eu vreau ca Steaua sa joace fotbal nu sa traiasca din mila arbitrilor sau sa faca blaturi cu Gloria.
Iar cand echipa NU joaca fotbal nu-mi mai pasa de rezultat. Chiar daca Serea ne dadea 3 penaltiuri inventate asta nu spala rusinea provocata de joc !
Nu stiu ce meci ai vazut tu, dar joc jalnic a fost cu Arges, cu National, tu ai vazut cate ocazii am avut si cate mingi a scos portarul ala??? Sa recapitulam: Bostina sut in prima repriza, Nicolita de doua ori, odata din 6m peste! , Goian bara, apoi in a doua repriza, Dica bara, torpila Ogararu, Iacob, Radoi! Si nu e vorba de mila arbitrilor ca aici au fost clare fazele despre care discutam, o sa vedem declaratiile dupa meci, mai ales a lui Meme, apoi vom vedea la Recurs sau Minutul 91 daca am dreptate sa nu!
Se pare ca s-a taiat la mana. Nu stiu mai multe !
multe ratari au fost din faze fixe...nu din actiune...asa k atacantii nostri is clar iesiti din forma de vreo 3 meciuri
voi ati vazut in a doua poza . dupa ce o vedeti pe aia cu Iacob il vedeti si pe Radoi la fel . apasati acolo pe 2 . ce draq sa intamplat ? :evil: :?: :?:
cum naiba s-au taiat in halu asta???
http://www.gsp.ro/index.php?a=42401&shift=1
Mirel Radoi !!! inainte sa plece de urgenta la Spital !
da bah eu ce ti-am zis ?
un lucru e clar . Nu cred ca au incercat sa se face frati de sange . :lol:
De acum dorinta jucatorilor nostri nu mai e posibila,trebuie de maine sa ne intereseze ce fac adversarii.
Avem nevoie de un joc bun a lui Farul si al Iasiului !!
asta urasc cel mai mult...sa stau sa vad ce fac altii..k noi nu suntem in stare
Vinovatii trebuie cautati mai sus, cei care nu au inteles ca o echipa mare se formeaza cu cel putin 25 de jucatori de valoare! Noi avem tot lotul de 19 jucatori! GG vrea spectacol cu multe goluri,dar atunci cand ai doar 2 atacanti de meserie, ce pretentii sa ai...Asta este de fapt adevaratul motiv pentru care a plecat Protasov! Lipsa unor "rezerve" valoroase si a unei strategii de investitii consistente si pe termen lung!
Ai perfecta drepatate. Cand Zenga a cerut jucatori Gigi ia adus niste umpluturi. Cand Protasov a cerut jucatori Gigi a spus ca nu are nevoie de jucatori.
Serea a tzinut cu Steaua azi: a dat cateva lovituri libere pentru Steaua care nu au fost, nu la elimint pe Iacob din prima si a mai asteptat cateva faulturi ale acestuia, N-a fost penalty la Nicolitza.
Singurul care a gresit a fost asistentul care a dat offside la Dica.
Dar iar va plangetzi ca ne-au furat arbitrii si nu va uitatzi cat de prost a jucat Steaua. Cum e posibil sa nu potzi sa inscrii cu Bistritza care dupa gol s-a aparat tot meciul. E al 5 meci in care Steaua se chinuie sa inscrie desi adversarul nu ataca deloc. Am reusit doar cu Poli Iasi si Pandurii din penalty si cu un autogol.
Olaroiu a facut-o pe Steaua sa joace ca pe vremea lui Piturca, totul se bazeaza pe centrari din lateral.
Daca si acum Gigi si MM or sa zica ca arbitrul si DIAVOLUL sunt de vina inseamna ca sunt paraleli cu fotbalul.
Daca nu pleaca Olaroiu nu o sa terminam nici pe locul 3. Si ce ma oftic cel mai tare e ca am putea fi capi de serie in turul 3 preliminar al Ligii.
dj da tu de ce ma rog ai steagul angliei avatar ? esti buburos ca ne-a batut boro ?
Uitati-va la poza cu Iacob ce e chestia aia galbena infipta in mana???
N-a fost penalty la Nicolitza.
Ba a fost. L-a tinut clar de sort.
gigi_oli_duckadam ... imi plc englezii...imi plac culorile din steagul lor... nu vad care`i problema
***alex*** e un garou...nu ti`a luat sange niciodata? te strange cu ala sa opreasca sangerarea
CHEstia aia galbena pe care eu nu o vad cred ca este ceve MEDICAl . Pentru ca doctoriii au fi scos-o imediat :!:
ce se intampla???nu pot sa vad nimik nu imi incarca pozele!
Domnilor, va spun fara nici o jena:dupa cateva rezultate catastrofale am zis ca Dinamo e cam zlabutza, da acu am o certitudine: daca nu mai zlabi,santetzi cel mult la nivelu nostru
Unde il tine doctorul de mana, intre degetul mare si aratator e o chestie infipta!
marcher daaatzi foooooooc
Uitati-va la poza cu Iacob ce e chestia aia galbena infipta in mana???
Nu este nici o ketie...este un "garou" ca sa-ti opreasca sangerarea..ca si atunci cand iti ia sange