FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«191011121322»
DTP-Ludacris06.05.2006 17:50

Eu nu ii inteleg deloc..ce e comportamentul asta??? 8O ma uit si nu imi vine sa cred...auzi..sa loveasca un geam de nervi... 8O ..incredibil..

Sa ma fi vazut pe mine dupa M`boro -Steaua :lol: :lol: :lol:

korynna06.05.2006 17:50

Radoi de ce e plin de sange??? :cry: :cry: :cry:

waste06.05.2006 17:51

Ai dreptate Kronos. Spuneam ca fapt divers ca a fost penalty.

L-am criticat pe Oli de cand a venit, si posturile mele vechi pot fi verificate. La fel pe Oprita. Insa antrenorul si jucatorii trebuie sprijiniti in ultimele jocuri, cum au facut si azi suporterii de la Bistrita.

In meciurile cu Pandurii si Gloria au fost destule ocazii. Sunt sperante pentru un happy end. Ce rost are sa punem presiune suplimentara pe ei? Facem jocurile ciorii in cazul asta.

Motanu D06.05.2006 17:51
 Referitor la MM: degeaba il faceti cu ou si cu otet....daca Gigi nu da bani, nu ai cum sa transferi jucatori. Problema este ca in ultimul timp nu am facut investitii masive si acest lucru se vede. Avem un lot subtire, un antrenor cu o mentalitate inferioara lui Zenga sau Protasov...

Parca MM l-a adus pe Oli la Steaua, nu ? Daca gresesc corecteaza-ma !!!

alinush8906.05.2006 17:51

Avem nevoie de un psiholog.......

M@rmota06.05.2006 17:51
Nu fac pe stelistu, fiindca nu sant. Dar pentru ca dinamoprostia a primit stelisti si n-au fost banatzi, m-am gandit ca bunul simtz poate fi primit si pe FC Steaua, nu?

Stii ce face dinamoprostia ?! Permite ca Steaua sa fie injurata in toate felurile, baneaza majoritatea stelistilor care n-au ce face si intra acolo, iar la cei ramasi le pune un avatar cu o oaie alergand. Asa ca ciocu mic! 8O

Va rog puneti-mi un avatar cu un "caine". Nu ma supar

Pe cat punem pariu ca am eu o poza cu un caine care te-ar supara? :D

Dj06.05.2006 17:52
Avem nevoie de un psiholog.......

cu siguranta avem nevoie

M@rmota06.05.2006 17:55

Eu nu ii inteleg deloc..ce e comportamentul asta??? 8O ma uit si nu imi vine sa cred...auzi..sa loveasca un geam de nervi... 8O ..incredibil..

Sa ma fi vazut pe mine dupa M`boro -Steaua :lol: :lol: :lol:

Pai pe tine te-as intelege..dar el e o persoana publica..stia ca este filmat iar reactiile lui vor fi comentate si vor fi un motiv pentru altii de a vorbi echipa de rau :roll:

waste06.05.2006 17:55

Bre marchere, nu e analogia corecta. Tu te lauzi ca esti caine si e problema ta asta. Noi nu suntem oi.

Poate gasesc totusi moderatorii vreo poza cu o javra jigarita, sa rezolvam si problema asta :). Ai intrat la infrangere pe forum, ca sacalii care miros sangele, nu?

Motanu D06.05.2006 17:55
Nu fac pe stelistu, fiindca nu sant. Dar pentru ca dinamoprostia a primit stelisti si n-au fost banatzi, m-am gandit ca bunul simtz poate fi primit si pe FC Steaua, nu?

Stii ce face dinamoprostia ?! Permite ca Steaua sa fie injurata in toate felurile, baneaza majoritatea stelistilor care n-au ce face si intra acolo, iar la cei ramasi le pune un avatar cu o oaie alergand. Asa ca ciocu mic! 8O

Va rog puneti-mi un avatar cu un ""caine"". Nu ma supar

Pe cat punem pariu ca am eu o poza cu un "caine" care te-ar supara? :D

Iata ce zice regulamentul:

5.2 Avatar

Este interzisa folosirea ca avatar a:

Imaginilor care prin continutul lor provoaca iritare in randul suporterilor clubului Steaua. In aceasta categorie intra si imagini continand simboluri, sigle ale cluburilor rivale. Daca acest tip de imagini isi vor face aparitia, vor fi sterse fara avertizarea utilizatorului ce le foloseste, iar daca acesta va incerca sa le refoloseasca va fi avertizat.

In nici un caz nu vom inlocui imaginile cu ceva ofensator sau ironic la adresa utilizatorului.

Dj06.05.2006 17:56

lasa ce vad altii..tu nu vezi k si`a facut rau singur? cu siguranta nu e placut sa ai o asemena sangerare...e jucator profesionist..la naiba

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:56

cred ca daca m-ar fi vazut doctorul cum am facut la meciul cu Boro m-ar fi dus la spital . Era sa fac infarct .

gone06.05.2006 17:57

Am ajuns sa procedam ca ei? Sa injuram adersarii cand pierdem? Cel mai rau mi se pare declaratia lui Gigi. Trebuie schimbat ceva. Patronul si lingaul. Deja stiu scuza lui MM pt maine la Recurs. De ce nu au venit Mazilu si Prepelita in iarna asta? De ce au plecat Neaga sau Zenga? De ce Oprita e fortat varf cand el nu a marcat mai mult de 5 goluri pe sezon? De ce nu avem rezerva pt Bostina?

waste06.05.2006 17:57

Iacob a fost provocat, lovit si injurat in permanenta de jucatorii bistritei.

M@rmota06.05.2006 17:57

Va rog puneti-mi un avatar cu un """caine""". Nu ma supar

Pe cat punem pariu ca am eu o poza cu un ""caine"" care te-ar supara? :D

5.2 Avatar

Imaginilor care prin continutul lor provoaca iritare in randul suporterilor clubului Steaua. In aceasta categorie intra si imagini continand simboluri, sigle ale cluburilor rivale. Daca acest tip de imagini isi vor face aparitia, vor fi sterse fara avertizarea utilizatorului ce le foloseste, iar daca acesta va incerca sa le refoloseasca va fi avertizat.

In nici un caz nu vom inlocui imaginile cu ceva ofensator sau ironic la adresa utilizatorului.

:roll: ...ok
***alex***06.05.2006 17:58

Am citit ca si Radoi s-a taiat din acelasi motiv ca si Iacob!

Dj06.05.2006 17:58

cred k e cel mai mare quote pe care l`am vaz pe forum aici :lol: :lol:

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:59

Va rog puneti-mi un avatar cu un """"caine"""". Nu ma supar

Pe cat punem pariu ca am eu o poza cu un """caine""" care te-ar supara? :D

5.2 Avatar

:roll: ...ok
 da ok
gigi_oli_duckadam06.05.2006 18:01

eu credean ca Radoi e un fotbalist matur . Da daca dai cu pumnul in geamn arati ca un suporter dinamovist .

DTP-Ludacris06.05.2006 18:02

Iacob alta trebuie nu are ,mingea nu a bagato in atze dar da cu pumnii in geam... :roll:

Mai bine se apuca de K1

***alex***06.05.2006 18:02

Nici acum nu am vazut poza cu Radoi, mi se incarca doar putin sus! :cry:

Bogdan4Steaua06.05.2006 18:02

Referitor la MM: degeaba il faceti cu ou si cu otet....daca Gigi nu da bani, nu ai cum sa transferi jucatori. Problema este ca in ultimul timp nu am facut investitii masive si acest lucru se vede. Avem un lot subtire, un antrenor cu o mentalitate inferioara lui Zenga sau Protasov...

Pe Oli l-a adus Gigi la Steaua. In nici un caz Meme. S-a si discutat atunci de o eventuala plecare a lui Meme insa acesta a ramas pe pozitii si a incercat sa aiba o colaborare cat mai buna cu Oli. Meme ar fi optat pentru un alt tehnician strain; sunt sigur de asta. Insa Oli a reprezentat slabiciunea lui Gigi. Tot el va trebui sa il dea afara daca echipa continua tot asa. Nu mai transform in avocatul lui Mihai Stoica pentru ca nu am de ce, insa nu ii puneti lui in carca toate relele care se intampla la Steaua. Tot el l-a adus si pe Oleg Protasov.

Lari_FrzSt06.05.2006 18:04

In sfarsit pot sa vad si eu poza cu Radoi :!: pariez ca toti dinamovistii si-o vor pune la avatar zilele urmatoare. Asa, si ca sa inteleg si eu, care is mai proasta din nastere, deci: chestia aia galbena dp mana lui Iacob nu e doar o chestie galbena pusa aiurea ci e chiar un garou. Uimitor...e incredibil cate posturi pot aparea legat de asta.

DTP-Ludacris06.05.2006 18:04

@***alex*** Radoi e bandajat ..nu prea vezi mare chestie..dar arata cam palid..cred ca a pierdut ceva sange :cry:

gone06.05.2006 18:05

Pe Oli l-a adus Gigi la Steaua. In nici un caz Meme. S-a si discutat atunci de o eventuala plecare a lui Meme insa acesta a ramas pe pozitii si a incercat sa aiba o colaborare cat mai buna cu Oli. Meme ar fi optat pentru un alt tehnician strain; sunt sigur de asta. Insa Oli a reprezentat slabiciunea lui Gigi. Tot el va trebui sa il dea afara daca echipa continua tot asa. Nu mai transform in avocatul lui Mihai Stoica pentru ca nu am de ce, insa nu ii puneti lui in carca toate relele care se intampla la Steaua. Tot el l-a adus si pe Oleg Protasov.

In nici un caz nu e MM principalul vinovat. Nu sti ca Gigi e Dumnezeu? El decide tot. Si a decis ca nu avem nevoie de jucatori. Toti joaca perfect.

«191011121322»