FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1111213141522»
KroNos^06.05.2006 18:31
1.sportul

2.Rapid

3.Steaua

Rapid castiga cupa

Sportul sigur nu vrea sa ia titlul pentru ca nu are stadion de CL, nu are suporteri si cel mai important factor NU are banii necesari pentru asi pastra jucatorii in vara. Si daca or sa ia campionatul mai mult ca sigur ca or sa plece jucatorii de baza si or sa se faca de ras in preliminarile CL. Si atunci coeficientul nostru in cupele europene iar o sa sufere.

Bogdan4Steaua06.05.2006 18:35

Titlul se decide intre noi si Rapid. Sportul va decide invingatoarea. Etapa viitoare Rapid castiga 100% cu Bistrita(am sa pun vreo 300.000 pe meci). Sportul va lupta cu noi si cu Rapid o vor lasa mai moale. Stie Siman ce stie.

Madeleine06.05.2006 18:35

Situatia e albastra :evil:

Cu Sportul sigur nu castigam, de fapt ce zic eu cu Sportul, nu mai e sigur nici un meci pana la sfarsitul campionatului.

Da-o naibii de treaba, pana si potaile si-au revenit de la 2-0 si 3-1 si au reusit sa dea patru goluri, ce dracu' avem de nu mai intra mingea in poarta?

Daca jucam ca in ultimele doua meciuri (de fapt trei cu rrapizii) suntem in pericol sa nu mai castigam nici un meci pana la sfarsit, de fapt dupa jocul din seara asta mi-e clar ca in momentul asta ne-ar bate orice echipa din A, poate si cateva din B.

Si culmea e ca nu vad solutia. Chiar daca ar pleca Olaroiu, ce antrenor ar mai face minuni in cateva etape? Nu s-ar baga nici Mourinho, si chiar daca s-ar baga ce se poate face pe ultima suta de metri, cu un lot epuizat si cu un patron care viseaza cai verzi pe pereti? Si care pe deasupra trebuie sa suporte si gargaunii din capul lui Jiji.

Scuza cu arbitrii nu tine, daca o invocam mereu ajungem la fel de penibili ca Borcica. Teoretic, nu trebuia sa avem probleme la meciul asta, avand in vedere ca juca liderul campionatului, semifinalista de UEFA cu o echipa de mana a doua. Chiar daca ne anulau arbitrii 6 goluri, trebuia sa marcam 8, plecand de la diferenta teoretica de valoare si de miza jocului.

Cu durere in suflet, CU Steaua PANA LA...

marcher06.05.2006 18:37
Da voi stiti poanta cea mai buna? Acu santetzi sub noi :lol:
pai chiar e o poanta :lol: nu o sa fim niciodata sub voi!bucurati-va cat mai puteti...pt ca Steaua o sa isi revina!!si as vrea sa stiu prin ce minune ti s-a parut tie ca suntem sub voi?

in tur 2-2

in retur 1-1

simplu: la egalitate de puncte gol in plus in deplasare, nu-ti trebe carte multa

Agy_2306.05.2006 18:39
1.sportul

2.Rapid

3.Steaua

Rapid castiga cupa

Sportul sigur nu vrea sa ia titlul pentru ca nu are stadion de CL, nu are suporteri si cel mai important factor NU are banii necesari pentru asi pastra jucatorii in vara. Si daca or sa ia campionatul mai mult ca sigur ca or sa plece jucatorii de baza si or sa se faca de ras in preliminarile CL. Si atunci coeficientul nostru in cupele europene iar o sa sufere.

Daca Sportul nu doreste sa castige campionatul , nu ajungeau pana aici . Ramaneau pe locurile 4-5 si totul era ok , mai faceau si ei niste blaturi etc. Orice om cand se angreneaza intr`o competitie , in mai mica sau mai mare masura doreste sa o castige . Adevarat ca nu au stadion , suporteri si probabil ca nu vor mai avea nici jucatori pentru in CL , dar din cele 4 partide din preliminarii(daca ia titlul) , Siman va mai scoate ceva bani . Eu zic ca Sportul vrea sa ia titlul

waste06.05.2006 18:40

Mda, rapid va avea meciuri usoare cu sportul si Bistrita. Nici clujul nu vad de ce s-ar omori sa-i incurce, sunt tot ceferisti, nu ? :)

Ar mai ramane Farul si... Jiul. Hmmm.. se anunta zile grele 8O

Marcher, ma uitam acum ce mizerii se scriu pe dinamoprostia, pe un topic la care postezi si tu, si mi se face sila, la ce nivel de canal al conversatiei va complaceti. Sper ca sesizezi diferenta din punct de vedere al decentei fata de ce se posteaza aici.

M@rmota06.05.2006 18:43
Mda, Rapid va avea meciuri usoare cu sportul si Bistrita. Nici clujul nu vad de ce s-ar omori sa-i incurce, sunt tot ceferisti, nu ? :)

Ar mai ramane Farul si... Jiul. Hmmm.. se anunta zile grele 8O

Marcher, ma uitam acum ce mizerii se scriu pe dinamoprostia, pe un topic la care postezi si tu, si mi se face sila, la ce nivel de canal al conversatiei va complaceti. Sper ca sesizezi diferenta din punct de vedere al decentei fata de ce se posteaza aici.

Exact asta faceam si eu ..constatam nivelul de pe dinamoprostia reprezentata aici de marcher :twisted:

KroNos^06.05.2006 18:48
Etapa viitoare Rapid castiga 100% cu Bistrita(am sa pun vreo 300.000 pe meci). Sportul va lupta cu noi si cu Rapid o vor lasa mai moale. Stie Siman ce stie.

Si eu o sa pariez pe Rapid daca nu cumva o sa se blocheze meciul din cauza ca e posibil sa fie blat sau o sa aibe o cota la victorie de 1,10

Si mai mult ca sigur Bistritza nici nu o sa atace cu Rapid:

- Padureanu fost presedinte

- Sabau fost jucator

Lari_FrzSt06.05.2006 18:49

Am si eu o intrebare. Schimbarea rankului, sau cum se cheama, depinde de nr de posturi pe care le pui pe forum nu?!? Asa ca haide `marcher`, posteaza mai multe pe pag ca tin neaparat sa te vad ca pe un "stelist infocat"

:lol:

Motanu D06.05.2006 18:50

Exista "caini" cu 2000 de posturi pe aici !!!

Pentru ei exista "suporter echipa diferita" ca rank !!!

waste06.05.2006 18:51

Ceea ce e din nou un lucru (poate prea) elegant.

***alex***06.05.2006 18:52

Unde ai vazut tu caini cu 2000 de posturi?

Lari_FrzSt06.05.2006 18:53
Exista "caini" cu 2000 de posturi pe aici !!!

Pentru ei exista "suporter echipa diferita" ca rank !!!

woopsy! Ms de informatie. :roll:
Motanu D06.05.2006 18:56
Unde ai vazut tu caini cu 2000 de posturi?

Pai reddog ce e ?

:evil:

marcher06.05.2006 19:00

MOTANEEEEEE!!!!! protestez. De ce le dai voie sa zica dinamoprostia? Ce io am zis zdeauea ori stOAIA? Bine, nu, frumos nu :(

Tedu06.05.2006 19:02

Avem un antrenor FRICOS: suntem condusi pe tabela, suntem pe cale sa pierdem meciul, suntem pe cale sa pierdem campionatul si el scoate din teren un atacant; nu inteleg ce risca daca il lasa pe Oprita in teren si scotea un fundas: sa piarda cu 2-0? mai conta scorul??? Oli este un antrenor FRICOS si d'aia nu va face niciodata performanta. Are partial stiinta de antrenor, dar nu are si talentul si intuitia care sa-l faca un mare antrenor. Se zice ca marii antrenori se recunosc in schimbarile inspirate de jucatori: de cand a venit la Steaua, n'am vazut la Oli nici macar o singura schimbare inspirata, doar schimbari tactice esuate sau care nu au adus nici o imbunatatire a jocului. Este plafonat si cauta rezolvarile in scheme si parascheme, dar astea rezolva problema doar cand in lot ai doar supervalori, ceea ce nu se poate spune din pacate despre Steaua.

Avem o echipa obosita si cazuta psihic: lipsa psiholog, lipsa tact si cunostinte in domeniu din partea lui Oli, lipsa tact si cunostinte in domeniu din partea conducerii, lot foarte subtire (18 jucatori, din care doar vreo 15 sunt la nivel satisfacator), promisiuni cu carul, se vrea performanta dar lot pauza. Jucatorii au talent, dar din pacate nu are cine sa-l scoata la lumina.

Cu situatia asta nu-i de mirare ca o sa pierdem campionatul, desi imi pare rau de stelistii din '86 ca meritau un campionat castigat drept cadou la 20 de ani de la castigarea CCE.

Zicea bine Zenga cand compara Steaua Rosie Belgrad din anul asta cu Steaua Bucuresti de anul trecut: Zenga are acum la SRB 4 atacanti si 8 mijlocasi valizi, in timp ce la SB avea anul trecut o jumatate de atacant si 3 mijlocasi obositi.

Steaua de azi: "pestele de la cap se-mpute".

korynna06.05.2006 19:03

cred k voi sunteti oi...ooops am gresit saracele animale,dak am pune creierul vostru unei oi ar paste pe asfalt!

thunderz06.05.2006 19:06

Ba e grav Mirel sia taiat un tendon si Iacob e grav si el

M@rmota06.05.2006 19:08
Ba e grav Mirel sia taiat un tendon si Iacob e grav si el

:?: mie nu mi se pare normala reactia...totusi..de ce se intarzie aducerea unui psiholog? :roll: Devine grava situatia!

Agy_2306.05.2006 19:10

Comentatorii de la meciul National-Poli spuneau ca Radoi s`ar fi taiat si la picior ceea ce e si mai grav , iar MM Stoica s`ar fi luat la bataie cu tata Jean si i`ar fi spus "bosorogului":"Vedeate`as mort" . Comentatorii au spus ca nu sunt foarte siguri , asa au auzit si ei de la corespondentul Antenei la Bistrita . Sper sa nu se fi intamplat asa ceva

Tedu06.05.2006 19:11

Autoaccidentararile lui Radoi si Iacob sunt dovezi de prostie curata. Poate ca au nevoie sa ajunga rau si jos, ca sa intelega ca trebuie sa revina cu picioarele pe pamant, sa lase deoparte fumurile de campioni europeni si sa reinceapa sa joace cu si din placere. Sper din tot sufletul ca tot raul sa fie spre bine. FORZA Steaua!

Motanu D06.05.2006 19:11
MOTANEEEEEE!!!!! protestez. De ce le dai voie sa zica dinamoprostia? Ce io am zis zdeauea ori stOAIA? Bine, nu, frumos nu :(

Pe dinamoprostia se folosesc diverse denumiri la adresa noastra. Daca incercam sa protestam cumva luam ban.

Aici nu tolereaza nimeni injuriile la adresa rivalilor. Dar astfel de "ironii" sunt inerente !

Madeleine06.05.2006 19:19

Ultima ora: Rrrapid lasa intrarea libera la meciul cu Farul. Se pregatesc triumfal de event. Io n-as suporta sa-i vad pe rrapizi cum se bucura, dupa faza cu behaituri si injuraturi din autocar. In momentul asta sunt asa obidita, ca as spune oricine da' nu ei :cry:

gigi_oli_duckadam06.05.2006 19:19

ok deci tocmai a dat la Realiatatea . Iacob a dat cu pumnul in geam in minutul 80 taindu-si venele , iar Radoi a dat cu pumnul in geam la finalul meciului taindu-si venele si un tendon . Nu va mai juca 2 saptamanii :cry: :cry: :cry: :cry:

Motanu D06.05.2006 19:21

Atunci felicitari rapidului pentru event si hai sa ne pregatim de Cupa UEFA !

«1111213141522»