FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1121314151622»
M@rmota06.05.2006 19:22
ok deci tocmai a dat la Realiatatea . Iacob a dat cu pumnul in geam in minutul 80  taindu-si venele , iar Radoi a dat cu pumnul in geam la finalul meciului taindu-si venele si un tendon . Nu va mai juca 2 saptamanii  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Extraordinar..domne sa aduca psihologul ala si pe viitor cand se vor aduce noi jucatori sa fie testati si ei psihologic...

Pfai in curand in ritmul asta o sa am si eu nevoie de un psiholog.. :cry: :cry: :cry:

ionik_stelista06.05.2006 19:24

oricine sa ia campionatu' dar nu rapidul.ca sunt niste oi care nu au respect pentru nimeni....

psihologul este singura noastra scapare.......

cANAL06.05.2006 19:27

1)Dica a dat golul anulat pentru ca s-a oprit portarul la fluierul arbitrului ca la ce preluare a facut nu ii era greu aluia sa prinda mingea iar Nicolita s-a aruncat teatral

2)Sperante mai sunt ca daca batem Bacaul suntem la egalitate cu Rapidul dar daca luam campionatul cu Oli asa chinuit zic ca il luam degeaba in UCL iesim din prima.

Ne trebuie tot un rusnac antrenor ca astia nu stiu multe si fac ordine si disciplina la echipa :D

Bogdan4Steaua06.05.2006 19:32

Daca batem pe FCM Bacau suntem la egalitate cu Rapid, dar acestia au avantajul meciurilor directe.

Madeleine06.05.2006 19:35

Daca batem.

Ar trebui sa jucam incomparabil mai bine decat astazi, si echipa are un psihic atat de bun, ca s-a lasat cu vene taiate.

cANAL06.05.2006 19:38

Da stiu eu ma refeream ca in momentul de fata nu suntem asa departe de Rapid ca orikum nu cred ca o sa se ajunga sa fie egalitate la sfarsitul campionatului

martanu06.05.2006 19:41

Va rog frumos: Haideti sa credem pana la capat

in echipa. Nu vreau sa par cinic, dar dar hai sa

ne reamintim de meciul cu Boro' si sa invatam de la

englezi cum se lupta pana la capat, cum sa crezi in

victorie. Cine stie gestiona esecurile invinge in

final......

Bogdan4Steaua06.05.2006 19:43

Normal ca luptam pana la capat. Insa problema este ca in momentul de fata suntem la mana adversarilor.

M@rmota06.05.2006 19:43
Va rog frumos: Haideti sa credem pana la capat

in echipa. Nu vreau sa par cinic, dar dar hai sa  

ne reamintim de meciul cu Boro' si sa invatam de la

englezi cum se lupta pana la capat, cum sa crezi in

victorie. Cine stie gestiona esecurile invinge in  

final......

Pai..eu una cred in ei! Important nu este ce cred eu, important este ca si ei sa creada asta, sa creada in ei si in Forza lor! :roll:

DTP-Ludacris06.05.2006 19:46

Cine ? Echipa lupta ? Asa ai vazut tu ?

Dica e cel mai bun exemplu...nu se lupta deloc,el in loc sa joace ,vrea sa arate ca e tehnic..si pierde mingii,in echipa de azi decat Nicolita si Radoi s-au luptat ..restul NO COMMENT ,mercenari !

cANAL06.05.2006 19:47

Nu jucatorii sunt de vina pentru ca aceeasi jucatori au fost si in tur dar atatea schimbari face si Oli in echipa ca i-a zapacit de tot.Stia Protasov de ce joaca cu aceeasi echipa tot timpul pentru ca rezervele nu sunt la fel de bune ca titularii.

Apropo Nasu a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] trebuia sa-i imbarbateze pe jucatori la vestiar in pauza cu Boro.Pai daca la Sevilla i-a imbarbatat Ienei si la Boro trebuia sa vin [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] atunci Oli ce face?

marcher06.05.2006 19:50
ok deci tocmai a dat la Realiatatea . Iacob a dat cu pumnul in geam in minutul 80  taindu-si venele , iar Radoi a dat cu pumnul in geam la finalul meciului taindu-si venele si un tendon . Nu va mai juca 2 saptamanii  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

De unde se vede ca fotbalistrii vostri au materie cenusie cam putina, iar cea pe care o au o folosesc la automutilare :lol: :lol: :lol:

DTP-Ludacris06.05.2006 19:51

Oli nici nush ce functie detine la Steaua,poate decat pe hartie e antrenor ! :evil:

gigi_oli_duckadam06.05.2006 19:52

DE CE SUNTETI MAH ASA? LUAM CAPIONATUL . formatia urmatoare:

Carlos

Marin Ghionea Goian Nesu

Nicolita Paraschiv Lovin

Iacob Dica Oprita

M@rmota06.05.2006 19:53

De unde se vede ca fotbalistrii vostri au materie cenusie cam putina, iar cea pe care o au o folosesc la automutilare :lol: :lol: :lol:

Stai tu linistit...mai bine ti-ai vedea de echipa ta..ia vezi in ce culori le mai asortatzi mashinile?

Agy_2306.05.2006 19:53

Sunt curios sa vad daca Gigi va administra la echipa acelasi soc ca anul trecut.

Cel mai bun transfer la Steaua ar fi aducerea lui Zenga sau Protasov . Dar daca acest lucru nu este posibil , sa vina alt antrenor strain . Romanii nu au mentalitatea de invingatori . Dupa primul esec nu mai stiu pe ce lume se afla

KroNos^06.05.2006 19:54

Daca e adevarat ca MM s-a luat la bataie cu Padureanu si ca i-ar fi zis ca vrea sa-l vada mort e jalnic. Dupa pumnul de anul trecut aplicat unui suporter acum ar fi prea de tot sa se ia la bataie cu un presedinte de club.

Noi ce pretentzii sa mai avem cand:

- MM se bate cu cine apuca, cand jigneste pe toata lumea.

- Gigi aduce preotzii sa faca slujbe pe stadion si spune ca Diavolul a vrut sa nu se califice in finala si la fel ca MM se cearta cu totzi.

- Cand Olaroiu inca mai are cateva DVD-uri cu tactici defensive de urmarit si abia apoi o sa le scoata din dulap pe cele cu tactici ofensive.

- Cand Gigi vrea CL dar nu aduce jucatori decat daca sunt liberi de contract si cei pe care da bani sunt slabutzi(Cristocea si Carlos).

- Cand Gigi in loc sa il aduca antrenor pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], D. Munteanu sau Dan Petrescu il aduce antrenor pe Olaroiu doar pentru ca e prieten cu el.

cANAL06.05.2006 19:55

Campionatul poate il luam dar nu cu Oli.

Ienei=Director Tehnic

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]=Antrenor principal :D

Agy_2306.05.2006 19:56
DE CE SUNTETI MAH ASA? LUAM CAPIONATUL  . formatia urmatoare:

Carlos  

Marin     Ghionea      Goian        Nesu

Nicolita        Paraschiv         Lovin        

Iacob           Dica            Oprita

Cum Doamne iarta`ma sa iei campionatul cu Nesu , Lovin si Oprita in echipa frate . Ori esti orb , ori n`ai nici o treaba cu fotbalul. Daca ai fi antrenor la Steaua(Doamne fereste) , sigur nu s`ar face diferenta intre tine si 0la ROIU.

gigi_oli_duckadam06.05.2006 19:57

Fotza Steaua Forza Steaua hei hei

rapidul va mai PIERDE meciuri

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:00
DE CE SUNTETI MAH ASA? LUAM CAPIONATUL  . formatia urmatoare:

Carlos  

Marin     Ghionea      Goian        Nesu

Nicolita        Paraschiv         Lovin        

Iacob           Dica            Oprita

da atunci cine mah ? pe cine mai avem? eu zic pt meciul de la Cluj . Lovin e bun a jis si Gigi . La boro a fost bun Nesu e bun e rapid . a obtinut hands-ul ala . Si daca vrei sa stii Oli e cel mai prost antrenor . el nu poate fi asemanat nici cu un bebelus .

Cum Doamne iarta`ma sa iei campionatul cu Nesu , Lovin si Oprita in echipa frate . Ori esti orb , ori n`ai nici o treaba cu fotbalul. Daca ai fi antrenor la Steaua(Doamne fereste) , sigur nu s`ar face diferenta intre tine si 0la ROIU.

alinush8906.05.2006 20:00

Inca o data repet.... asa cum anul trecut a trebuit sa il sacrificam pe Zenga,pentru ca sa fim seriosi, nu luam titlul cu Walter pe banca,si sa recunoastem am luat titlul intr-un moment in care echipa era terminata psihic si fizic...datorita lui munti am luat camp.,prin acel sut de la vreo 25 de m la Brasov.

Deci repet,asa cum Wlater a pelcat anul trecut pentru ca era in pericol sa piarda titlul,asa si Olaroiu ar trebui sa plece

DTP-Ludacris06.05.2006 20:00

Da..si 4 3 3 nu o sa vezi niciodata pe Oli sa inceapa un meci asa curajos !

Sincer...am mai spus ..si o mai spun :

Oli ..chiar dak castiga ,castiga din greseli ale echipe adverse,echipa cu el la carma nu joaca nimic ...,niciodata nu il mai voi sustine !

Forza Steaua ! AFARA CU Oli !

cANAL06.05.2006 20:01
Cand Olaroiu inca mai are cateva DVD-uri cu tactici defensive de urmarit si abia apoi o sa le scoata din dulap pe cele cu tactici ofensive.  

Nici la alea defensive nu s-a uitat prea atent

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:01

soorz am mai facut cateva greseli . : corectez : Nesu e bun si rapid . si Lovin e bun asa a zis si Gigi .

«1121314151622»