FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1141516171822»
Agy_2306.05.2006 20:25
daca nu va place cum zic eu schimabti voi ce am zis . Formatia si tot . I-a mai lasa-ma in pace . Ma intrebi cati ani am pt ca crezi ca is mic si zic tampenii pe site

Eu nu schimb formatia ca oricum as face`o degeaba. Si ...nu mai e nevoie sa imi spui cati ai ani ; am inteles ; probabil ai pana in 14 ani si ai inceput sa intelegi si tu fotbalul de pe la 10 . Dar ce pretentii sa am de la tine atunci cand nici macar Big 0li nu prea stie ce face la echipa

da tu stii ?

Nici eu poate ca nu as sti ce sa fac deoarece nu sunt antrenor. Dar eu nu ma apuc sa postez pe forum o asezare in teren pe care numai tu o intelegi

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:25
Ce conteaza cat stie ce stie de unde stie ca oricum nu facem noi echipa fiecare isi spune o parere.

si tu crezi ca a mea nu e buna

Agy_2306.05.2006 20:27

In fine . Va rog sa ma scuzati ca am deviat de la subiect. Ai dreptate , poate nu ar fi trebuit sa reactionez asa

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:27
daca nu va place cum zic eu schimabti voi ce am zis . Formatia si tot . I-a mai lasa-ma in pace . Ma intrebi cati ani am pt ca crezi ca is mic si zic tampenii pe site

Eu nu schimb formatia ca oricum as face`o degeaba. Si ...nu mai e nevoie sa imi spui cati ai ani ; am inteles ; probabil ai pana in 14 ani si ai inceput sa intelegi si tu fotbalul de pe la 10 . Dar ce pretentii sa am de la tine atunci cand nici macar Big 0li nu prea stie ce face la echipa

da tu stii ?

Nici eu poate ca nu as sti ce sa fac deoarece nu sunt antrenor. Dar eu nu ma apuc sa postez pe forum

o asezare in teren pe care numai tu o intelegi

da si ? Oli e varza . nici el nu ise intelege asezarea da eu zic ca a mea ar fii buna . am voie sa postez ce vreau daca nu mi-a zis moderatorii nimic

cANAL06.05.2006 20:28
Ce conteaza cat stie ce stie de unde stie ca oricum nu facem noi echipa fiecare isi spune o parere.

U esti nebun am zis eu ceva de parerea ta?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:29

U esti nebun am zis eu ceva de parerea ta?

DA . ai zis ca si cum asi fii nebun ca postez formatii pe care NUMAI EU LE INETELG .

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:30

v-am mai zis daca stelistii se cearta intre ei asa daca as fi fost dinamovist sau rapidist mi-ati fi virusta compu-ul

End POst

Bye

Foloseste butonul Edit daca mai ai ceva de adaugat la post-ul anterior. Moderatorii

cANAL06.05.2006 20:31

Ma rog nu are rost sa intru in polemici ca nu rezolvam nimic

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:34

exact

piemont06.05.2006 20:35

SOCAT!

din doua motive..ceea ce au facut Radoi si Iacob.Sunt gesturi de neiertat, de lipsa de profesionalism, in locul lui Gigi/olaraiu/MM, pt ceea ce au facut cei doi, i-as amenda cu 50000 euro fiecare+pusi la transfer...nu poti sa te accidentezi stupid as si sa-ti lasi echipa acum la greu

al doilea motiv:citii in prosport ca Radoi a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua...Mucosul asta nu stie ca atunci cand Laca facea istorie el se juca cu castele de nisip, nu stie ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost tipme de 15 ani INIMA Stelei, CU Laca PE TEREN Steaua NU AR FI LUAT NICIODATA 4 GOLURI DE LA BORO,

imi pare de Radoi, este un jcator exceptional, dar fara coloana vertebrala, este jucat de Gigi cum vrea el. un sfat:pleaca in afara ca la Steaua iti irosesti imensul talent.vrei sa ajungi un florentin Petre 2?

sincer..speranta moare ultima, dar mi-e greu sa cred ca Steaua mai poate lua campionatul, mai ra riscam sa fim depasiti si de Dinamo(suntem defavorizati de rez directe) si la anul tare mi-e ca o sa ne uitam la TV in loc sa fim in europa

pt ceea ce se intampla acum e greu sa cautam vinovatul..toti sunt vinovati, si jucatori, daca mai aveti o urma de orgoliu in voi LUPTATI, macar daca e samurim, sa murim frumos, nu jucand ca niste mosnegi paralitici!

gata cu scuzele cu arbitarjul!

Steaua REVINO-TI!

si la bine si la rau/de Steaua vom fi mereu!

spre_2406.05.2006 20:38

lasati [...] ca ne revenim noi si rupem iar ! haideti toti sa ne revenim pls ... ros albastri aleeee ros-albastri aleee ros-albastri alee ..

Agy_2306.05.2006 20:38

Eu mi`am cerut scuze ca am deviat de la subiect si cred ca acelasi lucru l`ati putea face si voi.

Ma uitam acum la TVSport si scria pe bara de jos ca Radoi s-a taiat la tendonul de la antebrat si a fost anesteziat si operat , iar Victoras Iacob s-a taiat la mana dupa ce a spart geamul de la un hidrant .

Jean Padureanu:" Stoica a venit dupa meci la mine , m`a injurat , a ridicat pumnul sa dea in mine si mi`a spus ca si`ar dori sa ma vada mort"

Cica Stoica l`ar fi luat de gat si pe seful dispozitivului de jandarmi.

Vai unde s-a ajuns . JALNIC !!!

cANAL06.05.2006 20:40
citii in prosport ca Radoi a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua

Radoi nu a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua i-au rastalmacit cuvintele desteptii aia de la Prosport el a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu se simtea comod in functia de presedinte pt ca el vroia sa antreneze.Am vazut la TV interviul in care a dat declaratia asta nu a zis niciodata de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca nu are fata de presedinte la Steaua

jiulistul06.05.2006 20:42

ideea noastra a celor din Petrosani si ei suporterilor jiului!a fost aceea de a inpiedica Dinamo pt a lua Steaua titlul!dar cu multa tristetze nu am putut deoarece neau furat albitri care 100%erau in mana cu dinamovisti!acuma asta este!hai Jiu!si titlul la Steaua!

DTP-Ludacris06.05.2006 20:42

@Melku ma bucur ca esti optimist ! :cry:

M@rmota06.05.2006 20:43
ideea noastra a celor din Petrosani si ei suporterilor jiului!a fost aceea de a inpiedica Dinamo pt a lua Steaua titlul!dar cu multa tristetze nu am putut deoarece neau furat albitri care 100%erau in mana cu dinamovisti!acuma asta este!hai Jiu!si titlul la Steaua!

8O ha?

jiulistul06.05.2006 20:51

M@rmota

ce nu ai inteles?

M@rmota06.05.2006 20:58
M@rmota

ce nu ai inteles?

Exprimarea dar am trecut peste :lol: relax

***alex***06.05.2006 20:59

@gigi_oli_duckadam Cati ani ai? :lol: :lol: :lol:

Agy_2306.05.2006 21:01
@gigi_oli_duckadam  Cati ani ai?  :lol:  :lol:  :lol:

Asta l`am intrebat si eu dar nu vrea sa ne spuna . Oare de ce :?: :lol:

***alex***06.05.2006 21:03

Am vazut ca ati intrebat mai multi si am zis sa intreb si eu :lol:

cANAL06.05.2006 21:03

pentru ca i-a sosit ora de culcare

Bogdan4Steaua06.05.2006 21:05

Terminati cu offtopic-ul. Referiti-va strict la subiect.

M@rmota06.05.2006 21:05
pentru ca i-a sosit ora de culcare

Hai nu fitzi rai..lasati baiatul in pace :lol:

Stelista4U06.05.2006 21:08

Ei kkt....c darq credetzi aqm totzi ca am pierdut kpioanatu sau ca mai avem sanshe minime....lool...am mai pirdut un tempo care este adev e FFF IMPORTANT dat atat rapid kt si sportul o sa mai piarda cel putzin un meci...parerea mea...oricum am pierdut acest meci mincinos pt ca am domninat total si am ratat ca niste...dar asta e...suporterul adevarat aqm s cunoaste...titlul tot l noi ramane...

O stelista mandra d echipa kmpioana

«1141516171822»