SOCAT!
din doua motive..ceea ce au facut Radoi si Iacob.Sunt gesturi de neiertat, de lipsa de profesionalism, in locul lui Gigi/olaraiu/MM, pt ceea ce au facut cei doi, i-as amenda cu 50000 euro fiecare+pusi la transfer...nu poti sa te accidentezi stupid as si sa-ti lasi echipa acum la greu
al doilea motiv:citii in prosport ca Radoi a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua...Mucosul asta nu stie ca atunci cand Laca facea istorie el se juca cu castele de nisip, nu stie ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost tipme de 15 ani INIMA Stelei, CU Laca PE TEREN Steaua NU AR FI LUAT NICIODATA 4 GOLURI DE LA BORO,
imi pare de Radoi, este un jcator exceptional, dar fara coloana vertebrala, este jucat de Gigi cum vrea el. un sfat:pleaca in afara ca la Steaua iti irosesti imensul talent.vrei sa ajungi un florentin Petre 2?
sincer..speranta moare ultima, dar mi-e greu sa cred ca Steaua mai poate lua campionatul, mai ra riscam sa fim depasiti si de Dinamo(suntem defavorizati de rez directe) si la anul tare mi-e ca o sa ne uitam la TV in loc sa fim in europa
pt ceea ce se intampla acum e greu sa cautam vinovatul..toti sunt vinovati, si jucatori, daca mai aveti o urma de orgoliu in voi LUPTATI, macar daca e samurim, sa murim frumos, nu jucand ca niste mosnegi paralitici!
gata cu scuzele cu arbitarjul!
Steaua REVINO-TI!
si la bine si la rau/de Steaua vom fi mereu!