FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1151617181922»
KroNos^06.05.2006 21:08
ideea noastra a celor din Petrosani si ei suporterilor jiului!a fost aceea de a inpiedica Dinamo pt a lua Steaua titlul!dar cu multa tristetze nu am putut deoarece neau furat albitri care 100%erau in mana cu dinamovisti!acuma asta este!hai Jiu!si titlul la Steaua!

Eu ma oftic ca Jiul a avut 3 ocazii imense la 2-1 pentru Dinamo, din care 2 din 2 metrii. Daca ati fi egalat sigur Dinamo n-ar mai fi castigat. + ca Dinamo a avut un noroc chior la golul 3 ca a deviat fundasul mingea in bara si apoi aceasta a intrat in poarta.

Bafta in continuare in campionat! Mai putzin in meciul cu Steaua :D

Si sper sa castigatzi in Giulesti in ultima etapa.

piemont06.05.2006 21:08
citii in prosport ca Radoi a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua

Radoi nu a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are fata de presedinte la Steaua i-au rastalmacit cuvintele desteptii aia de la Prosport el a zis ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu se simtea comod in functia de presedinte pt ca el vroia sa antreneze.Am vazut la TV interviul in care a dat declaratia asta nu a zis niciodata de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca nu are fata de presedinte la Steaua

sper sa ai dreptate..in ceea ce priveste interviul..si ca cei de la prosport i-au rastalmacit cuvintele..

Forza Steaua!

inima noastra va fi totdeauan ros-albastra!

ce aniversare trista..acum 20 de ani milioane de romani ne bucuram ca eram camionii europei...nu aveam atunci decat 5 ani..

acum..insa..:(

hai baieti reveniti-va..acum in ceasul al 12-lea!

cANAL06.05.2006 21:13

NU e Radoi asa prost crescut cat despre faza cu coloana vertebrala sau Florentin Petre 2 ai dreptate.Orikum toate comentariile scrise azi pe Propsort.ro au fost antiSteaua actuala.

jiulistul06.05.2006 21:15

KroNos^

vreau saa te corectez ultimul meci cu rapidul il vom avea acasa!nu in giulesti!si bafta si voua la titlu!

Bogdan4Steaua06.05.2006 21:17

Prosport incearca sa creeze conflicte intre generatia '86 si generatia actuala. Se incearca demonizarea lui Radoi & Co. Tinta lor este Becali, insa isi rasfrang ura si asupra echipei.

Nu ii mai luati in seama.

piemont06.05.2006 21:18
sincer eu asi vrea un 4 2 4 dar problema este ca ne  mai trebuie un atacant la Steaua . 4 2 4 e asa  :

Portar

Fudas         fundas      fundas     fundas

Mijlocas                      Mijlocas

Atacant                                  Atacant

Atacant          Atacant

daca ar fi dupa Olaroiu ar face echipa portar/fundas,fundas, fundas, fundas, fundas, fundas/mijlocas, mijlocas,mijlocas/atacant(dar un atacant care sa poata juca si ca fundas central)

nu are pic de curaj, vreau sa-l vad pe Oli fortand cu 3-4 atacanti inca din min 50-60 ca antrenorul lui boro si chiar r.Lucescu, in schimb Oli..baga atacnt in min 85..ce pana mea sa faci in 5 minute?

DTP-Ludacris06.05.2006 21:57

"Tehnicianul Cosmin Olăroiu şi-a băgat elevii în şedinţă după finalul meciului mai mult de 45 de minute."

sursa: prosport

Era si timpul !

martanu06.05.2006 22:00

Prosportul este clar montat impotriva Stelei.

Asta si de la faza cu retrasul acreditarilor,

dar bineinteles nu numai.......

Sugerez sa se puna pe site un anunt de genul

"Hai sa-i boicotam ziarul prosport".

Dupa ce au jignit intreaga echipa intr-un articol

de notorietate cred ca ar fi un act de normalitate

KroNos^06.05.2006 22:02
KroNos^

vreau saa te corectez ultimul meci cu rapidul il vom avea acasa!nu in giulesti!si bafta si voua la titlu!

Da ai dreptate, m-am uitat pe programul meciurilor din tur si daia am scris gresit.

Avetzi meciul acasa deci o sa fie lejer de vara, castigatzi cu 2-0. :D

Problema e ca daca Steaua o sa joace cum a jucat cu Gloria nu cred ca o sa mai avem sanse la campionat.

Etapa viitoare cu CFR Cluj or sa lipseasca Iacob, Ghionea si Radoi care nu avea ce face decat sa se imprieteneasca la fel ca Iacob cu un geam.

Si din partea lui Olaroiu nu am sperantze ca o sa ii puna sa joace altfel fatza de meciurile cu Pandurii si Iasul.

xzique06.05.2006 22:38

Propun sa nu ne descurajam unii pe altii cu ala face, ala nu face etc.Mai sunt meciuri pana la sfarsitul campionatului, echipa trece printr-o perioada foarte grea, cu sprijinul nostru poate reusim sa castigam titlul 23.

Nu stiu cati dintre voi sunteti de acord cu faptul ca acum au cea mai mare nevoie de noi si nu stiu cati dintre voi critica echipa si isi fluiera favoritii.

HAIDETI SA-I AJUTAM SA-SI REVINA!!! MEREU UNITI !!!

MANDRU CA SUNT STELIST!!!

Dj06.05.2006 22:57

stai linistit k stim cu totii k nu e momentul sa ii criticam si sa ii fluieram.si la Bistrita s-a vazut asta...dar se pare k nici ajutorul nostru nu e destul

M@rmota06.05.2006 23:04
stai linistit ca stim cu totii ca nu e momentul sa ii criticam si sa ii fluieram.si la Bistrita s-a vazut asta...dar se pare ca nici ajutorul nostru nu e destul

E adevarat..la Bistrita s-a auzit tot timpul galeria. A fost foarte frumos ca echipa a fost permanent incurajata.

Forza Steaua

tanti06.05.2006 23:11

Cernea a luat la Bistrita un gol dintr-o situatie in care Carlos a salvat la sevilla... poate is subiectiva dupa ce in ultimele zile m-am luat de gat cu toti care i-au dat la cap lu` Carlos, poate am ramas blocata pe a-i lua apararea

fundasii viseaza la zile mai bune, atacul e zob... mijlocul... offf, Banel vrea, dar nu poate de unul singur, Bostina haotic si lent si... Mirel e un luptator, dar isi pierde mintile prea repede; Paraschiv aceeasi furnica sufocata (fara rautate)...

poate ar trebui sã li se dea o sansa si pustilor care chiar au ceva de demonstrat (Litu, Simion, enescu - chiar, asta mai e la Steaua sau a fost imprumutat pe undeva?)... nu ca suficientii astia care intra pe teren meci de meci si ne mananca zilele cu fiecare sut anemic trimis spre poarta adversa... nu dau in cap nimanui, nu imi doresc decat ca baietii sa-si revina o data... dar trebuie concurenta pe posturi, trebuie sa le tremure putin chilotii de frica la gandul ca tre sa lupte pentru a fi titulari... poate asa n-ar mai avea timp sa stea sa planga in pumni dupa meciurile cu boro si rapid si Pandurii si gloria...

TREZIREA, BA, BAIETI, ca e groasa!!!!! lasati, ca plangem noi destul... iar datoria voastra e sa ne faceti sa zambim din nou...

Dj06.05.2006 23:13
Cernea a luat la Bistrita un gol dintr-o situatie in care Carlos a salvat la sevilla... poate is subiectiva dupa ce in ultimele zile m-am luat de gat cu toti care i-au dat la cap lu` Carlos, poate am ramas blocata pe a-i lua apararea

stai linistita k nu de asta am pierdut noi la Bistrita.Cernea nici nu a avut ce apara.nu portaru e problema...atacul e

DTP-Ludacris06.05.2006 23:13

Ma gandeam ca ar fi o trebuie sa lase intrarea libera pe Lia la meciu cu CFR Cluj...dar o sa vina prea multi cetateni...care abea asteapta un meci prost sa i huiduie cum au facuto cu Herenveen ...

Dj06.05.2006 23:15

e cu doua taisuri intrarea libera..

tanti06.05.2006 23:17

stai linistita ca nu de asta am pierdut noi la Bistrita.Cernea nici nu a avut ce apara.nu portaru e problema...atacul e

stiu, dar mi-e greu sa detaliez iar problema atacului... nu-mi vine sa cred ce se intampla acolo in fata... iar mainile mele refuza sa mai scrie despre asta... eu incercam sa imi expun propria parere despre meci... nu prea imi place sa dau in jucatori, dar in mine urla prea multa frustrare dupa asemenea jocuri in care ataci, ataci, ataci... iar mingea aia nenorocita refuza sa intre in plasa si, colac peste pupaza iti tranteste cate un ametit un gol de tot kktul si se face mare fotbalist ca a batut Steaua de unul singur...

DTP-Ludacris06.05.2006 23:19
e cu doua taisuri intrarea libera..

Da ..daR totusi dak ar face un meci bun... la final i-ar aplauda tot stadionul,ar insemna mult pt ei,dar nu cred ca o sa lase intrarea libera....asa ca ne vedem in P2 :lol:

Dj06.05.2006 23:20

as vrea sa ma gandesc k e la fel k anul trecut...mai tineti minte..tot asta se spunea...blocaj psihic...nu prea dadeam goluri...ajunsese Zenga sa`l bage pe Litu torres la un moment dat.as vrea sa fie asa si acum iar noi sa luam titlul pana la urma

tanti06.05.2006 23:20

plus ca acum toti care dau gol Stelei is "maccarone"... jur ca nu mai mananc macaroane in viata mea... :cry:

marcher06.05.2006 23:21

Bai nene, nu-l vreti pe Oli? Vi-i dam la pachet pe Ion Marin, Florin Marin si andreea Marin. Din set lipseste ando. S-A DUS SA IA GOLURI PRIN MIN 88 SI LA GRECI. Multumiti-va cu ce aveti si ziceti doamne fereste

Dj06.05.2006 23:23

vaaleu.mai bine cu 3 de Oli decat cu tridentul Marin

Dj06.05.2006 23:31

musca? ..poate esti si turbat

tanti06.05.2006 23:37
ideea noastra a celor din Petrosani si ei suporterilor jiului!a fost aceea de a inpiedica Dinamo pt a lua Steaua titlul!dar cu multa tristetze nu am putut deoarece neau furat albitri care 100%erau in mana cu dinamovisti!acuma asta este!hai Jiu!si titlul la Steaua!

Eu ma oftic ca Jiul a avut 3 ocazii imense la 2-1 pentru Dinamo, din care 2 din 2 metrii. Daca ati fi egalat sigur Dinamo n-ar mai fi castigat. + ca Dinamo a avut un noroc chior la golul 3 ca a deviat fundasul mingea in bara si apoi aceasta a intrat in poarta.

Bafta in continuare in campionat! Mai putzin in meciul cu Steaua :D

Si sper sa castigatzi in Giulesti in ultima etapa.

scapati fratilor de dulcea, ca imi mananca ficatii... tare bezmetic e omuletul ala... a, ma bucur ca a jucat militaru... doamne, ce vremuri si ce echipa era pe cand era si el la Steaua...

Kristy_Cj07.05.2006 00:11

Bai terminatzi ca aburelile...daca vrei sa aghetzi ceva,bai javra nu-ti merge cu steliste,sunt prea vero pt tine potaie

Cat despre baietii eu ii sustin neconditionat...si sa ne mai lase "gazetarii" astia de kko...si mie mi s-a intamplat cat am dat tot si nu-mi iesea ceva sa fiu nervos si sa dau cu pumnu prin ce pica...au imperativa nevoie de un psiholog,de preferat domnisoara,si vorbesc foarte serios...nu e vorba de valoare,ci de o acumulare de stres competitional si o incapacitate de revenire emotionala dupa un insucesul de la Boro...milogi si-au revenit mai repede pt ca i-a eliminat o echipa mai buna ca ei Steaua...iar pe noi Boro era mult mai slaba

FORZA Steaua

p.s. Nu uitati pentru noi sunteti campioni

«1151617181922»