FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1202122»
alex ripper08.05.2006 18:32
mda...

RUSHINE!!!

campionatul deja este decis pentru Rapid... sau Dinamo, cine stie??? trebuie sa luptam pana la capat... dar chiar si atunci... mi-e teama ca vor gasi totushi in ultima etapa pt Dinamo 3-4 puncte cate au gasit si acum 2-3 ani cand au scos puncte de la federatie pentru Dinamo din sertar in fata celor de la FC National... mi-e greatza si de Dinamo si de Rapid!!!

FORZA Steaua

gresit.campionatul nu este decis.daca Steaua nu mai calca gresit si castiga toate meciurile iese campioana,indiferent de Dinamo si rapid. Nu uitati ca avem un meci in minus.rapid are 1 pct avans iar Dinamo este la egalitate cu noi.

korynna08.05.2006 19:09

si eu vreau sa ia campionatul cu toata inima,dar crezi k vor reusi sa castige toate meciurile in starea in care sunt acum? :cry: nu imi pierd speranta pana la sfarsit si dak o sa ia campionatul o sa le fac cinste la toti cei care au venit la mine razand atunci cand Steaua a fost in cele mai grele momente,rasucind cutitul in rana!Forza Steaua!!!!

_Answer_08.05.2006 19:14

atat vreau sa zic: sa vina toti constantenii sambata pe stadion sa multumim Farului ca ne-a dat inca odata sansa de a sta numai la mana noastra !

Forza Steaua ! Intotdeauna Superiori !!!

Respect Farul Constanta... un loc aparte in inima mea de stelist...

fuzy08.05.2006 20:31
mda...

RUSHINE!!!

campionatul deja este decis pentru Rapid... sau Dinamo, cine stie??? trebuie sa luptam pana la capat... dar chiar si atunci... mi-e teama ca vor gasi totushi in ultima etapa pt Dinamo 3-4 puncte cate au gasit si acum 2-3 ani cand au scos puncte de la federatie pentru Dinamo din sertar in fata celor de la FC National... mi-e greatza si de Dinamo si de Rapid!!!

FORZA Steaua

gresit.campionatul nu este decis.daca Steaua nu mai calca gresit si castiga toate meciurile iese campioana,indiferent de Dinamo si Rapid. Nu uitati ca avem un meci in minus.Rapid are 1 pct avans iar Dinamo este la egalitate cu noi.

da, stiu ce spui tu... dar nu despre asta vorbeam... eu ma refeream la jocuri aranjate... arbitrii cumparati si oameni sus-pusi la federatie gata sa adauge in contul rapidului/Dinamo 4 puncte sau oricat este nevoie sa castige campionatul, cum a fost nedreptatit FC Nationalul acum 4 ani... n-am sa uit niciodata acel campionat... mai murdar ca niciodata...

korynna09.05.2006 04:33

am inteles k la sfarsitul campionatului serea si gheba(parka) vor fi retrogradati in C! :lol: oricum nu e suficient...astia nu ar mai tb sa puna piciorul pe teren in viatza lor!! :evil:

antonika09.05.2006 06:00
am inteles ca la sfarsitul campionatului serea si gheba(parka) vor fi retrogradati in C! :lol: oricum nu e suficient...astia nu ar mai tb sa puna piciorul pe teren in viatza lor!! :evil:

si copii copiilor lor sa nu intre in arbitrajul roman....

korynna11.05.2006 04:37

"Imi vine sa ma omor!"-arbitrul serea cedeaza psihic :twisted: stiu k nu e bine sa te bucuri de necazul altuia,dar in cazul asta...

razvan9311.05.2006 07:26

a zis la TV ca sotia ,copilul si chiar mama lu`Serea il considera HOTT...el a zis`intr`un interiu ca ar vrea sa se sinucida :(:( :twisted: :evil: :roll: ......credeti ca a furat intentionat???

Virgil11.05.2006 07:39

Nu conteaza cum a furat victoria Stelei si a dat-o Gloriei.Ori ca e prost,ceea ce nu cred,el insusi spunand ca e al doilea arbitru din tara,dupa Corpodean,ori ca a gresit,Serea trebuie sa plateasca exemplar.

Aici nu mai e o simpla viciere de rezultat ci atac la sansele Stelei de a castiga campionatul.

Parerea mea e ca nu a gresit.A arbitrat cu buna stiinta impotriva Stelei.Un arbitru de valoarea lui poate face o singura greseala mare intr-un meci.La el greselile mari s-au tinut lant.Un gol anulat,doua penalty-uri neacordate,etc,etc.

Concluzia : crima cu premeditare !

sorin_77711.05.2006 09:03

Serea a fost un CRIMINAL cu sange rece... Daca il vad la un meci al Stelei cred ca arunc cu scaunul dupa el... Sper sa nu faca prostia sa mai accepte o delegare in viata lui (daca mai are vreo sansa) la un meci al nostru ca ARUNC CU SCAUNE DUPA EL...

I.N.Money11.05.2006 10:11

Mare dreptate avea "Pinalti" Stefan,cand spunea ca hotii astia merita impuscati ca numai la furat se pricep.

korynna11.05.2006 11:15

nu imi vine sa cred nici acum articolul pe care l-am citit azi in gazeta sporturilor in legatura cu serea...cum e posibil sa creada cineva aberatiile alea prin care incerca sa impresioneze????cat despre celelalte articole...sunt clar impotriva Stelei,chiar jignitoare prin limbajul folosit si insinuari... :evil:

forever_STEAUA11.05.2006 11:50

serica, esti PENIBIL!!!

[...]În ultima lună nu am avut bani să-mi plătesc toate datoriile la stat.[...]

Sa vezi ce datorii ai avea daca ar trebui sa platesti impozit si pe banii luati pentru meciul Stelei.

[...]Nici telefoanele nu mi le-am plătit[...]

Vindeti masina si o sa poti plati facturile de telefon, si ale tale si ale lui nesimtoiu. Prietenul la nevoie se cunoaste...

[...]Soţia şi copilul înclină să-i creadă pe ziarişti şi pe oamenii din fotbal.[...]

Stiu ei ceva... ca doar te cunosc cel mai bine.

[...]Oare s-a întrebat cineva de ce n-am dat penalty la o fază atît de clară, cum a fost cea cînd Nicoliţă e tras de şort? N-am văzut, oameni buni, că doar nu eram tîmpit să nu fluier 11metri!.[...]

Omule, da tu unde te uitai? Ca doar acolo era si mingea. Si erai la cativa metri. Oricum, sa trecem peste asta. Dar gestul lui Albut nu l-ai vazut? Dar semnul arbitrului care ti-a spus sa arati galben nu l-ai vazut? Dar celalat penalty nu l-ai vazut? Atunci spune-ne si noua ce ai vazut... Asa ca sa nu murim prosti...

[...]Ieri, la finalul dialogului cu reporterii Gazetei, Serea a rugat-o pe soţia sa pe un ton extrem de nervos să-i aducă geanta cu echipament. Şi-a luat ghetele, după care le-a aruncat lîngă uşă. "Te mai întorci acasă?", l-a întrebat soţia. "Mă întorc, femeie, normal că mă întorc, unde dracu să mă mai duc? Vin înapoi acasă, că am un copil de crescut şi nu-l pot lăsa aşa", i-a răspuns Serea[...]

Vreau să mă omor! Acesta este gândul care mă obsedează. [...]

Pai acuma ce faci? Te omori sau iti cresti copilul? Sa stim si noi...

[...]Minciună printre lacrimi

La un moment dat, Serea a spus printre suspine că "după ce am păţit anul trecut la Dinamo - FC Naţional, n-am mai citit nici un ziar. Eu, care le rodeam din scoarţă în scoarţă înainte. Nu mai vreau să văd cum sînt făcut hoţ, pungaş. Dar degeaba, că mă sună prietenii şi îmi spun ce se scrie. De exemplu, azi de dimineaţă am aflat că Gigi Becali a zis că am luat banii de la Copos". În ciuda celor spuse de "centralul" focşănean, pe caloriferul din bucătărie stătea un teanc de ziare de sport, care avea deasupra Gazeta Sporturilor din data de 1 mai.[...]

cu.e.d.

«1202122»