serica, esti PENIBIL!!!
[...]În ultima lună nu am avut bani să-mi plătesc toate datoriile la stat.[...]
Sa vezi ce datorii ai avea daca ar trebui sa platesti impozit si pe banii luati pentru meciul Stelei.
[...]Nici telefoanele nu mi le-am plătit[...]
Vindeti masina si o sa poti plati facturile de telefon, si ale tale si ale lui nesimtoiu. Prietenul la nevoie se cunoaste...
[...]Soţia şi copilul înclină să-i creadă pe ziarişti şi pe oamenii din fotbal.[...]
Stiu ei ceva... ca doar te cunosc cel mai bine.
[...]Oare s-a întrebat cineva de ce n-am dat penalty la o fază atît de clară, cum a fost cea cînd Nicoliţă e tras de şort? N-am văzut, oameni buni, că doar nu eram tîmpit să nu fluier 11metri!.[...]
Omule, da tu unde te uitai? Ca doar acolo era si mingea. Si erai la cativa metri. Oricum, sa trecem peste asta. Dar gestul lui Albut nu l-ai vazut? Dar semnul arbitrului care ti-a spus sa arati galben nu l-ai vazut? Dar celalat penalty nu l-ai vazut? Atunci spune-ne si noua ce ai vazut... Asa ca sa nu murim prosti...
[...]Ieri, la finalul dialogului cu reporterii Gazetei, Serea a rugat-o pe soţia sa pe un ton extrem de nervos să-i aducă geanta cu echipament. Şi-a luat ghetele, după care le-a aruncat lîngă uşă. "Te mai întorci acasă?", l-a întrebat soţia. "Mă întorc, femeie, normal că mă întorc, unde dracu să mă mai duc? Vin înapoi acasă, că am un copil de crescut şi nu-l pot lăsa aşa", i-a răspuns Serea[...]
Vreau să mă omor! Acesta este gândul care mă obsedează. [...]
Pai acuma ce faci? Te omori sau iti cresti copilul? Sa stim si noi...
[...]Minciună printre lacrimi
La un moment dat, Serea a spus printre suspine că "după ce am păţit anul trecut la Dinamo - FC Naţional, n-am mai citit nici un ziar. Eu, care le rodeam din scoarţă în scoarţă înainte. Nu mai vreau să văd cum sînt făcut hoţ, pungaş. Dar degeaba, că mă sună prietenii şi îmi spun ce se scrie. De exemplu, azi de dimineaţă am aflat că Gigi Becali a zis că am luat banii de la Copos". În ciuda celor spuse de "centralul" focşănean, pe caloriferul din bucătărie stătea un teanc de ziare de sport, care avea deasupra Gazeta Sporturilor din data de 1 mai.[...]
cu.e.d.