un complot politic impotriva la Steaua...Tariceanu si Voiculescu si alti capi di tuti capi vazand cresterea in sondaje al lui Gigi in politica datorita acestei echipe incerca sa o scoata pe Rapid campioana
Meme ? tu esti? :lol: :lol:
un complot politic impotriva la Steaua...Tariceanu si Voiculescu si alti capi di tuti capi vazand cresterea in sondaje al lui Gigi in politica datorita acestei echipe incerca sa o scoata pe Rapid campioana
Meme ? tu esti? :lol: :lol:
Nu si chiar daca ti se pare amuzant,nu totul se joaca pe teren,oricum n-are rost sa te fac sa intelegi ca poate e prea greu
Inca 30 min
.Scorul este in continuare 0-0 ..
Hai Farul,Forza Steaua
Inca 30 min.Scorul este in continuare 0-0 ..
Hai Farul,Forza Steaua
Super tare portarul de la Farul!
Gigi si MM chiar au inceput sa vada alte meciuri. Ei tot urla ca ne-au furat arbitrii si ca politicul se implica pentru a o impiedica pe Steaua sa ia campionatul. De la scuzele de la meciul cu Arges, ca a batut vantul si ca Arges a jucat cu autobaza in poarta, au ajuns la meciul cu Gloria sa spuna ca cei din politica nu vor ca Steaua sa ia campionatul. A fost culmea ce a declarat Gigi dupa meciul cu Boro, ca Dumnezeu nu a vrut sa ne calificam, ca diavolul il face pe Carlos sa se duca in discoteca, etc. Dar de Olariu nu a zis nimic ca a bagat 3 fundasi in teren si ca din cauza lui am pierdut calificarea.
- DAR de jocul slab al Stelei de ce nu zic nimic MM si Gigi?
- O echipa care a ajuns in semifinala UEFA se plange ca nu ia fost acordat 1 penalty? Chiar si cu penaltyul furat tot ar fi trebuit sa castige Steaua cu 3-4 la 0 la Bistritza.
Chiar NU se pot uita conducatorii in propria ograda.
- NU vad ca Olaroiu NU e antrenor de Steaua.
- NU vad ca Olaroiu o face pe Steaua sa joace precum o facea pe vremea lui Piturca, adica haotic, goluri date la intamplare din greselile adversarilor.
- NU vad ca lotul e subtzire si nu e concurentza pe posturi.
- NU vad ca multzi jucatori au inceput sa se creada superiori celorlalte echipa si in timpul meciurilor NU alerga deloc crezand ca doar simpla lor prezentza pe teren face sa castige Steaua meciul.
Acum suntem pe 3. Sper sa castigam totusi campionatul dar ar fi bine sa se schimbe ceva la echipa. Poate un psiholog, poate un alt antrenor. Anul trecut daca nu ar fi fost shock-ul cu demiterea lui Zenga nu am fi luat titlul. Acum ar trebui sa se intample la fel. Adica sa fie dat afara Olaroiu si adus un antrenor care sa nu mai fie atat de bun prieten cu jucatorii.
Am vazut ca Piti declara ca este suparat pe Radoi.
Poate n-ar fi rau sa-l lase acasa sa nu-l mai plimbe prin America. Ar mai ramane numai Goian si Oprita
pentru parodia aia de turneu. Nu este rau ca
Oprita va fi "obosit", numai bine nu i-l mai vad pe teren. Asa poate ca Oli va miza si pe tinerii care i-i
are pe banca.....daca nu i-i baga deloc or sa se
plafoneze.
Curca ar trebuie sa vina la Steaua...sper sa se uite Oli la meci si sa nu mai caute draci verzi pe pereti prin Congo,pt ca avem portari de super clasa in Romania,iar portarul de la Farul e unul dintrei cei mai buni din Divizia A
Min. 84: Cea mai mare ocazie pentru Farul. T. Moldovan scapa pe contraatac, tribunele amutesc. Interventia lui Karamian salveaza Rapidul de la un gol aproape sigur
:cry:
forza faru ![]()
multzumesc Curca pentru cadou,daca stelistii nu mi-au putut oferi ieri un cadou mi-a oferit Farul. o data in viata implinesti 20 de ani
multzumesc Curca pentru cadou,daca stelistii nu mi-au putut oferi ieri un cadou mi-a oferit Farul. o data in viata implinesti 20 de ani
Ura...bravo Farul!!!
La multi ani Flaviu!
Multumim Farul,acum totul depinde de noi ! 8)
In momentul de fata noi NU trebuia sa fim la mila Farului. A ne bucura acum de cele 2 puncte pierdute de tzigani e josnic si nedemn.
Noi trebuia sa castigam la Bistrita. Si sa ne doara acuma in cot de tzigani !
Din pacate in momentul de fata nu suntem capabili sa depindem numai de noi :? ...
Farul Constanta, marinarii dau lovitura...inca o data ni se demonstreaza cat de iubiti suntem...
Imi amintesc acum 2-3 ani, Bacaul castiga cu rromii si practic titlul venea in Ghencea si tribunile strigau: "Steaua, Steaua"
Intotdeanu superiori...
Ba da..la ora asta depinde de noi...rapidul a facut egal.....dak noi castigam tot luam campionatul..cam greu de crezut :lol: ....intrebarea nu e cine castiga mai multe jocuri,ci cine pierde mai multe puncte
din fericire depindem iarasi de noi :lol: sper din tot sufletu ca baietii sa-si revina si sa castige aceste 5 jocuri care au mai ramas
Ce nu-mi place mie sa stam la mana altora, ma imbolnavesc de inima la meciurile astea asa tensionate mai ales pe final... macar a iesit bine de data asta.
mai avem de jucat cu :
CFR (a)
FCM Bacau (d)
Sportul (d)
Jiul (a)
FC Vaslui (d)
cele 5 finale care sper sa fie castigate dar etapa viitoare nu vor juca : Iacob , Ghionea si Radoi care se pare ca nu va juca in urmatoarele 3 etape , dar chiar si asa trebuie sa obtinem maxim de puncte
MM : "Mirel probabil va sta 3 saptamani
( " :cry: :cry: :cry: :cry:
din toate aceste meciuri ramase doar cel cu CFR si cel cu Sportul sunt mai "finale"... cu Bacaul in deplasare si cu Jiul acasa avem 6 puncte asigurate (oare de ce spun asta? cei de la rapid stiu si ei cum vine Gloria la ei, in nici un caz din pacate nu cum a facut-o Farul astazi - multumim Farul! Trezirea baieti!)... Un semn de intrebare va fi si in ultima etapa... Oare Mircea Rednic mai iubeste asa mult Rapidul sau va juca fotbal in fata Stelei?
Parerea mea este ca toate meciurile vor fi EXTREM de grele...jucam fara 3 titulari urmatorul meci...iar Mirel este indisponibil 3 saptamani
Forza S T E A U A
Nu vreau sa fac iar haz,dar la Minutul 91 s-a demostrat ca trebuiau acordate 3 penalty-uri pentru noi la Bistrita.
eu eram convins doar de 1 singur penalty dar, surprize - surprize, au fost 3 penalty-uri CLARE CA LUMINA ZILEI...
Ar trebui facute mesaje de protest la urmatorul meci pentru a ne arata mahnirea si repulsia fata de aceste jafuri...
+ un offside aiurea la Dica unde era clar gol! :cry:Nu vreau sa fac iar haz,dar la Minutul 91 s-a demostrat ca trebuiau acordate 3 penalty-uri pentru noi la Bistrita.