FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1161718192022»
godfroid07.05.2006 00:15
Bai nenorocitii astia de la Rapid cat i-au dat lui serea sa ne arbitreze in halul asta?

Doua penatlty-uri neacordate, un gol anulat, si nu stiu cate offside-uri aiurea

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu inteleg ca esti suparat, dar chiar in halul asta??? :lol: :lol: :lol:

Acuzatiile de blat la adresa meciului Rapid - Gloria nu-si prea au rostul atata timp cat in meciul tur, daca nu stiti, scorul a fost 2-1 pentru Bistrita. Mai bine ne spuneti cat de greu va va fi voua cu Bacaul :lol: :lol: :lol:

Si stati linistiti....campionatul e departe de a se fi terminat. Asta v-o spune un rapidist. Lupta se va da in 3: RAPID, Steaua si Dinamo. Tare mi-e frica de "caini".

korynna07.05.2006 00:17

de caini?neah...nu prea au sanse

godfroid07.05.2006 00:18
de caini?neah...nu prea au sanse

Sa nu zicem niciodata, niciodata. Ma indoiesc ca mai pierd ceva pana la sfarsit. Plus ca sa nu uitam, intotdeauna au avut mijloace proprii :P

korynna07.05.2006 00:22

asta asa e!dar nu merita!parerea mea e k nu o sa castige ei.

Kristy_Cj07.05.2006 00:25

Eu cred ca ati uitat Sportul 8O ,cam greu dar sunt mai buni decat Dinamo

M@rmota07.05.2006 00:36
Eu cred ca a-ti uitat Sportul 8O ,cam greu dar sunt mai buni decat Dinamo

Greu de spus exact cine e mai bun ca cine...surprize apar de la un meci la altul :wink:

Kristy_Cj07.05.2006 00:56

ai dreptate,sper ca si maine Farul sa ne faca o surpriza :wink:

IL_Diablo07.05.2006 01:00
Acuzatiile de blat la adresa meciului Rapid - Gloria nu-si prea au rostul atata timp cat in meciul tur, daca nu stiti, scorul a fost 2-1 pentru Bistrita. Mai bine ne spuneti cat de greu va va fi voua cu Bacaul  :lol:  :lol:  :lol:  

Ce gura au inceput sa aiba astia cu 3 campionate. Daca nu ma insel Rapid - gloria s-a tot terminat cu victoria rrrapidistilor vreo 8 ani. perioada in care tata jean a trecut pe la Rapid ca prim bulibasa. gresesc? si... cam cum crezi tu ca ar trebui sa se termine un meci fcm bacau - Steaua in conditiile in care:

1. Steaua este campioana en titre

2. Steaua este semifinalista Cupei UEFA

3. Bacaul este deja retrogradata in B si are o echipa egala cu 0.

Dar banuiesc ca cer prea mult... atata timp cat personaje ilustre ca dinu vama si ala din rasa ariana... cum ii zice... aaaa... marrian rrada au declarat ca la bacau e trantit meciul. :roll:

radical07.05.2006 01:26

Se vede ca fotbalul romanesc avanseaza...batalia pentru titlu se da intre 3-4 echipe, e o noutate, e o speranta ca acest campionat sarac va ajunge la standarele europene in curand...

Chiar va rog, chiar asa mult dati importanta rapidului?De unde aceasta rivalitate?? Pentru ce? Pentru 3 campionate,0 CUPE EUROPENE??? Inteleg rivalitatea Steaua - Dinamo dar Steaua - Rapid ma face sa ma amuz...

Baietii trebuie sa-si revine si o vor face, totodata se pare ca vom depinde si de rezultatele altor echipe dar asta se rezolva se vede in toata tara cat de mult suntem iubiti, la fiecare meci ai rivalilor, specatatorii le aduc aminte de Steaua...

Spre 23...

godfroid07.05.2006 01:43
Acuzatiile de blat la adresa meciului Rapid - Gloria nu-si prea au rostul atata timp cat in meciul tur, daca nu stiti, scorul a fost 2-1 pentru Bistrita. Mai bine ne spuneti cat de greu va va fi voua cu Bacaul  :lol:  :lol:  :lol:  

Ce gura au inceput sa aiba astia cu 3 campionate. Daca nu ma insel Rapid - gloria s-a tot terminat cu victoria rrrapidistilor vreo 8 ani. perioada in care tata jean a trecut pe la Rapid ca prim bulibasa. gresesc? si... cam cum crezi tu ca ar trebui sa se termine un meci fcm bacau - Steaua in conditiile in care:

1. Steaua este campioana en titre

2. Steaua este semifinalista Cupei UEFA

3. Bacaul este deja retrogradata in B si are o echipa egala cu 0.

Dar banuiesc ca cer prea mult... atata timp cat personaje ilustre ca dinu vama si ala din rasa ariana... cum ii zice... aaaa... marrian rrada au declarat ca la bacau e trantit meciul. :roll:

Eu n-am jignit pe nimeni. Si nu vad ce rost au astfel de jigniri. Pentru ca la orice astfel de remarca lipsita de sens, iti pot raspunde oricand cu aceeasi moneda. Dar nu vad rostul... Chiar crezi ca Banel, Vasilica si Petrica sunt blonzi??

Pai pe aceeasi logica te intreb si eu. De ce ar castiga Gloria cu Rapid?? Sau Bacau cu Rapid?? Gloria cu Steaua?? Daca ar fi pe logica, nu s-ar mai juca fotbal. Cand toti ii acuzam pe Dinamo ca "blatuiesc" la Bistrita, la Piatra-Neamt, de ce nu ne gandeam ca teoretic Dinamo e mai buna si la orice ora poate sa castige acolo?

Controlati-va limbajul totusi....e o simpla discutie. Terminati cu "ura" asta imaginara. Ce-i aia "ce gura fac astia cu 3 campionate"?? Eu nu ma regasesc aici. Eu n-am participat decat afectiv la castigarea (unora) lor si nu sunt decat un simplu suporter. La fel ca si tine. Crezi ca daca ti-ai ales sa sustii Steaua esti mai bun?? Asa si eu zic ca tin cu Steaua si....hop...gata...imi este permis sa vorbesc cu voi, ca doar, na....sunt castigator al CCE. Sunteti imaturi uneori.

Auzi.."atata importanta dati Rapidului..." Da ce mah baieti eu sau voi reprezentam pe cineva aici?? V-a delegat cineva sa reprezentati pe Steaua?? DISCUTAM. Importanta imi acordati mie, celui cu care discutati. Daca vreti si daca puteti.

Bogdan4Steaua07.05.2006 01:47
Bai nenorocitii astia de la Rapid cat i-au dat lui serea sa ne arbitreze in halul asta?

Doua penatlty-uri neacordate, un gol anulat, si nu stiu cate offside-uri aiurea

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu inteleg ca esti suparat, dar chiar in halul asta??? :lol: :lol: :lol:

Acuzatiile de blat la adresa meciului Rapid - Gloria nu-si prea au rostul atata timp cat in meciul tur, daca nu stiti, scorul a fost 2-1 pentru Bistrita. Mai bine ne spuneti cat de greu va va fi voua cu Bacaul :lol: :lol: :lol:

Si stati linistiti....campionatul e departe de a se fi terminat. Asta v-o spune un rapidist. Lupta se va da in 3: Rapid, Steaua si Dinamo. Tare mi-e frica de "caini".

Ne abtinem de la comentarii pana la meciul in cauza(Rapid-Gloria). Anii trecuti a fost "la dolce vita". Sa vedem ce se intampla anul acesta.

Acelasi lucru ar trebui sa il faci si tu cand vine vorba de meciul cu FCM Bacau. S-a mai discutat de aceste suspiciuni...in sezonul trecut am facut 2-2 cu Bacau atunci cand aveam nevoie de puncte pentru a sta linistiti in privinta clasamentului. Inaintea intalnirii toata presa facea aluzie la un posibil blat; dupa meci toti taceau chitic.

Anul acesta rapidistii vor trage semnale de alarma ca niste disperati, presa va insinua o gramada de chestii....totusi, nu mentioneaza nimeni ca:

FCM Bacau a obtinut in acest retur, in 10 etape un singur punct. Golaverajul returului este 5-25. Echipa are in componenta niste jucatori mediocri, Sechelariu nu se mai ocupa de echipa, toti sunt resemnati, Chivorchian trece in barca celor de la Ceahlaul Piatra Neamt dupa terminarea campionatului, deci nu mai da doi lei pe situatia actuala. Daca Steaua invinge aceasta echipa, ar trebui sa consideram ca este blat?

godfroid07.05.2006 02:01

Nu!!!!

Absolut ca nu. Nici n-am spus acest lucru. Importanta e maniera in care o va face.

Inca o data spun, Gloria a castigat 2-1 cu Rapid in tur. Si nu poti sa spui ca noi n-am fi avut nevoie de pcte.

Totusi mi-a lasat un gust amar prestatia Bacaului din meciul cu Rapid. Si erau in aceeasi situatie ca cea de care vorbesti tu.

Ieri iar au pierdut fara drept de apel cu Clujul, ca si cu Galatiul, ca si cu majoritatea. Nu stiu cum s-a facut ca tocmai cu noi (si cu Dinamo) si-au dat viata pe teren. Dar poate spera la niste contracte la alte echipe si era sansa lor sa fie remarcati.. :lol:

Bogdan4Steaua07.05.2006 02:06

In meciul Rapid - FCM Bacau s-a simtit probabil si la voi socul eliminarii din Cupa UEFA, asa cum se simte acum la noi. Poate nu au jucat ei atat de bine cat au jucat adversarii mai slab. Nu am vazut meciul in cauza(Rapid - Bacau) deci nu pot sa afirm cu siguranta ca Rapid a prins o zi mai proasta, dar l-am vazut pe cel cu Dinamo si in acel caz pot sa spun ca evolutia relativ buna a moldovenilor a venit pe fondul unui joc foarte slab practicat de dinamovisti.

Cine catalogheaza un meci drept blat doar la vederea scorului final(fara a urmari meciul in sine) nu e intreg la minte. De obicei poti face distinctie intre o echipa care joaca prost si una care poate mai mult dar mimeaza fotbalul.

vlad7507.05.2006 05:28

Cainii rosii nu-si merita numele.Maibine s-ar numi Hienele rosii!Antipatici ca aceste animale care se infrupta din munca altora!!!Iar o sa fie o pauza in Europa pentru Romania daca Dinamo va lua titlul.Si cand te gandesti ca altii au facut puncte pt Romania.LA MUNCA ,NU LA INTINS MANA!!!.POMANAGIILOR!

jiulistul07.05.2006 08:54

yo va doresc sa castigatzi toate meciurile care le vetzi avea inafara de cel cu Jiul....si sa luatzi cel deal 23titlu!hai noroc!

Dj07.05.2006 09:18
yo va doresc sa castigatzi toate meciurile care le vetzi avea inafara de cel cu Jiul....si sa luatzi cel deal 23titlu!hai noroc!

fara sa batem Jiul nu luam titlul 23...asa k..cu parere de rau...o sa va batem

alexia_radoi07.05.2006 09:25

cu bacaul batem prietenii stiu de ce :lol: nu ne deranjeaza aia... o sa fie lejer...problema e ca mai avem meciurile urmatoare cu CFR Cluj si cu sportul ...unde la cum jucam m-as ruga sa facem macar 0-0 :lol: si sa terminam pe loc de Cupa UEFA...caci de titlu nu cre ca mai poate fi vorba...jucatorii sunt la pamant si nu cred ca mai castigam mai mult de 2 meciuri pana la final.... :?

jiulistul07.05.2006 09:33

meciul Steaua-Jiul Petrosani se va termina la egalitate sau in favoarea noasatra!dar totusi io cred ca luatzi titlul si daca facetzi egal cu noi!bafta in continuare!

I.N.Money07.05.2006 09:52

Totusi,cu siguranta Rapid nu o sa aibe probleme cu Bistrita,cum nu a avut nici Dinamo.

Pai sa isi monteze Sabau jucatorii impotriva echipelor pe care le iubeste atat? :?

In alta ordine de idei,hai sa nu dam vina pe Cernea pentru golul primit,a incercat sa scoata mingea aia trimisa aproape din 6 metri sub bara de un om care nu avea marcaj si apoi sa zicem ca daca era Carlos scotea mingea sau nu stiu ce.

Sa fie clar,Carlos o sa fie iar in primul 11 cand o sa merita,cand o sa arate ca si-a revenit.

spre_2407.05.2006 10:08

da frate dar trebui ajutat de cnva..:( trebuie vbit cu el..

forever_STEAUA07.05.2006 11:01

Referitor la meci:

-toata lumea a observat ca problema baietilor tine de moral. Deci un psiholog ar putea face "minuni".

Referitor la reactiile lui Iacob si Radoi:

-Spre deosebire de voi, eu ii inteleg. Ati spus ca sunt jucatori profesionisti, atunci cu atat mai mult e de inteles ce s-a intamplat. E viitorul lor in joc, au fost tratati ca niste gunoaie si in ciuda tuturor celor care nu sunt de accord, eu spun ca a fost viciere de rezultat. Si au vazut si jucatorii asta, mai bine ca noi toti la un loc. Ei au simtit jocul "la oase" permis de arbitru, lor li s-a furat un gol (Dica) intr-un moment in care psihic nu aveau cum sa suporte asa ceva. Pt ca sunt oameni. Au si ei o limita, si ce s-a intamplat la Bistrita a fost cireasa de pe tort. Nu stiu cati dintre voi ati vazut zgarieturile de pe gatul si spatele lui Radoi. Expresia de pe fata lui. Eu nu l-am recunoscut.

Pt noi, fotbalul e un joc, pt ei fotbalul inseamna mai mult. Pt noi un meci pierdut e o drama, pt ei (in cazul ratarii titlului) o sansa pierduta pentru un viitor mare. Au fost respectati de jucatori pe care cei de la Bistrita i-au vazut la televizor. Si sunt calcati in picioare de niste mascarici care mimeaza fotbalul in majoritatea meciurilor.

Referitor la antrenor:

- Oli, tata, ramanem prieteni dar asa-i ca pleci?

- [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], acum ar trebui sa fie momentul tau!

Referitor la conducere:

-MM, controleaza-te, desi la tata jean i-ai zis-o bine.

-Gigi, lasa-l pe Laca, oricum nu mai ai nimic de pierdut, doar de castigat.

Referitor la presa sportiva:

-pt televiziuni: bine ca exista butonul de MUTE

-gsp: mai cumpar ziarul de luni. ATAT!

-prosport: la revedere! Pt mine nu mai existati.

Referitor la arbitrii:

-PATETIC! Daca era oricare alt arbitru in afara de corpodean, deaconu si serea , nu scriam nimic. Dar daca eu fur doua gaini congelate si un bax de apa minerala fac puscarie. Ei fura si merg pe banii castigati in Caraibe. E cinstit, nu?

Am o dedicatie pt serea, asa ca de la o stelista la un hot:

Mai am un singur dor/ Sa-l vad pe serea chior/ Legat de un picior/ Si dus la abator.

bbbborcea, si pt tine aceeasi dedicatie!

alexia_radoi07.05.2006 11:12
Au fost respectati de jucatori pe care cei de la Bistrita i-au vazut la televizor. Si sunt calcati in picioare de niste mascarici care mimeaza fotbalul in majoritatea meciurilor.  

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

si in opinia trebuia sa ii respecte si gloria si sa se dea la o parte ca Steaua sa ia titlul 23 ? nu vezi ca nu jucam nimic?la ce m-ar consola un titlu luat cu blaturi? nu avem cum sa luam titlul in momentul de fata decat printr-o minune...

forever_STEAUA07.05.2006 11:24

@alexia_radoi

Unde ai citit tu ca ma refeream la blat?

In ce dictionar ai citit tu ca respect inseamna sa te dai la o parte?

Si jucatorii care ne-au respectat nu s-au dat la o parte. Au jucat FOTBAL. Stii ce e ala? Ar fi putut respecta Steaua jucand in primul rand pentru ei. Fair play. Asta stii ce e? Trebuiau sa joace cu Steaua nu cu contracanditata la titlu a zburatoarelor sau a potailor. Asta inseamna RESPECT.

Nu am negat nici un moment forma proasta a jucatorilor. Am fost tot timpul impotriva blaturilor.

Dar se pare ca pe tine te-a umplut de respect jocul bistritenilor.

Dar ce te-ar consola in eventualitatea pierderii unui campionat din cauza blaturilor facute de bistriteni si altii de teapa lor?

PS: invata sa citesti printre randuri...

alexia_radoi07.05.2006 11:28
Atunci felicitari rapidului pentru event si hai sa ne pregatim de Cupa UEFA !

daca mai terminam si pe 2 :?

razvan198307.05.2006 11:30
Au fost respectati de jucatori pe care cei de la Bistrita i-au vazut la televizor. Si sunt calcati in picioare de niste mascarici care mimeaza fotbalul in majoritatea meciurilor.  

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

si in opinia trebuia sa ii respecte si gloria si sa se dea la o parte ca Steaua sa ia titlul 23 ? nu vezi ca nu jucam nimic?la ce m-ar consola un titlu luat cu blaturi? nu avem cum sa luam titlul in momentul de fata decat printr-o minune...

Alexia, nu le cere nimeni sa se dea la o parte echipelor cu care joaca Steaua dar am vazut meciul Gloriei cu Dinamo si atunci bistritenii chiar s-au dat la o parte. Sunt foarte curios sa vad meciul din etapa viitoare dintre rapid si gloria, sa observ daca bistritenii vor fi la fel de motivati si vor sari la bataie la jucatorii rapidisti sau daca ii vor provoca pe giulesteni. Intr-un cuvant as vrea sa joace cum a jucat Bacaul in Giulesti dar rezultatul sa fie un egal sau o infrangere pentru crappid.

«1161718192022»