Referitor la meci:
-toata lumea a observat ca problema baietilor tine de moral. Deci un psiholog ar putea face "minuni".
Referitor la reactiile lui Iacob si Radoi:
-Spre deosebire de voi, eu ii inteleg. Ati spus ca sunt jucatori profesionisti, atunci cu atat mai mult e de inteles ce s-a intamplat. E viitorul lor in joc, au fost tratati ca niste gunoaie si in ciuda tuturor celor care nu sunt de accord, eu spun ca a fost viciere de rezultat. Si au vazut si jucatorii asta, mai bine ca noi toti la un loc. Ei au simtit jocul "la oase" permis de arbitru, lor li s-a furat un gol (Dica) intr-un moment in care psihic nu aveau cum sa suporte asa ceva. Pt ca sunt oameni. Au si ei o limita, si ce s-a intamplat la Bistrita a fost cireasa de pe tort. Nu stiu cati dintre voi ati vazut zgarieturile de pe gatul si spatele lui Radoi. Expresia de pe fata lui. Eu nu l-am recunoscut.
Pt noi, fotbalul e un joc, pt ei fotbalul inseamna mai mult. Pt noi un meci pierdut e o drama, pt ei (in cazul ratarii titlului) o sansa pierduta pentru un viitor mare. Au fost respectati de jucatori pe care cei de la Bistrita i-au vazut la televizor. Si sunt calcati in picioare de niste mascarici care mimeaza fotbalul in majoritatea meciurilor.
Referitor la antrenor:
- Oli, tata, ramanem prieteni dar asa-i ca pleci?
- [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], acum ar trebui sa fie momentul tau!
Referitor la conducere:
-MM, controleaza-te, desi la tata jean i-ai zis-o bine.
-Gigi, lasa-l pe Laca, oricum nu mai ai nimic de pierdut, doar de castigat.
Referitor la presa sportiva:
-pt televiziuni: bine ca exista butonul de MUTE
-gsp: mai cumpar ziarul de luni. ATAT!
-prosport: la revedere! Pt mine nu mai existati.
Referitor la arbitrii:
-PATETIC! Daca era oricare alt arbitru in afara de corpodean, deaconu si serea , nu scriam nimic. Dar daca eu fur doua gaini congelate si un bax de apa minerala fac puscarie. Ei fura si merg pe banii castigati in Caraibe. E cinstit, nu?
Am o dedicatie pt serea, asa ca de la o stelista la un hot:
Mai am un singur dor/ Sa-l vad pe serea chior/ Legat de un picior/ Si dus la abator.
bbbborcea, si pt tine aceeasi dedicatie!