FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«12322»
sorin_77704.05.2006 14:53

Sambata de la ora 18.00 Steaua va disputa in deplasare la Bistrita cu echipa locala meciul din cadrul etapei 26...

Meciul va fi transmis de National TV...

Initial clubul nostru a solicitat reprogramarea pentru duminica dar conducatorii clubului Gloria au refuzat categoric, probabil pentru ca ei au meci marti in Champions League. :lol: :lol: :lol:

ne asteapta un meci greu care cred ca se va dovedi cheia spre titlul 23.

Comentarii aici inainte si dupa meci...

I.N.Money04.05.2006 14:55

O sa avem meci greu cu astia ! Gloria a facut multi ani jocurile altor echipe,iar in meciurile cu noi si-au dat sufletul pe teren.

Merg pe mana noastra,dar sper ca aceasta criza ofensiva sa se opreasca in acest meci si sa incepem sa marcam.

sorin_77704.05.2006 15:04

revin Ogararu si Paraschiv...

Probabil vom avea urmatorul 11:

Carlos

------

Ogararu

Goian

Ghionea

Petre Marin

------

Cristocea

Radoi

Paraschiv

Banel Nicolita

------

Dica

Oprita

horse3704.05.2006 15:13

sorine, cu o singura rectificare din partea mea, in ceea ce priveste echipa de start. Cernea in locul lui Carlos.

sorin_77704.05.2006 15:28

probabil ca rectificarea va fi omisa de Olaroiu... :(

Ionutdal04.05.2006 16:37
revin Ogararu si Paraschiv...

Probabil vom avea urmatorul 11:

Carlos

------

Ogararu

Goian

Ghionea

Petre Marin

------

Cristocea

Radoi

Paraschiv

Banel Nicolita

------

Dica

Oprita

Asa as incepe si eu :)

Oricum eu cred ca in acest meci Steaua nu poate decat sa bata sper 0-3 . Cristocea , Dica , Nicolita .

VICTORIE

redandblue04.05.2006 16:53

sper sa batem si sa ne consolidam prima pozitie in clasament...

alinush8904.05.2006 17:40

Greu...mai ales ca nici terenul nu este unul foarte grozav,alta noutate dak pot sa zic asa,desi cred ca multi dintre voi stiati deja.Sabau revine in teren dupa o lunga perioada,cum va explicati aceasta decizie a lui?

In alta ordine de idei,cred ca avem si avantajul ca jucam inaintea rapidului,e consider acesta un avantaj,pentru ca stiti bien ca de multe ori cadn rapid sau Dinamo s-au impiedicat,si noi am facut acelasi lucru,noi jucand la o zi distanta de celelalte contracandidate...ma rog,cred ca trebuie sa marcam repede ca sa castigam jocul,pronostic 2-0...Steaua evident

:lol:

redandblue04.05.2006 17:43

daca o sa marcam repede (nu stiu cum dar trebuie...) at meciulo sa fie la dispozitia noastra...insa daca se intimpla ca in meciul cu Pandurii mi-e greu sa cred ca vom invinge...

FORZA Steaua, [...] Rapid!!!

Editat. Moderatorii

Agy_2304.05.2006 20:13

In primul rand , Cristocea tre` sa joace titular . A demonstrat ca e mai in forma decat Bostina . In al 2-lea rand , decat sa il vad pe Oprita cum se chinuie pe teren si sa nu ii iasa nimic , mai bine l`ar baga pe Cristea , iar in al 3-lea rand , daca batem la Bistrita , 90% suntem campioni

F O R Z A S T E A U A !!!

Bogdan4Steaua04.05.2006 20:21

Sumtem 90% campioni daca batem pe Gloria si Rapid se impiedica de Farul.

michael04.05.2006 20:26

Eu zic ca o sa batem. Dupa meciul cu Rapid bietii au inteles ca nu le mai merge scuza cu "extenuarea psihica" si ca trebuie sa traga tare pentru a castiga campionatul. Nu am vazut meciul cu Pandurii dar din cate am citit baietii au tras tare pana au inscris.

Asadar, eu conclud ca am iesit deja din criza, si ca suntem pe panta scendenta. Singurul lucru care mai trebuie rectificat este claritatea.

Deci, eu cred ca Steaua mea va bate cu Bistrita. Este mai valoroasa si va fi foarte ambitioasa.

michael04.05.2006 20:34

Este foarte previzibil ca Bistrita se va aglomera in aparare. Deci as incepe cu Cristocea titular fiindca tipul pare bun la constructie. De asemenea as juca din start cu Iacob, Dica si Cristea.

Deci formula de start:

Carlos/Cernea

Ogararu(tehnic)-----Goian(bun la cornere)-----Ghionea(centreaza bine)

Banel(are ca atuu viteza)-----Mirel+Paraschiv(cuplu sudat)-----Cristocea(bun la constructie)

Iacob/Oprita-----Cristea

Ma intreb, oare cand va incepe si Oli sa joace cu trei aparatori (in meciurile de provincie, bineinteles)?

Sorrinacio a avut totala dreptate atunci cand l-a criticat pe Oli in meciul din retur.

michael04.05.2006 20:42

Portarul Stelei va avea de lucru decat in meciurile cu CFR si Sportul. In rest, poate sa-si ia jocul de Nintendo in poarta (sau sa citeasca presa sportiva :lol: )

Agy_2304.05.2006 22:28
Ma intreb, oare cand va incepe si Oli sa joace cu trei aparatori (in meciurile de provincie, bineinteles)?

Nu sunt de acord ca Steaua sa schimbe linia de fund , de la 4 , la 3 aparatori. Steaua stie sa joace cu 4 fundasi . Daca schiba sistemul de la un meci la altul , e posibil sa`i zapaceasca pe juc. sa sa apara nesincronizarile(la nivelul fundasilor)

In aceste meciuri ar fi mai bine ca Oli sa schimbe ceva la mijloc si in atac . Sa nu mai joace 4-4-2 cu 2 oameni la inchidere , ci sa puna in teren o formula 4-3-1-2.

Cum as vedea eu meciul cu Bistrita : Carlos-Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin-Nicolita,Radoi,Cristocea-Dica-Iacob,Cristea.

Nu m`ar deranja daca s`ar pastra acesta formula de acum in colo. Si apropo de Dica , sa nu uitam ca pe vremea lui Zenga , el juca mijlocas ofensiv , in spatele varfurilor , si cu un singur inchizator (sper sa nu gresesc , dar eu asa imi aduc aminte)

Agy_2304.05.2006 22:29

Era sa uit. Dinamo a trecut de la un sistem cu 3 aparatori la unul cu 4 si ati vazut ce probleme au avut

spre_2404.05.2006 22:59

Initial clubul nostru a solicitat reprogramarea pentru duminica dar conducatorii clubului Gloria au refuzat categoric' date=' probabil pentru ca ei au meci marti in Champions League. :lol: :lol: :lol:

quote']

da ma...nushti? marti au meci cu barca... si miercuri cu real..o mai avea timp de noi ? :lol: :lol: :lol:

Kristy_Cj05.05.2006 00:01

Stiu ca este off topic,dar se uita cineva pe tvr1...mie pur si simplu mi-au dat lacrimile de emotii,s-a dat finala din 86...Magnific...oare o sa mai prind vreo finala???

Eu sper ca da :wink:

Kristy_Cj05.05.2006 00:04

Sper sa inceapa cu Cernea titular,trebuie sa joace fara frica,si mai ales pe Abrudan...e din Cluj si habar nu are

martanu05.05.2006 00:23

Gloria "Bisnita" este cea mai urata

echipa din Romania. Vor fi stimulati

sigur de cracrarapid.

As vrea sa-l vad pe Dica jucand pe post

de conducator de joc, nu atacant. In atac

as miza pe un cuplu Iacob/Cristea.

Pe final poate entuziasmul unui Ochirosii

sau Simion ar fii util, dar cum Oli este

prudent, ma indoiesc ca o sa-i foloseasca.

Marea problema sunt atacantii: in ultimele

jocuri au fost foarte ineficienti(pe Dica

nu i-l socotesc ca atacant), nu prea au marcat.

De aici cred ca vin problemele: o echipa in

care marca fundasii si mijlocasii va castiga

(daca o va face) tot timpul la o diferenta mica

si de destule ori cu emotii. Ar fi cazul sa se investeasca intr-un atacant, Mazilu sau un altul

din strainatate, sa scapam de meteahna asta.

PS: Ce echipa imputita si cracrarapid, nu le

platesc jucatorilor lor banii, dar au bani de

stimulat alte echipe. Nu cred ca se indoieste

cineva ca excrocul ala de Copos nu va umbla cu

cioara vopsita acum cand are ocazia

spre_2405.05.2006 08:22
In atac

as miza pe un cuplu Iacob/Cristea.  

si gol cine ar da?mamaie? nu ai cum..Iacob nu sa refacut bne..Cristea nu stie daka nare pe cineva bun ca Dica sau Banel langa el ! Banel ar trebui sa fie mijlocas ..cum e mereu dar sa fie ofensiv spre flancul drept !

DTP-Ludacris05.05.2006 10:18

Dak nu invingem ..campionatul este ca si pierdut ca vom avea meciuri si mai grele ...trebuie neaparat sa luam cele 3 puncte :roll:

Allleecx05.05.2006 11:06

Avem neaparata nevoie de 3 puncte !!!

cristian01405.05.2006 11:36

Gloria - Steaua 0-2 si facem un pas mare spre 23 :wink: !

Stryker05.05.2006 11:36
daca nu invingem ..campionatul este ca si pierdut ca vom avea meciuri si mai grele ...trebuie neaparat sa luam cele 3 puncte  :roll:

Daca nu invingem nu pierdem campionatul fiindca ca sa fim 100% campioni ne trebuie 5 victorii si o remiza in ultimile 6 meciuri, bine am putea scoate si 2 remize in cazul in care rapidul s-ar impiedica macar odata.

Cu gloria nu o sa ne fie usor, daca marcam primii meciul a ca si castigat, parerea mea e ca batem la limita.

SPRE 23 :arrow:

«12322»