FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1234522»
Kristy_Cj05.05.2006 23:59

Sper ca Oli sa foloseasca 11 acesta cu Gloria:

Cernea

------

Ogararu

Goian

Ghionea

Petre Marin

------

Cristocea

Radoi

Paraschiv

Banel Nicolita

------

Dica

Cristea

Bogdan4Steaua06.05.2006 00:45

Asa vad si eu echipa ideala in acest moment. La postul de portar am dubii...poate ar trebui reintrodus Carlos. Cred ca Oli va merge pe mana portughezului.

Bogdan4Steaua06.05.2006 00:47
Gloria Bistrita - Steaua  

A fi sau a nu fi Blat  :?:

antiantisteaua: A fi sau a nu fi prost :?:

Blat = Prost :?:

Blat=Prost=BAN :?:

For :?:

For you :!:

DOUBLE06.05.2006 06:15
cred ca o sa inceapa Oli cu Bostina.

avem nevoie de cele 3 pct pt moral dar si pt a ne mentine primii in lupta pt titlu si ar fi bine daca am face si un joc bun care sa le dea incredere baietilor si sa ne duca fara prea multe emotii SPRE 23

Buna de unde ai poza asta?
vlad7506.05.2006 08:38

"mare pierdere" pentru cei de la Rapid! S-a accidentat Martorul la antrenamente si nu va juca,sa moara maldarasanu de necaz!Bistrita si-a facut datoria fata de Dinamo anul acesta,spre surprinderea mea,si nu pentru Rapid.Aduceti-va aminte meciul din Groapa,cand Martorul si-a menajat toata echipa.(Mai tineti minte amenintarile lui Nesimtoiu,cand tuna si fulgera ca va retrograda pe Bistrita anul trecut??...daca nici Nesimtoiu nu cunoaste itele blatului in fotbalul autohton?!!).Fac pariu ca Martorul va menaja echipa si cu rapid.Pana si Boanchis ,un antistelist, a declarat ca Sabau era taticul blaturilor la Gaz Metan Medias.Asa ca ciocul mic Martorule!!!

poisonsnakebite200206.05.2006 09:00
Este foarte previzibil ca Bistrita se va aglomera in aparare. Deci as incepe cu Cristocea titular fiindca tipul pare bun la constructie. De asemenea as juca din start cu Iacob, Dica si Cristea.  

Deci formula de start:

Carlos/Cernea

Ogararu(tehnic)-----Goian(bun la cornere)-----Ghionea(centreaza bine)

Banel(are ca atuu viteza)-----Mirel+Paraschiv(cuplu sudat)-----Cristocea(bun la constructie)

Iacob/Oprita-----Cristea

Ma intreb, oare cand va incepe si Oli sa joace cu trei aparatori (in meciurile de provincie, bineinteles)?

Sorrinacio a avut totala dreptate atunci cand l-a criticat pe Oli in meciul din retur.

oao..... 8O

poisonsnakebite200206.05.2006 09:07

Forza Steaua...va stept pe toti la meci, daca nu ati venit deja, sa sustinem echipa. E o vreme destul de buna, nu e prea cald, numai bine. sa speram ca totul sa fie bine si ca dupa meci, sa strigam...urmeaza sportul!

Nu stiu daca o sa aduc o palinca buna.... :lol:

AdrianUltras2506.05.2006 09:10

imi spuneti va rog si mie. meciul cu gloria a fi transmis pe site?

Weed4All06.05.2006 09:10

Yo zic sa o terminati o data cu Carlos... Poate trece si omul printr-o pasa proasta... Amintiti-va ca la Sevilla a scos un gol ca si facut la scorul de 0-0!!! Atunci il venerati iar acum...

Forza Steaua!!!

Gloria - Steaua 0-3

AdrianUltras2506.05.2006 09:28
Este foarte previzibil ca Bistrita se va aglomera in aparare. Deci as incepe cu Cristocea titular fiindca tipul pare bun la constructie. De asemenea as juca din start cu Iacob, Dica si Cristea.  

Deci formula de start:

Carlos/Cernea

Ogararu(tehnic)-----Goian(bun la cornere)-----Ghionea(centreaza bine)

Banel(are ca atuu viteza)-----Mirel+Paraschiv(cuplu sudat)-----Cristocea(bun la constructie)

Iacob/Oprita-----Cristea

Ma intreb, oare cand va incepe si Oli sa joace cu trei aparatori (in meciurile de provincie, bineinteles)?

Sorrinacio a avut totala dreptate atunci cand l-a criticat pe Oli in meciul din retur.

nu te supara dar nu ai dreptate. formula cu 3 aparatori e mult mai defensiva decat cea cu 4 pentru ca in cazul celei dintai apar 3 fundasi centrali, iar in cazul sistemului cu 4 fundasi, doar 2 sunt fundasi centrali.ceilalti 2 sunt fundasi laterali care pot urca sa sprijine mijlocul si atacul. In formula pe care ai facut-o tu Steaua ar avea mari probleme pe partea ei stanga pt ca Cristocea nu e un jucator care sa fca faza defensiva.flancul stang al Stelei ar fi atunci un bulevard pt oamenii de banda ai adversarilor.

cel mai bun sistem e 4-4-2(toate variantele acestuia 4-4-1-1;4-2-3-1; 4-3-1-2) pt ca asigura o mai buna acoperirea terenului. un sistem la fel de bun e 4-3-3 sau 4-3-2-1 al Barcelonei. si dupa cum se observa tot 4 fundasi are.dar in faza de atac in propria jumatate raman doar 2,cei centrali, iar cei de banda urca in atac. pe vremea lui Zenga toti comentatorii ziceau la TV ca "Steaua a renuntat la orice intentie ofensiva si acest lucru se poate vedea prin faptul ca fundasii laterali nu mai trec de mijlocul terenului".

daca joci cu 3 fundasi centrali care sa nu treaca de mijlocul terenului atunci te gasesti in inferioritate in faza de atac. si avand in vedere ca majoritatea echipelor joaca doar cu un atacant contra Stelei atunci pierzi 2 oameni( ar fi 3fundasi la un atacant) si chair daca joci cu 3 atacanti cealata echipa isi permite sa bage 3 fundasi centrali si inca 2 de banda jucand 5-4-1, un sistem care face foarte greu sa dai gol.

AdrianUltras2506.05.2006 09:33
Yo zic sa o terminati o data cu Carlos... Poate trece si omul printr-o pasa proasta... Amintiti-va ca la Sevilla a scos un gol ca si facut la scorul de 0-0!!! Atunci il venerati iar acum...

Forza Steaua!!!

Gloria - Steaua 0-3

corect.sa nu uitam ca, Carlos a prins la Steaua doar 3 meciuri mai slabe:

turul cu Rapid in Cupa UEFA-cand era accidentat

returul cu boro- cand toata echipa a jucat prost

si cu Rapid in campionat- cand probabil era daramat psihic.

acum serios vb, inainte a inceapa meciul cu Rapid din campionat,cand au intrat echipele pe teren, l-am vazut pe Ghionea si saracul parea ca o sa inceapa sa planga(asta inaintea meciului!!!!).meciul cu boro i-a epuizat rau.

trebuie sa fim alaturi de ei toti si sa ii incurajam pe toti.Carlos e om si ca om mai si greseste. ca nu o fi singurul dintre noi care a prins o saptamana proasta.E bun, are personalitate si e un caracter puternic si avem nevoie de jucatori ca el.

Hostias06.05.2006 10:30

ma dau si io oracolu din balcesti si prezic ca Steaua bate la Bistrita cu 2-0 :D

Kristy_Cj06.05.2006 10:56

Cred ca va fi 0-1 pt Steaua...mie nu mi-a placut de cand a venit prima data Carlosh,dar daca e la echipa il sustin,merita si Cernea o sansa sa demonstreze...eu am mare incredere in el...si o sa vedeti ca o sa fie mare si o sa ajungem in grupe cu un portar roman

andreea_s06.05.2006 11:00

CHIAR DACA UNII O SA SE SUPERE EU ZIC SA NU INTRE INCA PE TEREN Carlos. NU STIU DC E ADEVARAT, DAR AM INTELES CA BAIATUL ASTA NU STA PREA BINE LA CAPITOLUL PSIHIC. RECUNOSC CA M-A DERANJAT SI FAPTUL CA ACEST PORTAR A DECLARAT CA SE GANDESTE NUMAI LA CUPA MONDIALA.

PRONOSTIC PT AZI NU DAU, TOT CE POT SA SPUN ESTE CA NU VOM PIERDE MECIUL.

HAI Steaua!

***alex***06.05.2006 11:04

Va fi un meci greu, cred ca bistritenii vor juca dur, arbitrul sper ca nu le va permite acest lucru si sa scoata cartonase. Noi nu trebuie sa intram in jocul lor, poate trebuie sa-i lasam pe ei sa atace si noi sa plecam pe contraatac. Cred ca va fi 0-0 la pauza, iar in repriza a doua bistritenii vor cadea fizic si vom inscrie cel putin 2 goluri.

FORZA Steaua!!!

Mircea Cata06.05.2006 11:21

Foarte greu.....din pacate!!! Intotdeauna echipele astea de mana a 2 a au luptat cu noi pe viatza si pe moarte!!! Remember episodulk FC Brasov de anul trecut, gol Dorinel, o victorie dupa un meci incredibil de greu!!! Din pacate asa cred ca va fii si azi ! Azi noapte am visat ca va fii 1-1, sper sa ma fii inselat, si sper sa dovedim ca meritam titlul!!! Hai Baietzi ca se poate!!!

bony_luv_carlos06.05.2006 11:47

only one thing:haide Steaua dati goluri.Dar indiferent de scor noi tot stelisti ramenem j va sustinem ORICE ar fi.Forta Steaua!!!!!!!!! :D

DTP-Ludacris06.05.2006 14:27

Steaua VICTORIE !!

Inca 30 d minute pana la meci ,trebuie neparatat sa invingem !!

Forza Steaua ...scor ? 0-2 pt Steaua :oops:

sorin_77706.05.2006 14:39
...Azi noapte am visat ca va fii 1-1, sper sa ma fii inselat, si sper sa dovedim ca meritam titlul!!! Hai Baietzi ca se poate!!!

Cred ca ai multe cosmaruri...

Vom bate la 2 goluri diferenta... uitati-va la meci ca la un simplu spectacol... :wink:

twist3r06.05.2006 15:15

ce urat a inceput spectacolul ... :(

DTP-Ludacris06.05.2006 15:17

:evil: :evil: :evil: hai STEAUAAAAAAAAAAA

DTP-Ludacris06.05.2006 15:18

era sa dea Bostina exact cum la dat cu ...Jiul dak nu ma insel... :evil:

HAI Steaua ..VICTORIEEE :cry:

Ayrton06.05.2006 15:24

Mare minune daca vom castiga meciul asta! O sa facem un pas mare spre castigarea campionatului, insa dupa cum decurge meciul... Doar Dica ne poate salva! Pentru moral ar trebui sa dam cel putin un gol pana la pauza!

vlad7506.05.2006 15:42

sunt unii care doar fac act de prezenta pe la Bistrita....Olaroiule risca si tu o data si odata!!!

Cred ca sunt vreo 60 de grade la Bistrita de sunt toti asa sleiti

DTP-Ludacris06.05.2006 15:50

Sunt super dezamagit :cry: !

Oli asta chiar vrea sa ne demostreze ca e prost rau ! :evil:

«1234522»