suntem varzari rau!
bistritza o sa-i dea meciul lui Rapid... ![]()
suntem varzari rau!
bistritza o sa-i dea meciul lui Rapid... ![]()
ce tampit si Iacob asta .. nu putea sa-si tina picioarele acasa ..
Arbitrajul a fost cum a fost. Dar Serea NU ne-a furat. Ne-am furat singuri cu jucatori expirati de mult ca Oprita sau scosi din forma...
Cristea si Iacob trebuiau sa intre la pauza. Sau macar unul din ei. Dar...
Ne trebuie antrenor !
Eu greu sa castigi cand numai Radoi joaca fotbal !!!
Esti si vina lui Oli pentru ca trebuia sa inceapa repriza a 2-a cu alta echipa in teren... adica cu Iacob si Cristocea macar...
Dar na... eu nu sunt antrenor si nu ma pricep...
Jucam super!!!!!!!!
BRAVO Oli!
Nici locul 4 nu-l prindem cu jocul asta.
avea dreptate Gigi ca nu meritam sa luam campionatu cu jocu asta
Tin sa te contrazic Motanu D, daca se dadea 11m sau Dica nu era oprit, alta putea fi soarta meciului!
Cit e scorul :?: :?: Cum joaca Steaua :?: :?: :?:
Steaua de acuma seamana a naibii de mult cu cea de pe vremea lui Piturca. Pase aiurea, verticalizari 0, lipsa totala de creativitate, 0 driblinguri !
E clar ca e o problema de antrnor.
Se pare ca singura solutie ar fi un antrenor strain. Pentru ca antrenorii romani au demonstrat de vreo 10-15 ani incoace ca nu au valoare.
De ce nu-i baga pe Cristea si Cristocea? Oprita si Paraschiv nu joaca nimic. De ce cred eu ca o sa-i schimbe abia in minutul 85?
A facut un pic mai repede schimbarile. Dar oare el abia acum si-a dat seama ca trebuiie sa faca schimbarile?
Cred ca o sa egalam.
Tin sa te contrazic Motanu D, daca se dadea 11m sau Dica nu era oprit, alta putea fi soarta meciului!
Daca Steaua juca fotbal, offside-ul si "pinalti-ul" (ca nu a prea fost) erau uitate de toti!
Trebuia sa avem 3 oameni eliminati si tu dai vina pe arbitraj ! :?: :evil: :evil:
poa sa si bata acum ca tot nu schimba impresia de echipa de duzina cu un antrenor bun la teorie da prost la practica, un fel de Cornel dinu al nostru
parca am fi o echipa care lupta sa scape de la retrogradare nu una care se bate pentru locul 1.
Jiji cauta antrenor pentru la anul ca daca il mai pastram pe cretinul asta strica tot ce sa facut pana acum :evil:
cam slabutz arbitraju .. Radoi a primit un pumn si nu s-a dat nimic...
In fine, a fost eliminat Iacob. Cam tarziu...
Nervozitatea asta apare pe fondul jocului slab. Si a unei pregatiri psihologice DEFICITARE. Asta s-a vazut si pe Riverside !
Tin sa felicit suporterii care au incurajat echipa pe toata durata partidei... Felicitari baieti sunteti cei mai buni !!!
Pana la faza cu cele 3 cartonase rosii, de unde atatea nu stiu, exagerezi, aveam 2-1. Nicolita a fost tras, s-a vazut pe reluare.
Si Steaua a jucat, a avut mai multe ocazii ca in alte meciuri castigate, dar... le-a ratat incredibil!
Pacat ca echipa nu s-a ridicat la nivelul suporterilor. Oricum, trebuie sa-i sustinem in continuare ! Indiferent de joc sau de rezultat !
Sa-i criticam dupa meci dar niciodata in timpul meciului !
Etapa viitoare jucam si fara Iacob. iar o sa juacm cu Goian atacant...
:cry:
E inadmisibil asa ceva...Sa iei cartonas aiurea...Sa joci prost dupa ce ai jucat o semifinala de cupa europeana. Aduceti un psiholog la echipa ca nu se mai poate asa...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!! Gata s-a dus si titlu cu jocul si mentalitatea asta...
o sa fie iar un soc la echipa!!.va fi demis Olaroiu si va fi adsus Titi Dumitriu???...de ce nu am voie sa-mi zic si eu oful alex??
Ghionea elimiat !
Asta e pierdere, nu Iacob !!!
Pentru ce a luat Ghionea al doilea cartonas galben??
iar va luati de arbriti???????
nu vedeti ca nu-s instare de nimic
halal joc.
Gloria a stiut ce vrea si a jucat excelent, pe cand ai nostri parca ar fi deja campioni de la inceputul campionatului. De tot KK!
trebuie lansata o bomba ca poate asa scapam de cretinul de O. :idea: nu vreu sa mai vad nici un meci atata timp cat e boul asta antrenor! :cry: