Am zis eu sa nu-ti zici of-ul?
P.S. jucam si fara Ghionea...
Am zis eu sa nu-ti zici of-ul?
P.S. jucam si fara Ghionea...
de rahat am fost. ma tem ca anul acesta nu se va mai intampla cum s-a intamplat anul trecut
. Pentru ca suntem niste idioti. astia sunt cu gandul la meciul din anglia si nu se gandesc ca la anul o sa joace doar in divizia a daca o tin asa!!! olaroiule, acum iti demonstrezi valoarea...
dat afara de la Steaua, dat afara de la Poli...acu e bun de Steaua!
Pentru ce a luat Ghionea al doilea cartonas galben??
Pentru un fault stupid in min 90.
nu ashira nu m-am luat de arbitru. eram doar curios ca eu nu am observat nimic in neregula sau cel putin ceva care sa justifice acordarea unui cartonas galben lui Ghionea.
In momentul de fatza este clar ca avem nevoie de un soc la echipa ca si anul trecut...
incredibil ce se poate intampla... ma pish pe el blocaj psihic, ca doar sunt profesionisti, ce mama dracului... ne ia gloria 6 puncte intr-un an... toata lumea face blaturi cu echipa asta, numai noi suntem idioti
Ba nenorocitul asta nu are si el o casa, copii, ceva?
Sa-l invatam minte sa mai fure pe Steaua
Gata ! Inca o "isprava" marca Steaua !
Dupa un meci in care Serea si-a facut treaba cu brio, am pierdut si in secunda asta avem sansa a doua la titlu. Iarasi Oprita, mana moarta de cand lumea, a fost in teren. Ce naiba a facut, habar n-am ! Fotbal sigur n-a jucat. Nimeni n-a jucat mare lucru, insa Oprita a fost jalnic. Plus ne-am ales cu 2 eliminati. Si vine Clujul.
Bravo Oli !! Mare antrenor mai esti ! Bravo !
Gloria: 22. ALBUŢ – 24. D. MATEI, 3. A. RUS, 4. AŞTILEAN, 7. ARBĂNAŞ – 19. ABRUDAN, 10. PĂCURAR, 18. G. MUREŞAN, 16. PĂDUREŢU – 9. NEGREAN, 17. TÂRNĂVEAN
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
Rezerve: 1. Pâglişan, 2. Mândrean, 11. Oncică, 20. Bruncevic, 23. Iftodi, 28. Sabău, 29. Chibulcutean
Accidentat: Sărmăşan
Suspendaţi: -
Steaua: 12. Cernea – 20. OGĂRARU, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin – 16. NICOLIŢĂ, 22. Paraschiv, 6. M. RĂDOI, 11. BOŞTINĂ – 7. OPRIŢA, 10. N. DICĂ
Antrenor: Cosmin Olăroiu
Rezerve: 13. Carlos, 5. D. Bălan, 15. Neşu, 17. E. Baciu, 19. V. Iacob, 21. A. Cristea, 28. Lovin
Accidentaţi: -
Suspendaţi: -
Arbitru: Ionică Serea (Focşani)
Asistenţi: Aurel Oniţa (Constanţa) şi Pavel Gheba (Tulcea)
Comentariul Live
Min. 90+4: Fluier final al arbitrului Ionică Serea.
Min 90+4: Ghionea a primit cartonaşul roşu pentru două cartonaşe galbene
Min. 90+3: Iftodi primeşte cartonaşul galben
Min. 90: De la margine se arată 4 minute de prelungire a meciului.
Min 89: V. Iacob a primit cartonaşul roşu pentru două cartonaşe galbene
Min. 88: Negrean acuză probleme musculare şi primeşte îngrijiri.
Min. 87: Negrean şutează puternic de la distanţă, dar Cernea reţine cu siguranţă.
Min. 86: Portarul Albuţ primeşte cartonaşul galben pentru tragere de timp
Min. 86: Steaua creşte presiunea asupra careului bistriţean.
Min. 83: Mureşan primeşte cartonaşul galben
Min. 81: Schimbare la Steaua. A ieşit Paraschiv şi a intrat Cristea
Min. 81: Schimbare la Steaua. A ieşit Opriţa şi a intrat Cristocea
Min. 80: Negrean primeşte cartonaşul galben
Min. 80: Rădoi primeşte cartonaşul galben
Min. 80: Iacob primeşte cartonaşul galben
Min. 80: Incidente pe teren, după ce V. Iacob, l-a lovit pe portarul Albuţ. Se împart şi câţiva pumni.
Min. 77: A. Rus primeşte cartonaşul galben
Min. 75: Schimbare la Gloria. A ieşit Târnăvean şi a intrat Iftodi
Min. 74: Târnăvean primeşte mingea după o degajare lungă, dar şutează pe lângă poartă de la 16 metri.
Min. 72: Dică este semnalizat, încă o dată, în poziţie de offside.
Min. 70: Rădoi pasează prea puternic şi Nicoliţă nu mai ajunge la minge.
Min. 68: Schimbare la Gloria. A ieşit Aştilean şi a intrat Chibulcutean
Min. 67: Dică a marcat, dar asistentul a ridicat fanionul, semnalizând poziţie de offside. Golul nu este validat.
Min. 66: Albuţ face un meci mare. Încă o intervenţie foarte bună a portarului bistriţean în faţa lui V. Iacob, la centrarea excelentă a lui Nicoliţă.
Min. 65: Arbănaş primeşte cartonaşul galben
Min. 63: O nouă bară pentru Steaua. Dică a reluat mingea cu capul, dar aceasta a lovit transfersala şi a ieşit în afara terenului.
Min. 62: Şut puternic de la distanţă al lui Ogăraru, dar portarul Albuţ are un nou reflex fantastic.
Min. 60: Uriaşă ocazie pentru Steaua. V. Iacob şutează din 6 metri, dar Albuţ reuşeşte să respingă. Reflex excelent al portarului bistriţean.
Min. 59: Schimbare la Steaua. A ieşit Boştină şi a intrat V. Iacob
Min. 59: Schimbare la Gloria. A ieşit Păcurar şi a intrat Nalaţi
Min. 55: În aceste momente, Steaua atacă cu fundaşii la centrul terenului.
Min. 54: Fază confuză. De două ori bistriţenii au degajat într-un coechipier, până la urmă mingea a ajuns la portarul Albuţ.
Min. 53: Lovitura liberă a fost executată foarte bine de Dică, direct pe poartă, dar Albuţ a respins de la rădăcina barei.
Min. 51: Rădoi este faultat la 30 de metri de poarta Gloriei. Stelistul primeşte îngrijiri medicale.
Min. 49: Alin Rus se complică, revine şi trimite în afara terenului.
Min. 48: Goian nu a reuşit să reia din 6 metri centrarea venită de la colţul terenului.
Min. 48: Corner pentru Steaua.
Min. 46: Arbitrul Serea fluieră startul reprizei secunde.
Min. 45+1: Fluier final al primei reprize.
Min. 45: De la margine se arată 1 minut de prelungire a primei reprize.
Min. 44: Ogăraru este lansat pe extremă, dar pasa este prea tare şi mingea iese în afara terenului.
Min. 41: Rădoi acuză o lovitură cu cotul a lui Negrean şi primeşte îngrijiri medicale.
Min. 40: Rădoi îl loveşte de la pământ pe Târnăvean, care câştigase mingea.
Min. 37: Ocazie uriaşă pentru Steaua. Goian a reluat cu capul în bara din dreapta portarului Albuţ, după centrarea lui Boştină din lovitură liberă.
Min. 35: Nicoliţă este semnalizat în offside.
Min. 34: Nicoliţă centrează bine în careu, dar D. Matei reuşeşte să respingă în corner.
Min. 32: Mare ocazie pentru Steaua. Boştină centrează ideal, dar Nicoliţă reia cu capul mult peste poartă.
Min. 30: Târnăvean încearcă să ţină mingea în teren, dar nu reuşeşte.
Min. 28: Petre Marin intră "tare" la D. Matei. Lovitură liberă pentru Gloria.
Min. 25: Albuţ respinge din faţa lui Opriţa, mingea ajunge la Nicoliţă care şutează peste poarta goală.
Min. 23: Pădureţu scapă spre poarta stelistă, dar şutează din colţul careului de 16 metri pe direcţia portarului Cernea, care reţine.
Min. 22: Târnăvean este semnalizat în afara jocului
Min. 20: Petre Marin scapă uşor mingea în afara terenului.
Min. 17: Ghionea primeşte cartonaşul galben
Min. 17: Târnăvean primeşte cartonaşul galben
Min. 17: Albuţ respinge reluarea lui Boştină şi apoi reţine
Min. 16: Cernea iese încă o dată din poartă şi respinge din afara careului, din faţa lui Negrean.
Min. 15: Iese bine din poartă Cernea şi reţine din faţa lui Negrean.
Min. 12. GOL Gloria: D. Matei a marcat cu capul, de lângă Dică
Min. 10: Portarul Albuţ a ieşit în întâmpinarea lui Nicoliţă şi a degajat.
Min. 9: O nouă ocazie pentru Gloria. Mureşan a centrat în centrul careului, dar Negrean a reluat slab spre poartă şi Cernea a reţinut fără probleme.
Min. 7: Dică este surprins în poziţie de offside.
Min. 5: Ocazie bună de atac pentru Gloria. Mingea a ajuns la Mureşan, aflat la 16 metri de poartă, dar şutul său a trecut peste poartă.
Min. 3: Prima acţiune ofensivă pentru Gloria, dar mingea ajunge la portarul Cernea.
Min. 2: Steaua a început meciul în ofensivă.
Min. 1: Arbitrul Ionică Serea fluieră startul partidei.
singurul adfversar al Stelei este chiar Steaua...spunea MM...si are dreptate!!Cineva ma critica ca MM este adevarat ..iar eu nu sunt stelist!..pe 10000 de euro salariu pe luna cat ia MM asta da stelist adevarat! si cand te gandesti ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a plecat de la Steaua din cauza unui adevarat stelist
Ba nenorocitul asta nu are si el o casa, copii, ceva?Sa-l invatam minte sa mai fure pe Steaua
Serea nu a furat pe Steaua !!! A tras el candva cu javrele dar azi nu ne-a furat. Ne-am furat noi singuri caciula ! :evil: :evil: :evil:
nu se poate!ce a fost meciul asta???si-au batut joc de toata lumea,de meci si de suporteri!!!au avut n ocazii si nimik...nu au meritat galeria pe care au avut-o!cand o sa isi doreasca cu adevarat sa castige atunci o sa o faca...cu toate astea...CU Steaua PANA LA MOARTE!
Bai nenorocitii astia de la rapid cat i-au dat lui serea sa ne arbitreze in halul asta?
Doua penatlty-uri neacordate, un gol anulat, si nu stiu cate offside-uri aiurea
Gata! Mi-am expus punctul de vedere! Am intrat in SILENZIO STAMPA! Nu mai zic nimic de antrenor si jucatori!
Sunt prea prost pentru forumul asta plin de antrenori!
Hai sa nu mai dam vina pe Serea,ne-am facut-o cu mana noastra !!
bai tata, arbitrajul a fost foarte bun!!! Noi suntem idiotii!
acu depindem de rezultatele celorlate echipe!! este incredibil. fa ceva Gigi in mama ma-sii. Ce naibii iar tre sa asteptam 4 ani pt urmatorul titlu????
asta e
((((((
dar de serea ce ziceti?
Gol anulat la Dica incorect, penalty neacordat lui Nicolita, joc ticalos permis bistritei care a dus la 2 cartonase rosii.
DISPEEEERRRR Oli f m m de distrus nici o treaba schimba in min 80 incepe cu Bostina si oprita ..nimic tactic nimic nimic nimic jucatorii sunt la pamant cu moralul dar nu asta e treaba antrenorului ??
Steaua n-a jucat asa rau, am avut si mult ghinion.
Sa le dau la mierla javrelor de comentatori de la national TV.
ii adevarat ca ne-am facut-o si cu mana noastra,dar gol anulat la Dica...si mai ales trecutu lui serea.... :evil:
Olaroiu crede ca Steaua e Juventus si ne baga pe gat fotbalul italian. Asta crede el. Noi ce facem in schimb: ne aglomeram in careul lor si poate iese. Asta e joc...A si ne lipseste si Moggi. Iar traim vremurile cand era Hotoboc in poarta?? Sper sa nu. Dar astazi mi-a pierit speranta la titlu (poate maine daca bate Farul.). Jucatorii au nota 5-6, iar Iacob are 2. E grav sa nu te poti stapani. Trebuie suspendat de Liga. Nu avem atitudine de invingatori. Cica echipa din 86 pierdea frumos atunci cand o facea. Noi cand castigam o facem urat in ultima vreme. Ce s-a schimbat: jucatorii sunt aceeasi. Oli roiu cat mai repede!! Si poate schimba si el primul 11 sa joace cu Balan in aparare. Da, Balan cel care a gafat la meciul cu Boro. Ogararu la mijloc si Nicolita pe partea dreapta. Si avem nevoie de 2-3 atacanti in lot!!
Ghionea-Goian cel mai bun cuplu de fundasi era cand Steaua lui Protasov ataca poarta..iar ocazii din partea adversarilor cam putine!
Intr-adevar aceasta Bistrita e o mizerie,cu Dinamo nu a facut absolut nimic si nici in Giulesti nu o sa faca...Sa le fie rusine!
Cand se noteaza jucatorii pot sa dau note si cu minus?
Ca Bostina merita un 0 iar Nicolita si oprita note cu -
:cry: Doamne ....Olaroiu asta ...e PREA PROST,MULT PREA PROST pt a antrena Steaua...nu jucam nimic,nimic ,nimic ,nimiccccccccc :cry: :evil:
Oli,Steaua NU E Poli !!!!!!!! :evil: