FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«167891022»
waste06.05.2006 17:08

Felicitari celor care au sprijinit Steaua la Bistrita, au cantat tot timpul. La meciul cu CFR trebuie sa umplem stadionul, sa-i purtam spre victorie.

Titlul se joaca!! Lasati-i in pace pana la sfarsitul campionatului.

forever_STEAUA06.05.2006 17:09
bai tata, arbitrajul a fost foarte bun!!! Noi suntem idiotii!

acu depindem de rezultatele celorlate echipe!! este incredibil. fa ceva Gigi in mama ma-sii. Ce naibii iar tre sa asteptam 4 ani pt urmatorul titlu????

Am urmarit aceleasi meci?

vlad7506.05.2006 17:09

cand am facut o remarca la adresa lui MM,pertinenta, mi s-a urcat unul in cap..ca ce:MM e mare stelist.Pai si eu sunt mare stelist,pe mine ma doare sufletul cand pierde Steaua,atat sufletul!!!

Pe MM il mai doare si la buzunar>Cred ca-i mai mare durerea lui de stelist!

clubdumonde06.05.2006 17:09
Radoi dus de urgenta la Spital,conform Pro TV !!

Radoi + Ghionea + Iacob + 3 pct pierdute.

Si vine meciul cu Clujul

radusteaua06.05.2006 17:10

ce se joaca ma GATA SA DUS TITLUL greu de crezut ca nu mai pierdem un meci la cum jucam cu sportul sigur ne bat

clubdumonde06.05.2006 17:10
Radoi dus de urgenta la Spital,conform Pro TV !!

Radoi + Ghionea + Iacob + 3 pct pierdute.

Si vine meciul cu Clujul

Nici UEFA nu mai prindem

clubdumonde06.05.2006 17:11
Felicitari celor care au sprijinit Steaua la Bistrita, au cantat tot timpul. La meciul cu CFR trebuie sa umplem stadionul, sa-i purtam spre victorie.

Titlul se joaca!! Lasati-i in pace pana la sfarsitul campionatului.

Oricum nu avem ce face.

Doar ne descarcam si noi.

Ca oricum deciziile sunt luate de altii care nu apleaca urechea la ce spunem noi

Flaviu8606.05.2006 17:12

am o intrebare pentru oricine vrea sa raspunda..

chiar asa de ciude le este la restu romanilor( in afara stelistilor) pentru ultimele performante ale noastre??? eu chiar nu inteleg de unde atata rautate pt o echipa care a facut performanta de a ne duce cu o echipa direct in grupele CL?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:12

daca castigam titlu nu cred ca meritam . adica m-asi bucura 10 zile ca a luat Steaua titlul dar totusi? cand te bate Bistrita si abea poti sa bati Jiul . Pierzi cu 4-2 contra lui Midlesbrough avand 2-1 la pauza si agg. 1-0 in total 3-1 la pauza . Nu stiu ce sa spun rapdi tre sa piarda neaaparat. si sportul sa mai piarda . Am ajuns ca nationala Romaniei . sa depindem de meciurile altora.

oricum :

STELIT PANA LA MOARTE

lordandrey0006.05.2006 17:12

Prindem mah UEFA sunteti chiar prosti. Problema e ca nu luam titlu ceea ce e grav. Un meci are 90 min si un campionat are 30 de etape!! Propun pe Carlos in ataca:))

vlad7506.05.2006 17:12
Nu cred ca Olaroiu e singurul vinovat, anul trecut nici Zenga nu a reusit revitalizarea dupa pierderea calificarii. Vinovatii trebuie cautati mai sus, cei care nu au inteles ca o echipa mare se formeaza cu cel putin 25 de jucatori de valoare! Noi avem tot lotul de 19 jucatori! GG vrea spectacol cu multe goluri,dar tunci cand ai doar 2 atacanti de meserie, ce pretentii sa ai...  

Asta este de fapt adevaratul motiv pentru care a plecat Protasov! Lipsa unor "rezerve" valoroase si a unei strategii de investitii consistente si pe termen lung!

Auici ai perfecata dreptate. Avem un manager catastrofal pe care toti il lauda ca e mare Stelist ! Aici e problema ! Adevarata problema a Stelei !

cand am facut o remarca la adresa lui MM,pertinenta, mi s-a urcat unul in cap..ca ce:MM e mare stelist.Pai si eu sunt mare stelist,pe mine ma doare sufletul cand pierde Steaua,atat sufletul!!!

Pe MM il mai doare si la buzunar>Cred ca-i mai mare durerea lui de stelist!

DTP-Ludacris06.05.2006 17:12

La cat de destept e JJ..o sa il dea afara pe Bostina ca a fost iar spectator...

JJ ...dal afara pe Oli ca distruge Steaua ! :cry:

korynna06.05.2006 17:12

trebuie sa fie ceva de facut!!!nu se poate sa pierdem campionatul in halul asta...chiar stam asa si ne uitam la ei cum dau cu piciorul oricarei sanse?

alex_m8706.05.2006 17:13

Carlos

------

Ogararu

Goian

Baciu

P.Marin

------

Nicolita

Radoi (Paraschiv)

Cristocea

------

Dica

------

Cristea

Oprita

Pt meciul cu CFR Cluj asta mi se pare cea mai buna formula de start. PUR SI SIMPLU: NU AVEM CU CINE

Dar din pacate, tare imi e ca o sa-l vad pe Lovin pe teren... Ar putea sa-l bage si pe Ochirosii(in etapa trecuta Hagi l-a introdus in a doua repriza un pusti,Torje, care a jucat foarte bine). Dar Olaroiu nu o sa aiba curajul asta niciodata.

Daca vom castiga meciul cu CFR(slabe sanse) eu zic ca avem sanse mari sa luam campionatul.

Mai mult ca niciodata trebuie sa ne sustinem echipa.

Veniti la meci si sustineti echipa pana in ultimul minut indiferent de rezultat.

bogdanutz706.05.2006 17:13

AFARA CU Olaroiu , MM , Bostina , Oprita....

Daca nu pleaca astia ma tem ca nu prindem nici macar UEFA , anul asta . AFARA CU Olaroiu!!!! NU IL MAI SUPORT CA ANTRENOR LA Steaua!

Melku06.05.2006 17:13

Degeaba dam vina pe un Oprita bezmetic,un Dica indolent, atata timp cat Steaua nu o sa aiba nici o idee de jos,nici o viziune, nici o directie poate sa vina si Ronaldinho ca tot degeaba.Este haos in jocul Stelei pentru ca ceea ce Zenga a facut din aparare si Protasov din atac s-a distrus...bravo Olaroiu

Lari_FrzSt06.05.2006 17:14

Arbitraju` corect&incorect totodata. Unele faze neacordate si unele acordate...`prea mult`... am avut un meci prost azi da putea fi si mai rau (putea, nu?!? :? )Daca profitam de unele ocazii mai tare si dadeam 5 goluri, sa zicem ca -cica- Serea nu tinea cu noi, se anulau din start 3 dintre ele. Da tot ramaneam cu 1 gol avans (mdeah, 5-3-1=1). Asta e, mai bati...mai pierzi...(nu imi vine sa cred ca am spus eu asta 8O )

BTW, unul din comentatori tot zicea de Rapid si de nemasuratele sanse ale sale de a lua campionatu`. :evil: Pai eu am dat pe National sa vad meciul cu Steaua nu sa aflu procentajul in care pot aia sa ia titlu`, ca altfel dadeam pe AberatiiTv (daca exista) :roll:

bogdanutz706.05.2006 17:15

Io o sa vin sigur la meci , dar numai daca il schimba pe Olaroiu , pentru ca nu vreau sa mor de inima si de nervi sa vad cum strica tot jocul .

DTP-Ludacris06.05.2006 17:15

Radeam de catei,dar am ajuns sa ne centram intre noi,ba ca e de vina arbitrajul,ba jucatorii,ba antrenorul...

Solutia este una singura..: AFARA CU Oli..ca e pus degeaba ,numai jucam nimic,jucam ..sub orice critica ! :x

M@rmota06.05.2006 17:16
Prindem mah UEFA sunteti chiar prosti. Problema e ca nu luam titlu ceea ce e grav. Un meci are 90 min si un campionat are 30 de etape!! Propun pe Carlos in ataca:))

Si eu il propun pe Carlos in atac..cine stie..poate poate :lol:

Of..gluma gluma dar... :cry: sa ne bata Gloria?!?! :cry:

I.N.Money06.05.2006 17:17

http://www.gsp.ro/index.php?a=42401&shift=1

Iacob la finalul meciului !!!

Dj06.05.2006 17:18
Dar Olaroiu nu o sa aiba curajul asta niciodata.

Daca vom castiga meciul cu CFR(slabe sanse) eu zic ca avem sanse mari sa luam campionatul.

acum m-am lamurit. Oli e fricos...foarte fricos....dar frica de ce? sa nu iti mai dea gloria un gol?

e o vorba...nu risti nu castigi...si Oli prefera sa nu castige decat sa riste din pacate

aia se apara si tu nu fortezi....

Ayrton06.05.2006 17:18
Nu cred ca Olaroiu e singurul vinovat, anul trecut nici Zenga nu a reusit revitalizarea dupa pierderea calificarii. Vinovatii trebuie cautati mai sus, cei care nu au inteles ca o echipa mare se formeaza cu cel putin 25 de jucatori de valoare! Noi avem tot lotul de 19 jucatori! GG vrea spectacol cu multe goluri,dar tunci cand ai doar 2 atacanti de meserie, ce pretentii sa ai...  

Asta este de fapt adevaratul motiv pentru care a plecat Protasov! Lipsa unor "rezerve" valoroase si a unei strategii de investitii consistente si pe termen lung!

Auici ai perfecata dreptate. Avem un manager catastrofal pe care toti il lauda ca e mare Stelist ! Aici e problema ! Adevarata problema a Stelei !

Managerul nostru este catrastofal nu neaparat(numai) pentru ca este incompetent, ci pentru ca il linge in f... pe marele investitor! Daca o sa facem un mic calcul, o sa vedem ca, marele nostru investitor, nu a mai dat aproape nimic la echipa (sub 1mil$ in ultimii doi ani)! Asta nu se numeste strategie sau investitie, ci peticeala! Lotul Stelei trebuia improspatat asta iarna, pentru a putea spera la campionat si CL. Imi aduc aminte ca si Zenga sublinia problema asta.

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:18

JJ nu are nici o vina insa daca ar mai da oleaca de bani ar putea sa i-a un pusti brazilian in formare. Poate ne trezim cu viitorul ROnaldihno . Brazilienii nu costa mult si sunt o afacere buna . Adica nimeni nu stia de Hagi pana cand a inepeput sa joaca la o echipa titular. Si incepea sa joace bine . Poate luam si noi un pusti brazilian de 18 ani sau 16 ani caresa fie viitorul ronadihno .Oricum slabe sanse . JJ vrea o echipa numai de romani .

alinush8906.05.2006 17:19

Asa cum acum un an Zenga a trebuit sa plece...ca sa castigam campionatul,si acuma Oli tre sa fie skimbat.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...este impardonabil sa joci asa prost

«167891022»