FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«18910111222»
gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:39

nostru ? esti dinamovist ?

Dj06.05.2006 17:39
Unde il tine doctorul de mana, intre degetul mare si aratator e o chestie infipta!

bai nene ala e un garou.nu e nimic infipt..geeez

nitnerolf06.05.2006 17:39

se numeste garou si este pus pt oprirea hemoragiei

***alex***06.05.2006 17:40
gigi_oli_duckadam ... imi plc englezii...imi plac culorile din steagul lor... nu vad care`i problema

***alex*** e un garou...nu ti`a luat sange niciodata? te strange cu ala sa opreasca sangerarea

Ba mi-a luat dar nu ma uit pentru ca mi se face rau! :lol:

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:40

are dreptate alinush89 . asta cred ca e

Dj06.05.2006 17:40

@ ***alex*** nu esti singurul.mai stiu vreo 2

pisybaby06.05.2006 17:40

este un elastic deoarece se vede si in jos,cum se pune la mana cand ti se ia sange....cel putin asa pare

***alex***06.05.2006 17:42

Eu nu pot sa vad poza a doua! E cu Radoi?

waste06.05.2006 17:42

marcher, ia mierla, fa stanga-n prejur si mars repejor in groapa.

DTP-Ludacris06.05.2006 17:42

...S`ar putea sa fi fost aruncat cu ceva obiecte din tribuna :cry:

Dj06.05.2006 17:43
Eu nu pot sa vad poza a doua! E cu Radoi?

ai putina rabdare k probabil toata lumea e calare pe pozele alea.da e Radoi si are un bandaj cu sange la incheietura bratului

marcher06.05.2006 17:43

Nu fac pe stelistu, fiindca nu sant. Dar pentru ca dinamoprostia a primit stelisti si n-au fost banatzi, m-am gandit ca bunul simtz poate fi primit si pe FC Steaua, nu?

Dj06.05.2006 17:44
Nu fac pe stelistu, fiindca nu sant. Dar pentru ca dinamoprostia a primit stelisti si n-au fost banatzi, m-am gandit ca bunul simtz poate fi primit si pe FC Steaua, nu?

dar stii ce esti? cam slab la gramatica...nu prea iti place scoala nu?

***alex***06.05.2006 17:44

Iacob, eliminat în minutul 90, a lovit, nervos, cu pumnul, un geam, la iesirea de pe teren. El a suferit o plaga, fiind transportat la spital cu ambulanta.Vedeti cum arata Iacob la finalul partidei Gloria-Steaua. Imaginea este socanta! stelisti.ro

La finalul partidei, Gigi Becali a declarat: "Nu trebuie schimbat nimic la Steaua. Doar arbitrii, care ne-au furat. Ne-au privat de un 11 metri. Pana nu ajung eu presedinte al Romaniei, sa-i bag la puscarie pe toti hotii astia, nu se va schimba nimic!" stelisti.ro

Motanu D06.05.2006 17:44

Daca te comporti civilizat nu te baneaza nimeni. Mai sunt si alti suporteri ale altor echipe pe acest forum !

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:44

asa cred . dar se poate sa li se f-i spart o vena cand au cazut pe jos . sau ceva de genul asta

Bogdan4Steaua06.05.2006 17:44

Daca maine Farul nu ii incurca pe cei de la Rapid, sansele noastre la titlu se diminueaza considerabil.

Olaroiu a dezamagit din nou. Nu a avut deloc tupeu. Schimbarile trebuiau facute mult mai devreme. Bostina nu avea ce cauta in formula de start. Nu stiu daca ati observat, dar faza din care Bistrita a marcat a fost asemanatoare cu cea de la Sevilla. Carlos a scos mingea la acea faza printr-un reflex spectaculos. Poate era mai bine cu el in teren. Cernea s-a evidentiat doar la ultima faza a meciului, cand oricum era prea tarziu. Una peste alta, am ramas la mana Rapidului. Jocurile nu incanta deloc. Exista determinare, dar nu si capacitate de exprimare in teren.

Probabil ca nici Rapid nu va merge perfect pana la final, dar cu un astfel de joc, nici noi nu avem cum sa nu mai calcam gresit pana la finalul sezonului. Riscam sa nu participam anul viitor intr-o cupa europeana. Nu este deloc o exagerare. Daca Rapid ia titlul, locul 3 nu duce spre Europa.

Referitor la MM: degeaba il faceti cu ou si cu otet....daca Gigi nu da bani, nu ai cum sa transferi jucatori. Problema este ca in ultimul timp nu am facut investitii masive si acest lucru se vede. Avem un lot subtire, un antrenor cu o mentalitate inferioara lui Zenga sau Protasov...

pisybaby06.05.2006 17:44
waste06.05.2006 17:46

Stii ce face dinamoprostia ?! Permite ca Steaua sa fie injurata in toate felurile, baneaza majoritatea stelistilor care n-au ce face si intra acolo, iar la cei ramasi le pune un avatar cu o oaie alergand. Asa ca ciocu mic! 8O

M@rmota06.05.2006 17:47
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor].cms.softure.com/mul...ria_Steaua.html    poza cu Iacob in ambulanta...nasol....

Eu nu ii inteleg deloc..ce e comportamentul asta??? 8O ma uit si nu imi vine sa cred...auzi..sa loveasca un geam de nervi... 8O ..incredibil..

marcher06.05.2006 17:47

dar stii ce esti? cam slab la gramatica...nu prea iti place scoala nu?

Care-i greseala?

KroNos^06.05.2006 17:48
N-a fost penalty la Nicolitza.  

Ba a fost. L-a tinut clar de sort.

Hai sa zicem ca se putea da desi 8 arbitrii din 10 n-ar fi dat, a si fortzat.

Alta e problema. Noi trebuie sa asteptam un penalty sau un autogol ca s-o vedem pe Steaua cum castiga. Jucatorii nu mai stiu sa traga la poarta si asta a cui e vina? A lui Olaroiu care nu-i pune la antrenament sa traga la poarta non-stop.

Unii s-au luat de mine cand am zis ca vreau spectacol cu 15 ocazii ca pe vremea lui Protasov, care avea aceeasi jucatori. Dar din cele 15 ocazii macar intra 1.(si nu-mi mai datzi exeplele cu Cluj si Gloria)

Cu Olaroiu Steaua are maxim 4-5 ocazii. Cum sa ai sperantza sa castigi cand nici nu ai ocazii. Azi au fost 2 bare la intamplare, venite logic, de cand e Olaroiu antrenor, din lovituri libere. Din actziune cand mai dam gol?

E calr trebuie sa vina un antrenor care sa stie sa ii motiveze pe jucatori si unul dintre cei mai buni ar fi [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Numai simpla prezentza a lui pe banca iar impulsiona pe jucatori sa castige. De cand nu mai e la echipa parca Steaua joaca din ce in ce mai prost. Stiu ca e o coincidentza nefasta dar parca s-a vazut la Betis cum le-a dat incredere, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Ienei, si au castigat cu 3-0.

P.S.: Iacob si Radoi cum s-au taiat? Ce dracu au vrut sa se omoare? E clar ca sunt nervi mari in ultimul timp si un soc la echipa ar fi bun. Sa aici ma refer la demiterea lui Olaroiu.

M@rmota06.05.2006 17:48
Nu fac pe stelistu' date=' fiindca nu sant

dar stii ce esti? cam slab la gramatica...nu prea iti place scoala nu?[/quote']

Care-i greseala?

:D pai una asa din prima citire ar fi ca in loc de SUNT tu ai scris SANT

marcher06.05.2006 17:50

Stii ce face dinamoprostia ?! Permite ca Steaua sa fie injurata in toate felurile, baneaza majoritatea stelistilor care n-au ce face si intra acolo, iar la cei ramasi le pune un avatar cu o oaie alergand. Asa ca ciocu mic! 8O

Va rog puneti-mi un avatar cu un caine. Nu ma supar

Dj06.05.2006 17:50

in loc sa se duca la scoala..se bate cu jandarmeria pe la constanta sau stropeste masini de 80 000 de euro cu vopsea

«18910111222»