FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1101112131422»
marcher06.05.2006 18:05

motanule, multzumesc. Am venit cu ganduri pasnice. Daca as fi dorit injuraturi, pana-acu eram banat. Am venit sa vad ce ziceti si voi cand echipa scartaie :wink:

kolkka06.05.2006 18:07

salut @marcher,

nu cred ca se pune problema ca sa se apropie acum Dinamo de Steaua, ca valoare a lotului, joc si, mai presus de toate, performante. Pentru psihicul tau e bine sa gandesti asa, dar cu cat te minti mai mult cu atat vei fi mai dezamagit.

Altfel, singura parte buna a meciului cu Bistrita e ca jucatorii, pe langa ca au nevoie de noroc, trebuie sa mai demonstreze acum si ca-si merita banii. Trebuie sa moara pe teren, dar nu din prostie (dat cu pumnul in geam), ci din devotament. Sa castige meciurile care au mai ramas. Daca Rapidul termina in fata Stelei, inseamna ca-s mai buni, asta-i viata. Inseamna ca mai avem de muncit, care-i problema? ne sperie munca? Sa fim seriosi, nu-s de vina arbitrii, suporterii, soarele sau alinierea planetelor, de vina sunt cei care joaca / antreneaza & conduc. Daca jucatorii nu constientizeaza ca victoriile ii ajuta in primul rand pe EI - imagine, bani, atasament al suporterilor - inseamna ca nu merita primul loc. Punct. Si succes Steaua!!!

M@rmota06.05.2006 18:07
motanule, multzumesc. Am venit cu ganduri pasnice. Daca as fi dorit injuraturi, pana-acu eram banat. Am venit sa vad ce ziceti si voi cand echipa scartaie :wink:

Stai linistit..in nici un caz nu punem la cale un plan pentru a vopsi masinile jucatorilor :twisted:

Incercam sa descoperim problema si sa o remediem!

marcher06.05.2006 18:08

Da voi stiti poanta cea mai buna? Acu santetzi sub noi :lol:

gone06.05.2006 18:08

Stai linistit..in nici un caz nu punem la cale un plan pentru a vopsi masinile jucatorilor :twisted:

Incercam sa descoperim problema si sa o remediem!

Stim cu toti problema de mult timp. Numai ca nu vrem sa recunoastem.

Lari_FrzSt06.05.2006 18:08
salut @marcher,

Trebuie sa moara pe teren, dar nu din prostie (dat cu pumnul in geam), ci din devotament. Sa castige meciurile care au mai ramas.

:lol: :lol: :lol:
Agy_2306.05.2006 18:09

Imediat dupa meci eram nervos pe arbitrii , pe jucatori , pe crrapidisti etc. , dar mi`am dat seama ca o echipa labila d.p.d.v. psihic nu poate fi o echipa mare. Luati ex. lui Man United ; au fost eliminati inca din grupele UCL dar totusi sunt pe 2 in campionat. Arsenal nici macar nu e in primele 4 in Anglia , dar joaca finala UCL . Aici se vad adevaratele echipe.

Referitor la 0la ROIU. MM spunea de el ca tot timpul se documenteaza , ca incearca sa invete in permanenta de la marii antrenori , ca umbla cu laptopul dupa el . Oare in acele documentari sau pe laptop nu scrie si ce titulari sa bage in teren :?: :?: :?:

Pana la final si crapid si sportul vor mai pierde puncte , dar degeaba , noi oricum am pierdut campionatul. :cry: :cry: :cry:

waste06.05.2006 18:09

Ganditi-va cat de prost a jucat juventus in ultima vreme (nu mai spun ca ia campionatul cu blaturi si arbitri), sau Chelsea. Nimic nu e inca pierdut.

Forza Steaua!

Motanu D06.05.2006 18:09

Din pacate ai dreptate, Bogdan.

Sper ca Gigi sa-si foloseasca macar acum mintea. Daca o are !!!

***alex***06.05.2006 18:10

Se pare ca Radoi a fost mai "calm" decat Iacob

marcher06.05.2006 18:11

Marmotzico, incepi sa-mi fii draga. Ce-ai fatuco cu mine, ori ti-am furat butelia? Sau ura s-a transformat in simpatie? :oops::oops::oops:

waste06.05.2006 18:13

Marcher puiule, abia ai venit si te dai la fetele de pe forum ? :roll:

M@rmota06.05.2006 18:14
Marmotzico, incepi sa-mi fii draga. Ce-ai fatuco cu mine, ori ti-am furat butelia? Sau ura s-a transformat in simpatie? :oops:  :oops:  :oops:

:D asta e faza zilei pentru mine ..you wish..

KroNos^06.05.2006 18:14
Avem nevoie de un psiholog.......

E mare nevoie de un psiholg si de un antrenor.

Gigi a decalrat ca arbitrii sunt de vina ca am pierdut si ca nu o sa schimbe nimic la echipa deci se pare ca n-o sa-l dea afara pe Olaroiu.

Anul trecut daca nu ar fi fost dat afara Zenga n-am fi luat titlul.Tzin minte meciurile cu Otzelul si Natzional, de anul trecut, in care nu am avut nici o ocazie.

Daca Steaua continua asa n-avem sase sa terminam pe locul 2 care ne duce in UEFA. Daca o sa jucam asa cu Sportul si Clujul nu stiu ce o sa facem. Situatzia nu e roz deloc.

MM sigur n-a vrut sa-l aduca pe Olaroiu dar Gigi e priten cu Oli si daia la adus. "Prietenul la nevoie se cunoaste!" Si cum Oli a fost dat afara de la Timisoara ce a zis Gigi "Hai sa-l iau eu de bun."

Inaintea meciului retur cu Betis Gigi a spus ca Olaroiu o sa stea multa vreme la Steaua chiar daca nu ia Cupa UEFA si nici campionatul. Sper sa nu se tzina de cuvant.

marcher06.05.2006 18:15
 Nimic nu e inca pierdut.

Forza Steaua!

:lol: :lol: :lol: Da-ti seama la bautura. Rapidu e pe primul loc, intr-un clasament virtual, chiar daca aliatii din bacau nu va fac probleme

Agy_2306.05.2006 18:15

1.rapid

2.sportul

3.Steaua

rapid castiga cupa.

1.sportul

2.rapid

3.Steaua

rapid castiga cupa

Ii rog frumos pe cei care sunt in masura sa imi raspunda. In cazul variantelor de mai sus , cine merge in Cupa UEFA?

Sper sa nu ajungem pe locul 3 , dar pun raul inainte

va rog sa imi raspundeti

marcher06.05.2006 18:16
Marmotzico, incepi sa-mi fii draga. Ce-ai fatuco cu mine, ori ti-am furat butelia? Sau ura s-a transformat in simpatie? :oops:  :oops:  :oops:

:D asta e faza zilei pentru mine ..you wish..

Nu-i nimic, asa sant primii fiori ai dragostei :lol: :lol: :lol:

marcher06.05.2006 18:17

agy, Dinamo nu-i p-acolo?

Agy_2306.05.2006 18:19
agy, Dinamo nu-i p-acolo?

din pacate pentru tine , nu este

marcher06.05.2006 18:20
Marcher puiule, abia ai venit si te dai la fetele de pe forum ? :roll:

Daca m-ai vedea ti-ar trece de-a ma face puisor. Sant ditamai talanul, vopsit in alb si rosu :lol: :lol:

Bogdan4Steaua06.05.2006 18:21
1.Rapid

2.sportul

3.Steaua

Rapid castiga cupa.

1.sportul

2.Rapid

3.Steaua

Rapid castiga cupa

Ii rog frumos pe cei care sunt in masura sa imi raspunda. In cazul variantelor de mai sus , cine merge in Cupa UEFA?  

Sper sa nu ajungem pe locul 3 , dar pun raul inainte

va rog sa imi raspundeti

In prima varianta:

Rapid - preliminariile UCL

Sportul - Cupa UEFA

National - Cupa UEFA(finalista Cupei Romaniei joaca in UEFA daca Rapid reuseste event-ul). Aceeasi configuratie si in cazul in care Rapid nu ia Cupa Romaniei.

In cea de-a doua varianta:

Sportul - preliminariile UCL

Rapid - Cupa UEFA

Steaua - Cupa UEFA

Insa daca Rapid nu ia Cupa Romaniei, nu noi mergem in UEFA ci FC National.

waste06.05.2006 18:23

Daca esti mare, rau si musti, angajeaza-te la Borcea drept caine de paza. Hai, fara spam. Daca nu te da nimeni afara, asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi cu posturi inutile. :wink:

Forza Steaua! Forza Steaua! Forza Steaua!

Agy_2306.05.2006 18:24

multumesc Bogdan

korynna06.05.2006 18:25
Da voi stiti poanta cea mai buna? Acu santetzi sub noi :lol:
pai chiar e o poanta :lol: nu o sa fim niciodata sub voi!bucurati-va cat mai puteti...pt k Steaua o sa isi revina!!si as vrea sa stiu prin ce minune ti s-a parut tie k suntem sub voi?
marcher06.05.2006 18:27

Domnilor, va multumesc oricum pentru primire, iar faptul ca santeti extrem de galanti ma face sa-mi dau jos palaria. Sper sa rezist cu voi, iar celor care printr-un "mars" subtil m-au izgonit in groapa, le spun pe sleau ca n-am de gand sa plec. Mi-e dor de contre dure, asa, cam cum se bate alexa cu Radoi :lol: :lol: :lol:

«1101112131422»