FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«15678922»
radusteaua06.05.2006 17:00

GATA CU TITLUL MACAR UN LOC IN UEFA :?

vlad7506.05.2006 17:01

care sunt cei mai umflati jucatori din divizia A?>> acum cred ca aproape toata echipa Stelei,din pacate!!!

korynna06.05.2006 17:01

nu mai avem nici o sansa la titlu????? :cry:

clubdumonde06.05.2006 17:01
Gol anulat la Dica incorect, penalty neacordat lui Nicolita, joc ticalos permis bistritei care a dus la 2 cartonase rosii.

Da de pentalyul la faza in care Goian a lovit bara nu zice nimeni nimic?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 17:01

ce facem mah ? facem ca anul trecut ? nu se mai poate . abia am batut pe Jiul is acum ne bate Bistrita . Din Steaua Romaniei am ajuns VAZRA. Oli pleaca . Asta antrenor? eu cred ca antrenorul e demoralizat pshihic nu jucatorii . Sanse la titlu avem . avem

Flaviu8606.05.2006 17:01

comentatorii de la national carbotv au fost chiar jalnicii,eu unul am dat teveul p mute si m-am uitat mai departe la meci

n-avem decat sa speram la rezultate favorabile, noua, in meciurile de maine,mai ales Farul

clubdumonde06.05.2006 17:02
GATA CU TITLUL MACAR UN LOC IN UEFA  :?

In ritmul asta nici UEFA nu o mai prindem.

Sper doar sa-l dea afara pe 0Oli

Dj06.05.2006 17:02

:cry: :cry: :cry: imi e teama k pierdem campionatul

forever_STEAUA06.05.2006 17:02

@Motanu D

Ba da ne-a furat! Si orice ai zice, in momentul asta nu prea mai conta cum joaca echipa important era fiecare gol. Si cand ti se refuza doua goluri atunci nu mai ai ce sa le ceri. Asteptam sa se trezeasca jucatorii... au incercat dar daca joci contra 11+ 'nspe "adversari" chiar nu au ce sa mai faca. Asta este! Daca ai ascultat emisiunea lui Gabi Safta ti-ai dat seama la ce ma refer. "A fost viciere de rezultat"! Si nu zis-o Gabi.

Motanu D06.05.2006 17:02

Hai sa nu-i felicitam inca pe rrapidisti pentru titlul 4. Inca mai avem sanse.

Gigi ia masuri! :!: :!: :!:

vlad7506.05.2006 17:02

Asa scapa jucatorii tot timpul..a fost vina arbitrilor!cum Dumnezeu se rezolva problema daca nu-si recunosc defectul??

I.N.Money06.05.2006 17:02

Hai ca noi nu suntem Rapid,sa ne plangem de arbitraj..daca echipa joaca asa nu meritam penalty-uti milogite.

Flaviu8606.05.2006 17:03

poate ar trebui din nou un "soc" la echipa. la fel cum s-a intamplat anul trecut...poate macar asa...

Ayrton06.05.2006 17:04

Putem sa spunem adio campionatului! Nu cred ca rapidu va mai pierde vreun punct pana la final! Iar noi jucam de parca nu am vrea sa luam acest campionat! Acest retur parca e tras la indigo dupa cel de anul trecut... Dupa eliminare am avut o cadere care ne putea costa campionatul, iar anul asta cred ca il vom pierde. Nu cred ca Olaroiu e singurul vinovat, anul trecut nici Zenga nu a reusit revitalizarea dupa pierderea calificarii. Vinovatii trebuie cautati mai sus, cei care nu au inteles ca o echipa mare se formeaza cu cel putin 25 de jucatori de valoare! Noi avem tot lotul de 19 jucatori! GG vrea spectacol cu multe goluri,dar atunci cand ai doar 2 atacanti de meserie, ce pretentii sa ai...

Asta este de fapt adevaratul motiv pentru care a plecat Protasov! Lipsa unor "rezerve" valoroase si a unei strategii de investitii consistente si pe termen lung!

Stryker06.05.2006 17:04

PISHAM-AS PE EA DE Bistrita SI PE JIOGODIA DE ARBITRU TUSIER CARE A DAT OFFSIDE CAND A SCAPAT Dica SINGUR CU PORTARUL!

IMI VINE SA MOR DE OFTICA CAND MA GANDESC CA IN MOMENTUL DE FATA, NU MAI AVEM PRIM PLANUL SPRE TITLU,CE MAI POT SA ZIC, NU AVEM ATAC,Iacob E PE DINAFARA, NU AVEM PLAYMAKER, NU AVEM NOROC SI NU AVEM ANTRENOR!!!

Dumnezeu CU MILA, CA IN RITMUL ASTA NU PRINDEM NICI LOCUL 2...

vlad7506.05.2006 17:04

va fi un mare soc la echipa..isi da TARICEANU demisia!!!..sa vezi soc!

Motanu D06.05.2006 17:05

Asta cu arbitrii e prea de tot. Nu vreau sa ma cert cu voi dar este penibl sa ceri penaltiuri cand joci jalnic.

Eu vreau ca Steaua sa joace fotbal nu sa traiasca din mila arbitrilor sau sa faca blaturi cu Gloria.

Iar cand echipa NU joaca fotbal nu-mi mai pasa de rezultat. Chiar daca Serea ne dadea 3 penaltiuri inventate asta nu spala rusinea provocata de joc !

clubdumonde06.05.2006 17:05

Bai 0Oli nu are nici o treaba cu meseria de antrenor.

Il tine pe oprita 80 de min in teren sa nu faca nimic. Il joaca titular pe Bostina ca sa nu joace nimic. Il baga pe Cristocea in min 80?

Ce MM ne face asta ma? Bine i-a zis Iancu

DTP-Ludacris06.05.2006 17:05
poate ar trebui din nou un "soc" la echipa. la fel cum s-a intamplat anul trecut...poate macar asa...

Poate ,pleaca nenorocitul de Oli

I.N.Money06.05.2006 17:06

JJ a plecat nervos,sa vedem ce urmeaza..s-ar putea sa avem o surpriza in seara asta...

waste06.05.2006 17:06
comentatorii de la national carbotv au fost chiar jalnicii,eu unul am dat teveul p mute

Si eu l-am dat pe mute :D Spun ca inca nu e nimic pierdut. Nu castiga cioara toate meciurile ramase. Titlul se joaca.

Motanu D06.05.2006 17:06
Nu cred ca Olaroiu e singurul vinovat, anul trecut nici Zenga nu a reusit revitalizarea dupa pierderea calificarii. Vinovatii trebuie cautati mai sus, cei care nu au inteles ca o echipa mare se formeaza cu cel putin 25 de jucatori de valoare! Noi avem tot lotul de 19 jucatori! GG vrea spectacol cu multe goluri,dar tunci cand ai doar 2 atacanti de meserie, ce pretentii sa ai...  

Asta este de fapt adevaratul motiv pentru care a plecat Protasov! Lipsa unor "rezerve" valoroase si a unei strategii de investitii consistente si pe termen lung!

Auici ai perfecata dreptate. Avem un manager catastrofal pe care toti il lauda ca e mare Stelist ! Aici e problema ! Adevarata problema a Stelei !

vlad7506.05.2006 17:06

bai ce ne-au furat turcii frate!!!! parca si rusii la un moment dat!!!!...si PSD se pare!..lista e lunga,sa conntinuu??..

I.N.Money06.05.2006 17:08

Radoi dus de urgenta la Spital,conform Pro TV !!

clubdumonde06.05.2006 17:08

Poate ,pleace nenorocitul de Oli

Doamne ajuta!!

P.S. Si Cartu e mai bun decat el.

Sa vina Grigoras

«15678922»