FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«123422»
ovi66605.05.2006 11:37

nu sunt de acord ca dc pierdem nu luam campionatul. pt ca nu cred ca rapid va bate tot, de-acum incolo.

si nici ca nu am merita campionatul dc pierdem sambata. ce? rapid il merita? in tur au fost pe nicaieri. Dinamo? ei sunt pe nicaieri de mult timp. :) Sportul Studentesc?... ar fi o chestie, da' nu cred. au o mentalitate de genul "tragem linie la final si vedem ce-a iesit" (ca si rapidu'). nu frate! iti propui sa castigi, si castigi! asta insemna sa fii un invingator, nu?

asa ca tot Steaua va fii campioana! greu, ca si anul trecut, dar tot noi vom fii invingatori. dar anul asta trebuie sa mergem si in Liga Campionilor, altfel degeaba tot castigam campionatul. dar asta e o alta discutie...

andreea_s05.05.2006 12:13
nu sunt de acord ca dc pierdem nu luam campionatul. pt ca nu cred ca Rapid va bate tot, de-acum incolo.  

si nici ca nu am merita campionatul dc pierdem sambata.

Si eu sunt de aceeasi parere! Sper totusi ca baietii sa incerece sa uite de meciul din semifinale, ca altfel... nu stiu, va fi greu.

Oricum, parerea mea este ca sambata Steaua nu va pierde meciul, oricat de afectati si suparati ar fi!

O sa vedeti!

HAI Steaua!

Kristy_Cj05.05.2006 13:39

Trebuie sa batem,avem nevoie de cele 3 pct foarte tare,nu putem rata sa pierdem titlul

ovi66605.05.2006 14:02

bineinteles, eu cred si sunt sigur ca vom bate sambata!

ovi66605.05.2006 14:07
DTP-Ludacris05.05.2006 14:56

Pai mai avem meci cu CFR,SPORTUL ...meciuri mult mai grele decat acesta...Dak nu invingem azi ..trebuie neaparat sa numai pierdem nici un punct ( in cazul in care rapid castiga si ea tot ).... :roll:

Lari_FrzSt05.05.2006 17:04

Nu mai imi dau cu parerea legat de scor ca m-am saturat. Cand zic ca batem cu 3-0, ii 1-0, cand zic cu 2, pierdem cu 4. :| Asa ca cel mai important e sa fie echipa in forma si sa castigam si cu juma`/0 numai sa fie. punct.

spre_2405.05.2006 17:39

io vreau sa castigam..nu cont cand castigam ! io atata vreau sa castigam ! si conteaza mult pt noi asta

ramonik_stelista05.05.2006 18:16

sper sa castige Steaua maine...dar dak joaca cum au jucat cu Pandurii.....sper ca jucatorii si-au revenit mai ales Carlos care nu a fost titular in meciul cu Pandurii..sper sa nu mai fak nici o gafa sambata pt ca avem nevoie de cele 3 puncte..le urez succes jucatorilor si am incredere in ei ca vor castiga.. :wink: :wink:

martanu05.05.2006 19:01

spre_23 ai dreptate ca Iacob sau Cristea nu

prea marca dar nici Oprita nu este mai breaz.

Atacul=problema. Cat despre portar parca este

riscant sa joace cu Carlos, dar nici Cernea nu

este o certitudine. Poate ar fi cazul sa-i dea

o ocazie de a juca altfel nu vom stii niciodata

daca este bun sau nu. Eu nu ma tem ca Gloria va

pune probleme in atac se vor baga cu curu' in

poarta, cu toate declaratiile lor razboinice.

Sper sa nu se mai repete episodul National cand

mercenarii aia nenorociti au jucat la rupere.

Victorie Steaua!!!!!

goliat05.05.2006 20:01

baietzi,va spun eu ca gloria nu se va baga cu curu in poarta...am asistat la un antrenamente ieri la ei si credema...vor la juca om la om in mare mare si vor incerca sa faca presing tare...undeva la mijloc...va spun,va fi un meci greu insa gloria va cadea fizic undeva in min 60 si acolo trebuie sa preseze Steaua !!!! Forza Steaua

alex_Ra205.05.2006 20:25

cred ca o sa inceapa Oli cu Bostina.

avem nevoie de cele 3 pct pt moral dar si pt a ne mentine primii in lupta pt titlu si ar fi bine dak am face si un joc bun care sa le dea incredere baietilor si sa ne duca fara prea multe emotii SPRE 23

radu_ultras05.05.2006 20:28

eu zic ca trebuie sa-i luam tare de la-nceput si daca avem putin noroc si dam un gol repede, i-am linistit de tot. cred ca rrapidul se va mai impiedica cel putin o data. pana acum au cam avut noroc (vezi meciul cu bacaul) dar si norocul asta se mai si termina....

FORZA Steaua! SPRE 23!

mariuss_d05.05.2006 20:54

Orice meci pentru Steaua este mai greu decat pentru alte echipe pentru simplul fapt ca impotriva Stelei toti joaca "meciul Sezonului ". Cat despre meciul de maine.. Sper ca vom castiga macar cu 1-0.. tot victorie se numeste.

antiantisteaua05.05.2006 20:58

Gloria Bistrita - Steaua

A fi sau a nu fi Blat :?:

Bogdan4Steaua05.05.2006 21:08
Gloria Bistrita - Steaua  

A fi sau a nu fi Blat  :?:

antiantisteaua: A fi sau a nu fi prost :?:

antiantisteaua05.05.2006 21:11
Gloria Bistrita - Steaua  

Blat = Prost :?:

Bogdan4Steaua05.05.2006 21:13
Gloria Bistrita - Steaua  

Blat=Prost=BAN :?:

antiantisteaua05.05.2006 21:16
Gloria Bistrita - Steaua  

For :?:

clubdumonde05.05.2006 21:44
Gloria Bistrita - Steaua  

Cred ca ai vrut sa spui Gloria- Rapid nu?

Ca doar nu l-o supara Tata Jean pe UTC-istul vostru!!

Sau Sabau. Nu s-ar cuveni

clubdumonde05.05.2006 21:45
Gloria Bistrita - Steaua  

Pt ca esti un prost dezgustator si un instigator.

Iar prostia se plateste

Agy_2305.05.2006 21:56

In toate meciurile de acum incolo sa jucam cum am juact cu Pandurii si sa invingem cu 1-0 . Nu m`as supara :lol: :lol: :lol:

antiantisteaua05.05.2006 22:02
Gloria Bistrita - Steaua  

Pt ca esti un prost dezgustator si un instigator.

Iar prostia se plateste

Limbajul tau suburban pe cine provoaca :?: :D

Dan_BKL05.05.2006 22:11

din cele 6 meciuri pe care le mai avem de jucat in campionat 2 sunt foarte grele

1.maine la jigodiile de Bistrita(rapid II)

2.cu sportul-alta echipa care simpatizeaza pa tziganii.

sper sa castigam maine cu gloria iar duminica constanta sa joace fotbal cu rapid pentru ca sunt sigur ca pot pleca cu cel putin 1punct de pe giulesti

(daca vor????)

oricum rusine pentru Farul si progresul

4-1 in cotroceni-pt national-cupa

4-0 la constanta-pt Farul-campionat(2 blaturi clare ca lumina zilei la diferenta de doar 3 zile dar trebuie si ei sa traiasca :lol: )

Melku05.05.2006 23:40

Pe mine ma intereseaza mai mult victoria decat jocul,asta o sa ma intereseze mai mult pana la sfarsitul campionatului.Sper sa joace cu Cristocea titular si sper ca dam multe goluri pentru ca e setea mare...

«123422»