FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1171819202122»
alexia_radoi07.05.2006 11:33
@alexia_radoi

Ar fi putut respecta Steaua jucand in primul rand pentru ei. Fair play. Asta stii ce e? Trebuiau sa joace cu Steaua nu cu contracanditata la titlu a zburatoarelor sau a potailor. Asta inseamna RESPECT.  

Dar se pare ca pe tine te-a umplut de respect jocul bistritenilor.

PS: invata sa citesti printre randuri...

in primu rand...te-ar fi consolat daca gloria ar fi ratat penalty si apoi ne-ar fi lasat sa inscriem?(vezi bacau in tur)sau daca am fi jucat ca in meciu cu Betis?..i-am fi batut clar...si am fi castigat triumfal titlul 23

in al doile rand ...nu putem spune ca gloria a jucat pentru rapid din moment ce i-a invins pe acestia in tur...pur si simplu au jucat pentru ei...

razvan198307.05.2006 11:34
Atunci felicitari rapidului pentru event si hai sa ne pregatim de Cupa UEFA !

daca mai terminam si pe 2 :?

Sper sa stai acasa la meciul urmator si sa te uiti la telenovele ca vad ca la fotbal pur si simplu nu te pricepi. Sau probabil tii cu alta echipa si ne faci noua nervi aici pe forum. Draqu am ajuns sa-mi fac mai multi nervi de ce citesc pe forum decat de un rezultat negativ al echipei.

forever_STEAUA07.05.2006 11:50
@alexia_radoi

Ar fi putut respecta Steaua jucand in primul rand pentru ei. Fair play. Asta stii ce e? Trebuiau sa joace cu Steaua nu cu contracanditata la titlu a zburatoarelor sau a potailor. Asta inseamna RESPECT.  

Dar se pare ca pe tine te-a umplut de respect jocul bistritenilor.

PS: invata sa citesti printre randuri...

in primu rand...te-ar fi consolat daca gloria ar fi ratat penalty si apoi ne-ar fi lasat sa inscriem?(vezi bacau in tur)sau daca am fi jucat ca in meciu cu Betis?..i-am fi batut clar...si am fi castigat triumfal titlul 23

in al doile rand ...nu putem spune ca gloria a jucat pentru Rapid din moment ce i-a invins pe acestia in tur...pur si simplu au jucat pentru ei...

E ultimul raspuns pe care ti-l dau....

Joaca tu toate meciurile ca in cel cu Betis... Te tine? Acolo Jouaqin (sau cum draq s-o scrie) si-a vazut cartonasul rosu cand l-a palmuit pe Dica!

In minutul 78, Dica a reluat cu capul, Albut a prins, dar s-a izbit intentionat de Victoras Iacob. Atacantul a cazut la pamint, de unde a avut o iesire nervoasa, lovindu-l cu piciorul pe Albut. S-a iscat un meleu, bistriteanul Negrean lovindu-l cu pumnii pe la spate pe Radoi. Capitanul Stelei s-a infuriat si l-a imbrincit si el pe atacant

Poate intelegi acum faza cu respectul.

Draga mea, ai auzit de reciprocitate? Tu daca faci ceva pentru tine, calci in picioare tot? La tine scopul scuza mijloacele? Esti de acord cu jocul "la oase"?

E ultimul raspuns pe care ti-l dau....

Care penalty sa il fi ratat? Cand am scris eu ca mi-as fi dorit sa ne lase sa inscriem? Am inscris noi, cei care nu au fost de acord erau altii...

Echipa asta e mare pentru ca joaca FOTBAL! Incearca alt domeniu... poate te pricepi mai bine... Cum zicea Razvan... poate telenovelele sunt o solutie!

godfroid07.05.2006 12:55

Nervosilor.....acum poate ne intelegeti pe noi, pe rapidisti de ce eram asa revoltati dupa meciul cu Bacaul. De ce era asa nervos Razvan. Atunci va dadeati toti rotunzi si ne explicati ca nu-i normal asa comportament. Vedeti ce frustrant e sa simti cum o echipa de 2 lei joaca cu tine ca si cand ar fi ultimul meci din viata lor?? Asa a fost si in Giulesti cu Bacaul. Daca Gloria a jucat pentru noi, sau pentru Dinamo, la fel si Bacaul pentru voi. Cum voi abia asteptati meciul nostru cu Bistrita, asa si noi asteptam sa va vedem cu "razboinicii" de la Bacau.

Oare unde sunteti acum, aia de il puneati la zid pe Razvan dupa iesirile nervoase de-atunci?? Vi se pare normal comportamentul "marilor" fotbalisti stelisti?? E jenant. Si asta nu e decat din cauza conducatorilor. Ce poate sa invete Radoi, cand "nasul" isi injura si-si bate toti adversarii, cand MM loveste spectatorii....

O s-ajungeti sa va omorati intre voi. Parc-ati fi in jungla. Mai controlati-va!!

fuzy07.05.2006 13:09

din pacate am tras un semnal de alarma saptamana trecuta dupa meciul Pandurii...

AVEM MARI PROBLEME LA FINALIZARE!!!

ganditi-va ca nu suntem in cea mai rea situatie din lume... avionul rosh-albastrilor se putea prabushi! ce faceam atunci? no more Steaua... voi realizati?

nu spun ca este bine ca am pierdut dar nu avem ce face... asta e... s-a intamplat... suntem suporteri adevarati, nu suntem dinamovisti!

despre arbitru...

sunt 2 echipe care ne vor raul in campionat... arbitrul ala infect este arbitru dinamovist... dar nu m-ar mira sa fii fost opera rapidistilor...

vina noastra...

am avut si noi vina noastra, la finalizare in special dupa cum am mai spus... am ratat o gramada de ocazii... cred ca Oli trebuie sa antreneze jucatorii in faza de 1 la 1 cu portarul

despre antrenor

NU!!! Oli nu trebuie schimbat!!!

FORZA Steaua!!!

O IUBIRE ROSH-ALBASTRA!!!

forever_STEAUA07.05.2006 13:13
Nervosilor.....acum poate ne intelegeti pe noi, pe rapidisti de ce eram asa revoltati dupa meciul cu Bacaul. De ce era asa nervos Razvan. Atunci va dadeati toti rotunzi si ne explicati ca nu-i normal asa comportament. Vedeti ce frustrant e sa simti cum o echipa de 2 lei joaca cu tine ca si cand ar fi ultimul meci din viata lor?? Asa a fost si in Giulesti cu Bacaul. Daca Gloria a jucat pentru noi, sau pentru Dinamo, la fel si Bacaul pentru voi. Cum voi abia asteptati meciul nostru cu Bistrita, asa si noi asteptam sa va vedem cu "razboinicii" de la Bacau.

Oare unde sunteti acum, aia de il puneati la zid pe Razvan dupa iesirile nervoase de-atunci?? Vi se pare normal comportamentul "marilor" fotbalisti stelisti?? E jenant. Si asta nu e decat din cauza conducatorilor. Ce poate sa invete Radoi, cand "nasul" isi injura si-si bate toti adversarii, cand MM loveste spectatorii....  

O s-ajungeti sa va omorati intre voi. Parc-ati fi in jungla. Mai controlati-va!!

Ia-ti zborul!

Motanu D07.05.2006 13:19

Ai si tu dreptatea ta in ceea ce zici aici. O singura intrebare: pe voi v-a furat arbitrul in meciul de care pomeneai ?!

fuzy07.05.2006 13:41

voi va amintiti ultima oara cand rapizii au fost furati de arbitrii? eu nu! noua ni s-a anulat golul in confruntarea directa din Cupa UEFA... acum iar am fost privati de un penalty si de un gol perfect valabil... hehhee... sa fie asta o coincidenta? nu prea cred... Oli avea dreptate... hotii striga hotii! rapidul fura campionatul... rushine, rushine, rushine sa va fie!!!

godfroid07.05.2006 13:53
Ia-ti zborul!

Esti demn de tot dispretul!! Daca n-ai alte argumente...

O singura intrebare: pe voi v-a furat arbitrul in meciul de care pomeneai ?!

Eu nu stiu daca ai vazut meciul. Nu nu ne-a furat arbitrul. Dar 9 cartonase galben, majoritatea pentru trageri de timp, ce-ti spun?? 4 jucatori de la Bacau au luat galben pentru aceeasi faza. La repunerile de la 16m schimbau de fiecare data jucatorul ca sa poata sa ia cartonas.

rapidul fura campionatul

:lol: :lol:

Deveniti penibili. Mai bine va uitati la echipa voastra care nu joaca nimic. Nu va fura mah nimeni...pur si simplu jukati slab. Nu mai aruncati vina asupra altora. Ce furam noi?? Sa-ti amintesc rezultatele directe??

forever_STEAUA07.05.2006 14:09

@godfroid

asta o spune suporterul unei echipe care behaie ...

Ati avut la dispozitie doua meciuri in care puteati sa va demonstrati super , euro , mega valoare... Ce ati demonstrat? Ca ati scos de doua ori mingea din plasa ... Si ati bagat-o o data datorita greselilor noastre... Bulan ca de obicei....

Astept sa imi spui ca v-am eliminat fara sa va batem... Pai razvanelusu' nu l-a intrebat pe taticu' ce se intampla la 1-1 acasa? Si daca si tu esti de acord ca regulamentul UEFA nu e corect... atunci voi ati fi zburat in optimi... Ca tot pe golul din deplasare v-ati calificat....

Daca pe tine e mai important meciul din campionat decat sfertul de Cupa UEFA, inseamna ca si tu te limitezi la mai putin la fel ca echipa zburatoarelor.

Hai pa!

Si cu "mah" sa vorbesti cu maica-ta , cu prietenii tai, sau cu cine draq te-a invatat sa folosesti expresiile de genu'...

Cauta-ti ceva mai bun de facut , OK?

IL_Diablo07.05.2006 14:14
Deveniti penibili. Mai bine va uitati la echipa voastra care nu joaca nimic. Nu va fura mah nimeni...pur si simplu jukati slab. Nu mai aruncati vina asupra altora. Ce furam noi?? Sa-ti amintesc rezultatele directe??

Cata frustare stransa in atatia ani! Curge peste tot! Peste toti burtosii negri care umplu giulestiul. Ce rabufnire cand in sfarsit Rapid pare ca iese din mediocritate. Pare doar... istoria voastra de 2 lei spune totul. Nu existati decat cu gura. La fel ca si Poli Timisoara. Da-ti din gura de cand v-ati infintat. Sa amintesti rezultatele directe? Care? Spune. Cat de incantati sunteti ca a-ti batut o echipa daramata psihic. Cat de adevarate au fost bannerele galerie noastre. O satra care traieste doar ca sa ne urasca pe noi. Inca o data mandru ca sunt STELIST. Voi nu existati prietene. Nu a-ti facut nimic pentru fotbalul nostru. Niciodata. Decat sa il manjiti cu personaje precum marrian rrada. Altceva? Performante? Mandrie? Victorii rasunatoare? Suporteri multi... zero la tot. O gasca de tzatze frustrate care stau zi de zi dupa fundul Stelei si privesc si ravnesc. A-ti vrea si voi sa va bucure echipa voastra la fel. O veste proasta. Nu o sa va ridicati niciodata peste nivelul de satra.

godfroid07.05.2006 14:25
@godfroid

asta o spune suporterul unei echipe care behaie ...

Ati avut la dispozitie doua meciuri in care puteati sa va demonstrati super , euro , mega valoare... Ce ati demonstrat? Ca ati scos de doua ori mingea din plasa ... Si ati bagat-o o data datorita greselilor noastre... Bulan ca de obicei....

Astept sa imi spui ca v-am eliminat fara sa va batem... Pai razvanelusu' nu l-a intrebat pe taticu' ce se intampla la 1-1 acasa?  Si daca si tu esti de acord ca regulamentul UEFA nu e corect... atunci voi ati fi zburat in optimi... Ca tot pe golul din deplasare v-ati calificat....

Daca pe tine e mai important meciul din campionat decat sfertul de Cupa UEFA, inseamna ca si tu te limitezi la mai putin la fel ca echipa zburatoarelor.

Hai pa!

Si cu "mah" sa vorbesti cu maica-ta , cu prietenii tai, sau cu cine draq te-a invatat sa folosesti expresiile de genu'...

Cauta-ti ceva mai bun de facut , OK?

Tu dai lectii de comportament?? Cine a jignit?? Eu sau tu??

Am zis eu sau cineva ca nu e normala regula golului marcat in deplasare?? De unde scorniti toate astea?

N-a zis nimeni c-ar fi mai important meciul de campionat. Atata am spus ca n-are rost sa gasiti alti vinovati in afara de voi insiva. Echipa nu merge si asta e clar. Dovada ca v-am batut clar in campionat.

Nu o sa va ridicati niciodata peste nivelul de satra.

Cine jigneste??

Ati luat-o in brate p-asta cu "tiganii" si atat. Altceva?? Comportamentul conducatorilor vostri si nu numai ma face sa cred ca altii se regasesc in termenii astia "tigan", "golan", "satra".

forever_STEAUA07.05.2006 15:13

@godfroid

OFF TOPPIC: Copil crescut in intuneric, nu intereseaza pe nimeni parerea ta. Tu daca ai ceva de spus vii aici si spui in mod CIVILIZAT (desi nu sunt convinsa ca stii ce inseamna acest cuvant). Forumul asta nu a fost creat ca sa isi verse toti catelusii si toate milogii frustrarile. A

poi, n-ai tu grija de cum merge echipa noastra.

In alta ordine de idei, nu va suport , pe nici unul dintre voi, pt ceea ce ati facut dupa eliminarea noastra. Eu nu vad nici o exceptie in randurile voastre, toti sunteti o apa si un pamant.

Si mai termina odata cu discutiile pe langa subiect.

***alex***07.05.2006 15:13

Ia gandeste-te mai intai la comportamentul conducatorilor de la rapid! Ai uitat ca razvanica mai avea putin si se lua la bataie cu unul din jucatorii Bacaului?

forever_STEAUA07.05.2006 15:18

@***alex***

OFF TOPIC Nu merita... E usor pentru ei sa vada paiul din ochii altora, dar nu vad barna din ochii lor.

IL_Diablo07.05.2006 16:40
@godfroid

OFF TOPPIC: Copil crescut in intuneric.

:twisted: i like that. Copil crescut in intuneric. am cativa colegi la servici pe care abia astept sa ii strig asa. :D

gigi_oli_duckadam07.05.2006 16:55

PRobleme . Dupa ce Iasi a conds cu 0-1 s-a terminat meciul 2-1 contra lui sportul . VALEI . oricum suntem campionii . ce aveti mah ? nu mai credeti in Steaua . avem un meci minus. vom avea golaveraj mai mare ca rapid si ajuncem pe primul loc.

Forza Steaua FOTZA Steaua HEI HEI

TRup si suflet pentru culori .............

gigi_oli_duckadam07.05.2006 16:58
Ia-ti zborul!

Esti demn de tot dispretul!! Daca n-ai alte argumente...

O singura intrebare: pe voi v-a furat arbitrul in meciul de care pomeneai ?!

Eu nu stiu daca ai vazut meciul. Nu nu ne-a furat arbitrul. Dar 9 cartonase galben, majoritatea pentru trageri de timp, ce-ti spun?? 4 jucatori de la Bacau au luat galben pentru aceeasi faza. La repunerile de la 16m schimbau de fiecare data jucatorul ca sa poata sa ia cartonas.

rapidul fura campionatul

:lol: :lol:

Deveniti penibili. Mai bine va uitati la echipa

voastra care nu joaca nimic. Nu va fura mah nimeni...pur si simplu jukati slab. Nu mai aruncati

vina asupra altora. Ce furam noi?? Sa-ti amintesc rezultatele directe??

ba uratule nu mai zii de Steaua ca v-a eliminat si atii plans ca bebelusii. WAAAA !!!! ne-a eliminat Steaua din sfetruri . WAAA !! :cry: :cry: . LOL sunteti VARzA :lol: :D

I.N.Money07.05.2006 17:16

S-a ingrosat gluma..am picat pe 3,si s-ar putea sa picam pe 4 !!!

Kristy_Cj07.05.2006 17:20

Lasand deoparte ca Oli e varza se incearca un complot politic impotriva la Steaua...Tariceanu si Voiculescu si alti capi di tuti capi vazand cresterea in sondaje al lui Gigi in politica datorita acestei echipe incerca sa o scoata pe rapid campioana(presedintele FC National Iacov avertizeaza)...prin echipa de blatisti si securisti alias Dinamo 2=gloria si vor mai fi...singuri impotriva mafiei

***alex***07.05.2006 17:33
PRobleme . Dupa ce Iasi a conds cu 0-1 s-a terminat meciul 2-1 contra lui sportul . VALEI . oricum suntem campionii . ce aveti mah  ? nu mai credeti in Steaua . avem un meci minus. vom avea golaveraj mai mare ca Rapid si ajuncem pe primul loc.  

Forza Steaua FOTZA Steaua HEI HEI  

TRup si suflet pentru culori .............

Degeaba avem golaveraj mai bun ca ei, la sfarsit conteaza meciurile directe!

MihaiM07.05.2006 17:36

@godfroid si alti speriati de sorta ca el sa nu uite ca atat vreme cat balaurul care le e acum antrenor a dedicat titlul din 98 tuturor anti-stelistilor, n-are de ce sa sufere ca 5 mil de suporteri sunt impotriva lor si-i urasc asa cum uraste leul capusele din blana. Sa ne scuteasca de lectii de orice fel unul pentru care performanta este ca grindina in desert si pentru care singurele satisfactii sunt bagatul in seama cu suporterii adevarati ai unei echipe adevarate. Indiferent ce se va intampla,nimic nu va spala rusinea rromilor de a fi dati afara din UEFA tocmai de Steaua,iar un eventula titlu nu ar face decat sa arate adevarata avaloare a unei echipe formata din mercenari dinamovisti, anume un titlu la 20 de ani. Treaba e ca de fapt si de drept urla ciuda in voi ca deschideti televizorul si nu vedeti decat Steaua si la fotbal si la ahndbal si la hochei si la rugby si la polo si refulati ca WC-urile infundate. Eu nu zic sa nu refulati insa faceti-o in haznau vostra din giulesti nu aici

andreea_s07.05.2006 17:53

Iubesc Steaua de mic copil, am sa fiu langa ei indiferent dc vor lua titlul sa nu, indiferent de ce se va intampla. Insa, cu tot respectul, ceea ce au facut Radoi si Iacob... nu mi se pare normal, chiar daca au fost suparati, chiar dc au fost nedreptatiti.

Ce-ar fi dc toti am proceda la fel atunci cand trecem prin perioade grele? Nu e bine bine oameni buni ce se intampla, nu e bine deloc.

Parerea mea ca ar trebui sa se angajeze un psiholog pt baieti, poate asa vor reusi sa depaseasca aceasta perioada nefasta pt ei.

INTOTDEAUNA LANGA Steaua!

DTP-Ludacris07.05.2006 17:58

Daca am fi avut un psiholog ,sau Oli tinea o discutie serioasa cu ei..nimic nu s-ar fi intamplat !

PS : HAI Farul...e inca 0-0 in giulesti :lol:

M@rmota07.05.2006 18:21

Hai Farul ca se poate 8)

«1171819202122»