@alexia_radoi
Ar fi putut respecta Steaua jucand in primul rand pentru ei. Fair play. Asta stii ce e? Trebuiau sa joace cu Steaua nu cu contracanditata la titlu a zburatoarelor sau a potailor. Asta inseamna RESPECT.
Dar se pare ca pe tine te-a umplut de respect jocul bistritenilor.
PS: invata sa citesti printre randuri...
in primu rand...te-ar fi consolat daca gloria ar fi ratat penalty si apoi ne-ar fi lasat sa inscriem?(vezi bacau in tur)sau daca am fi jucat ca in meciu cu Betis?..i-am fi batut clar...si am fi castigat triumfal titlul 23
in al doile rand ...nu putem spune ca gloria a jucat pentru Rapid din moment ce i-a invins pe acestia in tur...pur si simplu au jucat pentru ei...
E ultimul raspuns pe care ti-l dau....
Joaca tu toate meciurile ca in cel cu Betis... Te tine? Acolo Jouaqin (sau cum draq s-o scrie) si-a vazut cartonasul rosu cand l-a palmuit pe Dica!
In minutul 78, Dica a reluat cu capul, Albut a prins, dar s-a izbit intentionat de Victoras Iacob. Atacantul a cazut la pamint, de unde a avut o iesire nervoasa, lovindu-l cu piciorul pe Albut. S-a iscat un meleu, bistriteanul Negrean lovindu-l cu pumnii pe la spate pe Radoi. Capitanul Stelei s-a infuriat si l-a imbrincit si el pe atacant
Poate intelegi acum faza cu respectul.
Draga mea, ai auzit de reciprocitate? Tu daca faci ceva pentru tine, calci in picioare tot? La tine scopul scuza mijloacele? Esti de acord cu jocul "la oase"?
E ultimul raspuns pe care ti-l dau....
Care penalty sa il fi ratat? Cand am scris eu ca mi-as fi dorit sa ne lase sa inscriem? Am inscris noi, cei care nu au fost de acord erau altii...
Echipa asta e mare pentru ca joaca FOTBAL! Incearca alt domeniu... poate te pricepi mai bine... Cum zicea Razvan... poate telenovelele sunt o solutie!