FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - STEAUA 1-0

«1131415161722»
gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:03

sincer eu asi vrea un 4 2 4 dar problema este ca ne mai trebuie un atacant la Steaua . 4 2 4 e asa :

Portar

Fudas fundas fundas fundas

Mijlocas Mijlocas

Atacant Atacant

Atacant Atacant

Agy_2306.05.2006 20:03
DE CE SUNTETI MAH ASA? LUAM CAPIONATUL  . formatia urmatoare:

Carlos  

Marin     Ghionea      Goian        Nesu

Nicolita        Paraschiv         Lovin        

Iacob           Dica            Oprita

da atunci cine mah ? pe cine mai avem? eu zic pt meciul de la Cluj . Lovin e bun a jis si Gigi . La boro a fost bun Nesu e bun e Rapid . a obtinut hands-ul ala . Si daca vrei sa stii Oli e cel mai prost antrenor . el nu poate fi asemanat nici cu un bebelus .

Cum Doamne iarta`ma sa iei campionatul cu Nesu , Lovin si Oprita in echipa frate . Ori esti orb , ori n`ai nici o treaba cu fotbalul. Daca ai fi antrenor la Steaua(Doamne fereste) , sigur nu s`ar face diferenta intre tine si 0la ROIU.

Pe Ogararu nu il sti? In locul obositului de Oprita mai bun ar fi Cristea , iar pe Cristocea vad ca l`ai uiatat.ce sustinator mai esti , nici echipa nu o sti prea bine :?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:04

nu prea merge pe forum sa arat cum e 4 2 4 pt ca nu ma lasa forumul :D

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:04

nu prea merge pe forum sa arat cum e 4 2 4 pt ca nu ma lasa forumul :D

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:07

pe Ogararu il stiu da nu prea mia placut la meciul cu boro . Iar pe Cristocea l-asi baga in locul lui Lovin in min 30 . SI daca luam gol il Bag be Ogararu care ataca si el . Ca e fundas atacant . Dar forumla de incepere ar fi asta . Asa cred pt ca nu poti incepe un meci ASA atacant deodata . Oricum din a 2-a repriza il bagam cel putin pe Cristocea si Cristea. Cristea in locul lui Oprita . Nu poti sa incepi un meci imediat cu 7 atacanti pe teren . ok ?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:08

si asa fac cele 3 schimabari :D

cANAL06.05.2006 20:09

Si dak Oprita da 2 goluri ce faci?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:10

Da cand Oprita i-a dat pasa aia lui Nicolita le meciul cu rapid? atunci cred ca iti venea sa il inbratisezi.

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:11

daca da 2 goluri oricum il schimb ca e obosit (daca da 2 goluri in 10 , 15 , 20 , 25 ,30 min atunci il las cam pana in minutul 65

marcher06.05.2006 20:12
ok deci tocmai a dat la Realiatatea . Iacob a dat cu pumnul in geam in minutul 80  taindu-si venele , iar Radoi a dat cu pumnul in geam la finalul meciului taindu-si venele si un tendon . Nu va mai juca 2 saptamanii  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

De unde se vede ca fotbalistrii vostri au materie cenusie cam putina, iar cea pe care o au o folosesc la automutilare :lol: :lol: :lol:

Stai tu linistit...mai bine ti-ai vedea de echipa ta..ia vezi in ce culori le mai asortatzi mashinile?

Par nelinistit? :roll:

cANAL06.05.2006 20:12

Nu inteleg ce vrei sa spui u ai zis ca il bagi pe Cristea in locul lui Oprita si eu ti-am zis ca dak Oprita da 2 goluri ce faci il mai scoti?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:12

eu nu asi fii ca Oli la 2-0 sa renunt la atac . asa ca nu am sa scot toti atacantii . Si daca vrei sa stii nu m-am gandit daca sa il bag pe Ochirosii in locul lui Oprita . :?:

Agy_2306.05.2006 20:13

gigi_oli_duckadam ce varsta ai? Ma scuzi ca intreb

cANAL06.05.2006 20:14
daca da 2 goluri oricum il schimb ca e obosit (daca da 2 goluri in 10 , 15 , 20 , 25 ,30 min atunci il las cam pana in minutul 65

:lol: :lol: :lol: :lol: Cati ani ai?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:14

adica daca da oprita 2 goluri in 30 min il las cam pana in minutul 65 , 70 apoi il schim pt ca e obosit si il bag pe Ochirsii sau Cristea :!:

DTP-Ludacris06.05.2006 20:15

Da...e cat se poate de clar,ne trebuie un psiholog si la nivelul suporterilor :lol:

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:15

daca nu va place cum zic eu schimabti voi ce am zis . Formatia si tot . I-a mai lasa-ma in pace . Ma intrebi cati ani am pt ca crezi ca is mic si zic tampenii pe site

Bogdan4Steaua06.05.2006 20:16
ok deci tocmai a dat la Realiatatea . Iacob a dat cu pumnul in geam in minutul 80  taindu-si venele , iar Radoi a dat cu pumnul in geam la finalul meciului taindu-si venele si un tendon . Nu va mai juca 2 saptamanii  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

De unde se vede ca fotbalistrii vostri au materie cenusie cam putina, iar cea pe care o au o folosesc la automutilare :lol: :lol: :lol:

Marcher, BAN nu se ia numai pentru injuraturi. Incearca sa nu mai jignesti fotbalistii altor echipe. Data viitoare ti-ai luat zborul....definitiv!

cANAL06.05.2006 20:16
adica daca da oprita 2 goluri in 30 min il las cam pana in minutul 65 , 70 apoi il schim pt ca e obosit si il bag pe Ochirsii sau Cristea   :!:

Asta am inteles-o faza cu Oprita cu imbratisatul nu o intelegeam ce legatura avea cu ce te-am intrbat eu

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:19

pai eu nu am vazut ca ai postat ca m-am uitat ca ai scris ca Oprita nu e bun si am inecput sa postez un raspuns . Si nu am vazut ce m-ai intrebat . Ca eu scriam :!: :!: . Si am vrut sa zic ca Oprita la meciul cu Rapid a dat o pasa excelenta lui Banel Nicolita care a dat gol . Am zis ca iti venea cred sa il inbratisezi cand ai vazut ce pasa a dat

Agy_2306.05.2006 20:20
daca nu va place cum zic eu schimabti voi ce am zis . Formatia si tot . I-a mai lasa-ma in pace . Ma intrebi cati ani am pt ca crezi ca is mic si zic tampenii pe site

Eu nu schimb formatia ca oricum as face`o degeaba. Si ...nu mai e nevoie sa imi spui cati ai ani ; am inteles ; probabil ai pana in 14 ani si ai inceput sa intelegi si tu fotbalul de pe la 10 . Dar ce pretentii sa am de la tine atunci cand nici macar Big 0li nu prea stie ce face la echipa

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:20

Marcher, BAN nu se ia numai pentru injuraturi. Incearca sa nu mai jignesti fotbalistii altor echipe. Data viitoare ti-ai luat zborul....definitiv!

NU vrem dinamovistii pe site
gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:21

Eu nu schimb formatia ca oricum as face`o degeaba. Si ...nu mai e nevoie sa imi spui cati ai ani ; am inteles ; probabil ai pana in 14 ani si ai inceput sa intelegi si tu fotbalul de pe la 10 . Dar ce pretentii sa am de la tine atunci cand nici macar Big 0li nu prea stie ce face la echipa

da tu stii ?

gigi_oli_duckadam06.05.2006 20:23

da tu stii ?

si nu am inceput sa inteleg fotbalul de la 10 ani . asa ca ma lasi? sunt stelist . DA? daca stelistii se cearta intree ei asa pai daca eram rapidist sau dinamovist ce faceai :?:

cANAL06.05.2006 20:24

Ce conteaza cat stie ce stie de unde stie ca oricum nu facem noi echipa fiecare isi spune o parere.

«1131415161722»