0-0 ![]()
Forza Steaua!!!
0-0 ![]()
Forza Steaua!!!
Ba frate astia ma omoara!nu mai suport....
cand ii vad fata aia de om linistit a lui Olaroiu innebunesc... de parca e firesc sa nu dam gol la noi acasa unor retrogradati, pastele ma-sii de viata...
ce mama dracu se intampla? parca e un blat nereusit...
astia chiar nu vor sa-si revina?
si ma bucur ca joaca Cernea, Carlos "merita" o pauza.
Orice ar fi trebuie jucata "cartea atacului", nu ne putem permite inca un egal.. ca sa nu zic mai mult...
Putina concentrare la finalizare .. si totul va fi OK.
Forza
P.S. care imi spune unde as putea asculta macar meciul pe net, ca sa nu cer prea mult in cazul unei vizionari ![]()
tare curios sunt cum o sa se termine meciul asta, atacam ca niste bezmetici da nu se finalizeaza, poveste veche.
o sa dam si noi un gol pana la urma, nu se poate sa ii tina norocul pe astia tot meciu
trebuie sa castigam meciul asta cu orice pret..ma bucur ca nu e Carlos in poarta are nevoie de o pauza..trebuie sa-si revina.....cate ocazii de gol am avut si nimik..INTODEAUNA ALATURI DE Steaua 8) 8)
INNEBUNESC...... Doamne, ce chin....
Nu pot sa cred ca Steaua inca nu a inscris. Daca nici pe Pandurii nu putem sa ii batem, e cam greu sa ii batem pe ceilalti daca jucatorii nu isi revin. Daca au pierdut calificarea in finala cupei UEFA nu inseamna ca acum trebuie sa piarda si campionatul. Trebuie sa-si revina psihic cat mai repede.
FORZA Steaua !!!!!! Cu Steaua pana la moarte !
foarte frumos...minutul 70 si e 0-0....echipa ma dezamageste din ce in ce mai mult... ![]()
![]()
![]()
Niste impotenti!!!! Isi bat joc de un intreg sezon..
gooool
avem 3 pcte. De joc nu pot comenta ca ma uit de 5 minute. :evil:
Goooooooooooooooooooooooooooool Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sfarsit am deschis scorul!!
Asta e! acum ne revenim..le mai dam pana la sfarsit
Forza Steaua
daca rata Banel asa la 0-0 cred ca ma imbolnaveam...
Asta e! acum ne revenim..le mai dam pana la sfarsitForza Steaua
Acuma toti cu curu-n poarta sa nu ne egaleze...
Oke Oprita!!!!! Steaua Hei,Hei
Victorie!!
off topic:
(Heerenveen 1-0
)
edit: 2-0 44 min. 8)
Oke Oprita!!!!! Steaua Hei,HeiVictorie!!
off topic:
(Heerenveen 1-0
)
edit: 2-0 44 min. 8)
U mean Oke Naicu for auto-goal. :lol:
E..hai nici chiar asa..e vad ca sunt in atac
RELAX..Devine Steaua care o stim noi..
Asa sa fie, cum zici tu... sper sa ne revenim ca ma baga in mormant genul asta de meciuri, parca imi aduc aminte de titlul din 2001 cand bateam cu 1-0 din penalty, gol bloc-notes
pfai gata..s-a terminat..am scapat de o grija :roll:
1-0 pentru moral si pentru titlul 23...
Gata, chinul nostru s-a terminat aici... sambata la Bistrita castigam cu 2-0...
...
Sa nu ne amagim, meciul a fost jalnic. Iar mie azi Olaroiu mi-a demonstrat ca e idiot !