FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg.Jiu 1-0

«1237»
Bogdan4Steaua02.05.2006 13:01

Meciul restanta cu Pandurii Tg.Jiu din etapa XX va avea loc miercuri, 3 mai incepand cu ora 20:00.

Transmis de: Antena 1

Pretul biletelor:

Tribuna 0 - 30 RON

Tribuna I - 10 RON

Tribuna II - 5 RON

Peluze - 3 RON

Biletele vor fi puse vanzare miercuri, 3 mai, ora 14:00, dupa urmatorul program:

Stadionul Ghencea 14.00 - 18.00

Stadionul Lia Manoliu din Complexul National incepand cu ora 14.00.

redandblue02.05.2006 13:09

ultima sansa de a deveni campioni...dc nu cistigam maine seara cred ca sansele la titlu se diminueaza considerabil...

dar am incredere in baieti ca se vor mobiliza si vor lua toate cele tei puncte...

si anul trecut am traversat o perioada la fel de grea si am iesit cu bine din ea...

FORZA Steaua!

P.S. sper sa fie Cernea in poarta ca totusi vreau sa dorm linistit miercuri seara...

MUIEEEE Dinamo!

devotee02.05.2006 13:10

Aici in "meniu" nu exista decat victoria. Cred ca baietii s-au trezit si ii spulbera pe olteni. Sper sa-si revina cumva si Carlos, sa fie mai sigur si mai precis...

Spre 23 cu orice pret!!!

fuzy02.05.2006 13:32

nu avem decat o singura optiune : victoria!

baietii sunt sigur ca s-au trezit, Steaua isi va face jocul si vom castiga!

VENITI LA STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poisonsnakebite200202.05.2006 14:05

In mod sigur vom invinge!!! SPRE 23!!! FORZA Steaua! Pana la moarte!

radooku_steaua02.05.2006 14:14

mergem la stadion , ne facem treaba de suporteri, incurajam echipa, cantam pana in ultimul minut si sunt sigur ca baietii nu ne vor dezamagi !! CAMPIONI, CAMPIONI , CAMPIONI VOM FI DIN NOU !!!

SirMihaita02.05.2006 14:22

stau akasa ... trist ... amarat mai degraba ... nu imi vine sa cred ce sa intamplat cu rapid ... nu imi vine sa citesc presa , sa ma uit la sport... mare greseala.. apoi cineva imi zice cum ca jucatori ar fi injurati ca la usa cortului de catre aviari , facuti oi ... niste idioti...poate ca pana atunci preferam rapid inaintea dinamolui da acuma imi doresc din toata inima ca aviarii sa piara...nationalul sa ia cupa...Dinamo sa termine pe 2 si sportul pe 3 asa incat iditotii de la rapid sa moara de ciuda si sa regrete ceea ce au facut dupa meci...niste idioti...retardati..care niciodata nu vor ajunge macar sa faca ceea ce a facut Steaua ... niciodata !!! Forza Steaua !!! sa speram ca in acest meci crucial sa reusim victoria pt ca apoi victoriile sa curga !!! SPRE 23 Inainte !!! Forza Steaua !!!

sorin_77702.05.2006 14:55

daca nici acum nu castigam, atunci cand?

iancu dragosh02.05.2006 15:02

Daca nu castigam nu meritam sa fim campioni. Din patru derbyuri am facut 3 egaluri si am pierdut o data. Singurul lucru care ne poate legitima ca si campioni, pe langa parcursul de exceptie in Cupa UEFA, este o constanta de ceas elvetian.

1986steaua02.05.2006 15:13

Ne trebuie o victorie de moral pt a detensiona situatia si a indulci amarul

Stryker02.05.2006 15:13

Urmeaza 7 meciuri din care daca castigam 6 suntem campioni,cel putin asa vad eu situatia.

Daca cumva nu batem pe olteni maine, cred ca va fi o "revolta" gen cea de anul trecut dupa meciul cu nationalul din retur...

SPRE 23 :arrow:

Virgil02.05.2006 15:33

In sfarsit un meci la indemana jucatorilor nostri.Sunt 100% convins ca Steaua va castiga cele trei puncte cu ajutorul carora se va aseza in fotoliul de lider.Coincidenta face ca tot Rapid sa fie cea pe care o zburam pe locul doi.

Iar vor fi frustrare si nervi in Giulesti.

Urmatoarele noastre meciuri in campionat vor fi cu :

et.26 Gloria in deplasare

et.27 CFR Cluj acasa

et.28 Sportul in deplasare

et.29 Jiul acasa

et.30 FC Vaslui in deplasare

Plus o restanta pe 17 mai cu FCM Bacau in deplasare.

In afara de meciul de maine cu Pandurii,de cele cu FCM Bacau si Jiul,va fi greu,foarte greu.

Gloria e prietena traditionala a Rapidului si a lui Dinamo.

CFR Cluj e in vâna.

Sportul e pe val,iar Vasluiul tocmai a inceput sa stranga puncte.

Agy_2302.05.2006 15:59

Cernea-Balan Baciu Goian Nesu-Nicolita Radoi Paraschiv Cristocea-Cristea Iacob. Trebuie sa castigam , ca jucatorii sa mai capete incredere si sa iasa din pasa asta proasta . Sa foloseasca mai multe "rezerve" , poate ei nu sunt chiar atat de afectati precum titularii. Campioni am fost , campioni vom fi pana vom m.u.r.i

bogdanutz702.05.2006 16:00

Castigam sigur cu 5-0 !!! Asa cred io ca se va termina meciul de maine seara . Si nu cred ca fabulez cand spun asta , desi foarte usor se poate termina 1 sau 2-0 . Oricum vom castiga si meciul si titlul !!!

FORZA

cris_cris02.05.2006 16:25

sa ne ajute Dumnezeu sa batem ca nu mai suport inka o infrangere...de aproape o sapt in fiecare zi am lacrimi in ochi si sufletul pustiu!nu pot sa ajung la meciul asta oricat de mult as vrea!pe cei care o sa se duca ii rog sa nu lase sa se mai repete faza de la meciul cu rapidu adika sa plece inainte de meci!sustineti-i pt noi cei care nu putem sa fim acolo dar pt care ei sunt totul!!!

VREM SA FIM MANDRI DE VOI!!!

CU Steaua PANA LA MOARTE SI DUPA!!!

korynna02.05.2006 16:28
sa ne ajute Dumnezeu sa batem ca nu mai suport inka o infrangere...de aproape o sapt in fiecare zi am lacrimi in ochi si sufletul pustiu!nu pot sa ajung la meciul asta oricat de mult as vrea!pe cei care o sa se duca ii rog sa nu lase sa se mai repete faza de la meciul cu rapidu adika sa plece inainte de meci!sustineti-i pt noi cei care nu putem sa fim acolo dar pt care ei sunt totul!!!

VREM SA FIM MANDRI DE VOI!!!

CU Steaua PANA LA ... SI DUPA!!!

din greseala am uitat sa ma autentific :) it's me
DTP-Ludacris02.05.2006 16:50

Numai dau niciun pronostic :cry:,dar vreau o victorie la scor ! :evil: ,dak nici pe astia nu i batem la 3,4 "boabe" ...atunci pe cineee?

cocoapuff_Steaua02.05.2006 16:51

victorie, altfel putem spune "Adio 23!" pentru anul asta

Mih02.05.2006 16:58
stau akasa ... trist ... amarat mai degraba ... nu imi vine sa cred ce sa intamplat cu Rapid ... nu imi vine sa citesc presa , sa ma uit la sport... mare greseala.. apoi cineva imi zice cum ca jucatori ar fi injurati ca la usa cortului de catre aviari , facuti oi ... niste idioti...poate ca pana atunci preferam Rapid inaintea dinamolui da acuma imi doresc din toata inima ca aviarii sa piara...nationalul sa ia cupa...Dinamo sa termine pe 2 si sportul pe 3 asa incat iditotii de la Rapid sa moara de ciuda si sa regrete ceea ce au facut dupa meci...niste idioti...retardati..care niciodata nu vor ajunge macar sa faca ceea ce a facut Steaua ... niciodata !!! Forza Steaua !!! sa speram ca in acest meci crucial sa reusim victoria pt ca apoi victoriile sa curga !!! SPRE 23 Inainte !!! Forza Steaua !!!

Si ziceau Dinu Gheorghe si Lucescu acum cateva luni ca "Rapid este un club care isi respecta adversarul ..." :lol: :lol: :lol: Dinu Gheorghe care a dat start la sesiunea de behait in autocar. :lol: :lol:

Rapid = clubul tiganilor din Bucuresti. ;)

RUSINE!

Mih02.05.2006 17:08

batem 2-0. :mrgreen:

pisybaby02.05.2006 17:09

a zis Mitica Dragomir ca o sa plateasca rapidu pt behaitul din autocar,si jucatorii si conducerea :twisted: :twisted:

Agy_2302.05.2006 17:26

Nu ma intereseaza cu cat batem. 1-0 nu conteaza . Sa stea Pandurii,Bacau,Sportul si cu cine mai avem pe noi timp de 90 min. si sa avem juma de ocazie si sa castigam . Sa mor daca mi`ar parea rau :lol: :lol: :lol:

ramonette02.05.2006 17:42

Sper ca scorul ne va fi favorabil!Forza Steaua!;)

I.N.Money02.05.2006 17:47

In primul rand trebuie sa jucam corect :? ca na,peste tot prin ziare suntem indemnati de conducatorii si jucatorii altor echipa sa ne luptam corect.

Sper ca din etapa asta sa domine discretia in meciurile noastre,ca sa nu mai existe blaturi cum au fost la Sevilla sau in Olanda cu Hereenveen,ca sa nu trezim indignarea rivalilor... :!:

waste02.05.2006 17:56
In primul rand trebuie sa jucam corect  :? ca na,peste tot prin ziare suntem indemnati de conducatorii si jucatorii altor echipa sa ne luptam corect.

Presiune mediatica. Steaua a fost una din echipele cele mai corecte in ultimii ani, doar cu Bacaul sunt meciuri mai prietenesti :P, "ca doar n-o veni Sechelariu sa joace cu rautate in Ghencea".

S-au si gasit cine sa latre, javrele. Hotii striga hotii. Incredibil, dar dinam0 acuza de blaturi si manareli cu arbitrii. Cine-i poate crede?!

«1237»