FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg.Jiu 1-0

«1567»
flaviuf04.05.2006 07:43

Pentru mine a devenit un chin sa mai urmaresc un meci, sa vad neputinta, o gramada de pase aiurea, momente cu joc la intamplare.

Ieri, desi s-au intrunit toate aceste aspecte, am vazut cum jucatorii au VRUT cu disperare sa castige si de aceea le iert zilele din viata pe care mi le-au mancat.

Eu cred ca singurul care-i poate trezi la realitate e Gigi, Olaroiu cred ca e incapabil de asa ceva. Gigi ar trebui sa bata cu pumnul in masa ca un patron adevarat atunci cand angajatii ajung sa-si faca de cap..la banii pe care ii castiga nu au NICI O SCUZA daca pierd campionatul. Pe de alta parte, cred ca ACUM au nevoie de noi mai mult ca oricand, probabil ca e unul din cele mai grele momente din acest campionat-pentru ca nu mai e timp de recuperat. Oarecum seamana cu anul trecut..sper sa se termine la fel de bine!

spre_2404.05.2006 08:33

o sa se termine..Steaua a jucat "BINISOR" inca nu isi revenisera..acu cred ca si-au revenit..sa vedem next meci...eu la-nceputul meciului cand era Pandurii la poarta noastra..aveam emotii :| apoi cand am vazut ca atacam..si ca numai ies aia din careu de 16...gata :D

ovi66604.05.2006 10:21

nu prea am jucat... si macar ca era o echipa slaba... dar (nu ne incalzeste, stiu) si rapid s-a chinuit cu ei (dc stiu bine, au terminat 0-0, nu?). nu stiu dc Olaroiu e principalul vinovat. la urma urmei, tactic ne-am creat ocazii. dc nu stim sa marcam singuri cu portarul... dar sa nu ne apucam sa aruncam cu pietre. reactia spectatorilor a fost extraordinara aseara. :) i-am fluierat la un moment dat atat cat sa-si dea seama ca nu prea ne place ce vedem, iar dupa aceea am facut tot posibilul sa-i sustinem in drumul spre victorie. sper ca Bistrita sa joace mai deschis, sa vedem ce putem si cand echipa adversa joaca fotbal.

in final, zic doar atat (nu-mi arog drepturi de prezicator): si Steaua si rapid se vor mai impiedica pana la finalul campionatului. dar, in final, vom castiga titlul cu numarul 23!

ovi66604.05.2006 10:24
Pentru mine a devenit un chin sa mai urmaresc un meci, sa vad neputinta, o gramada de pase aiurea, momente cu joc la intamplare.

Ieri, desi s-au intrunit toate aceste aspecte, am vazut cum jucatorii au VRUT cu disperare sa castige si de aceea le iert zilele din viata pe care mi le-au mancat.

Eu cred ca singurul care-i poate trezi la realitate e Gigi, Olaroiu cred ca e incapabil de asa ceva. Gigi ar trebui sa bata cu pumnul in masa ca un patron adevarat atunci cand angajatii ajung sa-si faca de cap..la banii pe care ii castiga nu au NICI O SCUZA daca pierd campionatul. Pe de alta parte, cred ca ACUM au nevoie de noi mai mult ca oricand, probabil ca e unul din cele mai grele momente din acest campionat-pentru ca nu mai e timp de recuperat. Oarecum seamana cu anul trecut..sper sa se termine la fel de bine!

eu cred ca Gigi, asa cum in trecut le-a promis super prime (si le-a si dat atunci cand a fost cazul), acum ar trebui sa le blocheze primele. si sa le dea abia in toamna, dupa ce intram in Champions League. sa vedem cine vrea performanta si cine bani.

forever_STEAUA04.05.2006 11:15

A fost un meci greu. Baietii ne-au aratat ca vor sa castige. E usor sa le cerem sa inscrie 4, 5, x goluri cu penultima clasata. Dar sa nu uitam un lucru : si la ei pe teren sunt jucatori profesionisti. pentru fiecare jucator de la echipele de genul Pandurii, Jiul, Vaslui este foarte important sa joace bine impotriva Stelei. Toti vor sa demonstreze ceva (desi sa fiu sincera nu stiu ce, pt ca ar trebui sa isi apare sansele in toate meciurile, indiferent daca adversarul se numeste Steaua , rrrrrapid sau Gloria, Vaslui, etc.). Nici un meci al Stelei nu va fi usor . Nu pt ca nu am juca noi bine, ci datorita faptului ca in meciurile cu Steaua adversarii incearca sa isi depaseasca limitele.

cannavaro04.05.2006 11:37
Tu crezi ca mai are ce cauta Dan Petrescu la Steaua dupa episodul Rapid?

Gandestete ca Dan a sarutat steagul pentru ca era nevoit, altfel l-ar fi injurat rapidistii de la inceput.

Si DA, are ce sa caute la Steaua pentru ca a demonstrat ca e antrenor bun. In vara cred ca nu a aceptat sa vina la Steaua pentru ca vazu-se ce au patzit Zenga si Munteanu si ii era frica sa nu-i faca si lui, Gigi, ce i-a facut lui Zenga, adica:

- Zenga a cerut niste jucatori si i-au fost adusi altzii, NU ce-i pe care-i ceruse. Stiu ca ii ceru-se pe McKain, Caramarin, Coman si pe Mitrovich. In locul lor, Gigi, ia adus pe Baciu, Lovin, Cristea si pe Ciocoiu.

- Gigi ii impunea pe cine sa bage in teren, cum sa joace, etc

- Dupa un esec il facea cu ou si otzet pe la TV.

- Zenga nu avea contract, cea ce nu era corect.

Nu il mai laudati atat de mult pe Dan Petrescu deoarece nu este un antrenor atat de grozav, cel putin deocamdata. Comparati Sportul Studentesc din tur cu Sportul de acum, condus de Gigi Multescu. Ganditi-va ce a facut la Rapid. Nici la Wisla nu rupe gura targului. Nu il sustin neaparat pe Oli, a gresit in ultima vreme(in meciul cu englezii si in cel cu Rapid a gresit flagrant in opinia mea), insa nu Dan Petrescu este solutia.

Referitor la meci....importante sunt cele trei puncte. Si decat sa fi castigat cu 5-0 iar apoi presa sa ne acuze de blaturi, prefer un 1-0 chinuit care a inchis gura contestatarilor.

Daca Farul ii incurca pe cei de la Rapid si noi batem pe Gloria, avem peste 50% sanse la titlu. Sper sa luam titlul, probabil o vom face chinuit, iar in vara este nevoie de investitii masive in jucatori. Fara 5-6 mil $ nu putem juca in Champions League.

Dan Petrescu nu a castigat nimic pe unde a antrenat! In rest subscriu la Bogdan4Steaua

Sportul joaca mai bine cu Gigi Multescu decat cu Dan Petrescu! Pe unde a antrenat Gigi Multescu nu cred ca a ajuns cu echipa sa vreodata pe 1 loc in clasament.

Iar la Steaua vii cu inima nu cu gandul ca maine vei fi dat afara si nu pentru bani! Daca ai valoare si apreciezi ce a facut Steaua pentru tine (Dan Petrescu)

ai fi venit la Steaua!

DOUBLE04.05.2006 11:54
Dupa meciul cu Poli Iasi asta, cu Pandurii, este cel mai prost meci al Stelei din retur, dupa parerea mea. Iar am castigat dintr-o greseala a adversarului la fel ca in meciul cu Iasul.

Olaroiu chiar nu poate sa-i faca sa atace eficient, sa castigam si noi la 3-4 goluri diferentza?

Cum se face ca in tur totzi jucatorii stiau sa traga la poarta si culmea chiar o nimereau, iar acum din 10 suturi 9 sunt pe langa poarta. Pentru ca Protasov se baza la antrenamente doar pe scheme de atac, pe cand Olaroiu se bazeaza pe schemele se aparare, iar pentru atac, Olaroiu, le pune dosarul cu tactici in bratze ca sa-l invetze. Si logic ca Dica, Bostina si Nicolitza nu intzeleg nimic si in meci pana trag la poarta calculeaza viteza vantului, Forza cu care trebuie sa traga si logic ca trag pe langa minge ca le da cu virgula.:lol:

Daca o sa castigam campionatul in felul asta in Liga nu avem sase sa ajungem cu Olaroiu. Trebuie neaparat sa aduca Gigi alt antrenor ca Olaroiu nu are nici o idee cum trebuie sa atace Steaua.

Steaua a dat 11 goluri in 9 meciuri in retur. Deja nu mai suport victorile cu bulan dintr-un penalty sau cu un autogol. Cu Pandurii la cat de slabi sunt trebuia sa castigam cu 5-0.

Olaroiu lasa-ne ca esti paralel cu stilul ofensiv al Stelei. Am ajuns sa jucam la 1-0 sau 0-0 toate meciurile precum o echipa de locul 10. Esti bun ! Faza cu virgula m-a facut sa rid, cred ca pentru prima data dupa ziua de joi. Pacat ca sunt la servici si seful e dinamovist:((( :twisted:

DOUBLE04.05.2006 11:59
romanul or ce s-ar intampla tot nemultumit e..... nu comparati un meci cu altul.. pentru ca nici un meci nu se aseamana cu altul... putem spune oare ca Olaroiu a fost mult mai ofensiv ca protassov cand a batut pe Farul cu 3-0 fata de meciul in care Steaua a luat bataie la Cluj cu 1-0 in era protassov... nu va dati cu parerea... ca le pune Olaroiu scheme tactice in brate ca nu stiti ce si cum.... nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni.. astazi echipa zic ca a jucat muuult mullt mai bine fata de meciurile trecute.. pot spune ca incearca o revenire.. daca nu apreciati faptul asta si va gandeati ca dupa meciul cu Rapid si boro Steaua va defila in fata pandurilor... nu stiu ce sa zic.. visati frumos... eu sincer ma gandeam sa nu continue pasa proasta in care erau si sa piarda titlul... deocamdata sunt increzator.. si cred ca pot castiga daca au ambitie si daca ii sustinem... nu daca ii judecam ca de ce nu trag pe poarta... de ce nu bat cu 4-0 si alte kkturi... multumiti-va cu victoria si atat !! FORZA Steaua
Parca am fi rude!
sorin_77704.05.2006 14:38

Nu mai strigati cu toti sa vina alt antrenor ca va obositi degeaba...

Olaroiu nu va pleca asa usor de la Steaua... Problema nu este numai la Olaroiu. Ati uitat ca anul trecut pe vremea asta puteam pierde cu Zenga pe banca campionatul? Ati uitat ca singurul marcator era Dica? Si acum toti dati cu pietre in Oli si il comparati cu unul care ne-a lasat pe 2 in iarna si ne-a eliminat din cupa Romaniei numai de dragul de a vedea un joc spectaculos (adevarat spectaculos si unde e rezultatul ??? !!!) Momentan Oli a dus-o in semifinale (Zenga pana in sferturi), si a readus-o pe primul loc. Si inca o chestie. Anul trecut am mancat bataie de la rapid si am luat campionatul, anul acesta va fi la fel. Ce importanta are daca ne bat rapizi si noi luam campionatul? si mai ii eliminam si din Europa!!! :lol: :lol: :lol:

George Stan04.05.2006 14:47
Momentan Oli a dus-o in semifinale (Zenga pana in sferturi)

Esti sigur ca erau sferturi? :)

studentul04.05.2006 16:00

Am fost mahnit cand am vazut cum s-au comportat " cetatenii " de la tribuna 2 ... unde am stat si eu impreuna cu cativa prieteni ... toti se vedeau antrenori ... si aproape toti injurau si huiduiau la fiecare minge gresita a Stelei ... Asta nu e un comportament demn de un suporter Stelist ... Dezamagit...

P.S. : S-a vazut bannerul nostru cu " Mereu cu voi " ?

radooku_steaua04.05.2006 17:24

dap eu l-am vazut :) misto ideea...bv

axl2304.05.2006 18:14

tot cu un gust amar am ramas, si au trecut x zile. sper ca la Bistrita sa-si revina, nu mai suport inca un meci din asta.

steaua_forewer04.05.2006 18:47

nu e Oli cel mai bun antrenor , asta e clar , dar cei care il contesta sa se uite la rezultate ,sa o luam pe rand : cu Zenga am jucat optimi iar campionatul nu se stie daca il luam cu el pe banca , cu Oleg am ratat 4 obiective din 5 , am pierdut supercupa Romaniei ,am iesit din cupa in primu tur , am iesit pe 2 in campionat si cel mai imp , am ratat calificarea in Liga in fata unor petarde , Oleg doar a calificat echipa in primavara , iar cu Oli , am ajuns pe locul 1 dupa ce eram pe 2 si am jucat o semifinala de cupa europeana fiind la 2 minute de calificarea in finala , in concluzie , poate ca Oli nu e mai bun decat Zenga sau Oleg dar a obtinut rezultate mai bune decat ei (doar daca ia campionatul) , are acest stil inchis .....e adevarat , dar an o intrebare pt toata lumea : ce preferati ? sa castigam cu 1-0 meci de meci sau sa facem spectacol ca pe vremea lui Oleg si sa ratam majoritatea obiectivelor ?? aaaa daca nu ia campionatul....atunci Oli va pleca , dar sa asteptam aceste ultime 6 jocuri

rebely04.05.2006 18:56

nu cred ca ma ce sa spun de unii din sefi de galerie care la meciul cu Jiul su facut pe mascaricii si sau luat de tot ce le iesea in cale.daca nu se pot aptine macar sa stea acasa si sa bea acolo nu sa le sara la gat altora aiurea.....si cei care au fost in peluza 2 stiu asta......si o alta problema care se pune este ca in cazul in care nu sta nimeni jos sa ne conduca iese un adevarat concert de soprane in peluza.....grupuri grupuri care striga hai hui...

Mih04.05.2006 20:52

Daca Olaroiu stia sa se apere, nu o incasam cu 4-2 de la boro. :P A te apara nu inseamna a baga cat mai multi fundasi.

alexfilip04.05.2006 20:52

inca il sutzin pe Olaroiu...de fapt, sunt unul din cei mai mari sustinatori ai sai...HAI Steaua! Sa nu gandim doar pe termen scurt, ci si pe termen lung...Oli, sa recunoastem , e un antrenor de termen lung...e genul de antrnor care pe langa activitatea de moment a unei echipe se preocupa si cu viitorul echipei...se gandeshte pe termeni de catziva ani ( dovada faptul ca natzionalul totdeauna a avut echipa, indiferent de cat a vandut, findca Oli totdeauna ( in multiplele mandate) facea lot, nu gluma...facea cumva, gasea straini sau autohtoni... are atitudine de profesionist... Steaua azi are lot subtzire...in perspectiva performatzei europene, e de asteptat ca unii juc. sa plece, subtziind si mai mult lotu... tendintza antrenorului roman ( si a popporului in general) e sa gndeasca pe termen scurt, sa incerce sa faca succes cu ce are, ba mai vinde, ba mai cumpara...la intamplare...ori, acum, cel mai bun lucru care se putea intampla Stelei este Oli, caci cu el am certitudinea ca exista un plan bine it pt urmatorii 5 ani sau asa ceva, care sa asigure ca nu se intampla la Steaua ce s-a intamplat cu natzionala (ignorarea generatziei urmatorae)...

Mih04.05.2006 20:56
Nu mai strigati cu toti sa vina alt antrenor ca va obositi degeaba...

Olaroiu nu va pleca asa usor de la Steaua... Problema nu este numai la Olaroiu. Ati uitat ca anul trecut pe vremea asta puteam pierde cu Zenga pe banca campionatul? Ati uitat ca singurul marcator era Dica? Si acum toti dati cu pietre in Oli si il comparati cu unul care ne-a lasat pe 2 in iarna si ne-a eliminat din cupa Romaniei numai de dragul de a vedea un joc spectaculos (adevarat spectaculos si unde e rezultatul ??? !!!) Momentan Oli a dus-o in semifinale (Zenga pana in sferturi), si a readus-o pe primul loc. Si inca o chestie. Anul trecut am mancat bataie de la Rapid si am luat campionatul, anul acesta va fi la fel. Ce importanta are daca ne bat rapizi si noi luam campionatul? si mai ii eliminam si din Europa!!!  :lol:  :lol:  :lol:

Oamenii evolueaza, la fel si echipele. :twisted: Nu ne putem compara cu 2 ani in urma. Iar acum avem pretentii si mai mari decat atunci. :wink:

Dj05.05.2006 12:10

@alexfilip

tin sa iti amitesc de piti care a stat atatia ani la Steaua si nu a luat decat un campionat si mediocru in UEFA

prea putin pt Steaua

sa nu se intample la fel si cu strategia ta de 5 ani cu Oli

alexfilip05.05.2006 13:50
@alexfilip

tin sa iti amitesc de Piti care a stat atatia ani la Steaua si nu a luat decat un campionat si mediocru in UEFA  

prea putin pt Steaua  

sa nu se intample la fel si cu strategia ta de 5 ani cu Oli

Ce ar fi fost sa fie dat afara A.Ferguson de la Man. Utd pt performantze slabe in primii ani? Sau Wenger de la Arsenal, dak echipa nu ar mai fi ajuns in Finala CL... Uitate la toate echipele mari...cele care au succes sunt cele care risca mult, dar isi creza o baza stabila pt viitor...aceasta mentalitate de " sa nu se intample la fel si cu Oli al tau" este tipic romaneasca... acesti jucatori vor pleca intr-un an doi, maxim! Si Oli ( impreuna cu Andone) este singurul roman antrenor care se gandseste si la viitor. Ceilalti antrenori prea sunt genul care fac performantza un an doi, datorita unui lot valoros, dar dupa dizolvarea lotului nu mai fac nimic altzi doi ani, ramanerea lor la echipe find legitimizata doar de performatzele bune din ( spre exemplu) primii doi ani... la fel s-ar inampla si la Steaua...dupa plecarea lui Ogararu, Nicolitza, Radoi, Vitoras, Goian ( totzi in maxim 3 ani, sa recunoastem, nu ii mai putem tzine mult), ar dura ft mult - cam tot 5 ani sa ii inlocuim ( nu e o problema de a gasi undeva jucatorii, ci de a ii face pe acestia obishnuitzi cu Steaua si Europa pe parcursum mai multor sezoane)... Oli a aratat ca e unul care nu lasa la voia intamplarii asta...nu face cicluri de genul..3 ani performantza, 3 ani reconstrutzia echipe, 3 ani...si tot asa... cu Oli e mai putzin probabil decat cu oriocare altul sa vina la un moment dat un moment de genul lui Dinamo acum...

alexia_radoi05.05.2006 16:02

dupa meciu de ieri zic merci si daca jucam in UEFA la anul[/i]

alexia_radoi05.05.2006 16:05
inca il sutzin pe Olaroiu...de fapt, sunt unul din cei mai mari sustinatori ai sai...HAI Steaua! Sa nu gandim doar pe termen scurt, ci si pe termen lung...Oli, sa recunoastem , e un antrenor de termen lung...e genul de antrnor care pe langa activitatea de moment a unei echipe se preocupa si cu viitorul echipei...se gandeshte pe termeni de catziva ani ( dovada faptul ca natzionalul totdeauna a avut echipa, indiferent de cat a vandut, findca Oli totdeauna ( in multiplele mandate) facea lot, nu gluma...facea cumva, gasea straini sau autohtoni... are atitudine de profesionist...  caci cu el am certitudinea ca exista un plan bine it pt urmatorii 5 ani...

Oli ?ce faci pe forum ma?...n-ar trebui sa pregatesti meciu cu Gloria ? :lol: :lol:

alexfilip06.05.2006 13:25

@ alexia_radoi

Bravo, recunosc ca asta a fot buna... nu nu, nu sunt Oli, sunt fii-su :wink:

«1567»