FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg.Jiu 1-0

«134567»
ramonette03.05.2006 18:58

Cate ocazii am avut 8O ...dar totushi a fost bine... acum asteptam meciu de sambata...pe care sper ca il vom castiga!! :wink: Forza Steaua

waste03.05.2006 19:00

Importanta e victoria, chiar daca a venit dupa un autogol (ma si miram sa fi inscris Oprita :P)

Melku03.05.2006 19:01

Nici nu ma mai intereseaza jocul,important e ca am obtinut cele 3 puncte si totusi suntem pe drumul bun,chiar daca ne-am cam chinuit in atac jocul nu a fost foarte slab.Lovin, Balan si Cristocea mi-au placut mult in prima repriza,in a doua cei doi s-au cam pierdut cu firea,excelente urcarile lui Ghionea in atac si cam atat la punctele bune...cat despre alea slabe...Dica de cate ori a fost cu spatele la poarta a pierdut mingea,au fost niste minute in care a jucat mijlocas si rolul ii venea ca o manusa,are o pasa criminala,Iacob destul de sters...

p.s. astept sa vad cine va apara meciul viitor...sa vad daca a fost doar un avertisment catre Carlos prin introducerea lui Cernea intr-un meci in care mari emotii in aparare nu puteam sa avem sau daca acesta va plati mai scump pentru greseli.

Melku03.05.2006 19:01

@waste

puteam sa bag mana in foc ca nu a inscris oprita,era imposibil,nu am avut emotii,stiam ca a fost autogol :lol:

Lari_FrzSt03.05.2006 19:02
Sa nu ne amagim, meciul a fost jalnic. Iar mie azi Olaroiu mi-a demonstrat ca e idiot !
1)Mie mi s-a parut mai bun decat la ultimele meciuri ;2)Numai acum ti-ai dat seama?
feanfan03.05.2006 19:04
Oke Oprita!!!!! Steaua Hei,Hei

Victorie!!

off topic:

(Heerenveen 1-0 :D )

edit: 2-0 44 min. 8)

U mean Oke Naicu for auto-goal. :lol:

Yeah, Onlinesport > Romanian :oops: Saw name Oprita and assumed he scored. Well, result counts 8)

Congratulations from a fan who fancies Steaua :P

tanti03.05.2006 19:06

hyuhhhh... era sa mor de inima... iar... baietii astia ma omoara cu zile... cand l-am mai vazut si pe cheliosul de Dragomir ca intra, am inceput sa am palpitatii... ca tot mi s-a facut rau azi cand am vazut pe TV Sport manutd cu boro... a fost linia de fund de care am scris dupa meciul din anglia ca ar putea fi folosita... Balan usor bezmetic, Baciu neasteptat de bine, Ghionea imi da din ce in ce mai multe emotii (sper sa-si revina cat mai repede) iar zvarluga de nesu la fel ca Balan, na, sa fie simetrie... Cernea nu a avut ocazia sa arate nimic: a avut numai suturi usoare si o singura interventie, pe final; m-a enervat la cornerul ala cand a tinut coltul scurt cu Mihaita si restul portii ramasese goala... noroc ca n-a fost vreun oltean pe acolo ca ne infigeau morcovu` cu iepure cu tot... oricum, nu ma pot pronunta asupra lui, astept sa mai vad niste meciuri...

Motanu D03.05.2006 19:06
1)Mie mi s-a parut mai bun decat la ultimele meciuri

Pai acuma am jucat cu carne de tun. Atunci am jucat cu mercenari si cu ciori !

Lari_FrzSt03.05.2006 19:10

Duh, chiar ca e ironic ca la cate ocazii de gol am avut, ce ne-a facut sa castigam inca 3pct a fost un banal autogol :? da` tre` sa recunosc ca era si mai ironic sa facem egal sau sa fie 1-0 pt ei 8O ...in fine.

Hai Steaua!

anna_m3_2oo603.05.2006 19:13

hai ca am reusit! am invins !

suntem pe primul loc si avem si un meci restanta!

mi`am mai recapatat increderea in jucatorii nostri!

hai sa fie intr-un ceas bun!

FORZA Steaua!

Virgil03.05.2006 19:13

@ ramonica_stelista

Fi-ti-ar avatarul de râs.130941563244526458f3474.jpg

ramonette03.05.2006 19:18
@ ramonica_stelista

Fi-ti-ar avatarul de râs.

care ti`e problema?? 8)

Tase03.05.2006 19:18

bina ca am obtinut 3 puncte ...bine pentru viitor ca prezentul in actuala formula e cu cantec..

Olaroiu nu are curaj nici cat o baba sa treaca strada ...Oprita drac stie cum il cheama Piturca la nationala se impiedica in minge , majoritatea mingilor care ajung la el sfirsesc prost ...Nesu e un disperat ...Iacob e 60% .. Lovin ..no coment..

ne trebuie cateva plombe pentru viitor altfel va fi jale

***alex***03.05.2006 19:30

Tase vezi ca Motanu are copyright pe poza aia. :D

Cat despre meci: UFFF!!!

tanti03.05.2006 19:33

continui, ca am fost sa pap... mijlocul a fost in nota obisnuita: Banel si Mirel se zbat intr-una... la un moment dat in prima repriza Radoi era chiar cel mai avansat jucator... Cristocea cred ca mai are nevoie de meciuri ca sa capete incredere... iar Lovin ma uimeste de la meci la meci (fac abstractie de ala din anglia... vreau sa uit ca a existat :( )... atacul m-au omorat... Dica a incercat sa joace rolul lui viduka dar nu i-a iesit nimic (na, ca iar mi-am adus aminte de cosmarul ala :evil: )... Iacob inca nu-si revine... doamne, cate ocazii ratate cu nonsalanta, cate suturi aiurea iar la alea care au prins poarta l-au facut portar pe pustinjakovici... si era sa-i faca si pe Pandurii mare echipa daca scoteau un egal... aveau dupa aia pretentii la titlu si aia, ca lebedele...

sper ca asta a fost doar demarajul, mai greu, si ca baietii isi revin complet la Bistrita... doamne ajuta!

KroNos^03.05.2006 19:37

Dupa meciul cu Poli Iasi asta, cu Pandurii, este cel mai prost meci al Stelei din retur, dupa parerea mea. Iar am castigat dintr-o greseala a adversarului la fel ca in meciul cu Iasul.

Olaroiu chiar nu poate sa-i faca sa atace eficient, sa castigam si noi la 3-4 goluri diferentza?

Cum se face ca in tur totzi jucatorii stiau sa traga la poarta si culmea chiar o nimereau, iar acum din 10 suturi 9 sunt pe langa poarta. Pentru ca Protasov se baza la antrenamente doar pe scheme de atac, pe cand Olaroiu se bazeaza pe schemele se aparare, iar pentru atac, Olaroiu, le pune dosarul cu tactici in bratze ca sa-l invetze. Si logic ca Dica, Bostina si Nicolitza nu intzeleg nimic si in meci pana trag la poarta calculeaza viteza vantului, Forza cu care trebuie sa traga si logic ca trag pe langa minge ca le da cu virgula.:lol:

Daca o sa castigam campionatul in felul asta in Liga nu avem sase sa ajungem cu Olaroiu. Trebuie neaparat sa aduca Gigi alt antrenor ca Olaroiu nu are nici o idee cum trebuie sa atace Steaua.

Steaua a dat 11 goluri in 9 meciuri in retur. Deja nu mai suport victorile cu bulan dintr-un penalty sau cu un autogol. Cu Pandurii la cat de slabi sunt trebuia sa castigam cu 5-0.

Olaroiu lasa-ne ca esti paralel cu stilul ofensiv al Stelei. Am ajuns sa jucam la 1-0 sau 0-0 toate meciurile precum o echipa de locul 10.

radooku_steaua03.05.2006 19:45

hmmmm vad ca lumea e nemultumita de joc.... nu prea inteleg de ce.... Steaua a jucat un meci bun.... a avut multe ocazii... in prima repriza am avut mult ghinion.... si la inceput aveam impresia ca este un meci de antrenament... jucatorii relaxati... spectatorii la fel... gluma a inceput sa se ingroase in repriza a doua..... eram peste ei... asa am fost tot meciul.. dar nu venea momentul acela... momentul magic... a trebuit sa asteptam 80 de minut un gol ce poate face cat un titlu.... eu zic ca a fost un meci extrem de important... un meci in care Steaua a aratat ca are taria sa isi revina dupa esecurile avute inainte.... si va rog nu va hazardati cu declaratii gen Pandurii erau carne de tun... ca orice echipa e imprevizibila si trebuie tratata ca atare... daca nu iti respecti adversarul risti sa pierzi... si bacau, gloria, Vaslui, Otelul, Iasi au fost considerate la un moment dat de noi sau de echipele din Romania carne de tun.. dar au dovedit ca pot juca si fotbal... FORZA Steaua FORZA STEAUAAA EEE EEE !!!

DTP-Ludacris03.05.2006 19:46

Important e ca am luat cele 3 puncte ,dar asa nu se poate continua ! :evil:

horse3703.05.2006 19:47

meciul cu Pandurii ne demonstreaza ca Steaua a terminat benzina tip Protasov. santem de poveste pentru ceea ce am inceput sa jucam cu her Oli. mai sant etape de jucat iar noi astazi ne-am aratat pt a nu stiu cata oara in acest retur neputinta. Olaroiu asta e un fel de ulm spineanu in politica. o sta la teorie beton, o fi de magna cum laude dar noi vrem boabe in halau. cu una mai mult decat adversarii de fiecare data.

eu am vazut clar, autogol iar nenea arbitru a fost cu 5% + la noi.

pleaca Oli te rog!

tanti03.05.2006 19:54
Protasov se baza la antrenamente doar pe scheme de atac, pe cand Olaroiu se bazeaza pe schemele se aparare, iar pentru atac, Olaroiu, le pune dosarul cu tactici in bratze ca sa-l invetze. Si logic ca Dica, Bostina si Nicolitza nu intzeleg nimic si in meci pana trag la poarta calculeaza viteza vantului, Forza cu care trebuie sa traga si logic ca trag pe langa minge ca le da cu virgula.

departe de mine gandul de a ma transforma in avocatul lui Olaroiu... vreau numai sa stiu daca ai asistat la vreun antrenament al Stelei de la reinscaunarea lui la conducerea echipei si daca ai asistat la vreunul din era Protasov... eu una nu, asa ca nu-mi pot da cu parerea despre ce fac ei la antrenamente... daca stii ceva concret, ai putea sa ne informeazi si pe noi...

nu spun ca Oli ar fi mare antrenor, nu sunt eu in masura sa judec asta si oricum este inca tanar, mai are timp sa invete... dar, desi nu imi place sa dau in jucatori, ei sunt totusi cei care suteaza la poarta iar asta nu-i mai poate invata Olaroiu...

a, si mai am ceva, pentru contestatarii vehementi ai lui Carlos... haideti sa ne luam de Cernea ca nu au dat atacantii goluri... norocul lui ca macar el nu a primit azi nici unul, ca era bai mare... oricum, repet: mi-a ridicat niste semne de intrebare plasamentul lui la cornerul ala de pe dreapta, cand a tinut coltul scurt impreuna cu nesu iar restul portii a ramas goala... Carlos (si nu vreau sa fiu nici avocatul lui, dar nu-mi place sa judec oamenii la nervi) poate ca nu are plasament bun, dar asta ce mama naibii a fost?

radooku_steaua03.05.2006 20:12

romanul or ce s-ar intampla tot nemultumit e..... nu comparati un meci cu altul.. pentru ca nici un meci nu se aseamana cu altul... putem spune oare ca Olaroiu a fost mult mai ofensiv ca protassov cand a batut pe Farul cu 3-0 fata de meciul in care Steaua a luat bataie la Cluj cu 1-0 in era protassov... nu va dati cu parerea... ca le pune Olaroiu scheme tactice in brate ca nu stiti ce si cum.... nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni.. astazi echipa zic ca a jucat muuult mullt mai bine fata de meciurile trecute.. pot spune ca incearca o revenire.. daca nu apreciati faptul asta si va gandeati ca dupa meciul cu rapid si boro Steaua va defila in fata pandurilor... nu stiu ce sa zic.. visati frumos... eu sincer ma gandeam sa nu continue pasa proasta in care erau si sa piarda titlul... deocamdata sunt increzator.. si cred ca pot castiga daca au ambitie si daca ii sustinem... nu daca ii judecam ca de ce nu trag pe poarta... de ce nu bat cu 4-0 si alte kkturi... multumiti-va cu victoria si atat !! FORZA Steaua

KroNos^03.05.2006 20:15
hmmmm vad ca lumea e nemultumita de joc.... nu prea inteleg de ce.... Steaua a jucat un meci bun.... a avut multe ocazii... in prima repriza am avut mult ghinion....

Daca o sa jucam asa cu Sportul o sa mancam bataie cu 4-0.

Azi daca Pandurii ar fi jucat cu Disney si cu Sava cred ca ar fi avut ceva ocazii de gol. Noi ne laudam ca am dominat tot meciul cu o echipa care nu a atacat deloc, care a avut o singura ocazie in tot meciul, in minutul 77.

Cine lauda jocul de azi al Stelei e patetic. Am avut 4 ocazii in tot meciul si am castigat cu un autogol.

Olaroiu vrea sa ne duca in Liga dar nu poate sa castige cu 5-0 cu o echipa care e pe penultimul loc in Divizia A.

@tanti

A spus chiar Protasov ce facea la antrenamente. Ii lasa pe jucatori sa lucreze mult cu mingea. In tur jucatorii erau mult mai relaxatzi cand aveau mingea la picior si nu greseau asa mult cum au facut-o pana acum in retur.

Si despre Olaroiu s-a scris destul ca la antrenamente lucreza foarte mult cu fundasii. Chiar si inaitea meciului cu Boro din retur chiar Olaroiu a spus ca a lucrat faza defensiva si ca o sa joace pe contraatac.

Ai spus ca Olaroiu e inca tanar, dar Protasov si Zenga sunt foarte "batrani" si s-a vazut ca ii sunt superiori lui Olaroiu.

Hassan03.05.2006 20:18

PFIUUU!! Am ajuns pana la urma la pauza, si am urcat in peluza (jandarmii au zis k era intrarea libera :P). M-a socat tabela de marcaj 0-0, dar am crezut in Steaua pana la sfarsit. Nota 10+++ pentru toti suporterii de peluza, cantecele noastre cred ca i-au ajutat pe baieti sa-si revina, sa domine, si sa INSCRIE!!. Bucuria de la gol a fost nedescrisa, am vazut confetti, bucatzi de scaune zburand p-acolo, si am cantat pana la final. SUPERBA ATMOSFERA. Se vede ca Steaua este in refacere dupa saptamana neagra, insa putem reveni la forma maxima si putem lua titlul 23!!! CANTAM!!! PANA RAGUSIM!!! STEAUAAAA!! CE MULT TE IUBIM!!!!!

radooku_steaua03.05.2006 20:28
hmmmm vad ca lumea e nemultumita de joc.... nu prea inteleg de ce.... Steaua a jucat un meci bun.... a avut multe ocazii... in prima repriza am avut mult ghinion....

Daca o sa jucam asa cu Sportul o sa mancam bataie cu 4-0.

Azi daca Pandurii ar fi jucat cu Disney si cu Sava cred ca ar fi avut ceva ocazii de gol. Noi ne laudam ca am dominat tot meciul cu o echipa care nu a atacat deloc, care a avut o singura ocazie in tot meciul, in minutul 77.

Cine lauda jocul de azi al Stelei e patetic. Am avut 4 ocazii in tot meciul si am castigat cu un autogol.

Olaroiu vrea sa ne duca in Liga dar nu poate sa castige cu 5-0 cu o echipa care e pe penultimul loc in Divizia A.

@tanti

A spus chiar Protasov ce facea la antrenamente. Ii lasa pe jucatori sa lucreze mult cu mingea. In tur jucatorii erau mult mai relaxatzi cand aveau mingea la picior si nu greseau asa mult cum au facut-o pana acum in retur.

Si despre Olaroiu s-a scris destul ca la antrenamente lucreza foarte mult cu fundasii. Chiar si inaitea meciului cu Boro din retur chiar Olaroiu a spus ca a lucrat faza defensiva si ca o sa joace pe contraatac.

Ai spus ca Olaroiu e inca tanar, dar Protasov si Zenga sunt foarte "batrani" si s-a vazut ca ii sunt superiori lui Olaroiu.

hmmmm nushu daca iti dai seama dar e final de sezon... oare stii ce diferenta e intre etapa a treia si etapa 24? probabil vei spune 21 de meciuri... dar mai adauga inca 18 din UEFA si rezulta 39 de meciuri... jucatorii din Romania nu prea sunt pregatiti sa faca fata la asemenea ritm infernal... si tu zici ca ma bucur la un joc atat de patetic... eu ma bucur ca am reusit sa depasim cat de cat un moment greu... ca am castigat si ca nu am pierdut puncte... si nu poti tu sa compari ce a fost la meciul cu Pandurii cu ce o sa fie la meciul cu sportul... daca faci asta esti un ..... si zic asta nu ca sa te jignesc... toate marile echipe din europa au mari probleme in campionat dupa ce sunt eliminate din UEFA respectiv CL.... este imposibil sa ai aceasi ambitie de la inceputul sezonul cand ai pierdut deja 2/3 din obiective... daca tu crezi ca esti superjucator si esti mult mai inteligent tactic decat Olaroiu.. mai ia-ti 14 oameni si inscrie-te in divia d... poate in 4 ani ajungi campionul Romaniei... eu din cate vad esti pe dinafara fenomenului numit fotbal... vrei numai fotbal spectacol.. vrei goluri... vrei sa scapi de emotii... toti vrem asta dar cateodata trebuie sa intelegem ca echipa trece prin momente dificile... daca faci o comparatie intre Olaroiu si protassov ia in vedere si aspectul ca PROTASSOV a plecat de la echipa !! si Olaroiu a venit ca un inlocuitor... deci poate Protasov a simtit momentele slab ale Stelei inca de la finalul turului cand a scos rezultate mai proaste si a preferat sa plece.... eu nu il acuz pe Olaroiu.. il stimez pentru performanta din UEFA si pentru ca reuseste sa ne mentina in lupta pentru titlu !!! FORZA STEAUAA ALEEE

tanti03.05.2006 20:31
@tanti

Si despre Olaroiu s-a scris destul ca la antrenamente lucreza foarte mult cu fundasii. Chiar si inaitea meciului cu Boro din retur chiar Olaroiu  a spus ca a lucrat faza defensiva si ca o sa joace pe contraatac.  

stii cat sta presa la antrenamente? maxim 15 minute, adica exact cat dureaza incalzirea... asa ca nu ar trebui sa dai crezare la tot ce se scrie... daca il credeai pe Protasov cand zicea ca ii lasa sa lucreze mult cu mingea, de ce nu il crezi si pe Olaroiu care spune ca nu lucreaza exclusiv pe faza defensiva? eu nu pot sa bag mana in foc pentru treaba aia cu "inaitea meciului cu Boro din retur chiar Olaroiu a spus ca a lucrat faza defensiva si ca o sa joace pe contraatac"... eu stiu ca i-a facut praf pe aia de la gsp care la meciul tur cu boro au scris ca a lucrat cel mai mult pe apararea la fazele fixe la antrenamentul dinaintea meciului, iar dupa joc, le-a dat peste bot si le-a explicat ca alea erau de fapt scheme pentru fazele fixe de care ar fi urmat sa beneficieze Steaua...

ti-am spus, nu vreau sa fiu avocatul nimanui, dar imi place ca lucrurile sa fie bine cantarite, ceea ce stiu ca e greu dupa ultimele jocuri...

astazi nu au jucat stralucit, dar macar au aratat ca vor si ca lupta sa depaseasca momentul greu... am mai vazut si eu niste pase legate...

a, si comentatorii lu` voiculescu&Copos au insinuat pe toata durata partidei ca ar fi fost blat, ca acum sa citesc undeva ca Naicu a impins mingea in plasa... sa fim seriosi, l-a lovit in piciorul de sprijin... eu chiar am crezut in prima faza ca a trimis-o oprita cu mana, pentru ca nu se vedea foarte clar... acum gata, a zis vama ca se teme ca Steaua nu o sa joace corect si au si inceput cu remarci de genul "Pandurii are toti jucatorii de baza pe banca", cand meciul nici nu incepuse decat de cateva secunde... sclavii dreaq...

«134567»