FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg.Jiu 1-0

«123457»
Costty03.05.2006 07:44

O sa fiu si eu in mijlocul galeriei ca de obicei, sa cant pentru 23. Sa veniti cat mai multi, sper sa fim macar 5000. Bafta

KroNos^03.05.2006 08:35

Steaua nu mai are voie sa faca pasi gresitzi pana la sfarsitul campionatului pentru ca daca mai facem un egal e jale mare(in sensul ca putem pierdem campionatul).

Deci in seara asta trebuie sa castigam desi o sa fie un meci foarte greu. De ce spun asta? Pentru ca i-am vazut pe cei de la Pandurii ce au declarat ieri, ca Steaua e intr-o pasa proasta, ca or sa isi dea viatza pe teren.

+ ca mai mult ca sigur or sa fie stimulatzi financiar de Rapid.

bodanelu03.05.2006 08:36

Cu totii la stadion!

redandblue03.05.2006 08:46

trebuie sa fim cit mai mult pe stadion si sa-i incurajam pe baieti...(cetateni voi nu trebuie sa veniti)...dc invingem diseara si trecem din nou pe primul loc moralul echipei se va reabilita in mare parte si vom putea aborda urmatoarele meciuri mult mai increzatori...

FORZA Steaua!!!

sorin_77703.05.2006 08:55

vom avea un meci greu asa cum au avut si cei de la rapid acasa cu Bacaul...

daca vom castiga urmatoarele 3 meciuri este imposibil sa nu obtinem macar un egal la Sportul si 23 este al nostru...

ovi66603.05.2006 10:10

eu zic ca invingem!

daca nu... atunci jucatorii au nevoie de asa ceva -> http://www.gsp.ro/index.php?a=41949&shift=1

Stryker03.05.2006 10:11

Un calcul simplu arata ca rapidu poate face maxim 15 puncte in 5 meciuri, noi mai avem 7 meciuri si deci daca facem 6 victorii si o remiza ceea ce ar insemna 19 puncte suntem campioni... 8)

Asadar baietii nostri au voie sa calce o singura data stramb... :lol:

DOUBLE03.05.2006 10:34
Eu o sa fiu prezent ...ca de obicei peluza 2,cred ca o sa fim in jur de 5000 (zic yo) dar cred ca vor km lipsii cetatenii care vin doar cand echipa castigam..cum echipa e intr-un mom mai dificil ...ei raman acasa  :evil:
scuze dar am si eu o intrebare unde au fost suporterii infocati la meciul cu rapidu' ca eu la un moment dat nu am mai vazut pe nimeni si am plecat printre ultimii...am fost acolo ca sa ii sustin nu ca sa plec acasa cu coada intre picioare cum au facut altii..de ce nu a mai iesit lumea sa sustina pe Steaua chiar daca a luat bataie?unde au fost cei care spun ca tin cu ei si la bine si la rau???meciul cu Pandurii cred ca o sa fie destul de greu,dar totusi sper sa batem si Carlos sa isi revina ca sa nu ii mai dea lume in cap
buna, din ce oras esti? din drobeta turnu servin cumva?
Hassan03.05.2006 11:05

Steaua!!!

Din pacate nu pot fi alaturi de echipa pe stadion diseara, dar voi fi cu sufletul alaturi de baieti. LUPTA Steaua! Nimic nu e pierdut! LUPTA si adu-ne titlul 23! FORZA Steaua!

Bogdan4Steaua03.05.2006 11:11
Un calcul simplu arata ca rapidu poate face maxim 15 puncte in 5 meciuri, noi mai avem 7 meciuri si deci daca facem 6 victorii si o remiza ceea ce ar insemna 19 puncte suntem campioni... 8)  

Asadar baietii nostri au voie sa calce o singura data stramb... :lol:

In cazul in care Rapid merge impecabil, ne putem permite doua egaluri. Nimic mai mult.

Totusi, acum e mare entuziasm in tabara Rapidului si cred ca se vor impiedica destul de curand, cand le e lumea mai draga. Nici noi nu cred ca scapam doar cu doua egaluri si restul victorii.

Totul incepe cu meciul din aceasta seara, cand avem o singura alternativa: victoria.

korynna03.05.2006 11:32
Eu o sa fiu prezent ...ca de obicei peluza 2,cred ca o sa fim in jur de 5000 (zic yo) dar cred ca vor km lipsii cetatenii care vin doar cand echipa castigam..cum echipa e intr-un mom mai dificil ...ei raman acasa  :evil:
scuze dar am si eu o intrebare unde au fost suporterii infocati la meciul cu rapidu' ca eu la un moment dat nu am mai vazut pe nimeni si am plecat printre ultimii...am fost acolo ca sa ii sustin nu ca sa plec acasa cu coada intre picioare cum au facut altii..de ce nu a mai iesit lumea sa sustina pe Steaua chiar daca a luat bataie?unde au fost cei care spun ca tin cu ei si la bine si la rau???meciul cu Pandurii cred ca o sa fie destul de greu,dar totusi sper sa batem si Carlos sa isi revina ca sa nu ii mai dea lume in cap
dak pe mine ma intrebai sa stii k nu sunt din drobeta ts.de ce intrebi?
DOUBLE03.05.2006 12:23
daca pe mine ma intrebai sa stii ca nu sunt din drobeta ts.de ce intrebi?
pentru ca pe nepoata mea o chema corina si e tot stelista si am crezut ca si-a facut id fara sa-mi spuna. Nu cred ca te-am suparat in vreun fel, nu? :))) HAI Steaua!!!
Ionutdal03.05.2006 13:00

VICTORIE !!!

,din pacate nu o sa ajung la meci tre sa merg la servici , dar oricum Steaua o sa castige .

d3str0y3r03.05.2006 13:31

Hai ca am convins 5 stelisti din Slatina sa vina, tocmai s-au urcat in masina. Ne stringem :lol:

DOUBLE03.05.2006 13:53
Hai ca am convins 5 stelisti din Slatina sa vina, tocmai s-au urcat in masina. Ne stringem  :lol:
Drum bun !
cristian01403.05.2006 14:06

Sunt din Targu Jiu, dar imi doresc din tot sufletul sa faca Steaua scorul campionatului cu mascaricii astia !

Forza Steaua !

Dan_BKL03.05.2006 14:12

trebuie sa batem la 3-4 goluri astazi pentru a uita de boro si de tziganii.

Steaua daca va castiga astazi si sambata la jigodiile alea de Bistrita suntem 80% campioni.

ma astept la o rabuvnire de orgoliu a jucatorilor nostri asta seara.

insa daca nu ii batem nici pe saraciile astea foarte greu ne va fi sa castigam la Bistrita.

Lari_FrzSt03.05.2006 15:54

Deah, o sa jucam corect ca doar nu suntem dinamovisti. :? Abia astept meciul! Sper sa fie cateva suturi un pic periculoase pe poarta noastra, aparate cu succes, care sa ii redea lui Carlos increderea in el...ca altfel mi-e teama ca va cadea moral la toate acuzatiile `suporterilor` de dupa meciul cu rapid etc etc. Eu cel putin cred ca vom bate cu 2,3-0 si sper sa nu ma insel (la handball am zis ca batem cu dif de 7 pct si am avut dreptate 8) ) A, si care ii desteptul care a votat la sondaj ca Pandurii bate?? :evil:

Mirel_Radoi03.05.2006 16:38

ii batem.Din tg-Jiu sunt eu si sunt prosti de tot.Pierd in continuare

Hostias03.05.2006 16:57

e un meci important si tre sa castigam!!FORZZA Steaua MEREU!!

NSD03.05.2006 17:05

Se poate asculta pe undeva ? Că de văzut nu mai întreb :D

tanti03.05.2006 17:16
Deah, o sa jucam corect ca doar nu suntem dinamovisti. :?  Abia astept meciul! Sper sa fie cateva suturi un pic periculoase pe poarta noastra, aparate cu succes, care sa ii redea lui Carlos increderea in el...ca altfel mi-e teama ca va cadea moral la toate acuzatiile `suporterilor` de dupa meciul cu Rapid etc etc. Eu cel putin cred ca vom bate cu 2,3-0 si sper sa nu ma insel (la handball am zis ca batem cu dif de 7 pct si am avut dreptate 8) ) A, si care ii desteptul care a votat la sondaj ca Pandurii bate?? :evil:

Carlos isi reface moralul pe banca...

andreea_s03.05.2006 17:31

HAI Steaua! AVEM NEVOIE DE VICTORIE!

Forza Steaua!!!

tanti03.05.2006 17:38

sa intre carlitos in atac, poate-si spala pacatele... cu bezmeticii aia de Dica si Iacob... auzi tu, sa dai pe langa din 3 metri... daca se ducea in balarii si plecau aia pe contraatac si Cernea o halea ce se intampla? ce mai scriau domnii ziaristi? manca-i-ar c*ru` lu` Carlos...

ss lucki03.05.2006 17:40

Baaaaaaaaa, nu jucam nimic... suntem parnaieeeeee

Olaroiu pur si simplu n-are scheme de atac

«123457»