poate castiga d data asta...cupa n-am luat-o da macar sa fim primii in divizia a. :wink: Forza Steaua
poate castiga d data asta...cupa n-am luat-o da macar sa fim primii in divizia a. :wink: Forza Steaua
Nu cred ca o sa avem probleme mari in meciul de maine si vom castiga cu 4-1.
WTF?!?!!!! de unde veniti cu pronosticuri d-astea tot timpul bai nene?Duceti-va la pariuri si bagati..echipele mai slab cotate au fost cele care au pus mereu probleme Stelei....pt mine meciul de maine e la fel de important si de greu ca si cel de duminica...sunt foarte importante cele 3 puncete puse in joc...si asta o stiu si "Pandurii"..
cum sa nu batem ma pe saracii astia...hai baieti..ati uitat k Steaua totusi e campioana Romaniei si k e semifinalista UEFA?
Cred ca Steaua va castiga meciul cu Pandurii dar mai important pentru echipa va fi sprijinul acordat de suporteri echipei. Sa nu uitam ca pentru rapid 15000 de spectatori reprezinta niste tribune pline aproape la refuz pe cand pa Lia Manoliu aceeasi 15000 reprezinta doar o treime din capacitatea stadionului, asa ca mult mai importanta mi se pare participarea suporterilor la meci decat meciul in sine. Am aici in vedere mai ales increderea fotbalistilor la meciurile viitoare.
Am un mare regret ca sunt asa de departe de Bucuresti, in mod sigur as fi fost prezent la toate meciurie Stelei.
Eu o sa fiu prezent ...k de obicei peluza 2,cred ca o sa fim in jur de 5000 (zic yo) dar cred ca vor km lipsii cetatenii care vin doar cand echipa castigam..cum echipa e intr-un mom mai dificil ...ei raman acasa :evil:
5 000 da buni
la peluza k acolo avem abonamente ![]()
ludacris & DJ unde stati de obicei in peluza? k vin si io ![]()
Pai ..mie imi place sa stau in mijlocul galeriei :lol: ,ca acolo se canta cel mai mult..
vino..te astept :twisted:
Eu sunt de loc din Tg-Jiu, dar miine voi fii la stadion sa-mi sustin echipa. Sper sa batem 4-0. Avem nevoie de o victorie de moral pentru titlul 23!
nu ai specificat care echipa sa sustii :lol: :lol: :lol: hmmm ludacris si eu stau tot in mijloc... am fost cu rapid si am stat chiar pe centru... unde era Gica.. ca numai acolo se canta...
nu ai specificat care echipa sa sustii :lol: :lol: :lol: hmmm ludacris si eu stau tot in mijloc... am fost cu Rapid si am stat chiar pe centru... unde era Gica.. ca numai acolo se canta...
Tu ce crezi? Macar din avatar se vede :wink:
Sunt sigur ca cracracrapid i-i va "stimula"
pe "panduri". Asa ca cred ca aia vor juca
tare (ca de, salariile si primele de B sunt
mai mici). Trebuie sa ne asteptam la meciuri
in care adversarii sa incerce nu doar sa ne
blocheze dar si sa ne accidenteze ceva jucatori,
asa cum a patit-o V. Iacob cu nenorocitii aia
de la national.
scuze dar am si eu o intrebare unde au fost suporterii infocati la meciul cu rapidu' k eu la un moment dat nu am mai vazut pe nimeni si am plecat printre ultimii...am fost acolo k sa ii sustin nu k sa plec acasa cu coada intre picioare cum au facut altii..de ce nu a mai iesit lumea sa sustina pe Steaua chiar dak a luat bataie?unde au fost cei care spun k tin cu ei si la bine si la rau???meciul cu Pandurii cred k o sa fie destul de greu,dar totusi sper sa batem si Carlos sa isi revina k sa nu ii mai dea lume in capEu o sa fiu prezent ...ca de obicei peluza 2,cred ca o sa fim in jur de 5000 (zic yo) dar cred ca vor km lipsii cetatenii care vin doar cand echipa castigam..cum echipa e intr-un mom mai dificil ...ei raman acasa :evil:
poate erai printre cetatenii din stanga si din dreapta... :lol: :lol: :lol: :lol: sau poate aveai caciula trasa pe urechi :lol: :lol: :lol: s-a cantat la meciul cu Rapid... cu exceptia momentelor cand Gica si john nu erau la microfon ca ii desparteau pe razboinici... vino jos in primele randuri sa auzi ca se canta...![]()
scuze dar am si eu o intrebare unde au fost suporterii infocati la meciul cu rapidu' ca eu la un moment dat nu am mai vazut pe nimeni si am plecat printre ultimii...am fost acolo ca sa ii sustin nu ca sa plec acasa cu coada intre picioare cum au facut altii..de ce nu a mai iesit lumea sa sustina pe Steaua chiar daca a luat bataie?unde au fost cei care spun ca tin cu ei si la bine si la rau???meciul cu Pandurii cred ca o sa fie destul de greu,dar totusi sper sa batem si Carlos sa isi revina ca sa nu ii mai dea lume in capEu o sa fiu prezent ...ca de obicei peluza 2,cred ca o sa fim in jur de 5000 (zic yo) dar cred ca vor km lipsii cetatenii care vin doar cand echipa castigam..cum echipa e intr-un mom mai dificil ...ei raman acasa :evil:
Eu cred ca ai fost la alt meci. Chiar daca unii au plecat la 2-0, totusi am fost multi cei care am ramas si am cantat pana la final. Chiar am si aplaudat echipa dupa meci.![]()
Meci greu maine seara datorita factorului psihologic, pt ca rrapizii nu ne-ar fi batut niciodata daca eram OK. Dragomir a spus o vorba mare in seara asta la OTV, in sensul ca nu meciul de la Bacau ar fi trebuit amanat, ci asta de duminica trecuta. Mi se pare gandita miscarea asta, iar pezevenghiul asta batran, nu degeaba a imbatranit in fotbal... Ai auzit, MM?...
In alta ordine de idei, avem iarasi o suita de meciuri decisive. Dushmanii se regrupeaza simtind miros de sange... Sabau redebuteaza!!! contra Stelei. Isi mai face cineva iluzii ca vom avea meci usor la Bistita? Pandurii au nevoie de puncte, vor lupta, Sportul poate prinde UEFA sau chiar titlul, vor lupta, CFR-ul va da totul, e clar, Vasluiul e imprevizibil, daca sunt salvati la ora jocului, vor juca dezinvolt, daca nu, vor manca asfaltul. Am lasat Bacaul la urma pt ca in ciuda zvonurilor, eu cred ca se joaca corect ( vezi ultimele 4-5 deplasari ).
frate..eu am stat pe centru...dar pe la mijloc...cum vii de jos in sus..si sincer...se auzea zgomot de jos...adik...auzeam ca se canta..dar nu se auzea ce se canta..se spargea pe undeva pe drum..cateva randuri de cetateni care nu au avut bani de tribuna..si s-au pus si in mijlocul peluzei...oricum..sper ca maine vom fii putinii..dar suporteri adevarati..si vom canta tot meciul...
deci nush unde ai stat tu,dar eu m-am dus la sfarsit in fata de tot si cand m-am uitat in spate...toata lumea pleca.
frate..in fata mea..a ieist bataie..si am urcat vreo 6 randuri mai sus..ca eram cu prietena..si nu aveam chef sa mi-o fardeze careva..fie si din greseala..dupa meci nu am mai coborat..am aplaudat din tribuna si am pelcat dupa ce au intrat jucatorii la vestiare..dar oricum eram chiar pe centru..langa tabela
in dreptul tabelei..mult mai jos de fapt:)
pai si eu in a doua repriza am coborat pe primul rand exact in dreptul tabelei ![]()
Meciul asta va fi in genul celui cu Argesul.
Nu va faceti probleme cine o sa fie in poarta ca poate intra si MM in meciul asta. Oricum Pandurii vor trage maxim 3 suturi spre poarta si cu bafta unul pe cadrul ei.
Cheia meciului o reprezinta cuplul Dica+Radoi. Daca vor reusi sa desfaca apararea adversa va fi un meci usor. Daca nu, ne vom zbate ca pestele pe uscat si daca vom da gol va fi unul chinuit rau de tot
Maine Steaua trebuie nu doar sa invinga ci sa zdrobeasca Pandurii este foarte important pentru Steaua sa-si recapete increderea.Parerea mea este ca maine Steaua ne va oferii un regal fotbalistic.Ma rog sa fiu sincer la fel de bine a-s fi putut sa incep ultima propozitie cu:"Speranta mea este ca maine....".Baieti trebuie sa uite de tot si sa priveasca meciul ca si cum ar fi firesc un simplu meci cu o echipa care are ca si stindard lanterna rosie.Ceea ce eu sper este ca nu cumva vanzatorul de butelii sau altii sa fi inceput "decapitarile" prin arbitrajul din Romania pentru ca si asa imi fac griji de meciul care se va juca la Vaslui in legatura cu arbitrajul.
1 solist...
daca nu castigam adio 23...
la stadion cu totii...
bafta