Pariuri_romania - Power_steaua_6 4-5 ... meci deschis, multe raspurnari de situatie, carotase rosii ... 3 pct ![]()
Pariuri_romania - Power_steaua_6 4-5 ... meci deschis, multe raspurnari de situatie, carotase rosii ... 3 pct ![]()
meci superb.Pacat,era sa bat dar am promit rosu
asta e.Succes mai departe power!!!!
costy_a1 - marinescu_dani2005 3-1
Etapa 18:Marinescu_dani2005- Hurricane_msg = 2 - 6![]()
pariuriromania - brun3tt 1-3
pariuriromania 1-3 brun3t meci deschis.Felicitari brun3t
Restanta din etapa VIII: Clas_mail - Brun3tt 0-2
Cu asta cred ca mi-am terminat restantele. Nu-i gasesc pe savu Bogdan si pe costy a1.
clas_mail - brun3tt 0-2 .....si revin in fortzaaa cu 2 victorii la rand :lol:
Ce Perfomantzaclas_mail - brun3tt 0-2 .....si revin in fortzaaa cu 2 victorii la rand :lol:
savubogdanus-marinescu_dani2005=3-3
Clas_mail - Savubogdanus 0-1
Prodigy...nu ma mai lauda atata :lol: ,ca acush vin infrangerile....lasa-ma sa ma bucur linistit de astea 2 victorii :lol: :lol: ...si poate vine si a 3-a :twisted: :twisted:
costy_a1 -clas_mail 8-1
ionutz......power zice ca meciul meu cu el e castigat de el cu 3-0!!! daca asa e ,as intreba de ce???...pentru ca el cand i-am lasat mesaj pe msng daca joaca,a tacut ca melcu,nici macar n-a catadicsit sa raspunda........si acu cand sta si el pe mesenger se umfla in pene ca e meciul lui cu 3-0,ca eu sunt vinovat ca trebuia jucat de nush cate saptamani.....poi asta stiu si eu,dar el nu stie sa raspunda ,sau trebe sa-l invete cineva cum se utilizeaza mesengerul??? ...el raspunde cand are el chef si cand ii convine,si dupa aia mai face si pe nisnaiu'.
BRAVO Dom' Power,felicitari.......iti donez scorul de 3-0,sa te simti fericit!!!
Andrey_gogo - Mihai1411 0-1
gg FrateAndrey_gogo - Mihai1411 0-1
bun3tt, mai bine ai tace si ti-ai juca meciurile la timp
power,deja n-are rost sa mai discut cu tine...te crezi prea "galactic"...vezi de treburile tale,nu esti tu moderator aici sa ma critici tu pe mine,mai bine fi mai prietenos,ca nu jucam pe bani baiat...jucam pentru fun...dar daca tie ti-e frica sa joci,asta e altceva.bafta in continuare
avertisment power pentru comportament necorespunzator.
savubogdanus-andrei_marius06=1-2.in sfarsit o victorie
sorry pt comportament necorespunzator ![]()
Clas_mail - Hurricane_msg 4-3
3 puncte pretioase, care sper sa ma ajute sa ies din zona fierbinte.