dogu nu mai ii mah s-o retras !!hai ma dogule intra si tu sa jucam .......
6 meciuri anulate in ultimele trei etape.. Foarte mare interes demonstrati. .
Postate et. XXIV, XXV, XXVI.
:evil: Shit !! am condus cu 2-0 si 3-1 si m-o egalat cu un om mai putzin pe teren !! :evil: **** ce m-am enervatEtapa 25:Andrey_gogo - Hurricane_msg = 3 - 3
ionescusrn 11-2 clas_mail
ionescusrn 3-1 andrei_marius06
ms
Ionutz te-am rugat sa-mi amani si mie meciul cu andrei_marius06 fiindca mi-a spus ca nu poate juca dar vad ca acu a jucat.....asta e
Andrei_marius06-hurricane_msg=3-3.ceilalti cu care mi-am anulat etapele,acum pot juca.nu v-am gasit pe mess si de aceea am jucat ermataoarele etape.va astept
Meciurile in dreptul carora scrie ANULAT raman ANULATE.
las k tzi s-o intors si tzie !! k pana acuma numa noroc in pana mea :twisted:Etapa 26:Hurricane_msg - Andrei_marius06 = 3 - 3 ... al doilea rezultat de acest fel consecutiv... mi-am dat autogol in ultimul minut
(
Ionescusrn- Mihai1411 3-5
Marinescu_dani2005- Mihai1411 4-3.....am inceput f prost 3-0 pt el in primele minute.....am revenit dar din cauza lagului nu a degajat portarul :cry: ....asta e...gg
fratele meu nu va mai putea juca fifa06 deoarece are mana in ghips, iar eu stiu doar fifawc2006. Asa ca se va retrage din joc (oricum retrograda).
fratele tau fiind.....?
Pana la sfarsit parca mai vad 2-3 in ghips cu totul, 3-4 cu capetele sparte, etc.. Cine stie.. Mai ales cu furtunile astea..
da totusi cine ii fratesu ?? :lol: :roll: :?:
da totusi cine ii fratesu ?? :lol: :roll: :?:
pariuriromania mah...
Interesant.. Nu mai poate juca aici dar poate juca in alte parti.. Am primit un mass chiar de la el in care era vb. de un alt campionat..
pai si ce se intampla cu meciurile lui :?: le castigam cu 3-0 :twisted:
Interesant.. Nu mai poate juca aici dar poate juca in alte parti.. Am primit un mass chiar de la el in care era vb. de un alt campionat..
eu primesc massuri de la el cu camp de world cup ![]()
Etapa XXIV: Costy_a1 - Power_steaua_6 4-6 ... mult mai usor decat arata scorul, adversarul a prins o zi slaba ![]()
Etapa XXV: Power_steaua_6 - Marinescu_dani2005 6-4 ... acelasi scor de etapa trecuta, incet dar sigur imi consolidez locu` 4
)
Eu joc in campionate de fifawc!!! habar n-am fifa06. fratimiu era cel care juca in campionat dar acu are mana in ghips.Sa ma apuc acu sa invat fifa06 ? Nu vad rostul. Asa ca cel mai bine ar fi sa fie descalificat din campionat...