Eu joc in campionate de fifawc!!! habar n-am fifa06. fratimiu era cel care juca in campionat dar acu are mana in ghips.Sa ma apuc acu sa invat fifa06 ? Nu vad rostul. Asa ca cel mai bine ar fi sa fie descalificat din campionat...
Cred ca ce am scris aici este destul de convingator, desi la ce raspunsuri s-au dat pana acum vad ca trebuie sa repet. Fratele meu mai mic era cel care juca in campionatul de fifa06 de pe acest forum cu nickul de "pariuriromaia". Acest frate al meu si-a rupt cotul la fotbal, avand fractura pentru 3 saptamani.
Eu, userul lordandrey de pe forum (confuzia poate veni de aici deoarece fratele meu mai mic a postat rezultatele), folosesc din cand in cand idul "pariuriromania" pentru a vorbi cu unii din alte campionate de Fifa World Cup 2006. Eu stiu sa joc doar WC nu si fifa 06. De aceia am rugat frumos, daca il poti retrage pe el din campionat pe motiv ca are mana in ghips. Nu sa joc eu acum fifa06 din moment ce habar n-am acest joc.
In speranta ca am fost destul de clar de aceasta data, sper sa nu mai comentati aiurea...