ce lupta ca dupa calculele mele esti promovat
.se inteteste pentru locurile 5,6 :wink:
ce lupta ca dupa calculele mele esti promovat
.se inteteste pentru locurile 5,6 :wink:
ce lupta ca dupa calculele mele esti promovat.se inteteste pentru locurile 5,6 :wink:
ooo ... pesa` atunci, eu n-am avut timp sa-mi fac un clasament :-<
Care avetzi un clasament facut sa mi-l trimitezi pls si miece lupta ca dupa calculele mele esti promovat.se inteteste pentru locurile 5,6 :wink:
ooo ... pesa` atunci, eu n-am avut timp sa-mi fac un clasament :-<
pls ![]()
si tu esti promovat Andrey la vreo 3 pct de hurricane si Mihai ![]()
Hurricane_msg - Mihai1411 1-4 si se pare ca am castigat bul daca gogo sau hurricane nu bat in ultimele meciuri la diferente de 10-20 de goluri :lol: :lol: :lol:
Hurricane_msg - Mihai1411 1-4 si se pare ca am castigat bul daca gogo sau hurricane nu bat in ultimele meciuri la diferente de 10-20 de goluri :lol: :lol: :lol:
pesa` ![]()
Nu imi trebuiesc chiar atatea glouri ........ crek lui huricame ii trebuiesc mai multe k eu am avut atac bun sezonu asta , doar ca apararea m-o cam lasat la greu da acuma ce sa faciHurricane_msg - Mihai1411 1-4 si se pare ca am castigat bul daca gogo sau hurricane nu bat in ultimele meciuri la diferente de 10-20 de goluri :lol: :lol: :lol:
nu va strofocati ca eu o sa ies pe locu` 1 ![]()
Ai vrea tunu va strofocati ca eu o sa ies pe locu` 1![]()
stati mah calmi...doar divizia A conteaza...degeaba ies eu pe 1,2 sau 3 in B, daca sezonul viitor retrogradez din A...acolo se vede adevarata valoare...acolo este CL-ul nostru ![]()
conteaza si b ca titlu onorific ![]()
eh ... eu n-am fortzat
, da` am obiectiv sa evit retrogradarea sezonul viitor ![]()
Are dreptate huricame ............ce rost are ce loc luam dak oricum promovam si are si mai multa dreptate cand zice k mai greu o sa fie sa nu retrogradam inapoieh ... eu n-am fortzat, da` am obiectiv sa evit retrogradarea sezonul viitor
![]()
costy_a1-savubogdanus 5-0
Andrey_gogo 9-0 clas_mail
Se pare k mai am sanse la primul loc :lol:
Power intra si u pe mess sa ne jucam etapa,ca nu te-am mai vazut demult.
Andrey_gogo 9-0 clas_mail
Se pare ca mai am sanse la primul loc :lol:
asta a fost blat pe fata :roll:,ne vedem in a :lol:
L-a mai vazut cineva pe power pe mess?eu nu l-am vazut deloc in ultimul timp,stie cineva ceva de el?
Acuma ii 15:15 si ii pe mess numa k ii idle !! dai si tu un buzz ! Hai k ii zic si eu sa te caute sa jucatzi etapaL-a mai vazut cineva pe power pe mess?eu nu l-am vazut deloc in ultimul timp,stie cineva ceva de el?
PoWeR back !!! ... ma scuzati mi`a fost stricat PC ![]()
andrei_marius06-power=4-1.bafta in A power si tuturor celor care au intrat in A,sa nu picati :lol:
marinescu_dani 2-1 andrey_gogo Ultima etapa
Las k e bun si locu 3
de castigam luam 1 da e tot aia
ne vedem in a fratilor