Mihaita esti multumit ma ca a pierdut gogo? ... n-a mai fost blat si asta ... mai bucurestene ... si asa tu esti o rasa superioara(bucurestean) ... noi suntem din provincie ... dupa logica ta de la tara adica ...
... ne mai vedem noi ... ![]()
Mihaita esti multumit ma ca a pierdut gogo? ... n-a mai fost blat si asta ... mai bucurestene ... si asa tu esti o rasa superioara(bucurestean) ... noi suntem din provincie ... dupa logica ta de la tara adica ...
... ne mai vedem noi ... ![]()
Lol`z ce s-o intamplat fratilor ?? oricine poate pierde sau castiga la scor indiferent cu cine joci !! depinde de forma si de norocMihaita esti multumit ma ca a pierdut gogo? ... n-a mai fost blat si asta ... mai bucurestene ... si asa tu esti o rasa superioara(bucurestean) ... noi suntem din provincie ... dupa logica ta de la tara adica ...... ne mai vedem noi ...
![]()
Mihaita esti multumit ma ca a pierdut gogo? ... n-a mai fost blat si asta ... mai bucurestene ... si asa tu esti o rasa superioara(bucurestean) ... noi suntem din provincie ... dupa logica ta de la tara adica ...... ne mai vedem noi ...
![]()
da sunt multumit,cand am zis ca e blat am glumit grasutule :roll:
blat .
Si iata s-a incheiat Diviza B ! Sunt bucuros macar k am promovat si k am avut cel mai bun golaveraj cu 118 goluri si il declar pe Shevcenko Golgeter
No si dak zice Mihai k o avut cea mai buna aparare yo am avut a 2-a aparare cu 4 goluri in plus ![]()
eu al 2 lea atac cu Henry golgheter....+ cea mai buna aparare 8)
PROGRAM INCOMPLET! ... asa ca n-am cum sa verific si eu clasamentul,pe care probabil l-a facut Mihaita(130 d ani
) ... oricum nu conteaza ... nu ma intereseaza ... nu intru in polemici cu un om prea mic pt mine
cum adica program incomplet? :roll:
baiatul e cam dus sau m-i se pare doar mie?
de cand au bagat astia net in lanul de porumb se gasesc multe stixuri cu limba mare sa vorbeasca numai aiureli.Nu am 130,am cu 1 mai mult decat ionut.Daca eu sunt prea mic pt tine,tu esti prea TERMINAT pt mine
Oricum ai terminat pe 2,verifica ce vrei,deci esti slab gagarine :lol:
bataie
?
nu-i mai intarata si tu power si voi nu va mai certatzi fratilor ![]()
baietzi, astia din B care am promovat, ce-ar fi sa facem asa un fel de "triunghiular" in 6
... sa ne mentinem in forma si sa ne pregatim pt div A, ca acolo`i baza ... astept ceva opinii :lol:
mihitza du-te la culcarica ca e tarziu... :lol: ...grisuletzul l-ai mancat? ... daca ai minte macar cat o gaina ai sa vezi ca programul diviziei b nu e completat ... si nu te mai lega d mine ca nu ma pun la mintea ta... ai ajuns sa te certi cu unu d 17 ani...ti-am mai zis...daca ne intalnim fata in fata cred ca faci pe tine Mihaita :lol:
mda se poate ,frate dar le zici,astea le gandesti tu sau le auzi pe santier la tara?ti-am zis mai ingrasa-te cu vreo 50 kg si ma bati....SIGUR
oricum esti prea terminat din toate punctele de vedere :wink:
nu e lumea cam off-topic pe aici?? :?
ba e...dar ce sa-i faci daca nu stie sa citeasca
revenind ... :
baietzi, astia din B care am promovat, ce-ar fi sa facem asa un fel de "triunghiular" in 6... sa ne mentinem in forma si sa ne pregatim pt div A, ca acolo`i baza ... astept ceva opinii :lol:
eu zic in 4 ca 2 se duc la baraj ![]()
nu se mai disputa barajele pt k au fost multzi retrasi sau exclusieu zic in 4 ca 2 se duc la baraj![]()
Puteti juca, postati toate rezultatele la "AMICALE".
Ms......... am postat eu Structura mini-turneului la amicale intratzi si vedetziPuteti juca, postati toate rezultatele la "AMICALE".
Mihaita retrage-te ca esti expirat ![]()
la ce vorbe si ce gandire ai in tine taranica se pare ca tu esti ala expirat
prostanacule...mai si copiezi acum? ![]()
spectacol moca... ceva de genu duelurilor din 8 mile (numa k nu is pe muzica). vad k s-a creat o rivalitate gen Steaua-Dinamo intre asti doi mari giocatori. se potolesc ei pana la urma oricum.
johny eu sunt Steaua
... si asta inseamna mereu invingator ![]()