io numai joc nu ma bagati acolo la mess
!!!!!!!!!!!!!11
io numai joc nu ma bagati acolo la mess
!!!!!!!!!!!!!11
No asta este frate !! baftaio numai joc nu ma bagati acolo la mess!!!!!!!!!!!!!11
Mi se pare mie sau mai sunt meciuri de jucat?
eu mai am doua meciuri
... da` nu dau nici un semn de viata astia
am facut clasamentul,o sa-l posteze ionut cand intra pe mess sa il dau....o problema,sunt niste meciuri netrecute,si nu le gasesc,daca sunteti amabili sa le postati voi care le stiti
Meciurile sunt urmatoarele:
Clas_mail - Brun3tt
Brun3tt - Power_steaua_6
Pariuri_romania - Brun3tt
Andrey_gogo - Savubogdanus 6-1
mihai1411 ... fii putzin mai atent :-w
power- ionescu 3-0, postat in pag. 6.. My fault ![]()
SI ai uitat si andrey_gogo 6-1 savubogdanuspower- ionescu 3-0, postat in pag. 6.. My fault![]()
si ce facem cu brun3tt asta ... ca vad ca are restante ![]()
nu facem nimic,i s-a scazut 1 pct pt fiecare meci nejucat.....si mai are cu clas_mail o restanta
Avand in vedere numarul mare de jucatori retrasi din divizia B, vom schimba putin sistemul de retrogradare din acest esalon.
Astfel, vor promova direct din Divizia B locurile 1-4, urmand sa retrogradeze cei clasati pe locurile 13-16 din Divizia A. Locurile 11-12 din Divizia A vor sustine baraj cu locurile 5-6 din B. In fine, locurile 11 si 12 din B retrogradeaza, fara dreptul de a fi inscrisi la viitoarea editie.
Etapa I a returului : andrey_gogo 5-3 ionescusrn De data asta am debutat cu dreptu
!! si Sorin zice k lui yo mers sacadat :(insa mie mi-o mers f bine nush de ce lui nu
dar asta este si apropo brun3t asta mai da vreun semn de viata ?? ![]()
andrey_gogo 8-0 brun3tt :evil: fain
crek iese shevcenko golgeter ![]()
Power_steaua_6 - Mihai1411 3-10
NO COMMENT
Frate numa scoruri de scoruriPower_steaua_6 - Mihai1411 3-10
NO COMMENT
Pariuriromania intra si tu pe messenger sa jucam etapa
bai Power,tu vad ca-ti dai cu parerea ce faceti cu mine ca nu am jucat meciurile...dar cand iti da omul BUZZ sau iti lasa vorba ...tu te faci ca ploua.......,aceeasi treaba e valabila si pentru pariuri_romania...ia mai intrati mah si voi pe mine,ce pana mea ,sunteti fii de boieri..v-am lasat mesaj pe mesenger daca jucam,dar de raspuns ..pauza - asa ca nu mai comentati voi in lipsa mea pe aici. Cat despre treaba cu depunctarea cu 1 pct pentru meciurile nejucate -- as vrea sa-mi dai tu Ionutz un raspuns,dupa ce citesti ce am scris eu mai sus,(am mai intarziat eu cate 1 zi cu meciurile,dar ce vrei sa fac daca eu muncesc de la 7 dimineata la 8 seara)si cum vei crede tu asa sa fie.
aici cam are dreptate brun3tt...........power cam isi tot amana adversarii.... :roll:
Savubogdanus - Ionescusrn 3-3 (etapa 18)
brun3tt, tu ai ceva de comentat in legatura cu meciurile dupa ce n-ai mai intrat de vreo 2 saptamani pe mess ? :!:
deci..power....inca o data,cred ca in astea 2 sapt de care zici tu ti-am dat cateva "semne" dar tu nimik ...nici un raspuns,si acu vii si-mi zici mie ca n-0am intrat de 2 sapt...poi cu Mihai cum am jucat sau cu ceilalti...????????am jucat prin satelit????sau cum ????....dar ma rog,n-are rost sa ne mai certam ca meciurile trebuie jucate oricum,asa ca ....let's do it
Mihai1411- Pariuri_romania 5-0
am facut clasamentul,o sa-l posteze ionut cand intra pe mess sa il dau....o problema,sunt niste meciuri netrecute,si nu le gasesc,daca sunteti amabili sa le postati voi care le stiti
Meciurile sunt urmatoarele:
Clas_mail - Brun3tt
Brun3tt - Power_steaua_6
Pariuri_romania - Brun3tt
dar restantele astea iti zic ceva brun3tt ?