postate et. XI si XII..
postate et. XI si XII..
MAN IO NUMAI POT JUCA IN ACEST CAMPIONAT MIAM ALES ECHIPA REPEDE ATUNCI SI NU AM JUCATORI SI PORTAR MA CHINUI FAC FAZE DAU GOLURI FRUMOASE DA RATEZ SI IA NISTE GOLURI PRAF IO NUMAI joc DECAT DACA IMI IAU ALTA ECHIPA!!!
Mah dogu_91 de ce nu imi dai accept pe mess mah ?? si ce astetptzi tot timpu sa te bage ceilaltzi pe tine ?? k vad k nu ii prima oara cand se intampla asta!! dai accept odata sau dak nu baga-ma tu k sa nu fie probleme dupaia !! id-u meu andrey_gogo
Si dak chiar te retragi sa vedem ce spune Sefu` (ionutz) castig cu 3-0 sau ........?? Astept raspuns PatroaneMAN IO NUMAI POT JUCA IN ACEST CAMPIONAT MIAM ALES ECHIPA REPEDE ATUNCI SI NU AM JUCATORI SI PORTAR MA CHINUI FAC FAZE DAU GOLURI FRUMOASE DA RATEZ SI IA NISTE GOLURI PRAF IO NUMAI joc DECAT DACA IMI IAU ALTA ECHIPA!!!
ionescusrn 2-2 mihai1411
IO NUMAI joc DECAT DACA IMI IAU ALTA ECHIPA!!!
Nici yo nu mai joc, e prea cald afara .. ![]()
ionutze inscrie-ma si pe mine in campionatul viitor pls
MAN IO NUMAI POT JUCA IN ACEST CAMPIONAT MIAM ALES ECHIPA REPEDE ATUNCI SI NU AM JUCATORI SI PORTAR MA CHINUI FAC FAZE DAU GOLURI FRUMOASE DA RATEZ SI IA NISTE GOLURI PRAF IO NUMAI joc DECAT DACA IMI IAU ALTA ECHIPA!!!
cate greseli de ortografie......cine te-a pus frate sa te inscrii daca nu iti convine ce echipa ai prins?nici mie nu imi place arsenal ca cel mai bun jucator de cap are 80.....si e fundas....si eu joc pe centrari......
hurricane_msg-andrei_marius06=1-0.mare ghinion am avut
am nu imi mergea D la centrari,ca altfel era scoru.sa scapi de vreo 5 ori la centrari si in loc sa dai cu capu faci stop?nuhst ce s-a intamplat
No yo nush ce sa fac cu dogu_91 asta si nici de savu nu mai dau !!
ce sa fac ??
Etapa XII-a Andrey_gogo 6 - 1 Savubogdanus (conexiune super nashpa) da oricum sper sa nu retrogradezi in "C" Bogdane succes pe mai departe ![]()
ionescusrn - power_steaua_6 0 - 3 ... unele probleme de conexiune 8O
il astept pe clas_mail ... da` vad ca inca nu a intrat :?
clas_mail si-a rezolvat pb cu netul, va recupera toate meciurile.. Rugamintea mea e sa scrieti clar numarul etapei cand jucati restantele cu el..
PS: postate ultimele trei etape ale turului..
Andrei_marius06 - Mihai1411 1-4
Mihai1411- Juventus014ever 3-0
Etapa X
Mihai1411- Clas_mail 5-0
Mihai1411- Clas_mail 5-0
Meci contand pentru etapa a X-a. Liverpool umilita in fata propriilor suporteri, deloc numerosi pentru aceasta restanta.
Totodata prima restanta jucata. In cel mai scurt timp o sa incerc sa ma aduc la zi.
Etapa XII: Pariuri_romania - Clas_mail 2-0
pariuriromania 2-0 class_mail ![]()
ba dogu intra so tu pe mess!!!
:!:
Hurricane_msg - Mihai1411 5-4....ce meci....a avut 3-1....am dat un gol de la mijloc.....4-4...si in min 90 a avut penalty
...ciudat...toate suturile au intrat in poarta